Dodaj do ulubionych

szukam linka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 14:36
do jakiegos fajnego forum. moga być danki, wirusy i limaki byle w ciągu
dniówki pojawiało się tam więcej od 5 postów.

5040
Obserwuj wątek
    • panidanka Re: szukam linka 20.01.04, 14:43
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> do jakiegos fajnego forum. moga być danki, wirusy i limaki byle w ciągu
      > dniówki pojawiało się tam więcej od 5 postów.
      >
      > 5040

mnie znajdziesz na FA, świat,kraj a nawet nauka
      sporadycznie, pojedyńczo jeszcze gdzieś tam, ale też tylko na GW

D.
      • Gość: siedem e nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 14:47
        ja szukam czegos brand new. z tej desperacji ja tez pisuje na forum wege,
        firanki, skarpetki pana frodo, gramatyka aramejska, etc

5040
    • Gość: perli ja też szukam IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 14:45
      forum o nazwie psychiatronizm pastewny. To było Forum! Niestety tak się
      ukryli, że nie mogę ich znaleźć.

perli
    • Gość: jaski Re: szukam linka IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.01.04, 15:45
      10-3, Ty kpisz czy o droge pytasz? A leniu jeden to pisz wiecej niz jeden post
      na miesiac. A jak juz tak bardzo Ci nie lezy to sobie wlasne forum zaloz(co nie
      takie trudne przeciez) i nie zpomnij mnie zawiadomnic. I w ogole to 50+40 daje
      90.
    • eliot Re: szukam linka 20.01.04, 16:03

>
      > 5040

Nie wierzyłem, że dożyję chwili, że zatęsknisz za Limakiem...
      Franku Kocybo!!! Twój Koń może się upić ze szczęścia...!
      wink))
      Pozdr.
      • Gość: perli na IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 16:12
        koszerny kaftan niebezpieczeństwa a Ty gdzie się ukrywałeś Eliocie?

pisaj, pisaj...

perlismile
        • Gość: jaski Zrobmy cos dla 10-3! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.01.04, 16:17
          I uczcijmy naszego 5040 zobowiazaniem do pisania co najmniej jednego postu
          dziennie.Oczywiscie plan mozemy wykonac przed terminem.
          • Gość: perli to kusząca propozycja IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 16:24
            ale ja muszę -law mi tender- pilnować aby jakiś świr mi jej nie zdemolował.

perli
            • Gość: jaski Re: to kusząca propozycja IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.01.04, 16:28

Gość portalu: perli napisał(a):

> ale ja muszę -law mi tender- pilnować aby jakiś świr mi jej nie zdemolował.
              >
              >
              >
              > perli
              Jajcarz z Ciebie Perli. Zwlaszcza to " law mi tender". A jednak obowiazek
              wzywa. A Ty nie wstajesz, szabli nie chwytasz? Co sie z Toba stalo zolnierzu?
              • Gość: perli oprócz IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 16:35
                zespołu słit nojses to nic mi nie jest.

perli
        • eliot Re: na 20.01.04, 16:28
          Gość portalu: perli napisał(a):

> koszerny kaftan niebezpieczeństwa a Ty gdzie się ukrywałeś Eliocie?
          >
          > pisaj, pisaj...
          >
          >
          > perlismile

A w EU, tak przedakcesyjnie...
          wink
          • Gość: perli n :) t IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 20.01.04, 16:31
      • limakty do Elota, od Kocyby 20.01.04, 17:21
        eliot napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
        >
        > > do jakiegos fajnego forum. moga być danki, wirusy i limaki byle w ciągu
        > > dniówki pojawiało się tam więcej od 5 postów.
        > >
        > > 5040
        >
        > Nie wierzyłem, że dożyję chwili, że zatęsknisz za Limakiem...
        > Franku Kocybo!!! Twój Koń może się upić ze szczęścia...!
        > wink))
        > Pozdr.

Rzeczywiście , mój Koń jak to usłyszał , to walnśł na GRZBIET i nogami godzinę
        wierzgał, a potem poszedł do Mądrej Pani Kocybowej, która mu wytłumaczyła , że
        psychiczni różnie się zachowują:- jedni udają Einsztaina, drudzy są Mesjaszami,
        a w przypadku kóz, może to się objawiaqć Limakofobią, lub jeszcze cięższym
        przypadkiem , jakim jest kozogalbizm. Chyba , że to jest koza5040 z Tarnowskich
        Gór- to przypadek nieuleczalny i jeszcze nie ma swojej nazwy choroby, ale
        medycyna niedługo odkryje ją.

