polski_francuz 19.10.09, 22:09 Lubie ludzi. Lubie pogadac, pozartowac, pociagnac z nich lacha. Lubie im pomagac. Lubie ich bronic jak cos im sie niesprawiedliwie stanie. Ale tych ludzi "to jak? podajesz mnie do sadu?" Nie lubie. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasznachszach Re: Sympatia 19.10.09, 22:23 Niestrawna, koszerna kuchnia a ciagniecie na to forum jak muchy do miodu, klamczuchy zafajdane. Gini obiecala, ze idzie na Swiat i znow tu klika, scierwo arabskie, klamliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:36 Bardzo zla wiadomosc, zostaje to jest tak zabawne forum, gdzie ja sie tak usmieje wlasnie. I mozesz sobie rzucac materacami ile chcesz robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:45 gini napisała: > Bardzo zla wiadomosc, zostaje to jest tak zabawne forum, gdzie ja > sie tak usmieje wlasnie. > I mozesz sobie rzucac materacami ile chcesz robaczku. Wiedzialem ze nie pojdziesz nigdzie materacu. Klotnia to twoj zywiol Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:51 hasznachszach napisał: > gini napisała: > > > Bardzo zla wiadomosc, zostaje to jest tak zabawne forum, gdzie ja > > sie tak usmieje wlasnie. > > I mozesz sobie rzucac materacami ile chcesz robaczku. > Wiedzialem ze nie pojdziesz nigdzie materacu. Klotnia to twoj zywiol Jaka klotnia, to rozrywkowe forum jest wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Co, tylko dwoje, Vicky i Zerowiec przyszlo.. 19.10.09, 22:25 Mmarouder.eu napisał: > ..poglaskac Fhhancuza po glowince?!! Marouder, Ty to masz poczucie humoru, i myslales, ze ja sie na to nabrac ? Czy Ty masz mnie za blondynke? Ja ruda jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Co, tylko dwoje, Vicky i Zerowiec przyszlo.. 19.10.09, 22:28 gini napisała: > > Ja ruda jestem. > cos te rude maja do siebie..nigdy sie nie poddaja,przynajmniej jakis tepym grubasom sie nie poddaja Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Co, tylko dwoje, Vicky i Zerowiec przyszlo.. 19.10.09, 22:54 Ale rude som falszywe. uuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Sympatia 19.10.09, 22:27 Nie wiem czy mi da sie ja zapalic na nowo, ale w razie co przeniose ja na liste przyjaciol i zapale na zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard sympatie to ja mam do rodziny. Was olewam.... 19.10.09, 22:43 ... calkowicie,bezterminowo, szczerze i ostatecznie. ha,ha,ha,ha, hoje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Fhhancusia olewasz, nieszczesny? 19.10.09, 22:56 Chcesz, zeby cie podal do sadu za brak sympatii?! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Fhhancusia olewasz, nieszczesny? 19.10.09, 23:01 marouder.eu napisał: > Chcesz, zeby cie podal do sadu za brak sympatii?! maruder..zaszyj sobie dziure w skarpecie,bo mozesz nerki przeziebic.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale tez wasze skamlanie o sympatie.. 19.10.09, 23:04 ..Zawadzki pieknie podsumowal, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ale tez wasze skamlanie o sympatie.. 19.10.09, 23:07 marouder.eu napisał: > ..Zawadzki pieknie podsumowal, nie sadzisz? A ty czytujesz Zawadzkiego?A fe Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ale tez wasze skamlanie o sympatie.. 19.10.09, 23:10 gini napisała: > > A ty czytujesz Zawadzkiego?A fe > > on nie tylko czytuje on robi to samo co zawadzki..a to juz faktycznie fe,fe Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ale tez wasze skamlanie o sympatie.. 19.10.09, 23:08 marouder.eu napisał: > ..Zawadzki pieknie podsumowal, nie sadzisz? nie czytuje go, sorry,ale widze,ze ty studiujesz go czesciej niz talmud. opusciles loty marudny,dlatego radze zaszyj skarpete. Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Sympatia 19.10.09, 22:48 scierwojad17 napisała: > a ty obiecales,ze bedziesz pisal pod swoim nickiem i co mam cie wyzwac od > scierwa szambereckiego,czy starczy bym w pysk ci raz dala bys sobie poszedl tro > lu? Obiecalem gini kiedy odejdzie na Swiat - nie dotrzymala slowa a tobie nic do tego i tak tu bedziesz przychodzic i nudzic bowiem uwielbiasz magiel. Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:49 Takiego lozka jakie mam nawet w slamsach ameryki, gdzie sie obracasz, nie uswiadczysz. Takie zdziry jak ty spycham z tego loza noga. hahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Sympatia 19.10.09, 22:51 vicky17 napisała: > hasznachszach napisał: > > > > bowiem uwielbiasz magiel. > > a ty jego opary hasznaszwszarzu,wiec nie udawaj kulturalnego. poza tym picusiu > gaworzysz w obcych jezykach zarzekajac sie,ze ich nie znasz,czyli jestes > cieniasem i tyle,jak kazdy obszczyl. Ja przychodze tu takie scierwa kopac w tylki, widac bardzo ci to odpowiada. hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:56 climakterium 17 napisala: > > tez hasznaszwszarz to delegat balkonu..kazdy z tych staruchow te emotikony plus > hihihi dodaje. cos mi zasmierdzialo nieswiezo.. Umyj sie a smrodek zniknie. ujujujuju!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:04 hasznachszach napisał: > climakterium 17 napisala: > > > > > tez hasznaszwszarz to delegat balkonu..kazdy z tych staruchow te emotikon > y plus > > hihihi dodaje. cos mi zasmierdzialo nieswiezo.. > > Umyj sie a smrodek zniknie. ujujujuju!!!!!!!! Mnie tam dym z ogniska wali goralskiego wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:56 To jakis dawny znajomy,szanowany nick , ktory to pisze bardzo serio, kulturalnie , ale jak mu sie nudzi, to sie zamienia w pacyne i rzuca sobie materacykami, tyle ze nie pod swoim nickiem bo wiesz rozumiesz nie wypada.A niech sobie rzuca jak lubi; moze to sport? Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:59 gini napisała: > To jakis dawny znajomy,szanowany nick > , ktory to pisze bardzo serio, kulturalnie , ale jak mu sie nudzi, > to sie zamienia w pacyne i rzuca sobie materacykami, tyle ze nie pod > swoim nickiem bo wiesz rozumiesz nie wypada.A niech sobie rzuca jak > lubi; moze to sport? Czynie tak kiedy jestem w*k*u*r*wiony. Walnie sie do tego przyczyniasz, ale przy okazji realizujesz moj plan. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:06 hasznachszach napisał: > gini napisała: > > > To jakis dawny znajomy,szanowany nick > > , ktory to pisze bardzo serio, kulturalnie , ale jak mu sie nudzi, > > to sie zamienia w pacyne i rzuca sobie materacykami, tyle ze nie pod > > swoim nickiem bo wiesz rozumiesz nie wypada.A niech sobie rzuca jak > > lubi; moze to sport? > > Czynie tak kiedy jestem w*k*u*r*wiony. Walnie sie do tego przyczyniasz, ale prz > y > okazji realizujesz moj plan. A rob se co chcesz a mnie co do tego? Jak juz zrealizuje to mnie poinformuj, i moze przy okazji, jakas premie , wyplac, bo co tak za darmo bede realizowac? Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:18 Jasne ze za darmo, polski oficer kobietom nie placi. A teraz juz zbastuj, juz mi sie nie chce dzis dalej toba bawic. Bye! bye! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:31 hasznachszach napisał: > Jasne ze za darmo, polski oficer kobietom nie placi. > > A teraz juz zbastuj, juz mi sie nie chce dzis dalej toba bawic. > > Bye! bye! Idziesz sobie?Ale skoro musisz... Adieu Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:35 gini napisała: > > Idziesz sobie?Ale skoro musisz... > Adieu > hasznaszwrzarze juz tak maja,ze isc muszom..do rezerwy wszarzy trollistow Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 22:59 gini napisała: > To jakis dawny znajomy,szanowany nick > , ktory to pisze bardzo serio, kulturalnie , ale jak mu sie nudzi, > to sie zamienia w pacyne i rzuca sobie materacykami, tyle ze nie pod > swoim nickiem bo wiesz rozumiesz nie wypada.A niech sobie rzuca jak > lubi; moze to sport? tu nikt nowy sie nie pojawia a na forum siedza madamka otwocka,karp w nieswiezej galarecie z jerozolimy,marudny wiesniak i pozarska starowinka,czasem wpada saper55,ktory tez sie klonuje. to jeden z nich,a ktory ..a kogo to obchodzi,w koncu cham to cham i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:03 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > To jakis dawny znajomy,szanowany nick > > , ktory to pisze bardzo serio, kulturalnie , ale jak mu sie nudzi, > > to sie zamienia w pacyne i rzuca sobie materacykami, tyle ze nie pod > > swoim nickiem bo wiesz rozumiesz nie wypada.A niech sobie rzuca jak > > lubi; moze to sport? > > tu nikt nowy sie nie pojawia a na forum siedza madamka otwocka,karp w nieswieze > j > galarecie z jerozolimy,marudny wiesniak i pozarska starowinka,czasem wpada > saper55,ktory tez sie klonuje. to jeden z nich,a ktory ..a kogo to obchodzi,w > koncu cham to cham i tyle Klonow to tu duzo, duzo, jest ja dzisiaj to sie za glowe zlapalam, jak poczytalam w archiwum. Chyba im mnie bardzo brakowalo , bo jedna byla zalogowana jako "belgijska" Ty chyba wiesz wiecej bo razem z maglara moderowalas te forum. Malo ze smiechu nie padlam, jak to przeczytalam. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:07 gini napisała: > > Klonow to tu duzo, duzo, jest ja dzisiaj to sie za glowe zlapalam, > jak poczytalam w archiwum. > Chyba im mnie bardzo brakowalo , bo jedna byla zalogowana > jako "belgijska" > Ty chyba wiesz wiecej bo razem z maglara moderowalas te forum. > Malo ze smiechu nie padlam, jak to przeczytalam. hehe, nie jeden juz odpadl bo w koncu leki zaczely dzialac,a le paru jak widac nie moze dojsc do psychiatry..z powodu nadmiernej milosci do szmata ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Sympatia 19.10.09, 23:15 doprowadziliscie gruba do szalu......oplula siebie,innych i schron ktory uwaza za raj na ziemi lata pracy dla hasbary i innych instytucji ktorze ja na smyczy i w kagancu trzymaja nie przynosza rezultatu,antysemitow nie przybywa w takim stopniu jakby obecna szefowa livini ,sobie tego zyczyla wyprali grubej mozg i przestala sie kontrolowac dawno....szkoda czlowieka,kiedys to nawet probowalem ja polubic Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Sympatia 19.10.09, 23:31 Witaj majlordzie, przyszedles poniechac zapachy szamba? Witamy milutko czym chata bogata. Dzis w menu niedomyta vicki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard olewki ty moje? a kto to jest zawadzki? 19.10.09, 23:42 Ja jestem Andrew Leonard P. MD PhD Inteligentny wyksztalcony, przytojny, uroczy, Polak, Amerykanin, Katolik,Patriota. No i co ? Lyso wam purchawki przebrzydłe? ha,ha,ha,ha,ha,hoje Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 to forum od dawna jest martwe ale nie traktowałbym 19.10.09, 23:35 go jako humorystycznie, ani nazbyt lekko jako zabawę towarzyska, ani jako kloakę do oczyszczania psychiki po długich latach kapusiowania za marne grosze - w nadziei na przyjęcie do salonu figur woskowych - stawianych w radach nadzorczych upadlych firm do stopienia. Nalezy go traktować jako laboratorium w III klasie do badania odruchów żabich kończyn - na bodźc epolityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 19.10.09, 23:29 Toba, klimax 17 juz tez sie na dzis znudzilem. Moze jutro cos ci tam wrzuce na watrobe. hihihihi hahahaha ujujjjujuju Idx sie wykap wreszcie bo z monitora capi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A tak w ogole pusto tu strasznie dzisiaj 19.10.09, 23:54 Wszyscy gdzies sie pochowali, jakies niemrawe towarzystwo, nawet wiazankami sie nie rzuca dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
andrewleonard Re: A tak w ogole pusto tu strasznie dzisiaj 19.10.09, 23:57 a za kim tęsknisz ciotka? Tobie to by chłop sie przydał w jakiejs fajnej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:25 kto tak ciagle te emotikonki debilne wciskal i te hihihi ... czy to nie ten przyglup nocnikowy ? Smierdzi mi ta prymitywna baba spsiala. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:33 wolna444 napisała: > > kto tak ciagle te emotikonki debilne wciskal i te hihihi ... czy to > nie ten przyglup nocnikowy ? Smierdzi mi ta prymitywna baba spsiala. Tia, tia, tia, dzisiaj to ja sie dobrze bawie, wierz mi, ze czytanie archiwum dostarcza duzo rozrywki.A Amamit te kopiowanie od hiacyntha podlapala, chociaz chyba nie przeciez ona tu nowa tak jak Ty .Przeciez Ciebie to ja nie znam bo i skad niby znowu? No i ta jak jej tam ten przyglup nocnikowy ,tez nowa wlasnie. W ogole strasznie tu duzo nowych, a perla gdzies zniknal, on by mi pomogl sie pomoc polapac who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:36 wczesniej pisalam jako maglara, a czytam to forum od wojen kwietnych, tak ze taka swiezynka to nie jestem - potrafie odroznic plewy od ziarna Odpowiedz Link Zgłoś
hasznachszach Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:39 wolna444 napisała: > > wczesniej pisalam jako maglara, a czytam to forum od wojen > kwietnych, tak ze taka swiezynka to nie jestem - potrafie odroznic > plewy od ziarna Tu jestes plwocina gruxlika. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:47 wolna444 napisała: > > wczesniej pisalam jako maglara, a czytam to forum od wojen > kwietnych, tak ze taka swiezynka to nie jestem - potrafie odroznic > plewy od ziarna Ja tez,potrafie odroznic plewy od ziarna. a sypnelas sie niewinnie dzisiaj , poszukaj w watku o Popieluszce. Jedno sformulowanie, ktorego uzywalas dawno temu. Nie martw sie nie bede z tego robic zadymy bo i po co.Jak,wczesniej pisalam, to forum humorum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 00:54 gini napisała: > > Ja tez,potrafie odroznic plewy od ziarna. a sypnelas sie niewinnie > dzisiaj , poszukaj w watku o Popieluszce. > Jedno sformulowanie, ktorego uzywalas dawno temu. > Nie martw sie nie bede z tego robic zadymy bo i po co.Jak,wczesniej > pisalam, to forum humorum jest. > > > Jakie sypnelam ??? Wszem i wobec wiadomo ze pisalam pod maglara poki mi nie zabanowali nicka. Jakiej zadymy robic nie bedziesz, o co mam sie nie marwic ? Podaj tem link o Popieluszcze bo na jahwe zrozumiec cie ani jak nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dziewczyny, tylko bez nerw! 20.10.09, 01:01 Zeby do jakich rekoczynow miedzy wami nie doszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dziewczyny, tylko bez nerw! 20.10.09, 01:07 marouder.eu napisał: > Zeby do jakich rekoczynow miedzy wami nie doszlo! Spokojna glowa , ale i tak nie daruje, ze mnie cala noc na forum trzymales i wpuszczales w maliny. Szlachcianka z Otwocka.hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Dziewczyny, tylko bez nerw! 20.10.09, 01:16 marouder.eu napisał: > Zeby do jakich rekoczynow miedzy wami nie doszlo! Daj spokoj, zaciekawila mnie gini co ma na mysli, jestem zdumiona eto wsio Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:03 forum.gazeta.pl/forum/w,13,101760383,101792189,Re_Maglara.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:10 Cytuje siebie: Alez pelna zgoda miedzy nami, ten link praktycznie byl dla Andrzeja. A Glempa nigdy wysoko nie cenilam, okreslilabym go jako oportuniste. Kudy mu do Wyszynskiego ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:13 Jeszcze raz O jakie tu sformulowanie chodzi ktorego uzywalam kiedys ? I z czego moglabys zrobic zadyme ??? Z ktorego sformulowania ? Serio gini, nie rozumiem o co ci chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:21 wolna444 napisała: > > Cytuje siebie: > > Alez pelna zgoda miedzy nami, ten link praktycznie byl dla Andrzeja. > A Glempa nigdy wysoko nie cenilam, okreslilabym go jako oportuniste. > Kudy mu do Wyszynskiego > ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:25 gini napisała: > Ja mam bardzo dobra pamiec, a to zapamietalam jeszcze z wojen > kwietnych. > Od mojego powrotu, piszesz troche inaczej, ale w archiwum , latwo > poznac. > Tym bardziej , ze masz specyficzny styl pisania.Nie zapomina sie > latwo, gdy sie kilka lat czytalo. > Caly dzien sie dzis zastanawialam co tu sie dzieje. > A pozniej jak to przeczytalam poszlam do archiwum i poczytalam. > Nawet jakas belgijska tu pisala.hihihi > > > > gini..wolna to byla maglara z FS,a belgijska to zupelny koszer swir od dany. to zupelnie inne osoby > Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:27 Nie nie gini, w czasach wojen kwietnych nie bralam czynnego udzialu, bylam tylko czitatielnica, a lubilam czytac ze wzgledu na Perle i pare jeszcze osob. Potem jak sie wszyscy za lby wzieli i przeszla wojenka w tryb realny to zrobilo sie okropnie smrodliwie, nie pachnialo juz kwiatami, a wrecz szambem - jak tu czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:39 wolna444 napisała: > > Nie nie gini, w czasach wojen kwietnych nie bralam czynnego > udzialu, bylam tylko czitatielnica, a lubilam czytac ze wzgledu na > Perle i pare jeszcze osob. Potem jak sie wszyscy za lby wzieli i > przeszla wojenka w tryb realny to zrobilo sie okropnie smrodliwie, > nie pachnialo juz kwiatami, a wrecz szambem - jak tu czasem. > Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:48 gini napisała: > Przestan, ja nie hiacynth , zeby leciec kopiowac i cos udowadniac.Z > reszta po co i dla kogo , nowa wojne zaczynac?A niby z kim? Przeciez > to forum jest martwe.Chcesz byc wolna444 to sobie badz.Co mnie do > tego.Niepotrzebnie amamit na mnie napadla.Kiedys w koncu i tak bym > poszla do tego archiwum. > Od tego wlasciwie powinnam zaczac. Gini pozarlas sie z ammamit nie ze mna, ja ci nie wrogiem, ...bylam maglara (nick na wiecznosc zbanowany przez kapusiow erecjanskich) przybralam wolna i koniec piesni. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 a o co tu chodzi gini 20.10.09, 01:51 wolna to nie ammamit,ani belgijska ani nikt kogo znalas wczesniej na aqua. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a o co tu chodzi gini 20.10.09, 01:55 vicky17 napisała: > wolna to nie ammamit,ani belgijska ani nikt kogo znalas wczesniej na aqua. > Dobra nie ma sprawy.Jakie to ma znaczenie w ogole . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a o co tu chodzi gini 20.10.09, 01:58 gini napisała: > Dobra nie ma sprawy.Jakie to ma znaczenie w ogole . > zadne,ale to nie ammamit,ani belgijska..to maglara,ktorej chyba nie znalas. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: a o co tu chodzi gini 20.10.09, 01:59 vicky17 napisała: > wolna to nie ammamit,ani belgijska ani nikt kogo znalas wczesniej na aqua. > Dobre, ja i erecowskie towarzycho,... ktos sobie kiedys wmowil ze ja to perla jestem, chyba belgijska,.... i choc nawet erecjanie zaprzeczali to ta tepa glowa dalej sie przy tym upierala. No nic, pozna pora czas na telesfora dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a o co tu chodzi gini 20.10.09, 02:01 wolna444 napisała: > > No nic, pozna pora czas na telesfora dobranoc. > czasem nam wszystkim sie co nieco merda dobranoc europo a u nasz jeszcze noc mloda Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:53 wolna444 napisała: > gini napisała: > > > Przestan, ja nie hiacynth , zeby leciec kopiowac i cos > udowadniac.Z > > reszta po co i dla kogo , nowa wojne zaczynac?A niby z kim? > Przeciez > > to forum jest martwe.Chcesz byc wolna444 to sobie badz.Co mnie do > > tego.Niepotrzebnie amamit na mnie napadla.Kiedys w koncu i tak bym > > poszla do tego archiwum. > > Od tego wlasciwie powinnam zaczac. > > Gini pozarlas sie z ammamit nie ze mna, ja ci nie wrogiem, ...bylam > maglara (nick na wiecznosc zbanowany przez kapusiow erecjanskich) > przybralam wolna i koniec piesni. > > Nia ma sprawy. A nie wiesz za co D anutka dostala bana? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:57 gini napisała: > > A nie wiesz za co D anutka dostala bana? > > nie ona co rusz pojawia sie pod jakimis nowym nickiem i znika. mysle,ze ma niezle skrecone pod kopula. pan scan,vel antos cukierniczek tez sie czasem pojawia,jak zwykle wtedy noz sie w kieszeni otwiera na jego chamstwo. pejszens znikla,rzadko tu wdeptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 02:02 gini napisała: > > Nia ma sprawy. > A nie wiesz za co D anutka dostala bana? > > D_anutka dostala bana na erecu, a tutaj chyba sama nie chce pisac. A moze pisze, ale ona ma charakterystyczny styl, od razu do rozpoznania. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 02:08 wolna444 napisała: > gini napisała: > > > Nia ma sprawy. > > A nie wiesz za co D anutka dostala bana? > > > > > D_anutka dostala bana na erecu, a tutaj chyba sama nie chce pisac. A > moze pisze, ale ona ma charakterystyczny styl, od razu do > rozpoznania. > Dobranoc pozno juz . Ale to Dobre, Dana zabanowala danutke. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 02:12 gini napisała: > Ale to Dobre, Dana zabanowala danutke. > nie tylko danutke..no wiesz dwie idiotki do jednego gara to o jedna za duzo. wogole kazdy kto tam pisuje powinien do psychiatry pojsc,no chyba,ze ktos glodny chodzi i musi sluzyc za wycieraczke.a tacy polacy tez tu sa poza tym tam jest wielu wielonikowca..dzisiaj poczytalam,ze szmulke tam witaja a ta szmulka to nie kto inny tylko belgijska wlasnie,ktora tam pisywala pod 10 innymi nickami tak oto robi sie tlum..nowych Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 09:22 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > Ale to Dobre, Dana zabanowala danutke. > > > > nie tylko danutke..no wiesz dwie idiotki do jednego gara to o jedna za duzo. > wogole kazdy kto tam pisuje powinien do psychiatry pojsc,no chyba,ze ktos glodn > y > chodzi i musi sluzyc za wycieraczke.a tacy polacy tez tu sa > poza tym tam jest wielu wielonikowca..dzisiaj poczytalam,ze szmulke tam witaja > a > ta szmulka to nie kto inny tylko belgijska wlasnie,ktora tam pisywala pod 10 > innymi nickami > tak oto robi sie tlum..nowych No i tu jest pies pogrzebany.Pacyny, pacyny, pacyny... Stara dobra kwietna szkola... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:16 gini napisała: a perla gdzies zniknal, on by mi > pomogl sie pomoc polapac who is who. > nocnik vel madamka otwocka,no nowy nabytek tepej33. to zupelna psychopatka o lesbijskich sklonnosciach. ammamowitz tez nowa,troche sie klonuje,ale ona zupelnie natchniona jest. z twoich czasow to chyba tylko perla zostal,bo swinia 137 sobie poszla do innych koryt Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:21 rachelka ,żeby inni cię tak chamsko nie podsumowali nie lubisz chamstwa i wyzwisk? bzdura ty się tym upajasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:21 vicky17 napisała: . z twoich czasow to chyba tylko perla zostal,bo swinia > 137 sobie poszla do innych koryt No jeszcze dachs i xiazeluka tu wpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:28 wolna444 napisała: > > > No jeszcze dachs i xiazeluka tu wpadaja > o wlasnie borsuk sie ostal,luka rzadko wpada,szOk na wymarciu..i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie zapominaj 20.10.09, 01:41 vicky17 napisała: > wolna444 napisała: > > > > > > > No jeszcze dachs i xiazeluka tu wpadaja > > > > o wlasnie borsuk sie ostal,luka rzadko wpada,szOk na wymarciu..i tyle. Snajper sluzbe trzyma 24 na 24 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie zapominaj 20.10.09, 01:44 gini napisała: > > Snajper sluzbe trzyma 24 na 24 > o tak,saper tu ciagle monitoruje i na ereckie ch..zupelnie nie reaguje Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:24 vicky17 napisała: > gini napisała: > > a perla gdzies zniknal, on by mi > > pomogl sie pomoc polapac who is who. > > > > nocnik vel madamka otwocka,no nowy nabytek tepej33. to zupelna psychopatka o > lesbijskich sklonnosciach. ammamowitz tez nowa,troche sie klonuje,ale ona > zupelnie natchniona jest. z twoich czasow to chyba tylko perla zostal,bo swinia > 137 sobie poszla do innych koryt Nie jestem pewna, czy swinia sobie poszla. A co do innych, to juz mnie sie samej miesza, po tym co przeczytalam. Wlasciwie to sie zastanawiam po co oni to forum trzymaja jeszcze? Skansen sobie zachowali na pamiatke? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Gini nigdzie nie idzie hasznaszach 20.10.09, 01:27 gini napisała: > Nie jestem pewna, czy swinia sobie poszla. > A co do innych, to juz mnie sie samej miesza, po tym co przeczytalam. > Wlasciwie to sie zastanawiam po co oni to forum trzymaja jeszcze? > Skansen sobie zachowali na pamiatke? swinia sobie poszla,troche jeszcze pogrzebow wyprawila,ale poszla do sraloonu24.reszta siedzi,ba niektorzy nawet noce zarywaja z cmokami w zebach,pilnujac kolorow swej szmaty ziemskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Sympatia 20.10.09, 00:45 biedna rachelka siedzi na forum niestrawnej koszernej kuchni podać żiólka na trwaienie?? tak sie tutaj męczysz,jakas zła siła pcha Cię na aqanet,musi Ci być bardzo cięzko tak się tutaj codziennie męczyć żal mi sie Ciebie zrobiło mam dzisiaj dobry dzień.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Sympatia 20.10.09, 01:23 ariadna-enta napisała: > żal mi sie Ciebie zrobiło > mam dzisiaj dobry dzień.)) raczej samotna noc,jak co noc..e tam,jam wlasnie po biegu i swiezam jak dupcia niemowlaczka,wiec nie marnuj swego czasu na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: A tak w ogole pusto tu strasznie dzisiaj 20.10.09, 01:39 nextry4 napisała: > Andru a jak sie mianowales jak jeszcze pozycje trzymales? Vicky go rozszyfrowala - marksistowski. Chyba sobie pisac zaczne co by sie nie mylic. Zmieniaja nicki jak zydy po wojnie - ze wstydu, nie z musu, palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat nie rzucałbym pochopnych oskarżeń bo takie cechuje 20.10.09, 09:34 tamtą stronę! Etykietowanie, wulgarne próby poniżania, stek wyzwisk, oszcerstwa połączone z chamstwem i brakiem śaldów kultury - to cechy kapusiów komunistycznych i nowego wychówku politycznych profesjonalistów wizerunkowych. Nic Ojczyźnie nie przyniosą dobrego ani jedni ani drudzy! Nam powinny wystarczyć argumenty! Spójrz jak Scan dwoi się pod nickiem i podszywką NIE2006 gdy wydaje mu się w tym jego szmendackim, skażonym komuna prawie że jego cwaniackie racje sa wygrane bo służą lodziarzom - a nie zwyczajnym Polakom. I nie rezygnuje z wulgarnych obelg! NIE DA SIĘ ODDZIELIĆ ZAMIATANIA PRAWDY CWANICTWA OD BRAKU KULTURY BYCIA. Bo to i to swiadczy o braku wpojonych od dziecka zasad! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat nie wrzeszczą, że Tusk niszczy demokrację i zasady 20.10.09, 09:36 forum.gazeta.pl/forum/w,13,101727952,,_Zgaszeni_PO_Tusku_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś