Gość: PUF IP: 157.25.31.* 27.01.04, 16:23 Jesteś młody, masz prace, pomyśl o swojej przyszłej emeryturze. Chcesz wiedzieć więcej, zadzwoń: 607-357-546 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n0str0m0 wspaniale! IP: 61.149.95.* 27.01.04, 16:53 ale wiesz co - zadzwon ty do mnie skoro tak ci sie rozmawiac chce... mam nadzieje porozmawiac sobie o dobrych latach co jeszcze przed nami grzadki ogordka popielic czy rybki polapac - bedzie cacy! na marginesie chcialbym cie poinformowac, ze jesli (co daj boze) jestes agentem spredajacym jakikolwiek produkt - masz we mnie ZAWODOWEGO odbiorce!!! ja nadaje sie CUDOWNIE na potencjalnego klienta )) na marginesie musze cie jednak poinformowac ze za swe uslugi w sluchaniu oferty twej musze jako profesjonalista pobrac pewna oplate a licze sobie jedynie 3.50pln od minuty, wiec nie tak drogo (bez obowiazku kupienia) oczywiscie nie mozna dzis ufac nikomu dlatego przed rozmowa ze mna musisz wysalc do mnie zaliczke w wysokosci jedynie 199.oo pln plus oplate ryczaltem za pierwsze dwadziescia minut (bezzwrotna - nawet w wypadku zlego polaczenia) by zwiekszyc swe szanse sprzedazy polecam usluge "sluchania z zainteresowaniem" ktore kosztuje dodatkowe 3.50 pln za minute oraz "sluchania z nabozny skupieniem" ktore oczywiscie podnosi mozliwosc dokonania tranzakcji a kosztuje jedynie 6.oo pln za minute (min dziesiec minut ryczaltem) moj numer telefonu w pekinie dostepny bedzie po pierwszej udanej traznakcji (akceptuje visa oraz paypal) pozdrawiam nostromo Odpowiedz Link Zgłoś