Gość: sffinx Re: Jestem Patience. Do mnie prosze nie strzelac. IP: *.core.lanet.net.pl 29.03.04, 23:02 Kropnął bym Cię ale nie mam "cierpliwości" )) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 [...] 29.03.04, 23:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodliwy.szkodnik A to niby czemu? Tu jest forum pełne Prawdziwych 29.03.04, 23:09 Polaków, a nie jakieś tam cywilizowane przedszkole, gdzie obowiązują zasady kultury i sprawiedliwości społecznej. Jak się włazi w takie miejsce, to się trzeba liczyć z konsekwencjami. BUM! BUM! BUM! Odpowiedz Link Zgłoś
groszek.741.com Patience! Nie bój się, my Cię obronimy! Siłą.... 29.03.04, 23:48 ...naszych argumentów! Nasze argumanty mają bardzo dużą siłę przekonywania Odpowiedz Link Zgłoś
patience HEHEHJEEHEHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 30.03.04, 00:33 BOMBOWE ARGUMENTY)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) padlam. Ceesie. Masz u mnie miod pitny Trojniak! Kolacje tez stawiam. Posiadam kolezanke w Wawce, ktora tez potrzebuje takich argumentow. hihhihih Ona za to umie rysowac))))))) Odpowiedz Link Zgłoś