perli 24.02.10, 22:20 wskaźnik sympatii djo P.O. rośnie. A Pjolityka pitoli o wiośnie. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perli co nawilży twoje wargi, 24.02.10, 22:45 chyba tjak, piszem tjo razem, chjopak. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, ja am moge napisac, co nawilzy wargi Placzusia 24.02.10, 23:04 ..ale mnie bohater opowiesci zaraz wyklika Odpowiedz Link Zgłoś
perli gdy przyłożysz je do szklanki, 25.02.10, 00:16 wskaźnik sypatii, piersi posłanki. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: i taką wodą być 24.02.10, 23:14 www.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: i taką wodą być 25.02.10, 00:39 Ty mnie wykończysz, nie lubisz Pjolityku i wiosny? Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: i taką wodą być 28.02.10, 17:23 perli napisała: > Ty mnie wykończysz, nie lubisz Pjolityku i wiosny? > Kiecka Lubię kobiety, zwariowane zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Bo widzisz Perli, 28.02.10, 14:55 PO sPiSiało. Związki z PiSem są w Polsce nielegalne, PO się wypiera a postkomuchy za zamkniętymi drzwiami to robią. Leppry muszą odchorować swoje kontaky. Odpowiedz Link Zgłoś
perli aha, 28.02.10, 16:27 już wiem, kjomuchów trzeba było tak zranić, cjoby nie odrastali. W nowej fali. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: aha, 28.02.10, 16:34 perli napisała: > już wiem, kjomuchów trzeba było tak zranić, cjoby nie odrastali. > W nowej fali. > Kiecka Raczej tak budować nową falę, by komuchy się na niej nie utrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
perli njo, 28.02.10, 17:01 dobra, łagodniejsza Twoja opcja. Kiecka już jest słodka i spokojna. Kiecka pees, jak nie patrzysz, tjo tym kjomuchom kopam w brzucho Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: njo, 28.02.10, 17:18 Kop z nogi Kiecki prosto w brzuch komucha to przyjemny widok dla mnie. Nie będę odwracał głowy, nuż któryś z fali spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: njo, 28.02.10, 17:36 ja kocham Cię normalnie i przykładnie, żeś bronił kiedyś perlinku ładnie. Dziękxs. Się nie odwracaj. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 17:25 hymenos napisał: > PO sPiSiało. Związki z PiSem są w Polsce nielegalne, PO się wypiera > a postkomuchy za zamkniętymi drzwiami to robią. Leppry muszą > odchorować swoje kontaky. To piramidalna bzdura, uwłaczasz milionom ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 17:26 wikul napisał: > hymenos napisał: > > > PO sPiSiało. Związki z PiSem są w Polsce nielegalne, PO się > wypiera > > a postkomuchy za zamkniętymi drzwiami to robią. Leppry muszą > > odchorować swoje kontaky. > > > To piramidalna bzdura, uwłaczasz milionom ludzi. Którym milionom? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 17:57 hymenos napisał: > Którym milionom? Tym, którzy w przeciwieństwie do ciebie, odróżniają PO od PiS. Gwoli uściślenia kilka faktów. wiadomosci.onet.pl/forum.html?forumhash=MSwxNSwxMSwzNDA2MjIzNSw5MjY0OTU1Niw0MDgzNjA3LGZvcnVtMDAxLmp z Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 18:02 Poprawka linku. Tak to jest gdy się nie chce. tiny.pl/hgqd6 Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 18:09 Dziś w telewizji nie wystąpi zespół Novi bo cały program poświęcony jest Tuskowi A ty maszeruj, maszeruj, głośno wrzeszcz Niech żyje nam Platforma jak PZPR Gdy ci się rano nie chce dupy podnieść z łóżka przypomnij sobie jak walczyła Pitera z Tuska I wciąż maszeruj, maszeruj ............... Dziś każdy owad, każda muszka, każda pszczoła, cała przyroda jedno imię Tusk woła więc wciąż maszeruj, maszeruj................ Każdego ranka, gdy oglądasz ten świat świński wspomnij jak w dupę dawał nam Schetyniusz Grzesiński i wciąż maszeruj, maszeruj ............ Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 21:14 www.youtube.com/watch?v=_FGfl9zaA-Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Bo widzisz Perli, 28.02.10, 21:20 Niezłe, niezłe. Ale wybacz, nie chce mi się dalej wyszukiwać bzdetów. Odpowiedz Link Zgłoś