Dodaj do ulubionych

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 08:30
Obserwuj wątek
    • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 09:23
      to jakiś szlaczek?
      jak w zeszyciku pierwszoklasisty?

D.
      • koszysta Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 09:37
        Myślę, że to most. A może mur? No nie... to juz niech lepiej będzie most.
        • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:17
          koszysta napisał:

> Myślę, że to most. A może mur? No nie... to juz niech lepiej będzie most.

też wolę widzieć ten szlaczek jako most
          ale, ale
          jak "się znam" na konstrukcji mostów, to tradycja nakazuje, że jego
          budowniczowie stoją pod zbudowanym przez siebie mostem (razem z jego
          konstruktorem) i....
          nie ruszą się spod niego aż pierwszy pociąg czy auto nie przejedzie
          no i...
          co najmniej batalion wojska po nim nie przejdzie....no po tych tam
          infra....strukturach smile))

może naszego Ministra z ekipą wspomagającą od tej...no tam... infra...postawić
          pod zbudowanym przez siebie mostem łączącym nasze polskie drogi z autostradami
          na....
          wschód czy zachód w końcu?

D.
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:19
      Powyższa wypowiedź urzekła mnie swoją prostotą!
      Tak dla muru!
      • gini Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 10:46
        abstrakt2003 napisał:

> Powyższa wypowiedź urzekła mnie swoją prostotą!
        > Tak dla muru!
        >
        No i po cholere ten mur berlinski rozbierali, skoro taki fajny byl.Moze by tak
        Polske jakim murem otoczyc?Bezrobocie by sie zmniejszylo, zbyt na materialy
        budowlane , same korzysci, nie mowiac juz o agencjach ochrony co by pilnowaly
        tego muru.
        Otoczyc Polske murem i juz.
        • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 11:51
          Bruksele też podzielić MUREM!
          Na część Walońską i część Flamandzką
          P.S.
          Która część wybierasz?
          smile
          • gini Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 11:56
            abstrakt2003 napisał:

> Bruksele też podzielić MUREM!
            > Na część Walońską i część Flamandzką
            > P.S.
            > Która część wybierasz?
            > smile

Bruksela tak w ogole jest flamandzka , ale wiekszosc mowi niestety po
            francusku, trzeba by tak naprawde, stworzyc kilka gett , dla mueulmanow,
            Walonow, Flamandow, Turkow, Kongolezow, biedna Bruksela...
            • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:04
              Ciekawe jak szybko ten wątek wyleci na oślą ławkę?
              smile
    • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:06
      Zaspamowaliście fajny wątek.
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:12
        Ty też nie jesteś bez winy!
        smile
    • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:24
      Może spróbujemy dociągnąć do setki? Ja się muszę wyłączyć, ale
      później wpadnę. A jak ktoś zmieni tytuł, to wirtualnie zabiję!
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:27
        giwi napewno wytnie to jako spam!
        spotkamy się na oślej ławce smile
        • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 12:30
          abstrakt2003 napisał:

> giwi napewno wytnie to jako spam!

To zrobimy zadymę na FoFwink

> spotkamy się na oślej ławce smile

Czas pokaże

pozdro
    • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 14:35
      do góry.
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 14:37
        UP smile
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 17:39
      up
      • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 17:45
        abstrakt2003 napisał:

> up

No to up.
        • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 18:01
          jenisiej napisał:

> abstrakt2003 napisał:
          >
          > > up
          >
          > No to up.
          >
          >
          No to na szczyt!
    • tajniak000 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 18:15
      to jakiś hepening ?
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 18:17
        Tak smile
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 19:20
      No to hop!
      • Gość: abstrakt 04 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.04, 21:43
        ...albo to sa rzymskie akwedukty, albo kolej magnetyczna w Shangai.
        • patience Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 21:45
          Gość portalu: abstrakt 04 napisał(a):

> ...albo to sa rzymskie akwedukty, albo kolej magnetyczna w Shangai.

ażurowy sweterek?
        • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 27.02.04, 21:46
          Gościu! Od abstrakta to ty się trzymaj zdaleka!
          Ja grzecznie proszę!!!
          P.S.
          To jest mur! Żydowski mur!
          • Gość: drf |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T IP: *.cm-upc.chello.se 27.02.04, 22:08
            |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T
            To jest mur! Żydowski mur!
            |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T

www.aish.com/wallcam/default.asp
            wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • miriamfirst_ Re: |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T| 27.02.04, 22:11
              To jest szabasowy stół w stylu bauchaussmile)
              B. ładny!

• Gość: TTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 27.02.04, 22:55
                postModerny ?
                • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 04:03
                  Gość portalu: TTTTTTTTTTTTTTTT napisał(a):

> postModerny ?

Tak jest, filo i anty jednocześnie.
            • panidanka Re: |T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T|T| 28.02.04, 12:14
              na moje wyskalowane oko to jest 1:5 i zer ileś tam

D.
    • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 04:04
      I jeszcze raz od brzegu.
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 07:00
      To było zbyt piękne żeby się ostało w swej pierwotnej formie!
      Ludzie czy wy naprawdę nie macie szacunku dla piękna!
      Zmasakrowaliście niezwykle interesyjący wątek!
      Wstyćcie się!
      Zwałaszcza miriam powinna się wstydzić!
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:17
      Chwała giwi!
      up
      • miltonia /`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/`/` 28.02.04, 11:30
        Tak ten mur bedzie wygladal, gdy Jenisej zabierze sie za jego budowe.
        • abstrakt2003 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:33
          Miltonia !
          CO TY NAROBOŁAŚ!!!
          Właśnie giwi wyczyściła ten wątek z takiego spamu, A ty przyszłaś i
          zbeszcześciłaś nasze dzieło!!!
          Wstydź się!
          • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:48
            up
          • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 11:55
            Lubie bezczescic!
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 12:33
      Ja wiedziałem na co cie stać!
      • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 12:47
        To dopiero niesmiale proby...
        • miltonia 3^%((=~~/\T//---=__\\/><><~~```/`/`/TT 28.02.04, 12:50
          O teraz juz troche lepiej. Tak bedzie wygladal Wasz mur, po kilku latach, jesli
          budowniczym Jeni zostanie. Podobna ruine widze na swym koncie po spolce z nim.
          • jenisiej TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:05
            miltonia napisała:

> O teraz juz troche lepiej. Tak bedzie wygladal Wasz mur, po kilku latach,
            > jesli budowniczym Jeni zostanie. Podobna ruine widze na swym koncie po spolce
            > z nim.

Ty spamerko! Niszczysz taki ważny wątek! Trzeba Cię będzie podkablować Giwi.
            I nie psuj mi reputacji na FA - już i tak mam kiepskąwink

Buzi
            • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:10
              Szanowny wspólniku!
              Zrób coś z miltonią, o twoje prywatne z nią kontakty wpływają destrukcyjnie na
              ne ten niezwykle ważny projekt!
              • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:19
                up
              • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 14:34
                abstrakt2003 napisał:

> Szanowny wspólniku!
                > Zrób coś z miltonią, o twoje prywatne z nią kontakty wpływają destrukcyjnie
                > na ten niezwykle ważny projekt!

Ja się Jej boję. To zła kobieta jest.

wink
                • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 15:43
                  Niech się mury pną do góry!
                  • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:08
                    abstrakt2003 napisał:

> Niech się mury pną do góry!

ale przy moich 14" to już mam 5040 na długość

D.
                    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:32
                      No to hopsa! W górę!
          • Gość: pollak To powyżej przypomina trochę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:43
            kod napisany w Perlu wink
            • abstrakt2003 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:45
              pollaku coś ty zrobił sad((
              I znowu mamy wyrwę w murze!!!
              • Gość: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:57
                Przepraszam. Może giwi raz sie na cos przyda i wytnie. Powyżej
                napisałem, że temat postu Miltonii wygląda jak jakis kod w Perlu wink

pollak

• abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:32
      Trzeba trochę wyrównać!
    • Gość: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:41
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 16:44
        200% Normy!!!
        Prawdziwy ideowiec!!! smile
        • Gość: Jacek Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.04, 20:04
          To kolejka po "kuroniowke" po wdrozeniu planu Hausnera.
          • Gość: _|_ TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 28.02.04, 20:41
            _|_
            |
    • elektroluks Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 20:44
      Dobrze napisałeś, o tym obmierzłym płazeńsu obmierzłym. A to u góry , to rogi
      ślimaka?
      E
      • Gość: lisek szpryciul Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: 207.44.154.* 28.02.04, 21:17
        TTTTTTTTTTTTTTTTTTTfu! Aj,
        • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:08
          jenisiej napisał:

> Ja się Jej boję. To zła kobieta jest.
          > wink

Zla to malo powiedziane. Wsciekla jestem!!!! Musialysmy z Anielcia zastawic
          brylanty i przez Ciebie w cyrkoniach chodzimy, biznesmenie od siedmiu bolesci!

• abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:20
            Jestem wściekły!!!!! limak mnie wkurzył!!!!!
            muszę się wyrzyć !!!!
            UUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:24
              Co Wy tego Limakta tak przesladujecie? Za to, ze sie wlamal do cudzej skrzynki,
              pisal na czyjes konto (tak mi powiedziano) czy jeszcze cos narozrabial?
              • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:28
                wystarczył mi wymiana trzech zdań tym [...]!!!
                To jest niezwykle wredny typ!!! A jaki mściwy!!!
                Straszny przerost ambicji!!! A jakie pretensje do całego świata!!! Niezwylke
                konfliktowy i przemądrzały!!!!
                On chba ma jakies kompleksy!!!!
                są poszlaki (ja w to nie wierzę) z ma coś wspólnego z giwi!!!
                *************************************************************************
                Dobra przechodzi mi!!!
                To do roboty !!!
                UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:38
                  Mnie sie wydal mily. Wprawdzie nie odpowiedzial mi na pytanie, czy to prawda,
                  ze robil te brzydkie rzeczy, wiec moge domniemywac, ze cos tam narozrabial.
                  Ponoc tutaj na Aktualnosciach bylo pare przypadkow podlozenia swini jednym
                  forumowiczom przez drugich. Zdaje sie, ze m.i. Jozek Zawadzki padl ofiara
                  takich parszywych czynow?
                  • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:41
                    Miltonio ślimak to judasz pierwsz klasa!!!
                    Powiem krótko, zalazł mi za skórę nieźle!!!
                    nie chcę mieć z nim nic wspólnego!!!
                    • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:51
                      Tutaj kazdy kazdemu stara sie zalezc za skote. To przeciez cala uroda tego
                      forum. Co innego walka na slowa, nawet ostra a co innego robienie komus kuku w
                      realu. Pare razy z nim rozmawialam i nie zauwazylam przypisywanych mu przez
                      Ciebie cech.
                      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:57
                        Moja droga miltonio!
                        Wpadłem na chwile go ogrodu. Przeczytałem parę wpisów smile
                        I już mi przeszło.
                        Dość na temat pana L!
                        Życzę dobrej nocy!
                        • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:59
                          Zaraz, kiedy na temat L nic mi wlasciwie nie powiedziales.
                          Dobranoc.
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 22:30
        No to UP!!!
        I na pohybel ślimakom!!!!
        • Gość: DrF:NONverbaL44 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 28.02.04, 23:34
          ███████████████████████████████████████████████████████████████████████
          █sciana? na mozgu?███████████████████████████████████████████████████████
          ██████████████████? strony muru??███████████████████████████████████████
          █████████████████████████████████mur berlinski otacza eu..███████████████
          █████████████████████mur chinski otacza reszte swiata...███████████████████
          █████████████████mur przesadzow otacza czlowieka██████████████████████████
          ███████████kazdy pokoj z zasady otoczony jest 6scianami...██████████████████
          ███████████████████
          • patience Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 28.02.04, 23:46
            smile
            • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 01:39
              patience napisała:

