abstrakt2003 29.02.04, 17:29 Bardzo prosze o oczyszczenie niezwykle ciekawego wątku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Ze spamu. (w naszej konstrukcji pojawiły się wyrwy (() Serdecznie pozdrawiam lokalne bóstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziki Chyba zartujesz? IP: *.dyn.optonline.net 29.02.04, 17:31 Jak tam rozpoznac co jest spamem a co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Prośba do sanownej administracji 29.02.04, 17:34 A WŁAŚNIE , ŻE ZOTAWIĘ...)) Tam jest zawarta w twoja głupota i twojego kolesia elektroluksa... BANA DOSTANIESZ WTEDY, KIEDY BĘDZIESZ SIĘ NAJMNIEJ SPODZIEWAŁ TEGO... A białe myszki jusz widzisz? L Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 29.02.04, 17:35 O, widzę że nerwy puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do obesroł...ka2003 29.02.04, 17:43 Mój drogi obesrołku...ja mam nerwy ze stali , a ty jesteś cieniarz i nawet ci nie pomoże ten odkurzacz elektroluks , który cię tak broni, ale mam i na niego sposób. Póki jesteś miły w swej głupocie, masz u mnie luz )) L Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :) ty intelekcie forumowy w skorupce zaklęty 29.02.04, 17:47 Czytałeś "Jak hartowała się stal" i myślisz, że od tego ci się nerwy zahartowały Ale ty naiwny jesteś! )) Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: :) ty intelekcie forumowy w skorupce zaklęty 29.02.04, 18:09 abstrakt2003 napisał: > Czytałeś "Jak hartowała się stal" i myślisz, że od tego ci się nerwy zahartował > y > Ale ty naiwny jesteś! > )) cycuś, daję ci szansę i nie będę cię dalej ośmieszał , ani banował , ale wrzuć na luzik...Ni chcesz skorzystać? Uważaj , bo kop może być solidny...i nawet ci to nie pomoże , ze znasz Ostrowskiego L Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Luzik!!! Kocham luzik!!! :)))) 29.02.04, 17:51 No to baw się dobrze i nigdy nie zaczepiaj mądrzejszych od ciebie...od nich można się dużo nauczyć. Młodość jest piękna, ale jak sam napisałeś - zbyt emocjonalna. Pozdrawiam L ps pokorne ciele dwie matki ssie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Prośba do sanownej administracji IP: *.zabobrze.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:01 I pełzacz znowu fantazjuje. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty tylko do pollaka9czyli kapciowego gal) w tajemnicy 29.02.04, 18:05 pocałuj mnie w "żyć"- to po rusku... po pollsku , znaczy w du..ę Paniał mój jeleniogórski przygłup? L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Małżowi nerwy puszczają. Zajebiście :) /nt IP: *.zabobrze.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Nie puszczają - tylko idę na piwwwo.... 29.02.04, 18:20 A ty kanalio i kapusiuy , zmieniłeś miejsce zamieszkania, czy znów służbowo...aqrlekinie )) L ps dziękuję za caŁUSU W ŻOPU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A pełzasz kiedykolwiek na trzeźwo? /nt IP: *.zabobrze.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś