gini 30.05.10, 21:12 Jak widzisz mozna bez was przezyc, jakos sie kreci .Mamy wlasne polskie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Do absztysia 30.05.10, 21:32 Jak widzisz mozna bez was przezyc, jakos sie kreci .Mamy wlasne polskie > sprawy. On twierdzi ze jak szczur jest w obejsciu to gospodarzowi dobrze sie powodzi dlatego sie tu z mauruderkiem pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do absztysia 30.05.10, 21:37 jak na razie odczep sie od marudnego bardzo prosze. watek jest do absztysia,wieza kontrolna czuwa ale obserwatorow jest duzo,marudny najmniej szkodliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: Do absztysia 30.05.10, 21:45 Najmniej szkodliwy, hi hi hi. Kto by przypuszczał, że ten, zdawałoby się inteligentny forumowicz znajdzie sobie obrończynię w osobie forumowiczki, która jakiś arab uznał za ciekawsza od kozy i sprowadził sobie do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gini 30.05.10, 21:51 jak na razie odczep sie od marudnego bardzo prosze. > watek jest do absztysia,wieza kontrolna czuwa ale obserwatorow jest > duzo,marudny najmniej szkodliwy. To jest twoje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini 30.05.10, 21:54 g-48 napisał: > jak na razie odczep sie od marudnego bardzo prosze. > > watek jest do absztysia,wieza kontrolna czuwa ale obserwatorow > jest > > duzo,marudny najmniej szkodliwy. > To jest twoje zdanie! a pewnie, ze moje , mozesz sie czepiac ile chcesz, zaloz z 20 watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Do absztysia 30.05.10, 21:52 My, czyli kto Giniuchna? W czyim imieniu sie wypowiadasz? Was? Kogo masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do absztysia 30.05.10, 22:05 absztyfikant napisał: > My, czyli kto Giniuchna? W czyim imieniu sie wypowiadasz? Was? Kogo masz na mys > li? > nie rznij glupa absztys ,wiesz jakie tu byly podzialy)))) wiesz o Kim sie teraz nie pisze)))) My to Ci zostali i jeszcze nie sa zabanowaniu absztys))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Do absztysia 30.05.10, 23:12 Tutaj linii podzialu jest sporo. Koalicje sie bardzo czesto zmieniaja w zaleznsci od dyskutowanej sprawy. Okraglackich bojowkarzy sciagnietych tutaj przez Perle z Forum Swiat w ogole nie biore pod uwage. Ja zostalem i nie jestem zabanowany - czy jestem w Twojej grupie zatem czy tez nie, a jesli nie to dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do absztysia 31.05.10, 07:26 absztyfikant napisał: > Tutaj linii podzialu jest sporo. Koalicje sie bardzo czesto zmieniaja w > zaleznsci od dyskutowanej sprawy. Okraglackich bojowkarzy sciagnietych tutaj > przez Perle z Forum Swiat w ogole nie biore pod uwage. > > Ja zostalem i nie jestem zabanowany - czy jestem w Twojej grupie zatem czy tez > nie, a jesli nie to dlaczego. > > ja tu nie mam zadnej grupy,i nie mialam,wyrazam poglady albo sie z kims zgadzam albo nie.Ostatnio pogniewal sie na mnie francuz, ze sie nie zgadzam z nim, pare razy czepnela sie mnie vicky.lubie tete i borsuka , ktorych znam od lat ale sie z Nimi nie zgadzam w niczym. scana znam od lat niecierpimy sie wzajemnie, ale gdy zgadzam sie z tym co pisze,to dlaczego mam zaprzeczac ? Odpowiedz Link Zgłoś