> smile

sad
          • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:33
            Dzięki za wkła w rozwój postaw teoretycznych budowy muru!
    • wesoly3 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 01:52
      judkom w szabas zawsze odpierdala ?
      i takie kretynskie watki zakladaja ?
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:31
        Witaj w kretyńskim, żydowskim wątku wesoły3!
    • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 06:05
      a kura po tym moście przejdzie?
      ale chyba bez ślimaka na ogonie
      może zamiast tego rzepa co to lubi na psim ogonie wędrować ozdobić jej kuperek
      pawimi piórkami?
      przyda się jako stabilizator, bo ten most to bardziej przypomina odwrócony trap
      nad przepaścią

D.
      • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:30
        To jest MUR Danusiu!
        A więc w górę ręce!!!
        • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:41
          abstrakt2003 napisał:

> To jest MUR Danusiu!
          > A więc w górę ręce!!!

no to dokładam następną fugę smile
          czy ja nie pomyliłam tych fug?
          chyba mury z cegiełek też je mają

D.
          • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 07:44
            Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!!
            Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!!
            ------------------------------------------------------------------------------

No to up!
            • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:25
              abstrakt2003 napisał:

> Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!!
              > Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!!
              > ------------------------------------------------------------------------------
              >
              > No to up!

w takim razie

"niech się mury pną do góry-zbudujemy nowy dom-podaj cegłę..."

D.
              • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:33
                Jak tak grzecznie prosisz...
                Trzymaj Danka... Hop!!!
                • panidanka Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 08:57
                  abstrakt2003 napisał:

> Jak tak grzecznie prosisz...
                  > Trzymaj Danka... Hop!!!

smile))
                  dzięki

komu podać dalej?
                  bo dla mnie już za wysoko
                  nie sięgam
                  a kobieta na drabinie to...
                  lepiej zaoszczędzić sobie takiego widoku...
                  chyba ze sukieneczkę podwieje, ale....
                  takiej ciu młodszej
                  tego wam życzę smile

D.
                  • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 10:29
                    abstrakt2003 napisał:

> Nie ważne cvo to jest, i jak się nazywa!!!!
                    > Ważne że wypełnia przestrzeń między cegłami i spaja cegły!!!

Jesli to co wypelnia przestrzen miedzy ceglami mieszal Jeni, to z Waszego muru
                    zostanie tyle co z berlinskiego.
                    • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 01:43
                      miltonia napisała:

> Jesli to co wypelnia przestrzen miedzy ceglami mieszal Jeni, to z Waszego
                      > muru zostanie tyle co z berlinskiego.

A kuku!
                      Wpadam i spadam.

Buźka!

PS Oddawaj szynszyle i brylanty!
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 12:17
      "Na lewo most, na prawo most
      a tu się mury wznoszą!!!"
    • limakty elektroluks- zobacz wykres swojej intelektu 29.02.04, 17:19
      00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Limakty
    • patience Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 17:40
      Spamerzy psuja wyglad plotkasad
      • limakty OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to elektroluks i abstrakt2003 29.02.04, 17:47
    • Gość: ZagorzalyCzytelnik Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.aei.ca 29.02.04, 19:53
      Bardzo ciekawy temat i wysoki poziom dyskusji. Prawie bez zadnych Anty-. Szkoda
      ze niektorzy nie potrafili dotrzymac poziomu. Chyba za wysoki? Ot "wsio".
      Czy sa cegielki do kupienia zeby wspomoc budowe a przede wszystkim NAPRAWE tego
      muru? (tylko pare malych uszkodzen)I gdzie je mozna kupic?
      • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 29.02.04, 20:15
        U mnie. Po promocyjnej cenie.
        • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 01:45
          miltonia napisała:

> U mnie. Po promocyjnej cenie.

Zarobiłaś coś wreszcie? Inwestycje mam. Na browar brakuje.

Buźka, wspólniczko!
          • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 18:24
            Ach! wy zdrajcy!!!
            Zyskiem beze mnie sie dzielicie!!!
            Ja wam dam zyski!!!
            • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 01.03.04, 22:22
              abstrakt2003 napisał:

> Ach! wy zdrajcy!!!
              > Zyskiem beze mnie sie dzielicie!!!
              > Ja wam dam zyski!!!

Ten "zysk" to dlugi i debety. Bardzo chetnie sie nimi z Toba podziele. Tak to
              wyszlysmy z Aniela na wspolnym biznesie z Jenisejem sad
              • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 02:47
                miltonia napisała:

> Ten "zysk" to dlugi i debety. Bardzo chetnie sie nimi z Toba podziele. Tak to
                > wyszlysmy z Aniela na wspolnym biznesie z Jenisejem sad

Oddawaj brylanty i szynszyle!
                • jenisiej Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 02:50
                  jenisiej napisał:

> Oddawaj brylanty i szynszyle!

Żartowałem tylko. Zachowaj na pamiątkę tych niezapomnianych chwil.
                  Buźkawink
                  • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 10:02
                    jenisiej napisał:

> Żartowałem tylko. Zachowaj na pamiątkę tych niezapomnianych chwil.
                    > Buźkawink

Te brylanty to szkielka a szynszyle sztuczne (to mi akurat nie przeszkadza,
                    wprost przeciwnie, zwierzecych skalpow nie naszam).
                    O tych chwilach chetnie bym zapomniala, tylko dlugi mi przypominaja.

• robiac_kupe dziwne tu wykonujecie wzorki 01.03.04, 18:36
      ciężko Was zdozumieć
    • Gość: ZagorzalyCzytelnik Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.aei.ca 01.03.04, 21:28
      No nie, ja chce uczciwie zaplacic za mala naprawe, np. wyciecie bez
      pozostawienia sladu slimaka, a ktos chce na tym jeszcze geszeft zrobic.
      Pzdr i mury do gory.
      • Gość:         TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.cm-upc.chello.se 02.03.04, 17:58
        NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY

Już od jakiegoś czasu, zza okien naszej klasy dobiegają hałasy i widać kilku
        roboczo ubranych ludzi sprawnie krzątających się na dole. To ruszyła budowa tak
        długo wyczekiwanej sali gimnastycznej. W związku z tym udałyśmy się na plac
        budowy, gdzie jeden z pracowników udzielił nam kilku informacji.

Pan Stanisław Karwala, z którym rozmawiałyśmy, powiedział nam, że praca przy
        fundamentach i robotach ziemnych jest bardzo ciężka i męcząca, ale posuwa się
        szybko i sprawnie. Budowa fundamentów potrwa do końca czerwca. Jednak
        fundamenty to tylko początek, mimo iż najważniejszy.

Budowa sali z pewnością potrwa jeszcze kilka lat, ponieważ wymaga to wiele
        nakładu pracy i środków finansowych. My trzecioklasiści na pewno nie doczekamy
        nowego obiektu, jednak nasi młodsi koledzy z pewnością będą już mogli korzystać
        z tych udogodnień.

Natalia Wzorek
        Paulina Smagacz

www.republika.pl/nsprawy/a05.htm
    • abstrakt2003 Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 18:58
      Nie mam teraz czasu na zajmowanie się budową muru.
      Teraz robię w rozrywce smile
      ---------------------------Wielki Konkurs Groszka!!!---------------------------
      www.groszek.741.com/Konkurs/
      • Gość: xyz Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.04, 21:46
        Bardzo dobre material. Szczegolnie przypadl mi do gustu Krzys52. Pozdrawiam
        • miltonia Re: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 02.03.04, 22:39
          100!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka