Dodaj do ulubionych

walka z homofobia.....

04.03.10, 21:31
grubber tutaj najpierw oskarzyl amamit o homofobie, oczerniajac ja, potem mial
pretensje, ze nie walczy z pluciem na homoseksualistow...

a tu prosze, co sie dzieje w tej chwili na niszowym forum grubbera...
i grubber milczy.... nie walczy, nie protestuje, nie prostuje, nie wycina...

forum.gazeta.pl/forum/w,25097,106472754,,_homoseksualisci_sa_gorsi_niz_psy_i_swinie_.html?v=2

zawsze to "fajnie" oczerniac i oskarzac innych, samemu palcem nie ruszajac....
Obserwuj wątek
    • amamit Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:32
      hans ceni wolność wypowiedzi ponad inne prawa.
      • dana33 Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:37
        SWOJA wolnosc wypowiedzi...
        ty juz musisz koniecznie wg tego, co grubber od ciebie oczekuje...
        ty masz potepiac, walczyc i wogole na barykady dla homoseksualistow i to jeszcze
        ma byc widoczne, amamit, widoczne....

zreszta nie tylko ty.... kazdy.... tylko nie grubber... big_grin big_grin big_grin
        • marouder.eu Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 21:41
          Tego oczekuje ten pedalofil!
          • amamit Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 21:45
            Niech on się najpierw swojej żydowsko-izraelskiej obsesji pozbędzie.
            Rąk w krwi i innych takich przyjemnych...
            I oskarżania ludzi.
            • marouder.eu Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 21:49
              Nie pozbedzie siesmile
              Jak sie taki Grubber ma pozbyc osi, wokol ktorej kreci sie to jego nad wyraz
              nieskomplikowane zycie?
              • amamit Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 21:52
                Właśnie.
                smile
            • hansgrubber Czy amamit mozna nazwać kurwą? :) 04.03.10, 22:08
              Skoro spokojnie "łyka" nazwanie hansa pedofilem?
              • kocur_jerozolimski czy hansowi mozna polecic samogwalt? 04.03.10, 22:10
                Chodzi niedopieszczony.
              • marouder.eu Nie, ale ciebie zawsze mozna a nawet nalezy.. 04.03.10, 22:11
                ...nazwac po imieniu, czyli pedalem, lewakiem, oszczerca, klamca, manipulantem i
                tchorzem. Slowem rybim khujemsmile
                • hansgrubber Złapałem amamit za jaja, choć ich nie ma 04.03.10, 22:15
                  akceptuje wyzywanie ludzi, ma selektywną moralność, plemienne maniery.
                  • marouder.eu Ty Grubber zawsze lapiesz ludzi "za jaja".. 04.03.10, 22:16
                    ..takie przyzwyczajenie, obmierzly zboczencu?!!
                    • hansgrubber Uprzejmie proszę tylko 04.03.10, 22:22
                      o odpowiedź. smile
                • dana33 czy grubbera mozna nazwac meska kurwa, 04.03.10, 22:19
                  jesli pozwala na swoim niszowym forum pluc na mnie i bierze tez udzial w tym pluciu?
                  • dana33 juz wiem!!!!!! 04.03.10, 22:21
                    przeprosiny grubbera polegaja na tym, ze oczernia od poczatku:

"akceptuje wyzywanie ludzi, ma selektywną moralność, plemienne mniery."

alez to padalec ten grubber.....
                    • marouder.eu Proby cywilizowania prostaczkow:/ 04.03.10, 22:29
                      Proby cywilizowania lewakow zawsze koncza sie niczym. naiwnoscia jest sadzic, ze
                      skoro operuja jezykiem, to zdolni sa pojac znaczenia poszczegolnych pojec i ich
                      zespolow oraz zwiazkow miedzy nimi. Moim zdaniem, gross lewakow, podobnie jak
                      psychopaci jedyne, co rzeczywiwscie potrafia, to odpowiednio imitowac taka, czy
                      inna postawe.
                  • marouder.eu Oczywiscie, ze mozna.. 04.03.10, 22:24
                    ...nawet bym go zaniechal na Aquanecie, gdyby u siebie nie popisywal sie z
                    Placzusiem w opisany przez ciebie sposob.
                    Ale blad', to blad' chocby i homotresowanauncertain
              • ariadna-enta Re: Czy amamit mozna nazwać kurwą? :) 05.03.10, 00:03
                jak się hansa naazwie pedofilem wszyscy jak jeden mąż maja się
                przeciwstawiac obrażaniu łaskawego pana
                kiedy łaskawy pan pluje sobie na innych wszysscy mają oślepnąc i nie
                protestoać
                kopiesz,bedziesz kopany
                to się nie nastawia drugiego policzka
                • marouder.eu Boje sie, ze on nadstawia drugi poldoopek:/ 05.03.10, 00:17
                  Gdyz wtedy zalatwia sobie przyjemne z pozytecznym.
                  Tak przynajmniej sadzi.
                • hansgrubber Re: Czy amamit mozna nazwać kurwą? :) 05.03.10, 13:23
                  Nie obrażam, to było pytanie. Moim zdaniem zasadne.
          • jola.iza1 Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 22:26
            marouder.eu napisał:

> Tego oczekuje ten pedalofil!
            Uups, jesteś pewien, że zarzucasz??
            • marouder.eu Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 22:30
              Jestem pewien, ze zarzucam oraz jestem tego pewien, ze wyplatujesmile
              • jola.iza1 Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 22:40
                marouder.eu napisał:

> Jestem pewien, ze zarzucam oraz jestem tego pewien, ze wyplatujesmile
                Dobra, niech Ci bedzie, ale dlaczego zarzucasz??
                Noo, czuj się zaproszony do wyplatywania, Twego??smile
                • marouder.eu Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 22:42
                  A ty zawsze musisz matkowac, Jolu? Toz to dorosle...hmm...chlopiesmile
                  • jola.iza1 Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 22:59
                    Jak Ci powiem: Paskud, to bardziej, niż świnia??smile
                    Odbierać mnie, moje ??smile
                    • marouder.eu Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 23:01
                      Alez sam Hans Kloss do tatusia Grubbera, ktory byl jeszcze biseksualny rzekl kiedys:
                      - Grubber, ty swinio!
                      • jola.iza1 Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 23:12
                        Bez przesadyzmu proszę, tatusia nie tykajmy, nie bydŹmy PisiakamY??smile
                        • marouder.eu Re: Mnie, mnie Amamit ma potepic najsampierw! 04.03.10, 23:21
                          Ale tak bylo!
                          Tatus Grubbera probowal Hansa Klossa chwycic za jaja, na co ten dal mu w ryj
                          oraz wyrzekl cytowany tekst!
        • amamit Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:42
          Kij z nimi wszystkimi. I nie mam w swej wypowiedzi na myśli homoseksualistów.
          Żeby była jasność. smile
        • off_nick Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:45
          dana33 napisała:

Źle kombinujecie, Hansik jest pod szczególną ochroną administracji jako
          homoseksualista, podobnie jak antysemici, którzy rozkwitają na forach gw.
          • dana33 Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:53
            dokladnie....
          • marouder.eu Re: walka z homofobia..... 04.03.10, 21:54
            No, ja tam nie wiemuncertain
            Siwa naprawde dokonuje czesto nielichych wysilkow, by oczyscic tutejszy ugor...a
            co do jej/ich sympatii dla Hansa, to hmm, wybacz, nie uwierze w takie basniowe
            zalozeniesmile
    • wikul Jak można być homofobem ... 04.03.10, 21:58
      ...to straszne i godne potępienia, co innego być hetrofobem, taka
      fobia jest słuszna, politycznie poprawna i popierana przez
      Strasburg, UE, i Środę.

heteroseksualisci.blox.pl/html
      • marouder.eu Re: Jak można być homofobem ... 04.03.10, 22:09
        Zauwazyles moze, Wikul, ze np. Sroda sie coraz gorsza glupia robi?smile
        Mysle, ze postemp czyni intelektualne cuda.. w druga stronesmile
        • wikul Re: Jak można być homofobem ... 04.03.10, 22:30
          marouder.eu napisał:

> Zauwazyles moze, Wikul, ze np. Sroda sie coraz gorsza glupia
          robi?smile
          > Mysle, ze postemp czyni intelektualne cuda.. w druga stronesmile

To prawda, totalnie głupieje. Czytałeś te jej wypociny ?

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Parada-rownosci-lepsza-niz-Euro-2012,wid,11843158,felieton.html?ticaid=19bff
          • marouder.eu Re: Jak można być homofobem ... 04.03.10, 22:34
            Czytalem. Nawet zalozylem watek na Feminizmie, ale panie nie chcialy sie
            wypowiadacsmile
    • melord erecjnie znalezli kolejny"mientki" obiekt... 04.03.10, 22:34
      za hansa sie wzieli ,ktory prawde mowiac sam sie podklada
      jak hieny na padline sie rzucili
      nudno wam erecjanie tylki sobie lizac nawzajem ..co?????
      • marouder.eu O, nastepny obronca Grubbera:/ 04.03.10, 22:36
        Splitek to samo. Za obrone pedalow sie bierzesmile
        • melord zaden obronca... 04.03.10, 22:47
          nie mam kogo/czego bronic
          stwierdzilem jedynie,ze znalezliscie kolejny mientki obiekt
          bawcie sie...nie przeszkadzam
          • marouder.eu Re: zaden obronca... 04.03.10, 23:03
            Ze tez ciebie nie mierzi ten oslizgly, lewacki pedal z ewidentna komponenta
            pedofilskauncertain
            • melord Re: zaden obronca... 04.03.10, 23:14
              ty naprawde nie rozumiesz co napisalem,czy nie chcesz zrozumiec??
              • marouder.eu Re: zaden obronca... 04.03.10, 23:19
                Rozumiem, ze jak lewacki pedal, a przy tym atakuje falszywie Danke, czy Amamit,
                to nalezy nad nim otworzyc jakis ochronny parasol, nieprawdaz?
                • melord Re: zaden obronca... 04.03.10, 23:25
                  prawdaz czy nieprawdaz....z tego co wyczytalem ,nikt parasola nie otwiera
                  glowny zainteresowany rowniez zasmarkana biala chusteczka macha

btw....atakowac falszywie danke i amamit jest piekielnie trudno
                  • marouder.eu Re: zaden obronca... 04.03.10, 23:31
                    Zaatakuj prawdziwie. Obydwie Panie maja te cechy, ktorych jakos brakuje wielu
                    wspolczesnym panom.
                    Mianowicie maja odwage, inteligencje, poczucie humoru, konsekwencje..a iii ty,
                    Bambuko, jak tego nie widzisz.
      • dana33 Re: erecjnie znalezli kolejny"mientki" obiekt... 04.03.10, 23:02
        mylisz sie bambus..... jak zawsze zreszta...
        to hans ciagle napada i atakuje, oczernia i klamie, a to ja, a to pozarski,
        teraz amamit sobie wzial za cel...

dostaje spowrotem to, o co sie prosi.... udawadnia sie mu klamstwa, nie umie
        przeprosic i za to atakuje od nowa...

typ raczej glupi i malo inteligentny, bo nie przewiduje, ze jego ataki z
        latwoscia mozna obrocic przeciwko niemu....
        nu, jak sobie posciele, tak sie i wyspi....
        • melord Re: erecjnie znalezli kolejny"mientki" obiekt... 04.03.10, 23:20
          gruba...piszcie co chcecie(i tak watek wywala)
          nie jestem slepy by nie widziec,ze sam sie podklada
          ja na jego blog nie wchodze,w dyskusje sie z nim nie wdaje,jego preferencje mnie
          nie odpowiadaja....to tyle.

zlot jednak erecjan zrobiliscie...."obiektow" wam widac ostatnio brakuje
          szczegolnie doopkow jak hans
          • dana33 Re: erecjnie znalezli kolejny"mientki" obiekt... 04.03.10, 23:24
            bambus..... jestem ci wdzieczna do grobowej deski za pozwolenie pisania co chcemy...
            tylko nie udawaj, ze nie zrozumiales.... nie my znalezlismy sobie objekt, tylko
            my odpowiadamy na ciagle oszczerstwa grubbera...
            dostaje wlasnie za to, co robi i to nie od dzisiaj...
            • marouder.eu Otoz to! Toto szuka starcia... 04.03.10, 23:27
              ...a potem "rany" obnaza, juz nie powiem jak kto, bo mnie obrzydzenie bierze!
    • marouder.eu A Grubber gdzie? 04.03.10, 22:46
      Podlaskie tsunami sredniej wielkosci jego porwalo?
    • marouder.eu Sluchaj, Zerowiec, bo mnie zawsze to ciekawilo.. 04.03.10, 22:55
      ...jak ty te pieski preriowe przyrzadasz?...bo to taki troche wiekszy szczur jest..
    • perla chętnie coś z tobą dana wyjaśnię 04.03.10, 23:25
      co prawda nie wiem nadal jak rozpoznać homofobię ale kiedyś mnie o to coś
      oskarżyłaś.
      Jestem bardzo zadowolony, że teraz już nie muszę się z tobą kłócić, i mogę np.
      pisać o państwie Israel tak jak to rzeczywiście postrzegam, a nie tak aby tobie
      na złość.
      Ale jedną sprawę chciałbym ci uświadomić, bo mam wrażenie, iż nadal w poważnym
      błędzie jesteś.
      Chodzi o nie żyjącego już mark.parkera. Zdeklarowanego Żyda i homoseksualistę.
      Pewnie byłaś z nim blisko, ale nie sądzę abyś zdawała sobie sprawę, choć może ci
      to powiedział, że on mnie na swój sposób lubił, i cenił, czego oczywiście nie
      mogę tutaj przedstawić.
      A przecież nikt tak jak ja nie dopiekł mu na portalu tym.
      Człowieka nie znałem i nie poznałem osobiście, ale kim on faktycznie był, łatwo
      można było poznać z tekstów różnych.
      A cała historia była taka:
      Otóż wtedy jeszcze czytywałem forum Erec. I on tam strasznie bluźnił na moją
      religię. To były bluźnierstwa niesłychane, które u was przechodziły, a u
      niektórych wywoływały rechot. Tylko raz spotkałem się z czymś takim, z 10 lat
      temu jak powstał portal, jak jakiś cham napisał, że "Jezus to stara żydowska
      kurwa". Wtedy odeszła z forum jedna z naszych koleżanek. To co mark.parker
      wypisywał o Maryji i Świętej Rodzinie na forum Erec było w tym samym tonie.
      Postanowiłem więc go dopaść, i to tak, aby na własnej skórze poznał co to
      bluźnierstwo jest. A ponieważ on lubił opisywać swe homoseksualne wspomnienia,
      to tylko czekałem na jakiś poślizg z jego strony. No i trafiło się w końcu.
      Napisał "mój mały Wietnamczyk". Dzięki temu, że był Okrąglak Vicky, zaatakowałem
      oskarżając go o pedofilię. Oczywiście, Okrąglak to peryferie portalu był, i atak
      nie mógł w pełni udać się na czymś takim. Ale liczyłem na narzędzia z forum
      Erec. Konkretnie na absztyfikanta lub marudnego, bo Vitalia i Off niczka za
      cwane były aby się na to nabrać. W sumie pewniaka miałem absztyfikanta, ale
      okazało się, że narzędziem ty zostałaś. Po moim tekście poleciałaś na moderację,
      a to forum czytane przez pół portalu jest (circa 100 tys ludzi). No i dzięki
      tobie temat został rozdmuchany na całego. Zrobiono dochodzenie i nie wykryto
      pedofilii u mark.parkera, ale przyznawano, że coś w tym wszystkim nieczystego z
      jego strony jest. I zauważ, że to nie mnie on groził procesami sądowymi ale
      zupełnie innym. Zrobiłaś mu niedźwiedzią przysługę dana, z tym oburzeniem na mój
      post idąc z tym na moderację. Ale on był piekielnie inteligentny i połapał się
      dlaczego to zrobiłem. I zrozumiał jak przesadził w bluźnierstwach. I dlatego
      mnie polubił i miał respekt, choć pewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy. A może
      wiesz, bo on lubił priwować się. smile
      Dopiero na sam koniec dowiedziałem się od niego, że te homoseksualne
      wspomnienia, to taka gwiazdka dla niego była gdy już nad grobem stał. Bo tylko
      to mu pozostało.
      Byliśmy wrogami, a potem już nie, ale wątpię abyś to zrozumiała. Choć post ten
      napisałem z lekką nadzieją, że jednak coś zrozumiesz.
      Ja Polak katolik, prawdopodobnie homofob, i antysemita, dogadałem się z Żydem
      homoseksualistą, dlatego, że Żyd zrozumiał prawdziwe intencje mojego ataku czego
      wy nie rozumieliście.
      Ale w tym wszystkim mam zasługę dla państwa Israel. To dzięki mnie on zaprzestał
      zestawiania hymnu państwa Israel z pedalskim filmem.
      On zdaje się był wierzącym w judaizmie reformowanym. Niech jego dusza w tym
      reformowanym Niebie będzie, czego mu życzę z całego serca właśnie.
      • marouder.eu No, widzisz go:/ 04.03.10, 23:36
        Zmarlych wygrzebuje..Mark umarl, cierpial przez cale lata. Byl dobrym
        czlowiekiem i dobrym dziennikarzem, a swoj homoseksualizm mial w takim samym
        zachowaniu, jak ty swoje hetero, czyli nie traktowal tego jako powodu do dumy,
        szczegolnej ochrony, czy innych takich..
        • melord Re: No, widzisz go:/ 04.03.10, 23:41
          ale byl pedalem..ty takich ponoc nie lubisz
          Byl dobrym czlowiekiem napisales....
          zdecyduj sie wiec..
          • marouder.eu Re: No, widzisz go:/ 04.03.10, 23:47
            Ja nie mam nic do pedalow, jako takich.
            Trudno, przypadlosc, nad ktora sie nie panuje.
            Mark, co naprawde nie jest dzis latwe, umial o tym pisac tak, ze bylo to
            zrozumiale i dla mnie, tzw. homofoba. Nie epatowal przy tym, co wmawial mu Pierdla.
            Moze dali bysmy mu po prostu spokoj.
            Cale lata cierpial, wiec chyba wystarczy?
            • melord Re: No, widzisz go:/ 05.03.10, 00:05
              marouder.eu napisał:

Ja nie mam nic do pedalow, jako takich.

to nawet ciekawy ...w tyl zwrot

w takim razie powinienes napisac:
              hans to dobry czlowiek,tylko pedal...ale ja nie mam nic do pedalow

maruder nie pitol i nie krec...zbyt wiele jest postow w archiwum gdzie pedalstwo
              potepiasz z cala swoja wrodzona zlosliwoscia
              ale mark..to insza inszosc co??...bo swoj??
              • marouder.eu Re: No, widzisz go:/ 05.03.10, 00:13
                Hans, to durny czlowiek. Najprawdopodobniej psychopata. Nawet to, ze jest
                pedalem, traktuje instrumentalnie.
        • perla no, widzę 04.03.10, 23:43
          że umiesz pisać peany na cześć dobrych ludzi ale samemu zostać dobrym
          człowiekiem to jakoś ci trudno jest.
          Ze 2 dni temu znów poruszyłeś priv dobrych ludzi, aby się przylizać kotletowi.
          Nie rób tego więcej właśnie.
          • marouder.eu I o czym ty piszesz? 04.03.10, 23:50
            Wynajal cie ktos dla reprezentacji przede mna?
            Jakos tak nie mialem sygnalu. by ktokolwiek cie najmowal, staryuncertain
            • perla Re: I o czym ty piszesz? 05.03.10, 00:06
              a miałeś sygnał aby znów lekceważąco i obraźliwie pisać o ludziach, którzy ci
              nic złego nie zrobili?
              Miałeś, miałeś, sygnał nieodpartej chęci podlizania się kotletowi właśnie.
              • marouder.eu Jest juz pozno, piszesz bzdury.. 05.03.10, 00:11
                ..jak spiewala kiedys Korasmile
      • dana33 Re: chętnie coś z tobą dana wyjaśnię 04.03.10, 23:51
        perla....
        cos ci powiem.... nie chce mowic tutaj o zmarlych ok? napewno to zrozumiesz...
        nie wiem nic o jakims dochodzeniu... nie mam pojecia, czy mark lubil
        "sie priwowac", bo nie zauwazylam tego przynajmniej w stosunku do mnie... nie
        mozna zapytac sie marka...
        jest masa ludzi na roznych forach, ktorzy atakuja rozne religie i to
        niewybrednie.. wg mnie jest roznica w atakowaniu religii, jakiejkolwiek religii,
        a osobistym atakiem na specyficznego czlowieka... jak ci mark czy ktos inny
        dopiekl wybredna czy niewybredna krytyka twojej religii, to masz pare sposobow
        zeby dokopac, ale nie osobiscie... tak ja uwazam... mogles np zaatakowac religie
        marka w taki sam sposob, w jaki on atakowal twoja...
        ale atakowac prywatne zycie kogos, nawet jak ten ktos pisze o tym otwarcie???

widzisz, ja zrobilam to samo z toba... tez wlazlam w twoje zycie prywatne, zeby
        ci dokopac za atakowanie mnie... ale ty atakowales mnie osobiscie, wiec ja
        ciebie tez... i zaluje tego dzisiaj...
        zycie prywatne powinno byc zostawione na boku... nawet jak sie o tym pisze na
        otwartych forach...

a marka zostawmy.... jego nie ma.... i jak mowia zydzi: jego wspomnienie ma byc
        blogoslawione: ihye zichor baruch....
        • perla Re: chętnie coś z tobą dana wyjaśnię 05.03.10, 00:03
          ok, nie będę przywoływał tego co on pisał a raczej bluźnił.
          Ważniejsze jest, że chyba zrozumiałaś, iż nie rozstaliśmy się jako wrogowie.
          A i tak niebawem wszyscy gdzieś tam znajdziemy się. 10 lat, 20, 30, a przy moich
          genach to około 50, czy to ma jakiekolwiek znaczenie w porównaniu ze
          wszechświatem i z jego czasem?
          Te różnice to w sumie sekunda jest.
          I masz rację, niech ci co ułamek przed nami, błogosławieni we wspomnieniach będą
          właśnie.
          • dana33 Re: chętnie coś z tobą dana wyjaśnię 05.03.10, 00:07
            smilesmilesmile
            • melord chętnie cos wyjaśnię 05.03.10, 00:35
              dla sk.synow, pedofili,bluzniercow.....itd, nie moze byc wyrozumialosci
              bez wzgledu czy sa zywi czy martwi
              • marouder.eu Bluznierca bywam gorszym.. 05.03.10, 00:43
                ..niz Mark bylby pomyslal, ze w ogole tak mozna. Pedofilem nie byl, o to
                oskarzaj Grubbera. Byl czlowiekiem dobrym i madrym, nadto ogromnie cierpiacym
                przez wiele lat, co osoby takie jak ty i ja z trudem sobie wyobrazaja.
                To co on juz przeszedl czeka w perspektywie kazdego.
      • ewa8a Re: chętnie coś z tobą dana wyjaśnię 05.03.10, 07:32
        A toś mnie perło złotousta rozbawiła z samego rana

>A przecież nikt tak jak ja nie dopiekł mu na portalu tym.

Powiedz, jakie niegramotne stworzenie, jak ty, mające problemy z
        ortografią, składnią, posługujące sie jakims cudacznym językiem,
        może komuś dopiec (na portalu tym hahahaha) ? No chyba, że
        dopieczeniem jest wg ciebie stek prostackich wyzwisk, w czym się
        specjalizujesz ? Ten facet, jak zdążyłam zauważyć był
        ponadprzeciętnie inteligentny. Jesteś pewien, że w ogóle zwrócił
        uwagę na takiego prostaczka jak ty ? Zaszczycił cię choć minutą
        uwagi ? Nie watpie, że mógł mieć niezły ubaw, czytając twoje wypoty.
        Mierz siły na zamiary nieuku. Ty być może możesz dopiec kijem
        bejsbolowym, kopniakiem, wyzwiskami w stylu pyzy z USA, ale nigdy
        nie zrobisz tego w sposób cywilizowany, bo po prostu - za głupi
        jesteś i na kilometr jedziesz człowiekiem z gminu.

>I zrozumiał jak przesadził w bluźnierstwach. I dlatego
        mnie polubił i miał respekt, choć pewnie nie zdajesz sobie z tego
        sprawy

MIAŁ RESPEKT ! smilesmilesmilesmilesmile No i co, nie miałam racji, twierdząc,
        że ,,za głupi jesteś i na kilometr jedziesz człowiekiem z gminu''?.
        Z tą pychą masz w sobie coś z Wałęsy.
    • marouder.eu Idz spac, durna babo!/nt 05.03.10, 00:47

• ariadna-enta Re: Idz spac, durna babo!/nt 05.03.10, 00:51
        nie pójdzie spać
        miętę do Ciebie czuje
        że też tego nie chcesz zauważyć.)
        • marouder.eu Re: Idz spac, durna babo!/nt 05.03.10, 00:55
          Trudno! Pies i kot tez mnie kochaja, ale nie pisuja na forum a teraz juz
          grzecznie spia!
    • ariadna-enta Re: Idz spac, durna babo!/nt 05.03.10, 01:00
      maglarcia bedę się wpieprzać bo taki mam kaprys
      a,ześ sobie chalapnęla dzisiaj to majaczysz
      • marouder.eu I potem mi mowia na feminizmie, ze.. 05.03.10, 01:03
        ..jak sie kobieta nawali, to nie obciachuncertain
    • amamit Re: Bluznierca bywam gorszym.. 05.03.10, 08:08
      wolna444 napisała:

> maruder czy ammamit bierze narkotyki ?

Nie, nie biorę.
      Ale ty "wspomagacz" powinnaś zdecydowanie odstawić.
      Ale wolna(444) wola, twój wóz, twoje życie.
    • red-saw Re: walka z homofobia..... 02.06.10, 13:42
      Już niedługo wprowadzą w Polsce taką samą ustawę jak w Anglii czy w Holandii, a wtedy weźmiemy się za was homofoby-tak wam damy popalić, że nie będziecie wiedzieli co się na świecie dzieje.

Gazeta wybiorcza i Gazeta.pl wspiera nas w tym i ustawa przeciw homofobii i tak przejdzie.

Jak tylko któryś/któraś z was piśnie cokolwiek na nasz temat, że wam się wychowywanie dzieci nie podoba i nasze związki to będziemy was ciągnąć po sądach tak długo aż zamkniemy tej całej POLSCE pysk!!!

To już tylko kwestia czasu...bo gazeta wyborcza ma ogromny wpływ na społeczeństwo!
      • off_nick Re: walka z homofobia..... 02.06.10, 13:48
        red-saw napisał:

Tutaj na Aqua są cwane wróble i na Twoje plewy się nie nabiorąwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka