Gość: dak IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 08:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 09:23 to jakiś szlaczek? jak w zeszyciku pierwszoklasisty? D. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 09:37 Myślę, że to most. A może mur? No nie... to juz niech lepiej będzie most. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:17 koszysta napisał: > Myślę, że to most. A może mur? No nie... to juz niech lepiej będzie most. też wolę widzieć ten szlaczek jako most ale, ale jak "się znam" na konstrukcji mostów, to tradycja nakazuje, że jego budowniczowie stoją pod zbudowanym przez siebie mostem (razem z jego konstruktorem) i.... nie ruszą się spod niego aż pierwszy pociąg czy auto nie przejedzie no i... co najmniej batalion wojska po nim nie przejdzie....no po tych tam infra....strukturach )) może naszego Ministra z ekipą wspomagającą od tej...no tam... infra...postawić pod zbudowanym przez siebie mostem łączącym nasze polskie drogi z autostradami na.... wschód czy zachód w końcu? D. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:19 Powyższa wypowiedź urzekła mnie swoją prostotą! Tak dla muru! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:46 abstrakt2003 napisał: > Powyższa wypowiedź urzekła mnie swoją prostotą! > Tak dla muru! > No i po cholere ten mur berlinski rozbierali, skoro taki fajny byl.Moze by tak Polske jakim murem otoczyc?Bezrobocie by sie zmniejszylo, zbyt na materialy budowlane , same korzysci, nie mowiac juz o agencjach ochrony co by pilnowaly tego muru. Otoczyc Polske murem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 11:51 Bruksele też podzielić MUREM! Na część Walońską i część Flamandzką P.S. Która część wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 11:56 abstrakt2003 napisał: > Bruksele też podzielić MUREM! > Na część Walońską i część Flamandzką > P.S. > Która część wybierasz? > Bruksela tak w ogole jest flamandzka , ale wiekszosc mowi niestety po francusku, trzeba by tak naprawde, stworzyc kilka gett , dla mueulmanow, Walonow, Flamandow, Turkow, Kongolezow, biedna Bruksela... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:04 Ciekawe jak szybko ten wątek wyleci na oślą ławkę? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:06 Zaspamowaliście fajny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:12 Ty też nie jesteś bez winy! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:24 Może spróbujemy dociągnąć do setki? Ja się muszę wyłączyć, ale później wpadnę. A jak ktoś zmieni tytuł, to wirtualnie zabiję! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:27 giwi napewno wytnie to jako spam! spotkamy się na oślej ławce Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:30 abstrakt2003 napisał: > giwi napewno wytnie to jako spam! To zrobimy zadymę na FoF > spotkamy się na oślej ławce Czas pokaże pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 14:35 do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 14:37 UP Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 17:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 17:45 abstrakt2003 napisał: > up No to up. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 18:01 jenisiej napisał: > abstrakt2003 napisał: > > > up > > No to up. > > No to na szczyt! Link Zgłoś
tajniak000 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 18:15 to jakiś hepening ? Link Zgłoś
Gość: abstrakt 04 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 21:43 ...albo to sa rzymskie akwedukty, albo kolej magnetyczna w Shangai. Link Zgłoś
patience Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 21:45 Gość portalu: abstrakt 04 napisał(a): > ...albo to sa rzymskie akwedukty, albo kolej magnetyczna w Shangai. ażurowy sweterek? Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 21:46 Gościu! Od abstrakta to ty się trzymaj zdaleka! Ja grzecznie proszę!!! P.S. To jest mur! Żydowski mur! Link Zgłoś
Gość: drf |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T IP: *.cm-upc.chello.se 27.02.04, 22:08 |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T To jest mur! Żydowski mur! |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T www.aish.com/wallcam/default.asp ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T| 27.02.04, 22:11 To jest szabasowy stół w stylu bauchaus) B. ładny! Link Zgłoś
Gość: TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 27.02.04, 22:55 postModerny ? Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 04:03 Gość portalu: TTTTTTTTTTTTTTTT napisał(a): > postModerny ? Tak jest, filo i anty jednocześnie. Link Zgłoś
panidanka Re: |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T| 28.02.04, 12:14 na moje wyskalowane oko to jest 1:5 i zer ileś tam D. Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 04:04 I jeszcze raz od brzegu. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 07:00 To było zbyt piękne żeby się ostało w swej pierwotnej formie! Ludzie czy wy naprawdę nie macie szacunku dla piękna! Zmasakrowaliście niezwykle interesyjący wątek! Wstyćcie się! Zwałaszcza miriam powinna się wstydzić! Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:17 Chwała giwi! up Link Zgłoś
miltonia /`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/` 28.02.04, 11:30 Tak ten mur bedzie wygladal, gdy Jenisej zabierze sie za jego budowe. Link Zgłoś
abstrakt2003 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:33 Miltonia ! CO TY NAROBOŁAŚ!!! Właśnie giwi wyczyściła ten wątek z takiego spamu, A ty przyszłaś i zbeszcześciłaś nasze dzieło!!! Wstydź się! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:55 Lubie bezczescic! Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 12:33 Ja wiedziałem na co cie stać! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 12:47 To dopiero niesmiale proby... Link Zgłoś
miltonia 3^%((=~~/\T//---=__\\/><><~~```/`/`/TT 28.02.04, 12:50 O teraz juz troche lepiej. Tak bedzie wygladal Wasz mur, po kilku latach, jesli budowniczym Jeni zostanie. Podobna ruine widze na swym koncie po spolce z nim. Link Zgłoś
jenisiej TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:05 miltonia napisała: > O teraz juz troche lepiej. Tak bedzie wygladal Wasz mur, po kilku latach, > jesli budowniczym Jeni zostanie. Podobna ruine widze na swym koncie po spolce > z nim. Ty spamerko! Niszczysz taki ważny wątek! Trzeba Cię będzie podkablować Giwi. I nie psuj mi reputacji na FA - już i tak mam kiepską Buzi Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:10 Szanowny wspólniku! Zrób coś z miltonią, o twoje prywatne z nią kontakty wpływają destrukcyjnie na ne ten niezwykle ważny projekt! Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:34 abstrakt2003 napisał: > Szanowny wspólniku! > Zrób coś z miltonią, o twoje prywatne z nią kontakty wpływają destrukcyjnie > na ten niezwykle ważny projekt! Ja się Jej boję. To zła kobieta jest. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 15:43 Niech się mury pną do góry! Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:08 abstrakt2003 napisał: > Niech się mury pną do góry! ale przy moich 14" to już mam 5040 na długość D. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:32 No to hopsa! W górę! Link Zgłoś
Gość: pollak To powyżej przypomina trochę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:43 kod napisany w Perlu Link Zgłoś
abstrakt2003 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:45 pollaku coś ty zrobił (( I znowu mamy wyrwę w murze!!! Link Zgłoś
Gość: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:57 Przepraszam. Może giwi raz sie na cos przyda i wytnie. Powyżej napisałem, że temat postu Miltonii wygląda jak jakis kod w Perlu pollak Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:32 Trzeba trochę wyrównać! Link Zgłoś
Gość: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:41 Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:44 200% Normy!!! Prawdziwy ideowiec!!! Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.04, 20:04 To kolejka po "kuroniowke" po wdrozeniu planu Hausnera. Link Zgłoś
Gość: _|_ TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 28.02.04, 20:41 _|_ | Link Zgłoś
elektroluks Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 20:44 Dobrze napisałeś, o tym obmierzłym płazeńsu obmierzłym. A to u góry , to rogi ślimaka? E Link Zgłoś
Gość: lisek szpryciul Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: 207.44.154.* 28.02.04, 21:17 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTfu! Aj, Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:08 jenisiej napisał: > Ja się Jej boję. To zła kobieta jest. > Zla to malo powiedziane. Wsciekla jestem!!!! Musialysmy z Anielcia zastawic brylanty i przez Ciebie w cyrkoniach chodzimy, biznesmenie od siedmiu bolesci! Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:20 Jestem wściekły!!!!! limak mnie wkurzył!!!!! muszę się wyrzyć !!!! UUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:24 Co Wy tego Limakta tak przesladujecie? Za to, ze sie wlamal do cudzej skrzynki, pisal na czyjes konto (tak mi powiedziano) czy jeszcze cos narozrabial? Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:28 wystarczył mi wymiana trzech zdań tym [...]!!! To jest niezwykle wredny typ!!! A jaki mściwy!!! Straszny przerost ambicji!!! A jakie pretensje do całego świata!!! Niezwylke konfliktowy i przemądrzały!!!! On chba ma jakies kompleksy!!!! są poszlaki (ja w to nie wierzę) z ma coś wspólnego z giwi!!! ************************************************************************* Dobra przechodzi mi!!! To do roboty !!! UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:38 Mnie sie wydal mily. Wprawdzie nie odpowiedzial mi na pytanie, czy to prawda, ze robil te brzydkie rzeczy, wiec moge domniemywac, ze cos tam narozrabial. Ponoc tutaj na Aktualnosciach bylo pare przypadkow podlozenia swini jednym forumowiczom przez drugich. Zdaje sie, ze m.i. Jozek Zawadzki padl ofiara takich parszywych czynow? Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:41 Miltonio ślimak to judasz pierwsz klasa!!! Powiem krótko, zalazł mi za skórę nieźle!!! nie chcę mieć z nim nic wspólnego!!! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:51 Tutaj kazdy kazdemu stara sie zalezc za skote. To przeciez cala uroda tego forum. Co innego walka na slowa, nawet ostra a co innego robienie komus kuku w realu. Pare razy z nim rozmawialam i nie zauwazylam przypisywanych mu przez Ciebie cech. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:57 Moja droga miltonio! Wpadłem na chwile go ogrodu. Przeczytałem parę wpisów I już mi przeszło. Dość na temat pana L! Życzę dobrej nocy! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:59 Zaraz, kiedy na temat L nic mi wlasciwie nie powiedziales. Dobranoc. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:30 No to UP!!! I na pohybel ślimakom!!!! Link Zgłoś
Gość: DrF:NONverbaL44 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 28.02.04, 23:34 ███████████████████████████████████████████████████████████████████████ █sciana? na mozgu?███████████████████████████████████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████ ██████████████████? strony muru??███████████████████████████████████████ █████████████████████████████████mur berlinski otacza eu..███████████████ █████████████████████mur chinski otacza reszte swiata...███████████████████ █████████████████mur przesadzow otacza czlowieka██████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████ ███████████kazdy pokoj z zasady otoczony jest 6scianami...██████████████████ ███████████████████████████████████████████████████████████████████████ ███████████████████ Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 01:39 patience napisała: > Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:33 Dzięki za wkła w rozwój postaw teoretycznych budowy muru! Link Zgłoś
wesoly3 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 01:52 judkom w szabas zawsze odpierdala ? i takie kretynskie watki zakladaja ? Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:31 Witaj w kretyńskim, żydowskim wątku wesoły3! Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 06:05 a kura po tym moście przejdzie? ale chyba bez ślimaka na ogonie może zamiast tego rzepa co to lubi na psim ogonie wędrować ozdobić jej kuperek pawimi piórkami? przyda się jako stabilizator, bo ten most to bardziej przypomina odwrócony trap nad przepaścią D. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:30 To jest MUR Danusiu! A więc w górę ręce!!! Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:41 abstrakt2003 napisał: > To jest MUR Danusiu! > A więc w górę ręce!!! no to dokładam następną fugę czy ja nie pomyliłam tych fug? chyba mury z cegiełek też je mają D. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:44 Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!! Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!! ------------------------------------------------------------------------------ No to up! Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:25 abstrakt2003 napisał: > Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!! > Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!! > ------------------------------------------------------------------------------ > > No to up! w takim razie "niech się mury pną do góry-zbudujemy nowy dom-podaj cegłę..." D. Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:33 Jak tak grzecznie prosisz... Trzymaj Danka... Hop!!! Link Zgłoś
panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:57 abstrakt2003 napisał: > Jak tak grzecznie prosisz... > Trzymaj Danka... Hop!!! )) dzięki komu podać dalej? bo dla mnie już za wysoko nie sięgam a kobieta na drabinie to... lepiej zaoszczędzić sobie takiego widoku... chyba ze sukieneczkę podwieje, ale.... takiej ciu młodszej tego wam życzę D. Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 10:29 abstrakt2003 napisał: > Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!! > Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!! Jesli to co wypelnia przestrzen miedzy ceglami mieszal Jeni, to z Waszego muru zostanie tyle co z berlinskiego. Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 01:43 miltonia napisała: > Jesli to co wypelnia przestrzen miedzy ceglami mieszal Jeni, to z Waszego > muru zostanie tyle co z berlinskiego. A kuku! Wpadam i spadam. Buźka! PS Oddawaj szynszyle i brylanty! Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 12:17 "Na lewo most, na prawo most a tu się mury wznoszą!!!" Link Zgłoś
limakty elektroluks- zobacz wykres swojej intelektu 29.02.04, 17:19 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Limakty Link Zgłoś
patience Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 17:40 Spamerzy psuja wyglad plotka Link Zgłoś
Gość: ZagorzalyCzytelnik Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.aei.ca 29.02.04, 19:53 Bardzo ciekawy temat i wysoki poziom dyskusji. Prawie bez zadnych Anty-. Szkoda ze niektorzy nie potrafili dotrzymac poziomu. Chyba za wysoki? Ot "wsio". Czy sa cegielki do kupienia zeby wspomoc budowe a przede wszystkim NAPRAWE tego muru? (tylko pare malych uszkodzen)I gdzie je mozna kupic? Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 20:15 U mnie. Po promocyjnej cenie. Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 01:45 miltonia napisała: > U mnie. Po promocyjnej cenie. Zarobiłaś coś wreszcie? Inwestycje mam. Na browar brakuje. Buźka, wspólniczko! Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 18:24 Ach! wy zdrajcy!!! Zyskiem beze mnie sie dzielicie!!! Ja wam dam zyski!!! Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 22:22 abstrakt2003 napisał: > Ach! wy zdrajcy!!! > Zyskiem beze mnie sie dzielicie!!! > Ja wam dam zyski!!! Ten "zysk" to dlugi i debety. Bardzo chetnie sie nimi z Toba podziele. Tak to wyszlysmy z Aniela na wspolnym biznesie z Jenisejem Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 02:47 miltonia napisała: > Ten "zysk" to dlugi i debety. Bardzo chetnie sie nimi z Toba podziele. Tak to > wyszlysmy z Aniela na wspolnym biznesie z Jenisejem Oddawaj brylanty i szynszyle! Link Zgłoś
jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 02:50 jenisiej napisał: > Oddawaj brylanty i szynszyle! Żartowałem tylko. Zachowaj na pamiątkę tych niezapomnianych chwil. Buźka Link Zgłoś
miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 10:02 jenisiej napisał: > Żartowałem tylko. Zachowaj na pamiątkę tych niezapomnianych chwil. > Buźka Te brylanty to szkielka a szynszyle sztuczne (to mi akurat nie przeszkadza, wprost przeciwnie, zwierzecych skalpow nie naszam). O tych chwilach chetnie bym zapomniala, tylko dlugi mi przypominaja. Link Zgłoś
Gość: ZagorzalyCzytelnik Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.aei.ca 01.03.04, 21:28 No nie, ja chce uczciwie zaplacic za mala naprawe, np. wyciecie bez pozostawienia sladu slimaka, a ktos chce na tym jeszcze geszeft zrobic. Pzdr i mury do gory. Link Zgłoś
Gość: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 02.03.04, 17:58 NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY Już od jakiegoś czasu, zza okien naszej klasy dobiegają hałasy i widać kilku roboczo ubranych ludzi sprawnie krzątających się na dole. To ruszyła budowa tak długo wyczekiwanej sali gimnastycznej. W związku z tym udałyśmy się na plac budowy, gdzie jeden z pracowników udzielił nam kilku informacji. Pan Stanisław Karwala, z którym rozmawiałyśmy, powiedział nam, że praca przy fundamentach i robotach ziemnych jest bardzo ciężka i męcząca, ale posuwa się szybko i sprawnie. Budowa fundamentów potrwa do końca czerwca. Jednak fundamenty to tylko początek, mimo iż najważniejszy. Budowa sali z pewnością potrwa jeszcze kilka lat, ponieważ wymaga to wiele nakładu pracy i środków finansowych. My trzecioklasiści na pewno nie doczekamy nowego obiektu, jednak nasi młodsi koledzy z pewnością będą już mogli korzystać z tych udogodnień. Natalia Wzorek Paulina Smagacz www.republika.pl/nsprawy/a05.htm Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 18:58 Nie mam teraz czasu na zajmowanie się budową muru. Teraz robię w rozrywce ---------------------------Wielki Konkurs Groszka!!!--------------------------- www.groszek.741.com/Konkurs/ Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.04, 21:46 Bardzo dobre material. Szczegolnie przypadl mi do gustu Krzys52. Pozdrawiam Link Zgłoś