aaki 29.03.10, 21:22 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7703019,Buddysci_Diamentowej_Drogi_i_Wszechpolacy.html wyborcza jak zwykle po własciwej stronie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Panie feministki juz sie nawycinaly mnie na ten.. 29.03.10, 21:51 ...temat, gdyz zlosliwie wnioskowalem i wrozylem o Ryjkowskiej Ryjkowska, moim zdaniem byla kiedys murzynka wyznania balwochwalczego, po czym przeszla na islam. Wroze jej, ze w przyszlym zyciu bedzie koza, tym ulubionym przez pasterzy stworzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: buddyści, rasiści i gazeta w. 29.03.10, 21:53 maruder to ty pewnie popierasz mlodziez wszechpolską Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja Ryjkowskiej zapamietalem te palme.. 29.03.10, 22:01 ..plastikowa w Warszawie Ponadto wiem, ze niemozebnie lubi opalonych, co kwalifikuje jako rodzaj fetyszyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki na szczescie nie wszyscy sa rasistami 29.03.10, 22:18 www.rp.pl/artykul/454123_Zamieszanie_w_ojczyznie_Jana_Pawla_II.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ja Ryjkowskiej zapamietalem te palme.. 29.03.10, 23:32 marouder.eu napisał: > ..plastikowa w Warszawie Ja się dziwię, że tej palmy nikt dotąd nie spalił. Ohydna jest, podobnie jak te kolorowe krowy przed Pałacem Krasińskich. > Ponadto wiem, ze niemozebnie lubi opalonych, co kwalifikuje jako rodzaj fetyszyzmu! Mnie to wygląda na turystykę,... no... dla przyjemności do Egiptu czy Tunezji. Żeby tak jeszcze obiektów swoich romansów podstarzałe raszple nie przywoziły do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I taka wlasnie Ryjkowska wezmie... 29.03.10, 23:36 ...i przywiezie, potem sie okazuje, ze chlopak nawet sudanskiej matury nie ma, na bilet nie ma, wiec wez go i wyrzuc! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: buddyści, rasiści i gazeta w. 29.03.10, 23:37 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7714993,FBI_aresztowalo__zolnierzy__Chrystusa__Chcieli_walczyc.html Ależ gęby zakazane! A ta laska! Co za wdzięk! A jednak trochę racji mają. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Hmmm, ten ostatni, w drugim rzedzie. to 29.03.10, 23:52 ..prawie ja Tylko ze oczy ma niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nieee, takiego bydła na podwórku z penością 30.03.10, 00:19 No pewnie, ze nie, ale ciekawi mnie mysl, ze gdybym mial powiedzmy brazowe oczy, zostalbym terrorysta Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nieee, takiego bydła na podwórku z penością 30.03.10, 00:20 > zostalbym terrorysta Albo złodziejem, bo każdy pijak to złodziej... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr GW zidiociała 29.03.10, 22:06 zupełnie. Gdyby kult podony do islamu narodzil się dzisiaj w Polsce i miał kilak tysięcy wyznawców pierwszaby piała o niebezpiecznej sekcie... Ps Tak naprawdę chodzi im tylko o skompromitowanie teizmu jako takiego. Nie zdająsobie sprawę, że w ten sposób kręcą bat na własną dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Prosze, prosze:/ Niby Abstrakt, a jak chce.. 29.03.10, 22:20 ..to i prawde napisze Odpowiedz Link Zgłoś
aaki :) 29.03.10, 22:35 Rok 2030: Na autostradzie Berlin-Frankfurt dwóch policjantów zatrzymuje kierowcę. Jeden woła drugiego: Ty Abdul patrz! jakie facet ma smieszne nazwisko! Jakie Mohammad? No zobacz: Muller! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A jak przepowiadalem, ze powstana emiraty.. 29.03.10, 22:41 ..skandynawskie i sultanat berlinski, to mnie tu wysmiewano, kurdę! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki niestety ale jesteś antysemitą 29.03.10, 22:49 stowarzyszenie polskich Żydów B'nai B'rith Polin: "Rozbudzanie nastrojów antyarabskich w niczym nie różni się od podsycania antysemityzmu" - napisało stowarzyszenie w swoim oświadczeniu. W ocenie stowarzyszenia "konflikty między religiami i protesty wobec budowania świątyń przez mniejszości prowadzą do niepotrzebnej wrogości między grupami społecznymi". i na co ci to przyszło na stare lata? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, trudno, jakos to przezyje:) 29.03.10, 23:08 Na ulicy Wislnej w Krakowie jest perski sklepik, nie kupuje tam, bo mnie nie stac na zakup starego dywanu za 5 tys. zl, nie chce tez bizuuterii sprzed lat dwustu ale jestem zakolegowany z wlascicielami To (zdaje sie) Ormianie. Zdaje sie, bo nie wypadalo mi pytac, niealeko tego miejsca jest cerkiew, a naprawde only trzy przystanki dalej zaczyna sie zydowski Kazimierz... Jak mi Akus o takiej Polsce gadac bedzie, to ja z Akusiem chetnie podyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: No, trudno, jakos to przezyje:) 29.03.10, 23:15 ormianie budzą w polsce mniej emocji i kontrowersji niz muzułmanie czy żydzi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tylko, ze widzi Akus... 29.03.10, 23:24 ..ja wyznaje Polske jako miejsce tych wszystkich ludzi, tj Polakow, Niemcow, Rusinow, Zydow, Ormian, Tatarow..a Akusiowi to sie wew ziwazku z Akusia awersja do Zydow, nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Europejczcy predzej, czy pozniej.. 30.03.10, 00:09 ..naucza sie kopnac te buty, moja droga A gdyby wlasciciel zaczal szczekac, nalezy mu uprzytomnic, ze dobrze by bylo, by rownie swobodnie mowil! Wez mnie za przyklad, Farisek mnie zna, ma restauracje przystanek ode mnie...wie, ze nie boje sie zadnego Plastelinczyka, czy Araba, zapewne zapamietal sytuacje, gdy poklepalem go po ciemieniu mowiac gut Arab Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Albo wezmiecie te buty do miszkania, albo.. 30.03.10, 00:41 ..wypjordalac! Rzeklbym I powiedzialbym to po polsku, by mahmudztwo nie mialo zludzen, ze ktokolwiek w Europie je lubi poza lewizna Dlaczego mnie stac, by mowic muztlmanom, ze jestem niewierzacy, co dla nich jest samo w sobie najpotwornirjszym grzechem, a Akus np kryje sie za kosciolem, choc z niego taki wierzacy jak z mojej doopy gitara! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Powiem ci cos o czym w ksiazkach nie piszo:) 30.03.10, 00:59 Otoz duza czesc mezczyzn lubi rywalizacje nawet, gdy prowadzi ona do osobistego starcia Tam gdzie kobieta by sie bala, mezczyzna czesto sie cieszy Polacy np. maja swoje Termopile (po grecku to gorace wrota, albo cos kolo tego) w rodzaju Wizny, westerplatte, czy obrony Helu..i niech maja Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak zyje prawie 50 lat, jeszcze nie padlem:) 30.03.10, 01:30 ...spodziewam sie tez, ze nie padne w cigu najblizszego czasu Niedwano bylem w Pradze, czeskiej, mam tam znajomych i jakas trojka Cyganow, bosmy sie rdzielili, podeszla do mojej znajomej celem wyludzenia badz ograbienia jej. Zapewniam, Marta ma nadzieje potwierdzi, ze wystarczylo spojrzec na nich i glosno krzyknac won Odpowiedz Link Zgłoś