perli 24.06.10, 21:26 Włosi djo domu, znaczy się, djo Wjatykana wracają, komu, Kiecka, tjera będzie kibicowała? Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Kibicuj Niemcom 24.06.10, 21:30 i Slowakom. Co sasiedzi to sasiedzi. PF Odpowiedz Link Zgłoś
perli mjam, 24.06.10, 22:02 dzisiej nerw i nie wkurzaj mnie, Gjermanom mówię nie, bjo mam dzisiej nerw, i nawet nie wie cjo piszem, lubię piłkę, tjo wiem, ale nie bez pjolotu, finezji, mjoże na monolit Mjarodony przerzucę się. Kiecka - ale pech, dyżurny suszy gacie, cześć, w mojej sygnaturce, perli poznaje sygnaturkę, perli Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Typisch polnisch 24.06.10, 22:05 zadnej konsekwencji, zadnej logiki... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
perli troszku, 24.06.10, 22:28 Kiecka, tjo troszku podbarwiła, nie trafiła, przeca, na debila. Kiecka pees, nja piłce znasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: troszku, 24.06.10, 22:38 "na piłce znasz się?" na tej tenisowej troche. Futbolowej...moja wiedza zatrzymala sie w latach 70-tych. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
perli njo, 24.06.10, 23:38 to nie zawracaj, Kiecce, głowy, nie jesteś , przeca, fjudbolowy. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Bardzo udany dzień. 24.06.10, 22:30 Kłamliwy Kaczor przemoczył czwarty proces. Włoskie nurki i udawacze - out. Kurskiemu komornik licytuje brykę, bo ten uparł się udowodnić, w jakim poważaniu ma prawomocne wyroki sądu. Samuraje rozklepali po brazylijsku Wikingów na krowi placek. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Bardzo udany dzień. 24.06.10, 22:34 Teraz patrzę sobie jeszcze, jak van Persie założył murzyńskiemu bramkarzowi siatę. Naprawdę udany dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Makaron leży 24.06.10, 22:52 pod stołem i piszczy, by go na lotnisku w Rzymie zbytnio nie upaskudzili zgniłymi pomidorami. Trzeba będzie zmobilizować karabinierów - rezerwistów. Mało było przyjemniejszych widoków, niż ten, kiedy Żydan 4 lata temu przypaskudził Materacowi z bani i Materac w bardzo widowiskowy sposób pokazał światu numer butów. Odpowiedz Link Zgłoś
perli njaprawdę, 24.06.10, 23:28 żjeś mnie wkjurzył, odpowiem Ci, dobitnie i ostatecznie, jak nie bjędzie tju już ludzi. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
perli łjoj, 26.06.10, 19:11 dzięki, ale Kiecka pięknie odpowiadać nje umje, bjo słabuje na rjozumie. Kiecka Korea dzjisej słabowała i z Urugwajm przegrała, łjoj. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq B-75 26.06.10, 23:17 też piękne jest samo w sobie, ale nie tak, jak 75DD, które bliskie jest ideału, którym jest 75D. Nieważne, mnie zachwyca sam fakt istnienia. USA out. Zastój od 4 minimum lat. A mieli materiał na miszcza mondialowego. Życzę wszystkiego Urugwajowi i Argentynie i załączam stosowne wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jakimcis murzynom kiecka niech kibicuje.. 26.06.10, 20:53 ..chocaz zostala sie Kiecce tylko Ghana Odpowiedz Link Zgłoś
perli upjadłeś, 26.06.10, 21:37 chyba na gjowę, ale wjerszyk, mjoże jakiś, o pjiłce, napiszemy i w zgodzie się rozstaniemy? Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Murzynow sie nie lubi, co?! 26.06.10, 21:44 No, niby rozumiem, bo tez nie przepadam Ale zeby kobieta murzyna nie lubiala! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Ich weiss nicht!- odpowiedzialem cytatem 26.06.10, 22:02 ..z filu CK Dezerterzy Odpowiedz Link Zgłoś