Pozdrowienia od Konia
        Franek Kocyba
        • eliot Re: do Elota, od Kocyby 21.01.04, 11:17
          limakty napisał:

>. Chyba , że to jest koza5040 z Tarnowskich
          >
          > Gór- to przypadek nieuleczalny i jeszcze nie ma swojej nazwy choroby, ale
          > medycyna niedługo odkryje ją.
          >
          > Pozdrowienia od Konia
          > Franek Kocyba

W Tarnowskich Górach mają ogromne skażenie metalami ciężkimi, to ekologiczna
          bomba, nawet woda jest tak skażona, że litr waży z 1,5 kg.... wink))
          Dlatego pewnie Siódemeczka raczy się raczej innymi trunkami... to z rozpaczy...
          Więc miej trochę litości... wink))

Pozdrawiam Cię Koniu!
          Pozdrowienia również dla
          Franka, Starej Kocybowej, Porucznika i reszty wdzięcznej rodzinki...!
          wink
        • Gość: siedem Re: do Elota, od Kocyby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:29
          > walnśł na GŻBIET

?

5040
          • eliot Re: do Elota, od Kocyby 21.01.04, 11:37

> > walnśł na GŻBIET
            >
            > ?
            >
            > 5040

Mogę tylko przypuszczać, że Koń Kocyby, w odróżnienu od wszystkich innych, ma
            GŻBIET zamiast grzbietu. To jeszcze jeden argument na rzecz (żecz???)
            kreacjonizmu...
            wink))
            Pozdr.
            • Gość: siedem bo widzisz muj drogi L..J. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 13:42
              prawdziwy menszczyzna jest kreatywny.

5040
              • eliot Re: bo widzisz muj drogi 7 ;-) 22.01.04, 08:29

> prawdziwy menszczyzna jest kreatywny.
                >
                >
                > 5040

Pełna zgoda! Dlatego doceniam Twoją dłuuuugą drogę od, powiedzmy 6,32 no góra
                7,02 do 5040 !
                wink
                Pozdr.
    • limakty Re: szukam linka 20.01.04, 16:33
      proponuję galbie zajrzeć w d...tam zobaczysz wszystko

L
      • Gość: jaski Re: szukam linka IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.01.04, 16:40
        > proponuję galbie zajrzeć w d...tam zobaczysz wszystko

Niestety z przykroscia musze jednak odrzucic Twoja propozycje.Ano bo to
        praktologiem nie jestem i troche obrzydliwy jednak nie do tego stopnia
        zboczony. A w ogole to Perli ma nojsens.
        • Gość: siedem a właśnie ze nie bo IP: *.protonet.pl 21.01.04, 16:48
          Gość portalu: jaski napisał(a):

> > proponuję galbie zajrzeć w d...tam zobaczysz wszystko
          >
          > Niestety z przykroscia musze jednak odrzucic Twoja propozycje.Ano bo to
          > praktologiem nie jestem i troche obrzydliwy jednak nie do tego stopnia
          > zboczony. A w ogole to Perli ma nojsens.

perli jest euroPejska

5040
          • Gość: jaski Re: a właśnie ze nie bo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.01.04, 02:11
            Moj Drogi 10-3, to swojsko niejako zabrzmialo(ta pejska-z pejsami sie) a euro -
            ej, nie takie bajgiewie przezylismy. NIech bedzie nawet euro(dobrze stoi teraz,
            czemu nie?) Tak ze nawet niech w euro bedzie, ja tam nie uwazam coby inny geld
            byl lepszy co gorszy.
            • Gość: siedem Re: a właśnie ze nie bo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 15:59
              boje sie tego uczucia co we mnie narasta ze sie z toba zgadzam.

5040
              • Gość: jaski Re: a właśnie ze nie bo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.01.04, 19:46
                A czego sie bac? Byle tylko duze bylo(ten geld). A warunki do uzgodnienia. My
                wszysto fersztejn. Pan usiadzie, pan poczeka minutke.
        • limakty Re: szukam linka 21.01.04, 17:36
          Gość portalu: jaski napisał(a):

> > proponuję galbie zajrzeć w d...tam zobaczysz wszystko
          >
          > Niestety z przykroscia musze jednak odrzucic Twoja propozycje.Ano bo to
          > praktologiem nie jestem i troche obrzydliwy jednak nie do tego stopnia
          > zboczony. A w ogole to Perli ma nojsens.

Tak myśle , bo to nie było do Ciebie, a do kozy5040 z Tarnowskich Gór, on nie
          jest obrzydliwy , ale za to zboczony.

Pozdrawiam
          Limakty
          • Gość: siedem ślimak, a... IP: *.protonet.pl 21.01.04, 17:39
            sprawdziłeś juz 9 km ogrodzenia wokół elektrowni siekierki?

5040
            • limakty kozuniu, a... 21.01.04, 19:16

> sprawdziłeś juz 9 km ogrodzenia wokół elektrowni siekierki?
              >
              > 5040

siekierki to elektrownia, chę...? to tak jakbyś nazwał swoją obórkę w której
              śpisz capie, sypialnią smile))

L
              ps. a jak tam galbaty, jeszcze go używasz?
            • limakty Re: ślimak, a... do kozy uzupełnienie.... 21.01.04, 19:20

> sprawdziłeś juz 9 km ogrodzenia wokół elektrowni siekierki?
              >
              > 5040

gdyby galbaty był zajęty
              to możesz wykorzystac przygłupa krakowskiego - bydlakk-a smile)

L
              ps masz koza, kozy w nosie ? smile)
              • Gość: siedem śpij maleńki* śpij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 08:17
                umęczony nocną zmianą stróża biedny ślimaczku**.

5040

• pro100 Przepraszam, czy to oryginalny, bełchatowski 21.01.04, 11:22
        limakty napisał:

> proponuję galbie zajrzeć w d...tam zobaczysz wszystko
        >
        > L

śLimak? Czy znów podróba jakowaś?

pozdr anty
        • Gość: siedem Re: Przepraszam, czy to oryginalny, bełchatowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:33
          > śLimak? Czy znów podróba jakowaś?

to jest slimak ŚLIMAK przez duuuuuże ŚI. prawdziwy jak i jego epilepsja. ślimak
          ma teraz imidż intelektualisty, bywalca, lewa salunowego i myśliciela ale mimo
          tego łatwo go zidentyfikować po napadach zespołu trota [jakkolwiek się to
          pisze].

5040
          • pro100 Re: Przepraszam, czy to oryginalny, bełchatowski 21.01.04, 13:23

> to jest slimak ŚLIMAK przez duuuuuże ŚI. prawdziwy jak i jego epilepsja.

Pozostaje tylko ogromne ŁAŁ. W końcum doczekał (nastepnej podróby bym już nie
            zniósł). Nich się ŚLIMACZY 1MAJA!!! (czy od kiedy tam ponownie się objawił).

pozdr (dla Limaka tyż) anty
            • Gość: siedem Re: Przepraszam, czy to oryginalny, bełchatowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 13:40
              a bedzie juz ze 2 miesiace jak ślimak obsztalował drugą zmianę w portierni i
              pisze wieczorami. sam utrzymuje rze mu rzona [co ma firme] daje pisać ale jakoś
              w to nie wieże. ślimak wciąż ma chitynową skorupkę a wewnatrz obrzydliwą
              galaretowatą masę. np. ogłasza watek o miłości i pojednaniu po czym od 10 do
              198 posta wyzywa wszytkich, nawet tych którzy go przygraneli na ukryte forum
              wtedy gdy miał pierwsza zmiane w strozowce i nie mogl pisac na FA bo by go
              wyjebali z roboty.

5040
            • limakty do pro100aka 21.01.04, 17:09
              pro100 napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
              >
              > > to jest slimak ŚLIMAK przez duuuuuże ŚI. prawdziwy jak i jego epilepsja.
              >
              > Pozostaje tylko ogromne ŁAŁ. W końcum doczekał (nastepnej podróby bym już nie
              > zniósł). Nich się ŚLIMACZY 1MAJA!!! (czy od kiedy tam ponownie się objawił).
              >
              > pozdr (dla Limaka tyż) anty

miło, że o mnie pamiętasz kochaniutki
              niech ta twoja kozia pro100linijność, sobaczy się razem z kozą5040, bo jesteś o
              100milimetrów od kozogalbizmu

ale pozdrawiam , licząc na twój ograniczony rozsądek
              Limakty
            • limakty Franek Kocyba do Eliota 21.01.04, 17:33
              Eliocie napisałeś:
              "W Tarnowskich Górach mają ogromne skażenie metalami ciężkimi, to ekologiczna
              bomba, nawet woda jest tak skażona, że litr waży z 1,5 kg.... wink))
              Dlatego pewnie Siódemeczka raczy się raczej innymi trunkami... to z rozpaczy...
              Więc miej trochę litości... wink))

Pozdrawiam Cię Koniu!
              Pozdrowienia również dla
              Franka, Starej Kocybowej, Porucznika i reszty wdzięcznej rodzinki...!
              wink
              • eliot Re: Franek Kocyba do Eliota 22.01.04, 08:56
                limakty napisał:

> Eliocie napisałeś:
                > "W Tarnowskich Górach mają ogromne skażenie metalami ciężkimi, to ekologiczna
                > bomba, nawet woda jest tak skażona, że litr waży z 1,5 kg.... wink))
                > Dlatego pewnie Siódemeczka raczy się raczej innymi trunkami... to z
                rozpaczy...
                > Więc miej trochę litości... wink))
                >
                > Pozdrawiam Cię Koniu!
                > Pozdrowienia również dla
                > Franka, Starej Kocybowej, Porucznika i reszty wdzięcznej rodzinki...!
                > wink

Porucznik Kocyba pamięta Nieogolonego Faceta w Brudnym Swetrze!!!???
                Boże co to znaczy młoda pamięć... kto o nim jeszcze pamięta... a taki Zbawca
                Ojczyzny był z Niego! Ot istny Salvator Patrie! wink))
                Ech łza się w oku kręći...
                Cieszy mnie Franku Twoja polityka prorodzinna, chociaż muszę przyznać, że
                współczesne imiona jakie nadajesz progeniturze nieco mnie, starego
                konserwatystę szokują...
                Również Twoja gospodarska zapobiegliwość i przychówek nierogacizny wystawiają
                Ci Franku jak najlepsze świadectwo... wink))
                Jeśli zaś chodzi o tzw. przypadek cesarski (obiegowy termin używany przez
                personel szpitalny: najczęściej wobec licznych Napoleonów, ale i Galba się
                załapuje...)to stan Jego zdrowia budzi, jak rozumiem, Twoje głębokie
                współczucie...???
                Raz jeszcze składam najlepsze życzenia Całej Rodzince
                i pozdrawiam
                • limakty Re: Franek Kocyba do Eliota 22.01.04, 17:59
                  eliot napisał:
                  > Porucznik Kocyba pamięta Nieogolonego Faceta w Brudnym Swetrze!!!???
                  > Boże co to znaczy młoda pamięć... kto o nim jeszcze pamięta... a taki Zbawca
                  > Ojczyzny był z Niego! Ot istny Salvator Patrie! wink))
                  > Ech łza się w oku kręći...
                  > Cieszy mnie Franku Twoja polityka prorodzinna, chociaż muszę przyznać, że
                  > współczesne imiona jakie nadajesz progeniturze nieco mnie, starego
                  > konserwatystę szokują...
                  > Również Twoja gospodarska zapobiegliwość i przychówek nierogacizny wystawiają
                  > Ci Franku jak najlepsze świadectwo... wink))
                  > Jeśli zaś chodzi o tzw. przypadek cesarski (obiegowy termin używany przez
                  > personel szpitalny: najczęściej wobec licznych Napoleonów, ale i Galba się
                  > załapuje...)to stan Jego zdrowia budzi, jak rozumiem, Twoje głębokie
                  > współczucie...???
                  > Raz jeszcze składam najlepsze życzenia Całej Rodzince
                  > i pozdrawiam

Witaj Eliocie
                  Cieszę się, ze pamiętasz jeszcze starego Franka. Już myślałem, że przez ten rok
                  zapomiałeś o nim , mimo. że on systematyczniee wysyłał ci na pocztę
                  pozdrowienia, ale myślę , że był w tym czasie tak nawalony , że pisał językiem
                  węzełokowym.
                  Qrwa , co się w tej Polsce dziewje- koza5040 straciła rezon, bo przestali ją
                  podpierać galbaty i przygłup podkrakowski bydlakk, o pollaktretyńsiu już nie
                  mówiąć.
                  Ale wróćmy do polytyky. Co się w tym eseldówku dzieje! Oln, zamiast rozmawiać
                  z Rusem Mailerem , poprzez Mainiczkę Ol;ejuś , będzie teraz musiał swoje
                  mondrości przekazywaĆ SWOJEMU SZEFOWI ZMYLLEROW... oj biedaczek, biedaczek.
                  Amantka Glun - Gilowska z PO, staje się coraz bardziej niebezpieczna...już, nie
                  dość, że połyka spermę podczas swoich przemówień sejmowych , to jeszcze chce
                  razem ze swoją spólą od mostów , przyspieszonych wyborów. Czy oni chcą postawić
                  w każdej gminie, jeden most na tysiąclecie?
                  Rokita , to ni diabeł , ni człowiek...ni chłop , ni kpobita...łot tranwestyta!
                  Posyłam teraz swojego konia na peszeszpiegi...ostatnio był, w Tar. Górach-
                  tego kozy 5040 nie da się juą uratować- zbyt mocno posunięta choroba
                  psychicznasmile). YTeraz posyłam Konia do przygłupa krakowskiego-bykka, którego tu
                  wszscy zwią bydlakk-iem...może temu coś pomoże! Nie liczę na to jednak! Bo
                  pewna Pytia mi mówiła , że to jest zaraza cięższa niż Sars i HIW i tego się
                  leczyć nie da. pollak ma chrobę nabytą od dzieciństwa, KTÓRĄ ZWĄ " RIVENDELLUS
                  & LUZERUS", A BYDLE KRAKOWSKIE CIERPI ZAŚ NA " debilus krakus galbusss".
                  ale liczę na Konia. Jak on nie pomoże to wyślę pułkownika (awans) Kocybę , by
                  pomógł im w tej umysłowej potrzebie.
                  Prosiątek jest dziesięć i są bardzo piękne...same pollaki...
                  A propo Konia...jutro jedzie do Janika , by uzgodnić kandydaturę Kocybowej na
                  MKin. Skarbu...a wszystko , to stało się za sprawą Franka, bo ostatnio zaczął
                  do nie mówić : "mój skarbie"
                  Pozdrawiam i do jutra
                  Franciszek Kocyba z wnukami prosiakami pollakami
                  • eliot Re: Eliot do Franka 23.01.04, 12:52
                    limakty napisał:
                    > Witaj Eliocie
                    > Cieszę się, ze pamiętasz jeszcze starego Franka. Już myślałem, że przez ten
                    rok
                    >
                    > zapomiałeś o nim , mimo. że on systematyczniee wysyłał ci na pocztę
                    > pozdrowienia, ale myślę , że był w tym czasie tak nawalony , że pisał
                    językiem
                    > węzełokowym.

Franek, nie zapomniałem, zmieniłem lokalizację. Teraz poczta przychodzi na
                    zaprzyjaźniony komputer w zaprzyjaźnionej instytucji. Jak mnie nie ma, a to
                    ostatnio często się zdarza to pocztę towarzyską wywalają i tyle. A tak a
                    propos, to nie podsyłałeś czegos? Bo chłopcy z informatyki coś takiego mi
                    sugerowali, nawet chcieli Ci w rewanżu podesłąć też jakieś świństwo, ale jak
                    się zorientowali, że mogliby przy okazji pozbawić światła z pół Polski to im
                    przeszło...!
                    wink))

> Qrwa , co się w tej Polsce dziewjepiękne...same pollaki...

Myślisz, że z innym narodem poszłoby lepiej....??? smile))))))))))))))))
                    Fakt najmądrzejsi nie jesteśmy, ale może tą drogą nasz narodek zrozumie, że
                    zamiast wybierać takie czy inne partie lepiej i mądrzej wybrać ludzi
                    rozumnych...
                    Ale chyba zbytni optymista ze mnie, pospólstwo nienawidzi mądrzejszych...
                    wink

> A propo Konia...jutro jedzie do Janika , by uzgodnić kandydaturę Kocybowej
                    na
                    > MKin. Skarbu...a wszystko , to stało się za sprawą Franka, bo ostatnio zaczął
                    > do nie mówić : "mój skarbie"

Będzie Kocybową prywatyzował...? Wiekszościowo, czy przez udział
                    rozproszony...??? Wprowadzi ja na giełdę?
                    wink))
                    Pozdrawiam!
                    • limakty Franek do____________________ ELIOTA 24.01.04, 11:46
                      eliot napisał:

> limakty napisał:
                      > > Witaj Eliocie
                      > > Cieszę się, ze pamiętasz jeszcze starego Franka. Już myślałem, że przez te
                      > n
                      > rok
                      > >
                      > > zapomiałeś o nim , mimo. że on systematyczniee wysyłał ci na pocztę
                      > > pozdrowienia, ale myślę , że był w tym czasie tak nawalony , że pisał
                      > językiem
                      > > węzełokowym.
                      >
                      > Franek, nie zapomniałem, zmieniłem lokalizację. Teraz poczta przychodzi na
                      > zaprzyjaźniony komputer w zaprzyjaźnionej instytucji. Jak mnie nie ma, a to
                      > ostatnio często się zdarza to pocztę towarzyską wywalają i tyle. A tak a
                      > propos, to nie podsyłałeś czegos? Bo chłopcy z informatyki coś takiego mi
                      > sugerowali, nawet chcieli Ci w rewanżu podesłąć też jakieś świństwo, ale jak
                      > się zorientowali, że mogliby przy okazji pozbawić światła z pół Polski to im
                      > przeszło...!
                      > wink))
                      >
                      > > Qrwa , co się w tej Polsce dziewjepiękne...same pollaki...
                      >
                      > Myślisz, że z innym narodem poszłoby lepiej....??? smile))))))))))))))))
                      > Fakt najmądrzejsi nie jesteśmy, ale może tą drogą nasz narodek zrozumie, że
                      > zamiast wybierać takie czy inne partie lepiej i mądrzej wybrać ludzi
                      > rozumnych...
                      > Ale chyba zbytni optymista ze mnie, pospólstwo nienawidzi mądrzejszych...
                      > wink
                      >
                      >
                      > > A propo Konia...jutro jedzie do Janika , by uzgodnić kandydaturę Kocybowe
                      > j
                      > na
                      > > MKin. Skarbu...a wszystko , to stało się za sprawą Franka, bo ostatnio zac
                      > zął
                      > > do nie mówić : "mój skarbie"
                      >
                      > Będzie Kocybową prywatyzował...? Wiekszościowo, czy przez udział
                      > rozproszony...??? Wprowadzi ja na giełdę?
                      > wink))
                      > Pozdrawiam!
                      >

Oj Eliocie, Eliocie.
                      Bardzo przykro sie zrobiło Frankowi za oskarżenia jakie mu
                      uczyniłeś...Rzeczywiście, Franek raz przesłał Ci pozdrowienia, ale odpowiedź
                      przyszła "automatyczna" i zaniechał wysyłania. Teraz Franek mocno jest urażony
                      Twoim oskarżeniem i tak mu się ręce trzęsą z tego niesprawiedliwego
                      oskarżenia , że gotów jest nacisnąć guzik na nastawni i rzeczywiści pozbawić
                      prądu całą Polskę smile))
                      Kocybowa już jest sprywatyzowana...jednak medjacje Konia doprowadziły do tego ,
                      że Zmyller, musiał się wycofać zze swojej propozycji nowego ministra skarbu...
                      Nie będzie Kolczyk pluł nam w twarz!!!
                      Teraz Koń pracuje na tym , by udupić niejaką Hibnerową na komisarza w Łunii...i
                      ma swój cel w tym by naszym komisarzem została Helka - żona pułkownika Kocyby.
                      Wszystko to dzieje sie pod hasłem "HELENKA ALBO ŚMIERĆ".
                      Ciekawy jestem , co teraz będzie robiła nijaka Moniczka Oliwnik...ona bez
                      Olina w salonie , będzie niczym. No chyba , że zaprosi na salony Franka
                      Kocybę , wraz z Koniem...no i oczywizda tego krakowskiego Lucypwra, co to raz
                      jest babą , raz chłopem.

Pozdrawiam

Franek Kocyba
                      • eliot Re: Eliot do Franka 26.01.04, 09:12
                        limakty napisał:
                        > >

> Oj Eliocie, Eliocie.
                        > Bardzo przykro sie zrobiło Frankowi za oskarżenia jakie mu
                        > uczyniłeś...Rzeczywiście, Franek raz przesłał Ci pozdrowienia, ale odpowiedź
                        > przyszła "automatyczna" i zaniechał wysyłania. Teraz Franek mocno jest
                        urażony
                        > Twoim oskarżeniem i tak mu się ręce trzęsą z tego niesprawiedliwego
                        > oskarżenia , że gotów jest nacisnąć guzik na nastawni i rzeczywiści pozbawić
                        > prądu całą Polskę smile))
                        > Kocybowa już jest sprywatyzowana...jednak medjacje Konia doprowadziły do
                        tego ,
                        >
                        > że Zmyller, musiał się wycofać zze swojej propozycji nowego ministra
                        skarbu...
                        > Nie będzie Kolczyk pluł nam w twarz!!!
                        > Teraz Koń pracuje na tym , by udupić niejaką Hibnerową na komisarza w
                        Łunii...i
                        >
                        > ma swój cel w tym by naszym komisarzem została Helka - żona pułkownika Kocyby.
                        > Wszystko to dzieje sie pod hasłem "HELENKA ALBO ŚMIERĆ".
                        > Ciekawy jestem , co teraz będzie robiła nijaka Moniczka Oliwnik...ona bez
                        > Olina w salonie , będzie niczym. No chyba , że zaprosi na salony Franka
                        > Kocybę , wraz z Koniem...no i oczywizda tego krakowskiego Lucypwra, co to raz
                        > jest babą , raz chłopem.
                        >
                        > Pozdrawiam
                        >
                        > Franek Kocyba

Cześć Franku!
                        Nie obrażaj sie tak zaraz, ja osobiście niczego nie widziałem bom w owym czasie
                        przebywał w innych krajach. Przecież nie bedę się bawił jakieś dochodzenia.
                        Ktokolwiek to był i tak niczego interesującego (ze swojego punktu widzenia) by
                        sie nie dowiedział. Komputer ten jest pod moją nieobecność normalnie
                        wykorzystywany do pracy i tyle. Jak przedobrzy to mu firmowi informatycy
                        podeślą to i owo i się skończy.
                        Jeśli chodzi o Jasia Marysie......e to jest on/ona w tzw. superpozycji (termin
                        z zakresu mechaniki kwantowej), aby stwierdzić co to rzeczywiście jest trzeba
                        dokonać pomiaru... smile wtedy nastąpi redukcja...
                        Ostatnio do pomiaru rwie się Jarek pis pis...
                        wink
                        Moniczka wymieni Olina na janika, zresztą Żarówa tak kocha media, że może
                        Moniczki nie porzuci... gdzie mogłby po zmyllerku jeździć... wszak chłpcy tak
                        się kochają...wink.
                        Hellena albo Śmierć? Czyżby Piękna Pułkownikowa dokonałą pomiaru na Jasiu
                        Marysi...?smile
                        A jak tam Kocybowa? Wchodzi na giełdę???
                        wink
                        Pozdrawiam serdecznie
                        Również i resztę Szanownej Rodzinki
                        tak sptywatyzowanej jak i nie...
                        wink
                        • limakty Re: Eliot do Franka 26.01.04, 20:52
                          eliot napisał:
                          >
                          > Cześć Franku!
                          > Nie obrażaj sie tak zaraz, ja osobiście niczego nie widziałem bom w owym
                          czasie
                          >
                          > przebywał w innych krajach. Przecież nie bedę się bawił jakieś dochodzenia.
                          > Ktokolwiek to był i tak niczego interesującego (ze swojego punktu widzenia)
                          by
                          > sie nie dowiedział. Komputer ten jest pod moją nieobecność normalnie
                          > wykorzystywany do pracy i tyle. Jak przedobrzy to mu firmowi informatycy
                          > podeślą to i owo i się skończy.
                          > Jeśli chodzi o Jasia Marysie......e to jest on/ona w tzw. superpozycji
                          (termin
                          > z zakresu mechaniki kwantowej), aby stwierdzić co to rzeczywiście jest trzeba
                          > dokonać pomiaru... smile wtedy nastąpi redukcja...
                          > Ostatnio do pomiaru rwie się Jarek pis pis...
                          > wink
                          > Moniczka wymieni Olina na janika, zresztą Żarówa tak kocha media, że może
                          > Moniczki nie porzuci... gdzie mogłby po zmyllerku jeździć... wszak chłpcy tak
                          > się kochają...wink.
                          > Hellena albo Śmierć? Czyżby Piękna Pułkownikowa dokonałą pomiaru na Jasiu
                          > Marysi...?smile
                          > A jak tam Kocybowa? Wchodzi na giełdę???
                          > wink
                          > Pozdrawiam serdecznie
                          > Również i resztę Szanownej Rodzinki
                          > tak sptywatyzowanej jak i nie...
                          > wink

Oj Eliocie. Na naszej scenie politycznej coraz ciekawiej...ostatnio o tym
                          przywódcy , który sie sam chce obronić(...no wiesz ten co go sld-ówek
                          wicemarszałkiem osłów zrobił), było bardzo cicho, aż chłopisko musiało na drogi
                          wyjść , by trochę zaistnieć w TV.
                          Niedawno była premiera kabaretu pt. "Kindzyn lisek na prezydenta"- tego by
                          nawet Jasio Pietrzykowski nie wymyślił...Qrwa niedługo to i Feder Owicz
                          wystartuje, bo też jest sławny i ma swój dziennik.
                          Koń ostatnio chodzi bardzo zmartwiony, bo do Pisia go nie chcą przyjąć- podobno
                          zjadł za dużo siana , a potem zaczął TELEGRAF-ować w sprawie Pineiro...no cóż ,
                          Kaczor musi zostać prezydenem, bo...

Eliocie z zagrnanicy trzeba było nie wracać...chyba , że ci tęskno było za
                          Koniem.

"Helenka , aalbo śmierć"- chciałoby się krzyczeć za tranwestytą jankiem
                          Marysią...

I jeszcze jedno : Przewodniczacy DLP (to taka nowa partia lewicowa- patrz
                          strona internetow), nijaki Aruś C.( oczywizda to były policjant z łódzkiego) ta
                          pochlał ze szczęścia, że go wybrano na prezesunia, aż go policyja musiała
                          cholowac do szpitala (2,4 promila i jazda samochodem niezarejestrowanym,
                          nieubezpieczonym i na tekturowych tablicach rejestracyjnych)..czyżby jakieś
                          fatum padło na tą lewicę?

Franek Kocyba
                          • eliot Re: Eliot do Franka 27.01.04, 11:41
                            limakty napisał:

>
                            > Oj Eliocie. Na naszej scenie politycznej coraz ciekawiej...
                            >
                            > Franek Kocyba

Witaj Franek!
                            Tak mi się jakos widzi, że nasz dzielny Lesio Młynarz postanowił pobić swoich
                            poprzedników we wszystkich dostępnych Mu kategoriach. Jak pamiętasz może, Buzek
                            bił swego czasu rekordy niepopularności. Nasz drogi przywódca postanowił być
                            jeszcze lepszy! Tzn. jeszcze bardziej niepopularny... i trzeba Lesiowi oddać
                            hołd i sprawiedliwość! Swoim uporem i pracą osiągnął ten niełatwy przecież
                            sukces! A rekord był przez poprzednika wyśrubowany, że ach... więc oklaski Mu
                            się należą.... wink
                            Weźmy inna sytuację: pamiętasz zapewne słynną swego czasu piosenkę "Marian" ("A
                            wtedy Marian ze schodów spadł...")? Czy Lesio mógłby być gorszy??? Nie! Jak
                            spadać to z wysokiego konia! Pomyślał (to taki żart) Lesio i zleciał z marszu,
                            a raczej z helikopterem, z 650 metrów! I niech to teraz Marian pobije! A co!
                            Dodatkowo wypadła Jakubowska i czasopisma... Niech teraz Marian weźmie
                            Grześkowiak (ta ma wprawę...)i spróbuje... wink)) Dla utrudnienia dodatkowo
                            niech na wzór "naszego ukochanego przywódcy" upadnie na głowę...
                            A konkurenci już nerwowo przebierają nóżkami więc trzeba się pośpieszyć...
                            Gorący (i lekko nieświeży)oddech kaczych krasnali za plecami...
                            wink))
                            Pozdrowiam Ciebie
                            i Całą Niezrównaną Rodzinkę
                            -
                            Eliot
    • waldek.usa Re: szukam linka 20.01.04, 17:10

>
      > 5040

5 postow min. gwarantowane !!!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44
    • institoris1 w gore n/t 24.01.04, 15:27
    • limakty w górę...wątek czeka na Eliota_____________NT 24.01.04, 18:56
      • s_loneczko Re: w górę...wątek czeka na Eliota_____________NT 26.01.04, 20:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka