xiazeluka 27.02.04, 09:37 Nie lubię Żydów i żydów oraz polityki państwa Izrael. Czy mogę się wypowiadać na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 Uważam 27.02.04, 10:11 że nie jesteś antysemitą! Z twojej wypowiedzi wynika jasno, że jesteś ANTYSTJONISTĄ! P.S. A jaki jest twój stosunek do pozostałych ludów semickich? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka No dobrze - jestem antysemitą, antysyjonistą i.... 27.02.04, 11:10 ...i antyżydem pod każdą postacią. Pytanie pozostaje jednak takie same. Co mają do powiedzenia ormowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 A ormowcy na to : nimożliwe! 27.02.04, 11:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10920604&a=11016399 a tebe na to: to chiba pomyłka itd do usranej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Takie radykalne, ale bardzo ogólne twierdzenia 27.02.04, 12:10 Może konkretnie: - czy nie libisz Mosze - czy nie lubisz Danutke - czy nie lubisz Miriam - czy nie lubisz Tomka44 - czy nie lubisz Dany33 - czy nie lubisz Fredka54 Jaki jest twój stosunek do wyżej wymienionych osób i dlaczego taki właśnie? P.S. Jeżeli znacie inne osoby piszące na forum a mające pochodzenie semickie to bardzo proszę o dołączenie ich do powyzszej listy! Pozdrawiam sedecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Jak można być antysemitą konkretnym??? 27.02.04, 12:16 Rasizm jest przecież niechęcią do ogółu! abstrakt2003 napisał: > Może konkretnie: > - czy nie libisz Mosze > - czy nie lubisz Danutke > - czy nie lubisz Miriam > - czy nie lubisz Tomka44 > - czy nie lubisz Dany33 > - czy nie lubisz Fredka54 "Nie lubisz" to mało powiedziane. Nie cierpię ich, ponieważ są żydami. Jednocześnie zastrzegam, że nie lubię ich osobiście i wcale nie nawołuję do podobnego traktowania ich przez innych. Informuję jedynie o swojej niechęci do ww. > Jaki jest twój stosunek do wyżej wymienionych osób i dlaczego taki właśnie? Stosunek jest mocno zboczony, a dlatego, że jestem głupi. Głupim chyba jednak również wolno się publicznie wypowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A to przepraszam pana bardzo 27.02.04, 12:20 Widę że jedynym pana celem jest prowokacja. Życzę miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka NIe tak szybko 27.02.04, 12:21 abstrakt2003 napisał: > Widę że jedynym pana celem jest prowokacja. Myli się Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 11:57 , abstrakt2003 zadał Ci zasadnicze pytanie: jaki jest Twój stosunek do innych narodów semickich (zamieszkują te narody połowę globu i są nie tylko Żydami, dla Twojej informacji), a wypowiadać się możesz, każdy może. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:03 xiazeluka napisała: > Nie lubię Żydów i żydów oraz polityki państwa Izrael. Czy mogę się wypowiadać > na Forum? oblałeś zero punktów czy jak to teraz idzie? jesteś ziobro? D. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:07 kiedyś, bardzo dawno kiedyś ktoś mądry mi powiedział -jak facet mówi o sobie, że jest draniem to mu uwierz jest to jedyne prawdziwe i niedrańskie jego zdanie podobnie jest jak ktoś sam o sobie powie-jestem antysemitą D. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka A Pani jak zwykle nie na temat 27.02.04, 12:18 panidanka napisała: > podobnie jest jak ktoś sam o sobie powie-jestem antysemitą Zatem zdemaskowała mnie Pani. Gratuluję. A teraz proszę łaskawie odnieść się do meritum, Córko Narodu Wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:18 panidanka napisała: > kiedyś, bardzo dawno kiedyś > ktoś mądry mi powiedział > -jak facet mówi o sobie, że jest draniem to mu uwierz > jest to jedyne prawdziwe i niedrańskie jego zdanie > > podobnie jest jak ktoś sam o sobie powie-jestem antysemitą > > D. Fajnie , Danusiu to ja mowie o sobie tak: Nie jestem antysemitka i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:20 gini napisała: > Nie jestem antysemitka i co Ty na to? Nie???? To Pani również nie lubię, jak wszystkich filosemitów i syjonistów! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:23 xiazeluka napisała: > gini napisała: > > > Nie jestem antysemitka i co Ty na to? > > Nie???? To Pani również nie lubię, jak wszystkich filosemitów i syjonistów! Nie tak szybko, poczekajmy na Danusie moze sie okaze , ze jestem antysemitka. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini 27.02.04, 12:25 ty jesteś antywszystko co się rusza i ma inne zdanie niż ty! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini 27.02.04, 12:29 abstrakt2003 napisał: > ty jesteś antywszystko co się rusza i ma inne zdanie niż ty! Nie rozumiem co znaczy "antywszystko co sie rusza' co rozumiesz pod slowem "wszystko" ? Czy sam, ze nie popieram plotka, to juz swiadczy o tym, ze jestem "antywszystko"? A forum jest od tego by prezentowac swoje poglady, normalne, ze nie bede popierac pogladow sprzecznych z moimi, to by byla schizofrenia jakas . Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Ma Pani rację 27.02.04, 12:43 gini napisała: > Nie tak szybko, poczekajmy na Danusie moze sie okaze , ze jestem antysemitka. Jak wiadomo, certyfikaty antyjudaizmu wydają jedynie żydzi i namaszczeni przez nich pomagierzy. Ja, zdaje się, juz od Pani Danuty odpowiednie zaświadczenie w poprzednim jej poscie otrzymałem, jeśli i Pani, Pani Aniu, stanie się szczęśliwą posiadaczką podobnego dyplomu - to zwrócę honor. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:43 gini napisała: > panidanka napisała: > > > kiedyś, bardzo dawno kiedyś > > ktoś mądry mi powiedział > > -jak facet mówi o sobie, że jest draniem to mu uwierz > > jest to jedyne prawdziwe i niedrańskie jego zdanie > > > > podobnie jest jak ktoś sam o sobie powie-jestem antysemitą > > > > D. > > > Fajnie , Danusiu to ja mowie o sobie tak: > Nie jestem antysemitka i co Ty na to? z podpowiedzią się nie liczy trzeba ułożyć teraz nowy test D. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 12:45 panidanka napisała: > gini napisała: > > > panidanka napisała: > > > > > kiedyś, bardzo dawno kiedyś > > > ktoś mądry mi powiedział > > > -jak facet mówi o sobie, że jest draniem to mu uwierz > > > jest to jedyne prawdziwe i niedrańskie jego zdanie > > > > > > podobnie jest jak ktoś sam o sobie powie-jestem antysemitą > > > > > > D. > > > > > > Fajnie , Danusiu to ja mowie o sobie tak: > > Nie jestem antysemitka i co Ty na to? > > z podpowiedzią się nie liczy > trzeba ułożyć teraz nowy test > > D. Danusiu a jaka jest Twoja wizja i koncepcja w temacie mojego antysemityzmu, jestem, czy nie jestem antysemitka.? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini to nie ma znaczenia!!! 28.02.04, 08:17 Jedynia miriam (z racji postały na forum i pełnionych funkcji) ma prawo do wydawania takich certyfikatów! I wraz z jej pojawieniem się w tym wątku cała akcja nabrała mocy urzędowej! Tak więc gini! Siedź cicho i zajmij pokornie miejsce w kolejce, bo to nowa kolejka jest! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonard Re: Test IV. Jestem antysemitą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:26 Też nie lubię Żydów i nie akceptuję polityki Izraela, ale nie lubię również paru innych rzeczy. A Żydów u nas - na szczęście - jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx A czy musisz wypowiadac sie na forum ? IP: *.238.39-62.rev.gaoland.net 27.02.04, 12:48 Twoje obsesje schowaj dla siebie,bo dla cywilizowanego czlowieka sa ohydne. Poza tym twoj stosunek do innych narodowosci nie interesuje nikogo. Zainteresuj sie lepiej tym co inne Narody mysla o Polakach, a mysla coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nie muszę. A Ty musisz? 27.02.04, 13:20 Gość portalu: xx napisał(a): > Twoje obsesje schowaj dla siebie,bo dla cywilizowanego czlowieka sa ohydne. "Cywilizowany człowiek" to zapewne Ty, prawda? Lubisz wszystkich dookoła i nie masz żadnych obsesji. Lubisz nawet psią kupę, jak Ci wklei się w bogato rzeźbioną podeszwę buta i nie tracisz wtedy dobrego humoru - zgadza się? > Poza tym twoj stosunek do innych narodowosci nie interesuje nikogo. No, nie wiem - wątek liczy już ponad 30 wpisów. > Zainteresuj > sie lepiej tym co inne Narody mysla o Polakach, a mysla coraz gorzej. Dlaczego myśli innych narodów mają mnie obchodzić bardziej od moich??? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Książe 27.02.04, 12:49 Uchylasz się z odpowiedzią na pytanie zasadnicze! Jaki jest twój stosunek do innych poza Żydami narodów semickich? Pozdrawiam1 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A sa jakies inne narody semickie?????????????? 27.02.04, 12:56 abstrakt2003 napisał: > Uchylasz się z odpowiedzią na pytanie zasadnicze! > Jaki jest twój stosunek do innych poza Żydami narodów semickich? > Pozdrawiam1 Przecie antysemityzm odnosi sie li tylko do Zydow, wiec stosunek do innych narodow, nie ma tu znaczenia.Innych wolno nie lubic, co udowadniaja sami Zydzi, (a juz szczegolnie forumowi) swoim stosunkiem do innych narodow semickich i nikt ich o antysemityzm nie oskarza. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 13:06 gini czy ty udajesz czy naprawdę nie wiesz? wiem.onet.pl/wiem/017243.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 13:12 abstrakt2003 napisał: > gini czy ty udajesz czy naprawdę nie wiesz? > wiem.onet.pl/wiem/017243.html Abstrakt 2003 czy Ty udajesz czy naprawde nie wiesz? wiem.onet.pl/wiem/00fe00.html Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 13:21 gini napisała: A sa jakies inne narody semickie????????????? Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 13:31 abstrakt2003 napisał: > gini napisała: > A sa jakies inne narody semickie????????????? > > > Bez komentarza Abstrakcie, pisalam w kontekscie antysemityzmu, bo o tym jest watek, a antysemityzm co bys nie mowil nie tyka innych narodow semickich, a wiec Twoje pytanie o stosunek Xiecia do innych narodow, bylo oderwane od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 14:20 gini a nie mogę się torochę poczepiać o słowa? Czyż semantyka nie jest uroczą dziedziną wiedzy? A Książe sam sie bronić nie potrafi? A ty musisz sie sama podkładać zadając tak niefortunne pytania w tytule postu (masz szczęście że snajper tego nie widzi bo piał by z zachwytu na całe forum i osobmy wątek na ten temat by założył)? Ale chyba na tym koniec gini bo pan n0cośtam znów mnie zaatakował - naprawdę nie wiem dlaczego!? Pozdrawiam sedecznie! P.S. gini a jak tam u was z wiosną? Wszystko sie już rozwija, kwitnie? Bo my to kolejny atak zimy mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A sa jakies inne narody semickie????????????? 27.02.04, 14:26 abstrakt2003 napisał: > gini a nie mogę się torochę poczepiać o słowa? > Czyż semantyka nie jest uroczą dziedziną wiedzy? > A Książe sam sie bronić nie potrafi? > A ty musisz sie sama podkładać zadając tak niefortunne pytania w tytule postu > (masz szczęście że snajper tego nie widzi bo piał by z zachwytu na całe forum i > > osobmy wątek na ten temat by założył)? > Ale chyba na tym koniec gini bo pan n0cośtam znów mnie zaatakował > - naprawdę nie wiem dlaczego!? > Pozdrawiam sedecznie! > P.S. gini a jak tam u was z wiosną? > Wszystko sie już rozwija, kwitnie? > Bo my to kolejny atak zimy mamy! > Moj drogi inteligentni ludzie na tym forum potrafia odczytac ironie, wiec o nich jestem spokojna, zas na zdaniu idiotow naprawde mi nie zalezy. Przy czym "idioty" nie bierz do siebie, ale naucz sie czytac pomiedzy wierszami, i nie bierz wszystkiego doslownie.Istnieje cos takiegon jak ironia, sarkazm itd... Gdybym zadala same li tylko pytanie moglbys mi zarzucic niewiedze.. Co do Brukselki, cala noc padal sniezek, rano wszystko bylo bielutkie jak w Polsce , sniegu bylo po kostki, teraz zostaly juz mizerne resztki, jak to w Brukseli.. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Wzajemnie gini, wzajemnie :) 27.02.04, 14:31 Ty też czasem masz kłopoty z rozpoznaniem ironii, sarkazmu czy dowcipnego szyderstwa! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Abstrakcie 27.02.04, 13:17 abstrakt2003 napisał: > Uchylasz się z odpowiedzią na pytanie zasadnicze! > Jaki jest twój stosunek do innych poza Żydami narodów semickich? Nie uchylam. Ponieważ postanowiłem szczerze obnażyć swoją duszę, to muszę dodać, że nie lubię także kolorowych - a więc także semitów nie-żydów. Nie trawię także czarnych, skoro już ma być jak na spowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Ale semici są biali!!!!??? 27.02.04, 13:19 Brak ci wiedzy i konsekwencji! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Żydzi i Arabowie są biali? 27.02.04, 13:36 Gdzie? W miejscach, które zakrywali podczas opalania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 lepiej pozno niz wcale IP: 61.149.95.* 27.02.04, 13:49 teraz insekt2003 wciagnie ziazie na czarna liste a nowy pan/i podpisujacy sie xx udzieli slusznej nagany w epitafium ja jestem szczesliwym posiadaczem certyfikowanej oralnej milosci starszego brata i bede se pisal az krew na mace zaklei mi klawiature nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 n0cośtam 27.02.04, 14:12 O co ci chodzi? Ma luzie sopie z Księciem gadam a ty z piąchami na mnie się rzucasz! Odpuść sobie pan bo mi się nie chce kłucić o takie bzdety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 antrakcie... IP: 61.149.95.* 27.02.04, 14:28 na luzie to u cioci na imieninach i to jeszcze w hondurasie se mozna tu wykuwa sie miecze na lemiesze slowami od ktorych hartowala sie stal i ty mi moje piachy wypominasz? toc ja w adamaszkowych mittenkach z chlebem i maca na tacy... salutujac przy tym antyseszelsko nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 n0cośtam 27.02.04, 14:36 Jak ci tak bardzo zależy to możesz być "spięty"! Ja tam będę wyluzowany bo mi naprawdę większosć tych "sierioznych" dysput zwisa i powiewa! P.S. Czy długa masz zamiar znęcać się nad moim biedny (choć lubiany przeze mnie) nickiem? Mi już znudziło się zwracanie do ciebie per n0cośtam. Zwłaszcza że nie przypominam sobie jakiejś szczególnej wojny między nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 abstrakcie - grabula i faja pokoju IP: 61.149.95.* 27.02.04, 15:36 nie przejm sie to glownie dysleksja (no i wrodzona gnidowatosc) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
pit_b E tam 27.02.04, 13:57 Jaki tam z Ciebie antysemita? Ze ponoc nie lubisz? Tym to moze dziewuszkom z mlodziezowki UPR zaimponujesz... W tym portalu takie wyznanie przypomina gre w klasy. Ktory wytrawny ormowiec nabierze sie na taka prowokacje szyta grubymi nicmi? Poza tym, nawet jesli wziac Twoje wyznanie intymne powaznie, to samo przyznanie sie do antysemityzmu jest krokiem we wlasciwa strone, zwlaszcza, ze brak Ci kilku skladowych, takich jak szczucie, sianie nienawisci, dyskryminacja). A wiec rokujesz nadzieje! Wreszcie: wytrawny ormowiec wie, ze nie nalezy przykrecac sruby za bardzo. Antysemickie sa wypowiedzi i czyny, a ich autorow mozna jeszcze odzyskac dla zdrowego spoleczenstwa. Ty swietnie nadajesz sie na dowod swiatlej tolerancji Wlasciciela Portalu - prosze - jawny antysemita - a pisze. Rekomendacja: moze pisac ))). Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka E tam II 27.02.04, 14:07 Drogi pit_bulu, mam wrażenie, że drzewa nie dostrzegasz, gdyż Ci las zasłania... Ja tutaj nie udowadniam swojej antysemickości, przeciwnie, deklaruję otwarcie, że niczego siać i szczuć nie będę. Prowokacja zatem nie idzie w tę stronę, niezależnie od słusznie wytkniętych mi, jako neohimmlerkowi, braków. Sensu prowokacji dotykasz dopiero w ostatnim akapicie, choć nieco powierzchownie, ale, cytując Ciebie, to "krok we właściwym kierunku". Odpowiedz Link Zgłoś
pit_b Re: E tam II 27.02.04, 14:29 Jak juz mialbym doglebniej analizowac, to Twoja wypowiedz zawiera 2 wazne falszywe sugestie. Ciekawe, czy mord-oratorzy wylapali obydwa. Uklony Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka E tam III 27.02.04, 14:43 pit_b napisała: > Jak juz mialbym doglebniej analizowac, to Twoja wypowiedz zawiera 2 wazne > falszywe sugestie. Ciekawe, czy mord-oratorzy wylapali obydwa. Uklony Które dwie? Tytułowy post zawierał tylko jeden błąd merytoryczny i tylko jedną fałszywą sugestię. A co wyłapali ormowcy przekonamy się wtedy, kiedy ch..., pardon, giwi (mylą mi się te wulgaryzmy - oba oznaczają to samo, ale tylko to drugie nie jest z tajemniczych powodów tępione przez kapo) wpadnie tu z sekatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Najpierw to ty jestes Kretyn, moja Luko :O)) IP: *.proxy.aol.com 27.02.04, 15:18 a pozniej to badz sobie czym tylko chcesz, Kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Proszę, Kretyn52 ze swoim rozdziawem (O:) przybył 27.02.04, 15:24 Dlatego tak tu cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Alez badz sobie antysemita, badz Xiakretynie - IP: *.proxy.aol.com 27.02.04, 15:30 tu: klep klep Lukie po tym tepym pienku - ty nasza antysemicka nadziejo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 20:43 Luko po ponownym sprawdzeniu wyników testu niniejszym ogłaszam wynik do publicznej wiadomosci Luko jesteś antysemitą 100%-towym uzasadnienie 1.jesteś inteligentny 2.nie lubisz d_nutki a kto spełnia te dwa kryteria jest 100% antysemitą i to nie takim co antysemityzm"wyssał z mlekiem matki" te 100% antysemityzmu przenosi się inną drogą w łańcuchu....czegoś tam....zwanego też nienawiścią, zawiścią, zazdrością itp. itd. D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:49 panidanka napisała: > Luko > jesteś antysemitą 100%-towym No, nareszcie wiem na czym stoję. Jestem zachwycony - z samego źródła mam zaświadczenie o byciu antysemitą pełnym. Ze swej strony przyrzekam, że nie spocznę na laurach i zrobię wszystko, co możliwe, by stać się antysemitą co najmniej 180%-towym. Albo nawet, po stachanowsku, 600%-towym. > a kto spełnia te dwa kryteria jest 100% antysemitą O, cholera... Ale ja Panią lubię... Kurde i co teraz?! Co z moim certyfikatem antysemity?! Proszę mi tego nie robić! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Hurra! 27.02.04, 21:14 Gość portalu: luka napisał(a): > O, cholera... Ale ja Panią lubię... Kurde i co teraz?! Co z moim certyfikatem > antysemity?! Proszę mi tego nie robić! xiaze czyż dla samego faktu przeczytania takiego wyznania spod palców samego xiecia nie warte było przypalenia niejednej jajecznicy? że o potłuczonych garnkach nie wspomnę przez swoją skromność D. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 21:53 Xiaze, faktycznie, "nie idzie ci" jak to się kolokwialnie, banalnie, trywialnie i infantylnie mówi, bycie antysemitą. Robisz, co możesz, aby nim być - nota bene Żydzi w takiej desperacji potrafią chcieć być nie-Żydami - i, wracając do przerwanej myśli - ...cóż, starania idą na marne! Ale ja lubię spełniać życzenia, i niniejszym to czynię. Otóż oświadczam (autorytatywnie!) że wyżej wspomniany p. Luka podający się za rzekomego xięcia, jest antysemitą całkowitym. Tylko z wrodzonej nam Zydom delikatności, nie określimy jego postawy dostadniej - i nie wspomnimy jego ohydnych paszkwili na bogu-ducha-i-nie-wiadomo-czego-winnych Żydów - jako działalności zwanej ogólnie-światowo, oraz ogólnie-ogólnie - żydożerczą! Jego tendencyjny stosunek do państwa Israel jest tu tylko maską, za którą kryją się ( w rzeczywistości) działania mobilizujące grupy kilkuletniej młodzieży do tendencyjnego zakłócania żydowskiego spokoju poprzez wyrywanie tałesów z rąk idących do światyń tysięcy starców, wykrzykiwanie słow obelżywych typu "Żydzie - świnia za tobą idzie" (Zyd Rozsądny powinien spokojnie i dydaktycznie westchnąć: widzę, widzę...)oraz przechadzania się (rzekomo dla zdrowia!) przed synagogą na skromnych oczach religijnych żydowskich kobiet krokiem "belami" z wąsikiem, dąsem i nieodłącznym atrybutem elegancji męskiej - parasolem! Jego pozornie "miły" kontakt internautowy z panią Danką jest jedynie subtelnie utkaną otoczką kryjącą jego żydożerczy charakter! Słaba Danutka jest - i jej post to niesłychanie wykazał! - skłonna uwierzyć - w miłe słowa wspomnianego Luki. W istocie jest to przenęta na łatwowierną Zydówkę. Nie wierzymy p. Luce! Miriam ps. i - zobaczymy!) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 22:03 miriamfirst_ napisała: > Słaba Danutka jest - i jej > post to niesłychanie wykazał! - skłonna uwierzyć - w miłe słowa wspomnianego > Luki. W istocie jest to przenęta na łatwowierną Zydówkę. > > Nie wierzymy p. Luce! > > Miriam > > > ps. i - zobaczymy!) > > > Miriam danutka słaba? danutka wierzy "czułym słówkom"? a czy test IV kończy dekalog? pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Test IV. Jestem antysemitą 27.02.04, 22:06 Danutko, czy Ty zawsze musisz tak "przydepnąć trzytonową piętą"? Trochę lekkości, niewiasta. Ale Wiesz co? Ty wygrałabyś konkurs na Mojżesza XXI wieku. Już widze Cię z tablicami, jak je roztrzaskujesz o forum! Dekalog - i basta! M., Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Test IV. Jestem antysemitą 28.02.04, 07:09 miriamfirst_ napisała: > Danutko, czy Ty zawsze musisz tak "przydepnąć trzytonową piętą"? Trochę > lekkości, niewiasta. Ale Wiesz co? Ty wygrałabyś konkurs na Mojżesza XXI wieku. > > Już widze Cię z tablicami, jak je roztrzaskujesz o forum! Dekalog - i basta! > > M., Miriam ty mnie nie znasz bo.... jak trzeba to potrafię być lekka jak piórko-to ci powie mój każdy partner w tańcu ale... jak trzeba to potrafie być jak młyńskie koło-i to też ci powie ten sam partnej z mojego tańca D. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 O! miriam rozdaje certyfikaty! 28.02.04, 07:16 Szanowna miriam! Ja też chcę!!! Może mi się kiedyś przyda taki "papier" na antysemitę! Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: O! miriam rozdaje certyfikaty! 28.02.04, 13:22 O! Tak?! Kochani! choćbyście się nie wiem jak starali, ogólny obraz Polski jest odbierany w środowiskach żydowskich, jako kraju, który powraca do starych, dobrych tradycji, kiedy żyli tu Łemkowie, Ormianie, Rosjanie, Cyganie, Żydzi i Niemcy - i dogadywali się z Polakami wszyscy. Proszę nie odebrać mojego pisania, jako próbę słodzenia tematu! Nic podobnego! Oczywiście, że były nieporozumienia - w najlepszej rodzinie to się zdarza) W chwili obecnej w Polsce NIE MA zjawiska zwanego antysemityzmem! Czy ktoś lubi kogoś, czy nie - to jego sprawa. Nie ma "nagonki" na Zydów, napadów, czynnych aktów PRZECIW. Antysemityzm jako taki pojawił się, jak wiecie, we Francji, nad czym słusznie ubolewa arcbiskup Zyciński, bo to przecież kraj-słoneczko z przeszłością egalite, fraternite, liberte... Ja Wam mogę w ramach radosnego, dobrego samopoczucia, i w ramach nadchodzącej wiosny - przyznać, że jesteście antysemitami, ale to będzie "sprawa grubymi nićmi szyta". Gini, Aniołku, Ty jesteś kwietna antysemitka, Twoje uzi porosło jasminem Abstrakt - antysemita refleksyjny, łączący antysemityzm z ogólnymi rozważaniami na temat kondycji ludzkiej Jacek-hasz - antysemita typu Dziecko-Kwiat, czyli antysemita niemożliwy (do spełnienia) Antysemityzm i ideologia hippie to dwie ingrediencje wykluczjące się wzajemnie. Korzenie jego rzekomego anty - wynikają z przekory. A teraz, aby Yonesco trochę zaśmiał się w zaswiatach wydaję SAMA SOBIE certyfikat antysemityzmu. Przyznaję: antysemityzm mój budzi się już w pierwszej minucie sluchania o antysemityźmie w Polsce, w 10 minucie słuchania przeżyć gettowo-wojennych (wieloletnim słuchaniem takowych, materiał jest zmęczony) w 12 - słuchania niekończącego się życiorysu ect. Natomiast, nie wiem czy Wam pisałam, otóż rewolucja nadchodzi w odreagowywaniu obozów i miejsc martyrologii w Polsce przez młodzież israelską. Niedawno - podczas zwiedzania starego miasta jednego z miastPolski wschodniej, dwóch chłopców, przy ogólnej uciesze reszty wycieczki, bawiło się w esesmana i żyda. Jeden grzmocił tego, który nakleił sobie zółta gwiazde dawida na ramie, i krzyczał verfluchte jude! a drugi kulił się i miauczał (po hebrajsku) litości, litości. Rabini stali, jakby mieli tak stać do końca świata. Milczeli. Ci sami chłopcy nie słuchając wykładu, poświęcili się sztuce ślizgania w kamieniołomach obozu Gross-Rosen; No czy nie - antysemici? zawsze mówiłam, że najgorszymi antysemitami byli, są i będą - Żydzi. Jak Wasze działania mają się tedy do wymienionych? Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Ch... pardon... Giwi słyszało?! 01.03.04, 09:54 miriamfirst_ napisała: > Otóż oświadczam (autorytatywnie!) że wyżej wspomniany p. Luka podający się za > rzekomego xięcia, jest antysemitą całkowitym. No, ormowcu, a teraz odpowiedz na pytanie - czy skrajny antysemita, z certyfikatem nienawiści rasowej od autentycznych żydówek, może się wypowiadać na publicznym forum filosemickiej gazety? Czy Ch... sorry... Giwi będzie zwalczało antysemityzm, czy udawało, że wszystko jest w porządku? Bądź konsekwentne! Naziluka jest obrazą dla tego portalu! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ch... pardon... Giwi słyszało?! 01.03.04, 10:15 xiazeluka napisała: > miriamfirst_ napisała: > > > Otóż oświadczam (autorytatywnie!) że wyżej wspomniany p. Luka podający się > za > > rzekomego xięcia, jest antysemitą całkowitym. > > No, ormowcu, a teraz odpowiedz na pytanie - czy skrajny antysemita, z > certyfikatem nienawiści rasowej od autentycznych żydówek, może się wypowiadać > na publicznym forum filosemickiej gazety? Czy Ch... sorry... Giwi będzie > zwalczało antysemityzm, czy udawało, że wszystko jest w porządku? Bądź > konsekwentne! Naziluka jest obrazą dla tego portalu! można? nie wiem czy Giwi słyszało ale jak zawsze logika luki mnie poraża czy znowu mam szukać luki w logice luki? tu mi się chyba nie uda bez bezpośredniego kontaktu bo znowu głos jakiś węzmę za głos kogo innego D. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pani Danuto 01.03.04, 10:22 > ale jak zawsze logika luki mnie poraża Niczym prąd elektryczny, wdech iperytu albo ukąszenie grzechotnika? > czy znowu mam szukać luki w logice luki? A nie szkoda czasu na niewykonalne czynności? > tu mi się chyba nie uda bez bezpośredniego kontaktu Taaak... Ale jak Pani zamierza to osiągnąć? Podobno nie odbiera Pani telefonów od znajomych z FA... Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Panie Luko 01.03.04, 10:31 telefony odbieram i bardzo lubię rozmawiać także przez telefon jest tu na forum dwóch takich... mogą potwierdzić a że nie umawiam się po pierwszym telefonie z kimś nieznajomym? czy mam opisać swoje wcześniejsze przygody pierwszej łatwowiernej? D. ps a logika luki mnie "poraża" swoją logiką właśnie a gdzie serce? też takie logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Przywołuję Panią do porządku 01.03.04, 10:42 panidanka napisała: > telefony odbieram i bardzo lubię rozmawiać także przez telefon Romans neonazisty z żydówką?! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Przywołuję Panią do porządku 01.03.04, 10:56 xiazeluka napisała: > panidanka napisała: > > > telefony odbieram i bardzo lubię rozmawiać także przez telefon > > Romans neonazisty z żydówką?! czy każda rozmowa jest romansem? może się nim stać, ale przecież nie musi gdyby każda moja rozmowa z facetami kończyła się romansem to... o boże! kto by je zliczył? a po pierwsze to wykluczony jest mój romans z czystą logiką prawdasz Luko? D. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nie w tym rzecz 01.03.04, 11:08 Już Pani Miriam powiątpiewała w moje oddanie antysemityzmowi, teraz Pani, zamiast mnie gromko potępiać i wskazać związki z mordercami z Jedwabnego, dyskurs prowadzi lekki i filuterny - zaraz wypadnę z roli Luki von Himmlera, a wtedy Ch..., przepraszam, Giwi, mnie zlekceważy (słusznie zresztą). Dlatego zaklinam Panią - niech Pani przynajmniej rzuci uwagę na temat czystości moich gestapowskich oficerek albo przynajmniej napluje mi do jajecznicy! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Nie w tym rzecz 01.03.04, 11:30 xiazeluka napisała: > Dlatego zaklinam Panią - niech Pani przynajmniej rzuci uwagę na temat czystości > > moich gestapowskich oficerek albo przynajmniej napluje mi do jajecznicy! tu zaklęcia nic nie pomogą naplucie do jajecznicy także-co te jajka są wiine? albo ta patelnia? że o gazie nie wspomnę... a że sobie trochę poflirtuję? może jak już po tej jajecznicy narzygam na te czyste oficerki to... jak przyjdzie mi je wyczyścić,będę wiedziała, że.... czyszczę już swoją jajecznicę i jakoż wtedy łatwiej mi czyścić, bo po sobie czyszczę D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Ty nasz antysemiciuniu malutki. Ty nasz kochany :) IP: *.proxy.aol.com 28.02.04, 07:22 Oj Luka, Luka - kretynie ty... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Hej, Hej a co ze mna??? 28.02.04, 07:41 Chce sobie stempelek zamowic, i nie wiem co mam tam umiescic, Ania antysemitka, czy Ania nieantysemitka. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini! gdzie! 28.02.04, 08:05 Ja byłem pierwszy!!! Kolejność zgłoszeń obowiązuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Abstrakt, nie przepychaaj siem!!!!!!!!!!!!!!! 28.02.04, 08:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11031954&a=11036136 Od wczoraj czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini to nie ma znaczenia! :) 28.02.04, 08:19 Jedynia miriam (z racji postały na forum i pełnionych funkcji) ma prawo do wydawania takich certyfikatów! I wraz z jej pojawieniem się w tym wątku cała akcja nabrała mocy urzędowej! Tak więc gini! Siedź cicho i zajmij pokornie miejsce w kolejce, bo to nowa kolejka jest! )) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini to nie ma znaczenia! :) 28.02.04, 08:23 abstrakt2003 napisał: > Jedynia miriam (z racji postały na forum i pełnionych funkcji) ma prawo do > wydawania takich certyfikatów! > I wraz z jej pojawieniem się w tym wątku cała akcja nabrała mocy urzędowej! > Tak więc gini! Siedź cicho i zajmij pokornie miejsce w kolejce, bo to nowa > kolejka jest! > )) > Nie kantuj Abstrakt bo utworze komitet kolejkowy, liste spoleczna i wyladujesz na koncu!! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: gini zagatka :) 28.02.04, 11:03 Alez wszystko sie zgadza, jestem stara brzydka, lysa, bez zebow, garbata i kulawa.Niedoslysze i mam zeza. Pan doprawdy wie wszystko!! Trudno cos przed panem ukryc. ------------------------------------------------------------------------------ K to to powiedział? I czy jest to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: gini zagatka :) 28.02.04, 11:24 abstrakt2003 napisał: > Alez wszystko sie zgadza, jestem stara brzydka, lysa, bez zebow, garbata i > kulawa.Niedoslysze i mam zeza. > Pan doprawdy wie wszystko!! > Trudno cos przed panem ukryc. > ------------------------------------------------------------------------------ > > K to to powiedział? > I czy jest to prawda? > > Alez tak, zapomnialam nadmienic, ze jestem chora psychicznie, co natychmiast dodal, ten pan co mi wydal certyfikat , ze jestem antysemitka, takze mam juz, i nie musze w zadnych kolejkach stac. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: gini 28.02.04, 11:30 to pan.scan tez wydaje certyfikaty antysemityzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: abstrakcie 28.02.04, 11:39 abstrakt2003 napisał: > to pan.scan tez wydaje certyfikaty antysemityzmu? Pewnie, że nie dościgniesz. Prześcigniesz. Autor: pan.scan Data: 28.02.2004 11:17 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Będziesz pisał przez kolejne 3 lata to, co piszesz od 3 lat. A ja już przestałem. Co do szukania - to w imię czego mam szukać? Dla mnie jesteś ten od bicia Żyda. Razem z całą Twoją siódmą kompanią. Oczywiście możesz nim nie być. Ale to już Twój problem. Mnie wydal juz dawno, dzisiaj wydal XXL=owi, ja dzis dodatkowo dostalam certyfikat, z glupoty. Nie zapominaj, ze Ty tez kiedys wydales mi piekny certyfikat ... Wydrukowalam oprawilam w ramki i wisi nad biurkiem obok wielu, wieli innych . Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 gini 28.02.04, 11:46 nie zapominaj że czasem "mówię" różne rzeczy dla "piękna" formy a nie dla treści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Czuję obrzydzenie, nienawiść budzi się we mnie! IP: *.toya.net.pl 28.02.04, 10:44 Gdy pomyślę jak żydowski skurwiel strzela do dzieci. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A co odczuwasz 28.02.04, 10:49 gdy Palestyński bojownik o "wolność i demokrację" wchodzi do kafejki w Jerozolimie i wysadza się z kilunastoma Izraelskimi dzieciakami (nie tylko żydowskimi, nie tylko)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: A co odczuwasz IP: *.toya.net.pl 28.02.04, 10:59 To samo, dzieci to dzieci. Ale to nie w temacie jest. Pozdr / Jacek PS Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 P.S. 28.02.04, 11:04 A gdy zabijany jest ( w tych samych okolicznościach) Bogu ducha winny cywil to juz pana to nie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: P.S. Poprawka :) 28.02.04, 11:06 A gdy zabijany jest ( w tych samych okolicznościach) Bogu ducha winny cywil, facet koło czterdziestki to juz to pana to nie rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: P.S. Poprawka :) 28.02.04, 11:17 abstrakt2003 napisał: > A gdy zabijany jest ( w tych samych okolicznościach) Bogu ducha winny cywil, > facet koło czterdziestki to juz to pana to nie rusza? Abstrakcie nie czepiaj sie slowek.Cywile gina po jednej i po drugiej stronie, tylko, ze za zabijanie cywili krytykuje sie tylko jedna strone, krytyka drugiej strony to juz antysemityzm, choc semici ponoc, jak to ladnie udowodniles to i jedni i drudzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Wpadasz w pułapkę Abstrakcie. IP: *.toya.net.pl 28.02.04, 11:19 Sądzisz, że przy każdej tego typu wypowiedzi powinienem pisać i przypominać o tym, że Miami zastrzelono Murzyna? To ma mnie ustrzec przed nożycami maasochistycznej Giwi? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 O nie, nie o to chodzi! 28.02.04, 11:27 Zawsze mnie dziwi ta rozpacz nad śmiercią dzieci, kobiet, starców i inwalidów tak jakby ich śmierć była czymś gorszym i straszniejszym niż śmierć sprawnego faceta w sile wieku! Ja uważam że każda nie zasłużona smierć jest godna wspóczucia i potępienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: O nie, nie o to chodzi! IP: *.toya.net.pl 29.02.04, 20:28 Każda, tylko nie ma potrzeby za każdym razem tego mówić. Ogólnikowe stwierdzenie ma w sobie dużo mniej emocji i nie zawsze stanowi podstawę do dyskusji czy działania. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Test IV. Jestem antysemitą IP: *.adsl.navix.net 29.02.04, 00:23 z tego co wyczytalem Mosci Ksiaze, problemem dla Ciebie jest INNOSC. czy moge zatem wyciagnac wniosek, ze BIALY ESESMAN lub hamerykanski czlonek KKK zasluguje wedlug Ciebie na wieksze zaufanie niz czarny pucybut ? nie chce Ci sugerowac odpowiedzi, ale skoro odkrywamy swe dusze pragne zauwazyc, ze wlasnorecznie OWYM bialym obcinalbym jajca z najwieksza rozkosza. Tym sie zegnam , Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś