wyluzowana.kaczka 04.05.10, 15:56 donosi; maniak tez: forum.gazeta.pl/forum/w,28,110838595,110950101,_.html?wv.x=2 Napisalem niewinnie,ze tylko idiota moze myslec jak on i lubudubu,musial poleciec i poplakac na piersi siwej.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Oswiadczam oficjalnie ze pomawiasz 04.05.10, 16:02 Jeszcze ani razu nie kliknalem na zaden z Twoich tekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Oswiadczam oficjalnie zeNIGDY też NIE 04.05.10, 16:05 nie kliknąłem na kosz - nawet pomyłkowo... ____________CZYLI NIGDY!!!!!!!!!!!!!! jak sie masz piczku? jak sie masz? (NIE2006, i kilka innych podszyw..) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zostaw, Manius... 04.05.10, 16:09 ..Czlowiek zakochany w Bronku, ze tak to ujme, peknietym kondonku, nie wie co pisze, nie wie, co czyni Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kto by tam klikal, czy sie skarzyl na ciebie 04.05.10, 16:13 twoje posty to prawdziwe perelki, tak ladnie sie osmieszasz,niech sobie wisza jak najdluzej. kiedys dales link do postow, w ktorych byly twoje dane ,a wsciekales sie gdy tylko ktos napisal ci po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie, Glupia:) 04.05.10, 16:26 Dalem kiedys link do adresu zawodowego. Bylo to forum erec. Pewien troll skorzystal i popelnil w ten sposob samobojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie, Glupia:) 04.05.10, 16:37 marouder.eu napisał: > Dalem kiedys link do adresu zawodowego. Bylo to forum erec. Pewien troll > skorzystal i popelnil w ten sposob samobojstwo nie pisalam do ciebie madralo, pisalam do pozarskiego . o tobie nie wiem koçmpletnie nic ,nioe wiem nawet czy jestesz mezczyzna czy kobieta . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie, Glupia:) 04.05.10, 16:46 Jestem mezczyzna ,blondynem, mierze 180 cm i waze mniej wiecej 74kg siwizny prawie nie mam, nie lysieje. Cus jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie, Glupia:) 04.05.10, 16:50 marouder.eu napisał: > Jestem mezczyzna ,blondynem, mierze 180 cm i waze mniej wiecej 74kg siwizny > prawie nie mam, nie lysieje. Cus jeszcze? a co mam niby czuc przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu poprosze zatem o zdjecie.. 04.05.10, 16:55 Do Brukseli jest okolo tysiac kilometow a ja nie bede sie samolotami rozjezdzal! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: poprosze zatem o zdjecie.. 04.05.10, 17:01 marouder.eu napisał: > Do Brukseli jest okolo tysiac kilometow a ja nie bede sie samolotami rozjezdza > l! boisz sie latac samolotem?jakis uraz masz? o czyje zdjecie w ogole prosisz,maniek tu podawal swoje wymiary nie ja . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, moja droga! 04.05.10, 17:06 Jestes ruda, ja lubie rude, chetnie, powiedzmy, bym zobaczyl po raz kolejny tego pismannekera... Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie, Glupia:) 04.05.10, 16:52 Tos chudzina Ja mam 188, ale waze 105 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Uwzaj, tluszczu, bym cie nie dotknal.. 04.05.10, 17:10 ..zwaz, ze czlowiek zabija 800 kg byka Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Zostaw, Manius... 04.05.10, 16:16 marouder.eu napisał: > ..Czlowiek zakochany w Bronku, ze tak to ujme, peknietym kondonku, nie wie co > pisze, nie wie, co czyni Nie jestem zakochany w Bronku, Marouder. Skad ci to przyszlo do glowy? Chyba tylko stad,ze nie znosze waszego ulubienca, tego pisdzielca Dziadka wnusiom. Bronek mnie ani grzeje ani ziebi, jedynie w kontekscie wyborow prezydenckich podnosze jego przewage nad zbolalym geniuszem strategii.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A trzeba bylo sie starac:) 04.05.10, 16:50 Zostac chocby dziadkiem!... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No to masz pan order 04.05.10, 16:05 Nadmieniam, ze Maniek ma takie samo prawo korzystac z Policji jak Pan,a Pani Siwa nie jest tu policmajstrem tylko kims w rodzaju burmistrza Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No to masz pan order 04.05.10, 16:18 Maniak pobiegl do siwej (albo do innej dyzurnej). Ja nie biegam do siwej,a moje jedyne biegi odbywaly sie,kiedy zenek (Kseniu, w twojej wersji) i dajczgewand odslaniali moje dane osobowe na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No to masz pan order 04.05.10, 16:22 > Maniak pobiegl do siwej (albo do innej dyzurnej)= Klamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No to masz pan order 04.05.10, 16:26 Znam procedure, maniak. Post spadl za szybko na to,zeby stalo sie tak dzieki klikaniu. Tak wiec wniosek jest jednoznaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No to masz pan order 04.05.10, 16:37 Pozarski jestem na forum od lat siedmiu. Kilknalem w kosz moze kilkanascie razy w zyciu i zawsze na spam. Nie klikam na posty osob ktore znam. Nawet z epitetami. W koncu ja sam ich tez nie zaluje. Wiec chyba musisz odswiezyc swoj sposob wnioskowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:02 nadzorowane przez Giwi, miałeś nieszczęście napisać po przerwie obiadowej a przed sjestą. Inna sprawa to, to że ciebie wycięła a treść czy link do tego artykułu innego forumowicza wisi sobie w najlepsze. Na wszelki wypadek - nie pomogę, bo mignęło mi to dziś przed oczami. PS. Nie wykluczam, że klikać mogli twoi dobrzy znajomi ten wrag coś tam i jego koleżanka od błękitu. Dobrana kacza para! Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:13 Mozliwe,ale glownym podejrzanym pozostaje maniak. To jego, co prawda okrezna droga, nazwalem idiota (podtrzymuje)! Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:22 idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:31 manny-jestem napisał: > idiota. > > I nawet sam maniak sie z tym zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:35 Pozarski gdybym to Cie ja wyklikal to bym otwarcie sie przyznal do tego. I tyle bedzie w tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:43 Nie twierdze przeciez,zes mnie wyklikal. Wyraznie nie rozumiesz slowa pisanego: musial poleciec i poplakac na piersi siwej.)) stoi jak byk w poscie otwierajacym watek. Cala rzecz jest w tym,ze i ja pisze,zes mnie nie wyklikal,tylko doniosl wlasnemy slowamy.) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie masz racji, FK jest praktycznie stale 04.05.10, 17:58 Siwa i ja mamy na pienku, takze i z giwi. Chocbym chcial to nie mam do kogo leciec. Zreszta gdybym prosil zeby Cie usuneli to tez bym otwarcie sie przyznal. Wiec daj juz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Jest wręcz odwrotnie 04.05.10, 16:07 Gdybym mógł to zmuszałbym każdego do starannej lektury twoich postów. W czasie kampanii bardzo mi zależy na twojej obecności na forum. Pisz więcej i mocniej, gnido! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Niestety, Olo ma racje.. 04.05.10, 16:11 ..w kampanii prosiemy o wiecej ilepiej Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie łam prawa albo regulaminu 04.05.10, 17:12 to Ciebie nikt nie wytnie.Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:A co kotlecik.... 04.05.10, 18:52 ....na forum Kraj juz cie tez maja pelno dupa? Odpowiedz Link Zgłoś