perli 26.06.10, 21:27 film, w odróżnieniu od literatury, bezustannie zaskakuje mnie, wydaje się, że wszystko to, cjo, najlepsze, już ja widziała, a tju, Dziewięć, animowany, scifi, njormalnie cudowny. Reżyseria, Shanke Acker. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu W zyciu.. 26.06.10, 21:28 ..nie widzialem.. I gdzie jego mozna zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
perli nja, 26.06.10, 22:13 moim półdupku, plazmowym, dorzucę jeszcze Białą wstążkę, arcydziełko, ale bez popkornu, Michaela Ha, djobra? Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Do dupy, bo nie idzie transmitowac! 26.06.10, 22:24 Biala wstazke se tylko przed niejakim czasem obejrzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nic dziwnego,ze moherowa chwali: 27.06.10, 06:25 Ultimately, I could probably sum up the mass of problems with "target audience confusion". On the surface, it seems aimed at a more mature set of folks (13 years +?) with its graphic wartime theme and truly creepy villains. The development of everything else and the simplistic dialog feels targeted at a younger audience. It probably could have worked well as either. Tone it down, keep it short and sweet for the 9 year old set or lengthen it and spend more time on story, characters, etc for the older crowd. It fails in targeting both. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit A może chwali, 28.06.10, 08:53 bo inspirowane tym... Zdzisław Beksiński... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit A tak 28.06.10, 09:20 w ogóle i OT - cudny nick. Marudna menda. )))) W sam raz. Dla cię. I już dopisuję do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Imbecyl Iceczek, 29.06.10, 23:21 tjo Ty, zmieniłeś njik? Pożarski? I o co Tjobie chjodzi? Krótko i po pjolskiemu, zjasamilowałeś się, przeca, jakiś rok tjemu. Kiecka - i wyraźne wytyczne, wyłożono nimi podłogę, z jasnego dębu, głosuj na tjego pierdołem, który suszy w twojej sygnaturce slipy swoje, perli poznaje sygnaturkę, perli Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Tak, 28.06.10, 08:47 jest niezły... www.youtube.com/watch?vnoJecu9e7c ale wolę www.youtube.com/watch?v=_prMSEKqS6U zresztą wszystkie, czyli trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
perli njezły, 29.06.10, 22:41 tjo jest bjesjbolowy kij, który Icek njapierdziela goja, kiedy ten obejrzy jakiś djobry film, a njie jakiegoś pjornola. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
perli njo, 02.07.10, 20:42 kij jest njezły, natomiast Emmanuelle W Kibucu, Bierz Mnie Nja Boczku, Bjucu, tjo arcydzieło. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Bardzo dobry film 02.07.10, 07:42 z niesamowitym okiem Ptaka, które rodzi rzeczywistość na nowo. Zdjęcia to nie obrazy - są uczuciami, nastrojami, domem, kobietą, mężczyzną. Każdy obiekt zdjęty przez Krzysztofa Ptaka staje się namacalny, jest przekonujący, prawdziwy. W tym filmie prawie nie ma dialogów - pomimo cały czas słyszę opowieść. Słowa same się rodzą... i nie muszą być wypowiedziane. Tak, czasem lepiej wymilczeć słowa... W zastępstwie - wspaniała muzyka Dariusza Górnioka To nie jest film o miłości, on nią jest. Jan Jakub Kolski - Afonia i pszczoły, 2009 www.youtube.com/watch?v=rhsFjT7_ccY Odpowiedz Link Zgłoś
perli wiem, 02.07.10, 20:58 Kjolski ma pałera, Kiecka, już o tym filmie czytała, ale nje oglądała. Kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Warto... 17.07.10, 13:14 A to dla Kiecki. Dzień dobry kochany... Żyjesz? Żyję jeszcze... Widzę las. A. nie wrócił z ogniska na noc do pokoju. Pytam - co z tobą? a on, że tutaj wszędzie jest łóżko. I że wracać chce. Słyszysz? On chce wracać. Do czego? Zapomnij o kawie, jakiś tłum ludzi przyjechał, wszystko wypili, nawet wodę w kranie... Co ja będę pił? chyba wodę z Izery... Idę w las, pięknie pachnie, pięknie pachnie ten las, pięknie... piwem pachnie. Cholera, stanąłem na jakimś próchnie, złamało się, poczekaj... Cholera, coś się rusza. Ropucha, wielka, patrzy na mnie... Cholera, ale numer... zabiłbym ropuchę, no już maleńka... Nie bój się, idź sobie, nie ja pójdę, zostań. A ciebie dlaczego tutaj nie ma? Dzisiaj już nic nie będę pił. Na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś