Dodaj do ulubionych

dupy wołowe

18.02.10, 10:48
Rząd Wielkiej Brytanii zdecydował się wezwać ambasadora Izraela, by ten wytłumaczył, w jaki sposób doszło do nielegalnego użycia dokumentów brytyjskich obywateli przez grupę, która dokonała zabójstwa lidera Hamasu w Dubaju – informują brytyjskie media.
Izraelski ambasador został wezwany do brytyjskiego ministerstwa spraw zagranicznych w celu "udzielenia informacji" na temat grupy zabójców, którzy posługiwali się skradzionymi paszportami sześciu brytyjskich obywateli żyjących w Izraelu - co było częścią dokładnie zaplanowanego zabójstwa Mahmuda al-Mabhuha.
wiadomosci.onet.pl/2130192,12,sprawa_zabojcow_zmrozila_relacje_z_izraelem,item.html
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Bo z innymi 18.02.10, 11:00
      paszportami by nie wpuscili, wysluchaj jeszcze tu i sie przypatrz patriotom:

forum.gazeta.pl/forum/w,13,107448147,107448147,Podejrzani_tenisisci.html
      PF
      • pro100 Re: Bo z innymi 18.02.10, 11:55
        polski_francuz napisał:

> paszportami by nie wpuscili,

z kameruńskimi powinni próbować, pawlak szuwaksem kabana na dzika przerobił ......
        • polski_francuz Re: Bo z innymi 18.02.10, 14:45
          Dubai to takie miejsce nex plus ultra swiata. Super hotele, miliarderzy i
          pieniadze na ulicach...Kamerunczykow pewnie by w ogole nie wpuscili. Za biedni.

PF
    • januszcz Re: dupy wołowe 18.02.10, 14:16
      O jednej wprawdzie ale przecież na temat.wink

Są opinię, że dupę wynalazła Marynia. Stąd rozmowy o dupie Maryni.

Prawda jest jednak inna. Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego
      mówimy: "dupa Wołowa".

Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa
      służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze
      wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec
      adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np.
      całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie
      wszyscy są dupolizami.

Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco
      skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności.
      Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa
      spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można
      również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicami i
      dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj
      na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i
      siedź cicho".

Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i
      wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można
      również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność
      dupy w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony"
      oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim
      odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się
      czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności.

To wyżej znalazłem gdzieś w sieci i zachowałem w nadziei, że się przyda - okazało się jak znalazł.

Co do stukniecia lidera Hamasu, to jestem pełen podziwu dla kunsztu i fortelu, którego i Zagłoba by się nie powstydził. Nie potrafię tego potępić mając wciąż w pamięci rozważania mądrych głów na temat zamachów na Hitlera i związanych z tymi zamachami nadziejach na szybsze zakończenie wojny a tym samym zapobieżenie śmierci bardzo wielu ludzi.

J.
      • pro100 Re: dupy wołowe 18.02.10, 18:35
        januszcz napisał:

> Co do stukniecia lidera Hamasu, to jestem pełen podziwu dla kunsztu i fortelu,
        > którego i Zagłoba by się nie powstydził. Nie potrafię tego potępić mając wciąż
        > w pamięci rozważania mądrych głów na temat zamachów na Hitlera i związanych z t
        > ymi zamachami nadziejach na szybsze zakończenie wojny a tym samym zapobieżenie
        > śmierci bardzo wielu ludzi.
        >
        > J.
        >
        kropnąć człeka na wyjeździe to i żul z pragi potrafi. kuszt i fortel sie zaczyna wtedy jak śladów nie ma. i tu żenujaca papranina wylazła. afera leci na skalę globalną.
        • dana33 Re: dupy wołowe 18.02.10, 20:02
          wy to naprawde myslicie, ze cos wiecie...

jedyny na tym watku ktory wie, to januszcz...
          reszta to zwyczajnie podskakuje... big_grin big_grin big_grin
          • pro100 Re: dupy wołowe 18.02.10, 20:06
            dana33 napisała:

> wy to naprawde myslicie, ze cos wiecie...
            >
            > jedyny na tym watku ktory wie, to januszcz...
            > reszta to zwyczajnie podskakuje... big_grin big_grin big_grin

weź to powiedz brtyjskiemu foreign office - też podskakują
            • dana33 Re: dupy wołowe 18.02.10, 20:11
              jasne....
              wiedzieli i oni i irlandczycy juz 2 tygodnie temu o tym wszystkim...
              teraz wlasnie robia "pokaz" dla swiata...

nie macie pojecia o metodach mossadu.... nie wiecie wogole w tej chwili, czy
              mossad to zrobil... ale juz, juz macie pewnosc...
              tez w sprawie tego napisu z auschwitz od razu wszyscy wiedzieliscie, ze to yad
              vashem...

zebyscie nie byli tacy tragiczni, to mozna by bylo jeszcze pogadac z wami....
              ale wlasnie z dupami wolowymi raczej nie ma sensu... big_grin
              • pro100 Re: dupy wołowe 18.02.10, 20:20
                dana33 napisała:

> jasne....
                > wiedzieli i oni i irlandczycy juz 2 tygodnie temu o tym wszystkim...
                > teraz wlasnie robia "pokaz" dla swiata...
                >
                > nie macie pojecia o metodach mossadu.... nie wiecie wogole w tej chwili, czy
                > mossad to zrobil... ale juz, juz macie pewnosc...
                > tez w sprawie tego napisu z auschwitz od razu wszyscy wiedzieliscie, ze to yad
                > vashem...
                >
                > zebyscie nie byli tacy tragiczni, to mozna by bylo jeszcze pogadac z wami....
                > ale wlasnie z dupami wolowymi raczej nie ma sensu... big_grin

no dobra to powiedz co ty wiesz a co my nie wiemy. mnie tam akuratnie przy tym nie było. może to tenisowa drużyna hotentotów podpieprzyła brytolom paszporty i zrobiła kuku palestyńczyku a brytole sie niewinnego mosadu czepiajom.
                • dana33 Re: dupy wołowe 18.02.10, 20:35
                  nu widzisz prosto.... jak sie tylko natezysz troszke, to sam dochodzisz do
                  wlasciwych wnioskow: to byla dokladnie tenisowa druzyna hotentotow....
                  zawsze wiedzialam, ze jestes inteligentnym i logicznie myslacym forumowiczem....
                  • pro100 Re: dupy wołowe 18.02.10, 21:19
                    dana33 napisała:

> nu widzisz prosto.... jak sie tylko natezysz troszke, to sam dochodzisz do
                    > wlasciwych wnioskow: to byla dokladnie tenisowa druzyna hotentotow....

bladzieńkie dosyć i na pare latek muszą zniknąć (grenlandia? sie całkiem wybielą) mordy rozpoznawalne do bólu.
          • januszcz Re: dupy wołowe 18.02.10, 21:38
            dana33 napisała:
            wy to naprawde myslicie, ze cos wiecie...
            >
            > jedyny na tym watku ktory wie, to januszcz...
            > reszta to zwyczajnie podskakuje... big_grin big_grin big_grin

Bo ja wiem, czy wiem? Nie ukrywam po prostu sympatii dla Izraela bo na ta
            sympatię Izrael zasługuje. Dodam jeszcze, że zgon każdego mułły sprawi mi
            satysfakcje bo notorycznie nie cierpię religiantów w ogóle a islamistów w
            szczególności. Tak już mam... smile

J.
        • januszcz Re: dupy wołowe 18.02.10, 21:33
          pro100 napisał:

> kropnąć człeka na wyjeździe to i żul z pragi potrafi. kuszt i fortel sie zaczyn
          > a wtedy jak śladów nie ma. i tu żenujaca papranina wylazła. afera leci na skalę
          > globalną.

Nie potrafisz docenić kunsztu, prosto lub kpisz. Może być i tak. Prawdopodobnie
          samo kropniecie to rzeczywiście prosta sprawa ale dostanie się w okolice CELU
          przy użyciu paszportów pewnego mocarstwa
          zasługuje na uznanie, przynajmniej w moich oczach.

J.
          • pro100 Re: dupy wołowe 18.02.10, 22:43
            januszcz napisał:

Prawdopodobnie
            > samo kropniecie to rzeczywiście prosta sprawa ale dostanie się w okolice CELU
            > przy użyciu paszportów pewnego mocarstwa
            > zasługuje na uznanie, przynajmniej w moich oczach.
            >
            > J.

czy ja wiem? jakby się okradzeni z paszportów w ogóle nie zorientowali że np nocą ich papiery były u celu i wróciły rano to może - ale tez by wylazło a wkrecać obywateli było nie było niewrogiego państwa w takie brudne roboty to nie jest comme il fault. na oryginalnych palestyńskich papierach to by było cóś.
      • rycho7 1,5 miliarda Hitlerow 18.02.10, 18:50
        januszcz napisał:

> zamachów na Hitlera i związanych z tymi zamachami nadziejach na
        > szybsze zakończenie wojny a tym samym zapobieżenie śmierci bardzo
        > wielu ludzi.

Wyraznie mylisz meczennikow z Hitlerami. Z wiadomym skutkiem.
        • januszcz Re: 1,5 miliarda Hitlerow 18.02.10, 21:28
          Przedstawiłem swój punkt widzenia na to wydarzenie. Co by o tym nie powiedzieć,
          będzie to gdybanie. Najważniejszy i niepodważalny jest wynik a ten nie budzi
          wątpliwości. Srogi watażka przebiera właśnie w hurysach a ja wcale mu nie
          zazdroszczę zadowalając się tym co mam.smile

J.
          • dana33 Re: 1,5 miliarda Hitlerow 18.02.10, 21:38
            nu i znowu masz racje, januszczu... smile
            • januszcz Re: 1,5 miliarda Hitlerow 18.02.10, 21:51
              Zacznę się czerwienić.wink

J.
              • dana33 Re: 1,5 miliarda Hitlerow 18.02.10, 22:03
                smile
    • pro100 Re: dupy wołowe 20.02.10, 08:03
      split_u napisał:

>
      > Partactwo !!! Pospolite zlodziejaszki , czego oczekujesz ??? ,...
      > =================================================================
      > kuszt i fortel sie zaczyna wtedy jak śladów nie ma. i tu żenujaca
      > papranina wylazła. afera leci na skalę globalną.

nu, dana taki pijar im robi że jakby z 10% tych opowieści prawdą to ho, ho. a tu sie okazuje, że skauty od kuronia by to lepiej zagrały.
    • pro100 Re: dupy wołowe 20.02.10, 08:50
      split_u napisał:

>
      > Dana jest dowodem innego partactwa - Nie bede pokazywal palcem wink ,..
      > ================================================================
      > nu, dana taki pijar im robi że ,...

że niby najlepsi mordercy na swiecie, sztuka w sztukę james bond. a tu kurna żaden bond ino błąd.
    • pro100 Re: dupy wołowe 22.02.10, 19:10
      split01 napisał:

>
      > A gdzie moje wpisy ???

powyżej gadam z niewidzialnym człowiekiem. tnom po nicku. było tam co naruszające ustrój socjalistyczny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka