pit_b 22.01.04, 23:11 Nawet klasykow Szacik nie oszedza? Pamietacie ten skecz, chyba z z Michnikowskim? -"Szumia jodly na gor szczycie..." - A po co im szumiec, ha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Rany Julek! 22.01.04, 23:12 pit_b napisała: > Nawet klasykow Szacik nie oszedza? > > Pamietacie ten skecz, chyba z z Michnikowskim? > -"Szumia jodly na gor szczycie..." > - A po co im szumiec, ha? Zaraz polecisz na Oślą. Za pisanie o szczaniu ! Snajper. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rany Julek! 22.01.04, 23:13 pit_b napisała: > Nawet klasykow Szacik nie oszedza? > > Pamietacie ten skecz, chyba z z Michnikowskim? > -"Szumia jodly na gor szczycie..." > - A po co im szumiec, ha? Szacik jest od wycinania , wiec tnie .Co bedzie myslal nad tym co wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_b Re: Rany Julek! 22.01.04, 23:20 gini napisała: > > Szacik jest od wycinania , wiec tnie .Co bedzie myslal nad tym co wycina. Mysle, ze dobrze robi, bo by chyba oszalal, jak nie dzis, to jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
paan.paan Re: Rany Julek! 22.01.04, 23:26 Jak byłem mały i nie umiałem jeszcze czytać,to siostrze wyrywałem kartki z zeszytu. A sz..kowi to od tych wpisów,musiało się nieżle p ,w tej malutkiej główce Odpowiedz Link Zgłoś