Dodaj do ulubionych

Zyczenia swiateczne :O)))))

05.04.10, 02:40
>

forum.gazeta.pl/forum/w,299,109598225,109598225,Zyczenia_Swiateczne_.html

Niestety, ale na wlasnym lonie wyhodowales te glizde, Perla smile))))
Obserwuj wątek
    • perla ale co ja mam z tym wspólnego właśnie? /ntx 05.04.10, 16:36
      • marouder.eu Re: ale co ja mam z tym wspólnego właśnie? /ntx 05.04.10, 16:43
        Probuje montowac koalicje przeciwko mnie, ktory mu co i raz skopuje doopsko na
        Feminizmie.
        Nawet panie feministki nie nadzwyczajnie chca mu towarzyszc w krucjacie, Kretynowi!
        • pozarski Re: ale co ja mam z tym wspólnego właśnie? /ntx 05.04.10, 16:49
          To juz 2 aquanetowcow zamontowalo se cipki. To forum staje sie niebezpieczne dla
          he-manow.wink)
          • marouder.eu A ktory ten drugi? 05.04.10, 16:54
            Bo nie pamietam, a cos mnie na pamiec te swieta nie sluzauncertain
            • perla nie ma żadnego drugiego 05.04.10, 17:00
              zelżył absztyfikanta po prostu, bo chyba nie ma już na kogo pluć. Większość z
              tym knurem już nie rozmawia właśnie.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,109636208,109638196,Re_Nie_fikaj_fiku_.html
            • pozarski Re: A ktory ten drugi? 05.04.10, 17:02
              No fikusna absztysia przecie. Wlasnie zamonotowala sobie cipke i pierdelka od
              razu zapalal do niej wielka miloscia.wink
              • marouder.eu Pan to ma talent, panie P:/ 05.04.10, 17:06
                Wszystkich jak leci ustawia pan kiedys przeciwko sobieuncertain
                • pozarski Re: Pan to ma talent, panie P:/ 05.04.10, 17:19
                  Nie wszystkich,panie M. Lubie ostra jazde.wink
                  • aaki Re: Pan to ma talent, panie P:/ 05.04.10, 17:25
                    masz na to za duzy brzuch
                    • pozarski Re: Pan to ma talent, panie P:/ 05.04.10, 17:31
                      Ty masz za mala glowe,ze cokolwiek zrozumiec. Wracaj pod ogon,felczerku.
                      • pozarski Re: Pan to ma talent, panie P:/ps 05.04.10, 17:33
                        pozarski napisał:

> Ty masz za mala glowe,ze cokolwiek zrozumiec. Wracaj pod ogon,felczerku.

ma byc: żeby.wink
                        • aaki Re: Pan to ma talent, panie P:/ps 05.04.10, 17:56
                          oj zapomina sie juz, zapomina.
                          goowa nie ta
                • manny-jestem Toz to Twoj przyjaciel przeciez 05.04.10, 18:48
                  Marudny.

Dumny trza byc z przyjaciol wlasnie...
                  • marouder.eu Nie prowokuj mnie, Manius w dzien swiety.. 05.04.10, 20:09
                    ..ktory swiece po swojemuuncertain
                    • manny-jestem Re: Nie prowokuj mnie, Manius w dzien swiety.. 05.04.10, 20:21
                      ..ktory swiece po swojemu:/==

Dyngusujac benka i inne dziewczynki na feminizmie ? wink

Sam sie podzlozyles mowiac szczerze smile
                      • marouder.eu Re: Nie prowokuj mnie, Manius w dzien swiety.. 05.04.10, 20:26
                        Z tym blaznem sie nie dyskutuje, czego nie moge powiedziec o nie ktorych
                        feministkach.
                      • benek231 Mowią też - "dał ciała" :O) 05.04.10, 22:15
                        manny-jestem napisał:

> ..ktory swiece po swojemu:/==
                        >
                        > Dyngusujac benka i inne dziewczynki na feminizmie ? wink
                        >
                        > Sam sie podlozyles mowiac szczerze smile

*No przeslicznie dal dupy - na ochotnika. Lizusek... surprised)
                        • benek231 Albo mowia tez "sirota obrzygana" :O) 05.04.10, 22:52
                          czyli taka kupka nieszczescia, w ciapki smile))
                          • amamit Sam jesteś kupka. :) 05.04.10, 23:10
                            Nie tyle nieszczęścia, co nieszczęśliwa... sad
                            O co ci właściwie chodzi, hę?
                            • benek231 Re: Sama jesteś kupka. :) 05.04.10, 23:30
                              Najpierw powiedz mi czy naprawde jestes dziewczynka, bo ludzie czesto robia blad
                              przy rejestrowaniu sie.
                              Wtedy powiem Ci o co chodzi, OK?
                              • marouder.eu A podziesz stad, smierdzielu!/nt 06.04.10, 00:08

• amamit Myślisz, że naprawdę oczekuję odpowiedzi??? 06.04.10, 08:34
                                Znasz taką figurę: pytanie retoryczne?
                                • benek231 Mysle, ze oczekujesz odpowiedzi nie_naprawdę :O) 06.04.10, 20:27
                                  amamit napisała:

> Znasz taką figurę: pytanie retoryczne?
                                  >
                                  >
                                  *Ja znam duzo roznych figur wink

No wiec jestes dziewczyna czy chopcem?
                              • manny-jestem beniu tlumoku 06.04.10, 20:36
                                Zostaw pania w spokoju bo wstyd robisz sobie.
                                • benek231 Re: maniu tlumoku 06.04.10, 20:48
                                  manny-jestem napisał:

> Zostaw pania w spokoju bo wstyd robisz sobie.

*Pani pierwsza na mnie naskoczyla, a ponadto nie przynosi wstydu pytanie - gdy
                                  sie nie wie. Nie powiedzialem jej nic co moglaby uznac za niewlasciwe.
                                  Czy moze sugerujesz, ze pani to jakas niemota, w rodzaju Madzi Buczek, i mozna
                                  sobie narobic wstydu jak Szczuka(?)
                                  • amamit Re: krzysiu-beniu 06.04.10, 20:56
                                    Naskakiwać na ciebie nie mam zamiaru.
                                    Odpowiedziałam tylko w twoim, wątpliwym, stylu. smile

"Słodkie żywioły we mnie śpią
                                    Mogę lawiną runąć złą
                                    Żarem pustyni spalam cię
                                    Fatamorganą staję się..."

i te de big_grin
                                    • benek231 Tobie tez Krzysiu na glowke padl? :O) 06.04.10, 21:35
                                      amamit napisała:

> Naskakiwać na ciebie nie mam zamiaru.
                                      > Odpowiedziałam tylko w twoim, wątpliwym, stylu. smile
                                      >
                                      > "Słodkie żywioły we mnie śpią
                                      > Mogę lawiną runąć złą
                                      > Żarem pustyni spalam cię
                                      > Fatamorganą staję się..."
                                      >
                                      > i te de big_grin
                                      >
                                      >
                                      *No i bardzo ladnie, bo mnie jedynie chodzilo o ustalenie Twojej plci. W koncu
                                      zaprezentowalas sie jako dziewczynka, i mam nadzieje nie_niemota, jak Madzia
                                      Buczek i Maruda.

DNZ big_grin
                                      • marouder.eu Wypchac Kretyna i w stosownej gablotce.. 06.04.10, 21:42
                                        ..za szklem wystawiac u wejscia do Muzeum Swiatowego Glupstwa wraz z konserwa
                                        Lenina, rzecz jasnasmile
                                        • amamit Re: Wypchac Kretyna i w stosownej gablotce.. 06.04.10, 21:50
                                          Popieram pomysł. smile
                                          • benek231 Naukowcy nie wiedza co to, a to po prostu :O) 06.04.10, 21:58
                                            amamit

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80355,7735555,Orientalne_yeti__nie_ma_futra__ma_ogon_kangura__miauczy.html

Odkryli tez brakujace ogniwo pomiedzy malpa a czlowiekiem - to Maruda wink

deser.pl/deser/1,83453,7736820,A_jednak_pochodzimy_od_malp_.html

• marouder.eu Przynajmniej juz wiesz, za co od kolegow.. 06.04.10, 22:04
                                              ..dostawales na przerwie kopa i w ryj?
                                              Popatrz, marniaku, gdziekolwiek pojdziesz, zawsze twoj udzial konczy sie w ten
                                              sam sposobsmile
                                              • amamit Na głupca, Panie M., rady nie ma... 06.04.10, 22:12
                                                I nawet nie wypada się obrazić.
                                                I tym kończę mało interesujący temat benia.
                                                Dobranoc Panie M.
                                                • marouder.eu Dobranoc:* Spokojnej Nocy:)/nt 06.04.10, 22:18

• amamit Re: Nawzajem :) 06.04.10, 22:24
                                                    kiss
                                                  • benek231 Po czym wzieli sie za rece Marudny z Amamitem :O) 07.04.10, 01:41
                                                    i pomaszerowali w kierunku zachodzacego slonca, w ktorego blasku zlali sie w
                                                    jedna lsniaca calosc - znana odtad jako Marudny_Amamit. surprised))
                                                  • split_u Re: Po czym wzieli sie za rece Marudny z Amamitem 07.04.10, 02:24

Przyjrzyj sie kilku innym nickom i zobaczysz wiecej - Ten dude
                                                    tym zyje ,...
                                                    ==================================================================
                                                    znana odtad jako Marudny_Amamit. surprised))

• benek231 Sugerujesz, ze M. i A. to ten sam retard? 07.04.10, 21:12
                                                    Hmmm, sprawa wymaga zbadania smile
                                                  • marouder.eu O, widzisz, ze Splitkiem se pogadaj, Kretynie:) 07.04.10, 21:16
                                                    Nawet wzglednie niedaleko mieszkasmile
                                                  • benek231 Podobno byles moderatorem w 2005r. :O) 08.04.10, 18:16
                                                    przez piec miesiecy. Jako Many...
                                                    To by sie nawet pokrywalo z Twoja glizdowatoscia...
                                                    I pomyslec, ze to Tobie slalem wtedy te wszyskie yoby...
                                                  • benek231 PS.... Poprawka i stosowny link. :O) 08.04.10, 20:02
                                                    3 miesiace, a nie 5 smile

forum.gazeta.pl/forum/w,654,109689808,109759550,Re_Siwa_chyba_zartujesz.html
                                              • benek231 No i o co sie pieklisz, Lizusku? :O) 06.04.10, 22:20
                                                Przeciez amamitowi wcale nie jest gorzej bez futerka. Ba, powiedzialbym, ze to
                                                nawet bardziej praktyczne rozwiazanie Natury, bo pchly sie nie trzymaja, a i nie
                                                trzeba sie golic. surprised)))
                                                A ze i Ty nie golisz sie jeszcze wiec dwojgu Wam, takim nie_golacym sie, moze
                                                byc baaaardzio milutko. wink
                                                • marouder.eu Fuj z toba, kretynie-fiutinie:)/nt 07.04.10, 19:42

• amamit Nie interesują mnie twe nadzieje. :) 06.04.10, 21:45
                                        A "dziewczynek" sobie poszukaj.
                                        Możesz jeszcze urodzić i wychować.
                                        EOT
                                  • marouder.eu Pani, Kretynie52, jest osoba, ktora bynajmniej.. 06.04.10, 20:56
                                    ..nie chciala ci zrobic krzywdy, nazywajac kupka.
                                    Ot, zdazylo sie, ze eufemizm ci sie przytrafil jako kolejne miano.
                                    Nie majdruj przy rozporku, tylko ladnie podziekuj!
                          • marouder.eu Ty sie w przedszkolu bluzgac uczysz, pedzlu? 05.04.10, 23:11
                            Jedynaczek, co?
                            Jak to jest, ze z jedynaczkow sama kretyneria wyrasta i obraza rodzaju meskiego?!
                  • pozarski Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 20:54
                    wink
                    • manny-jestem Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 21:14
                      splywaj i lecz sie. Nawet najblizsi przyjaciele maja juz Ciebie dosc.
                      • pozarski Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 21:21
                        Idz sie maniak wyspowiadac i o mnie sie nie martw,jackowy kretynie.
                        • manny-jestem Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 21:27
                          Chlamku nigdy nie bylem na Jackowie aa Ty przeciez znasz getta Malmo intymnie smile
                          • pozarski Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 21:36
                            Sam widziasz,maniaku, dajesz mi dowod swojej glupoty. Jackowy kretyn to
                            metafora, wsiowy glupek, daloby sie powiedziec. A ty to bierzesz doslownie i tym
                            sposobem tylko potwierdzasz moja charakterystyke ciebie, jackowy kretynie.wink
                            • manny-jestem Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 21:42
                              No tak chlamu i dlatego postawilem usmieszek bo wzialem doslownie. Trzeba
                              jackowego kretyna aby poznal jackowego kretyna.
                              • pozarski Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 22:10
                                Maniak, ty kompletny poyeb jestes. Jackowy kretyn moze z jackowym kretynem co
                                najwyzej piwa sie napic.
                                • manny-jestem Re: Maniak, nie wtracaj sie. 05.04.10, 22:14
                                  Arabesku malmowski. Jedryczysz sie ile mozna ale zeby za tym jedryczeniem stala
                                  jakas glebsza mysl to juz nie powiem. Zyjemy w czasach madrzacych sie idiotow...
        • perla ja się nie nadaję do ataków stadnych 05.04.10, 16:55
          i K52 powinien wiedzieć to już dawno właśnie.
          • dachs Re: ja się nie nadaję do ataków stadnych 05.04.10, 23:18
            perla napisał:

> i K52 powinien wiedzieć to już dawno właśnie.

Każdy inny wiedziałby dawno, ale Ksyś kretynem jest, to skąd ma wiedzieć?
            • benek231 Re: ja się nie nadaję do ataków stadnych 10.04.10, 04:23
              dachs napisał:

> perla napisał:
              >
              > > i K52 powinien wiedzieć to już dawno właśnie.
              >
              > Każdy inny wiedziałby dawno, ale Ksyś kretynem jest, to skąd ma wiedzieć?
              >
              >
              *Tyle, ze Ty, Szkopku, zdecydowanie wiekszym kretynem jestes, gdyz mnie nie
              chodzilo o odpowiedz Perly w kwestii spodziewanych przez niego atakow Marudnego
              i Ska, lecz wylacznie o poinformowanie Perly, ze te glizde na wlasnym lonie
              wyhodowal. A ze Perla nie chce angazowac sie w przepychanki ze starozakonnymi to
              juz calkiem inna sprawa, co dotarloby do ciebie dosc predko, gdybys nie uciskal
              Cie tak ten poniemiecki helm, idioto. Nawiasem mowiac w hodowli Ciebie takze
              bral udzial, mendo.
              • amamit Re: Benek, mendo... 10.04.10, 07:21
                Pierwsze: nie zaglądaj w spodnie i nie bądź taki kapelusznik. Kiepsko ci idzie.
                Drugie: nie ciągnij na siłę czegoś, co cię do końca skompromitowało, glizdo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka