Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 12:39 jesten z wielu reliktów bolszewii 45-89. w rosji rzadzonej przez KGB dzien wolny od pracy. kolejny znakomity pasek badajacy obecność genu L* 5040 *-lewusum, kufajkum, onucum leninum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0str0m0 protestuje! lenin byla kobieta! 08.03.04, 13:01 w zwiazku z tym mam dzis gotowany seler, kurza noge z rosolu, cwiartke i sledzia gdzie sie podziala kaszanka nie wie nikt ale jest gryczana z omasta dobre i to no i gozdziki nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: protestuje! lenin byla kobieta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 13:13 a ja na znak protestu nie poszedłem na szampana. wyryje sobie kolejny plusik na strzelbie. punkt dla siedem i sił ciemnogrodzkich. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin nie rycz 08.03.04, 13:04 Unikaj puszek, a zawsze będziesz mógł liczyć na tulipana. k. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Poducz się człowieku 08.03.04, 13:12 Międzynarodowy Dzień Kobiet został proklamowany w Kopenhadze w r. 1910. Przypomniał o tym ostatnio Andrzej Lepper w Sejmie w piątek 5 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Poducz się człowieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 13:18 nie pisałem gdzie był proklamowany, czerwony ciemniaku. wazniejsze kto zrobił i pieleęgnuje ta swiecką tradycję 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Poducz się człowieku 08.03.04, 13:27 Od razu powiedz, ze skapisz na kwiatuszek i prezent, a nie zaslaniaj sie idologia. Czerwone, nie czerwone, sowieckie nie sowieckie to swieto, ale osobiscie bukiety, podarunki i holdy przymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea_village Specjalnie dla siodemki 08.03.04, 14:01 Ponizej bardzo ciekawy tekst, po jego przeczytaniu mozesz sobie wyryc dodatkowe naciecie na swojej strzelbie Pozdr z ciemnogrodu kasstor26.webpark.pl/tajemnica%208%20marca.htm Odpowiedz Link Zgłoś
indris A jednak się poducz... 08.03.04, 13:54 Rok czy dwa lata temu 8 marca pozdrawiał kobiety Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA Jan Paweł II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: A jednak się poducz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 14:15 indris napisał: > Rok czy dwa lata temu 8 marca pozdrawiał kobiety Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA Jan Paweł > II. namawiał tez na ełrokołchoz. nie dziwi nic. 5040 a czemu rok temu nie pozdrowił? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Kościół jest już jawnie lewicową organizacją 08.03.04, 14:29 indris napisał: > Rok czy dwa lata temu 8 marca pozdrawiał kobiety Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA Jan Paweł > II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem kościół musi kooperowac z władzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bezonucowy pacyf dnia siodmego 08.03.04, 16:34 Gość portalu: siedem napisał(a): > onucum Siem okazal siem jakoms lamagom. Onucy nie ceni ten co nie przeszedl w onucy kilkudziesieciu kilometrow. Czyli wymigiwacz od wojska. Ja wymigiwanie sie pochwalam ale ocenianie z brakiem doswiadczenia potepiam. Generalnie wolalbym swieta slowianskie. Kazde bylo miedzy innymi mocno kobiece - orgiastyczne. Slowianie cenili istote sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: bezonucowy pacyf dnia siodmego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 10:16 sam onuce stosowałem i doceniam. moze nie wygladam na takiego ale kiedys zasowalem w 30 stopniowym mrozie w onucach 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: bezonucowy pacyf dnia siodmego 09.03.04, 10:22 Gość portalu: siedem napisał(a): > sam onuce stosowałem i doceniam. moze nie wygladam na takiego ale kiedys > zasowalem w 30 stopniowym mrozie w onucach > > 5040 onuce też nie są mi obce panie siedem i chyba potrzebuje pan przejść jeszcze kilkaset kilometrów i to we właściwą stronę gdzie onuce i niedźwiedziom są znane D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: bezonucowy pacyf dnia siodmego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 10:41 wysylasz mnie na syberie? jak twoj tatko zwykł był? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: bezonucowy pacyf dnia siodmego 09.03.04, 11:00 Gość portalu: siedem napisał(a): > wysylasz mnie na syberie? jak twoj tatko zwykł był? > > 5040 bez pudła tym razem mój tatko szedł w onucach w odwrotnym kierunku i nie pudłowal -mam nadzieję wszak niedługo 8 maja D. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: wporzo 09.03.04, 12:25 Gość portalu: siedem napisał(a): > 5040 z pewną nieśmiałoscią.... O.K. D. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty koza- zapomniałem ci złożyć życzenia 09.03.04, 12:30 masz u mnie kwiatek...no cóż taka Q jak ty zasługuje na ten wiecheć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak ja to widze inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:58 po prostu wczoraj byłes w pracy a ślimaki gdzieś od roku z pracy nie pisują. dziś masz wolne bo musisz dopełznąć do atostrady na stopa. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: ślimak ja to widze inaczej 09.03.04, 13:01 Gość portalu: siedem napisał(a): > po prostu wczoraj byłes w pracy a ślimaki gdzieś od roku z pracy nie pisują. > dziś masz wolne bo musisz dopełznąć do atostrady na stopa. > > 5040 no gadaj koza czy będziesz na rogatce...ochłap ci jakis rzucę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ślimak ja to widze inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:11 > no gadaj koza czy będziesz na rogatce...ochłap ci jakis rzucę a co, ślimaki rozmnażaja sie przez podział? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś