vicky17 31.01.10, 00:47 szczegolnie polecam to tym,ktorzy jej nie lubia www.youtube.com/watch?v=590_mhAuZhc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: sposob na zime 31.01.10, 00:54 to dla ciebie www.youtube.com/watch?v=LgAd1_buq40&NR=1 a to dla mnie..Boze co za stoki na free sking www.kirkwood.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: sposob na zime 31.01.10, 00:55 isc na plaze,wykapac sie w cieplej wodzie,bykiem na sloncu polezec ot co mam zamiar dzisiaj zrobic by o zimie nie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: sposob na zime 31.01.10, 01:01 melord napisał: > isc na plaze,wykapac sie w cieplej wodzie,bykiem na sloncu polezec > ot co mam zamiar dzisiaj zrobic by o zimie nie myslec i ty tez brutusie.. widze,ze tu sami emeryci, co to nic tylko by sie grzac chcieli,a na plazy nudno jest, bo ile mozna lezec i gnic. akcja to jest na stoku a nie na plazy Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: sposob na zime 31.01.10, 02:04 vicky17 napisała: akcja to jest na stoku a nie na plazy a powalczyc z 2-3 metrowymi falami myslisz ,ze nie akcja? sprobuj kiedys..... choc nart i sniegu mi brak..to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: sposob na zime 31.01.10, 02:28 melord napisał: > > > > a powalczyc z 2-3 metrowymi falami myslisz ,ze nie akcja? > sprobuj kiedys..... > choc nart i sniegu mi brak..to fakt probowalam w mlodych latach i omal nie utonelam w pacyfiku. nie przewidzialam jak silny jest prad wciagajacy cie w morze i choc jestem dobra plywaczka to ledwo wrocilam na lad. ogolnie uwielbiam plywac,ale w jeziorach,nie morzu tam lubie tylko zeglowac,ale tez na czyms duzym narty to moja pasja i wogole lubie zimie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: sposob na zime 31.01.10, 02:35 cyniol napisał: > wygladaja jak Rosjanie w bani raczej jak obszczyl w towarzystwie balkonowych pieknosci w jednym nawet rozpoznalam pierrusia z wiejskiej doliny Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: sposob na zime 31.01.10, 02:45 vicky17 napisała: > w jednym nawet rozpoznalam pierrusia z wiejskiej doliny to ten co iskal zapewne? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: sposob na zime 31.01.10, 02:46 cyniol napisał: > > to ten co iskal zapewne? no udawal,ze lowil ryby z kolesiem Odpowiedz Link Zgłoś