Dodaj do ulubionych

Informacja dla Hasza

06.10.10, 09:57
Jestes wygaszony i bede gasila kazda pacyne pod ktora zaczniesz pisac.
Nie dosc , ze zakladasz 50 watkow dziennie, to jeszcze wciskasz sie jak smrod, do kazdego watku z tym belkotem, ktorego sam nie rozumiesz.
Jeszcze troche i zostaniesz tu sam, bo ludzie maja dosc, twojego nachalstwa.
Paszol won.
Obserwuj wątek
    • hasz0 wróciłaś do swej prawdziwej postaci fanko piq-a. 06.10.10, 10:01

• hasz0 matelot ci nigdy nie przeszk.z60w.ani piczeblugi, 06.10.10, 10:04
        w których sama się specjalizujesz. Zawsze mnie dziwił Twój syndrom helsinski
        - uwielbienia dla chamów, ktorzy szkodzą nam jednakowo. IQ=?
      • andrzejg zazdroszczę piq-owi 06.10.10, 10:33
        ty po prostu masz kompleks piq'a
        • gini Re: zazdroszczę piq-owi 06.10.10, 10:38
          andrzejg napisał:

> ty po prostu masz kompleks piq'a

Kompleks?Alez to jest prawdziwa obsesja, mania przesladowcza, on widzi PIQ a pod kazdym nickiem wlasciwie.
          • hasz0 jaka różnica mdz nikczemnikiem a adwokatami nikcze 06.10.10, 10:48
            lub poplecznikami, którzy latami cąłymi POPIERAJĄ CYNICZNIE OSZCZERSTWA
            OPARTE NA JWNYCH I ABSURDALNYCH KLAMSTWACH SPRZECZNYCH SAME ZE SOBĄ
            cąłymi latami jak Wy teraz. zakończyłem wątek. Miałeś mnei wygasić.

O CZYM karwa..... to ...świadczy? "przyzwoici" bez honoru?
            • hasz0 mdzy nikczemnikiem a adwokatami nikczemnika korekt 06.10.10, 10:50
              miałaś a nie miałes.
              • hasz0 IQ=? ciekawie pisze i nic to, że prowokator-oszcze 06.10.10, 10:58
                rca?.......fan Begina?.................ktory tym samym depce i kala pamieć Sikorskiego hańbiąc Go w oczach aliantów, ktorzy wtedy WŁAŚNIE walczyli o to samo co MY z tym samym WROGIEM.

widać gdzie POŁOZYŁ SWE SYMPATIE....nie w Polsce i Polakach.

JAKIM TRZEBA BYĆ DEBILEM* (-KĄ) ABY ZA KRYTERIUM
                obrać............nie zawartość (=towar=to co w środku=sens=sedno)
                ale OPAKOWANIE= śliczny papierek do zapakowania INFORMACJI?

Puknijcie sie oboje....
                nie widzieliscie wszystkich poglądów Hymenosa = takich samych = poglądy piq-a?
                nie popierają "obaj" PO....ani PiS-u...te same teorie ...ci sami idole....
                BA..co wiecej...ta sama "podswiadomość"....gno- = GNO-

Koprolalia – patologiczna, nie dająca się opanować potrzeba wypowiadania nieprzyzwoitych słów lub zdań, przekleństw lub obelg (wulgaryzmów) kierowanych do ...
                • hymenos No proszę, 06.10.10, 13:30
                  hasz0 napisał:

> nie widzieliscie wszystkich poglądów Hymenosa = takich samych = poglądy piq-a?
                  > nie popierają "obaj" PO....ani PiS-u...te same teorie ...ci sami idole....

Hasza cudze poglądy obrażają.
                  • hasz0 wytłomaczę Ci jak Matołkowi w 2 w.POglądy=wyzwiska 06.10.10, 13:34
                    czy *ADWOKACKA OBRONA w/w *POgladów

w świecie ludzi normalnych nazywane i oceniane są całkowicie inaczej.
                    • hasz0 Re: wytłomaczę Ci jak Matołkowi w 2 w.POglądy=wyz 06.10.10, 13:36
                      o patrz *
                      Hymenos tu, cobyś nie błądził
                      forum.gazeta.pl/forum/w,13,117226083,117269375,Ja_Matolkowi_spokojnie_wytlomacze_bedzie_sie_smial.html?wv.x=2
                      • hasz0 wytłomaczę R7 jak Matołkowi Hymenosowi 06.10.10, 13:37
                        tak samo. Chociaż R7-go nie oznaczę *forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117269589,trzeba_sobie_pofolgowac.html?wv.x=2
                      • hymenos A Rycho prosił. 06.10.10, 13:51
                        hasz0 napisał:

> o patrz *
                        > Hymenos tu, cobyś nie błądził
                        > forum.gazeta.pl/forum/w,13,117226083,117269375,Ja_Matolkowi_spokojnie_wytlomacze_bedzie_sie_smial.html?wv.x=2

Przepraszam, ale nie rozmiem tej alegorii. Napisz, tak jak Rycho radził, za inne poglądy będziesz palił na stosie. A Ty w gacie robisz w poboczne tematy uciekasz.
                        • hasz0 Czyj sie tak jak Cie widzą: "spalony na stosie IQ" 06.10.10, 14:03

• hymenos He, he 06.10.10, 14:18
                            To kiedy trzeci wątek pożegnalny, bo ja nawet wzrostu temperatury nie poczułem, a co dopiero o spaleniu mówić. Jak trzeci raz zaczniesz się żegnać, wygaszę Cię i będziesz mógł bez żadnych przeszkód z mojej strony pleść trzy po trzy o spalaniu, adwokaturze i innych urojeniach, co to ci we łbie siedzą.
                            • hasz0 No nareszcie deklamacja cenzora bez ad rem 06.10.10, 14:55
                              Oboje z Gini macie te same "percepcje"
                              • hasz0 _________blixniaku piq-a Hymenosie G0DZI SIĘ tak? 06.10.10, 15:03

czytasz Przekrój ukradziony Polakom przez GW?

Godzi sie tak PO-niewierać Jarosałwem kaczyńskim po TRAGEDIII NIEWYOBRAŻALNEJ chamie?

Jak włosi? jak filosemici ktorych tu bronisz drwiac w najlepsze z uczuć Polaków
                                jak tu
                                forum.gazeta.pl/forum/w,13,117270049,117272965,nie_udawaj_glupszego_niz_jestes_PR0P0RCJE_.html?wv.x=2
                                • hymenos A jakie uprawnienia daje żałoba? 06.10.10, 15:08
                                  hasz0 napisał:

> Godzi sie tak PO-niewierać Jarosałwem kaczyńskim po TRAGEDIII NIEWYOBRAŻALNEJ c
                                  > hamie?

Bo z tego tu wynika, że daje Tobie uprawnienia do wyzwisk. Spokojnie, przyjdzie pora to odpowiem, wyzwiskiem na wyzwisko.
                                  • hasz0 wyzwisko nie! - u mnie to nazwa adwokatowania 06.10.10, 15:11
                                    NAJOHYDNIEJSZEMU NIKCZEMNIKOWI *piq-owi.
                                    Nie masz uprawnień adwokata......a wiec albo jesteś piq-iem albo *takim samym jak piq.
                                    • hasz0 i odpowiadaj chamie AD REM an pytanie! 06.10.10, 15:12

• hymenos AD REM na pytanie: 06.10.10, 15:25
                                        Paszoł won.
                                        • hasz0 identyczni jak piq-chamstwo cynizm i mienie innych 06.10.10, 15:41

w głebokim PO-wżaniu. takim jak H/p odpowiada niuznawanie oczywistych racji.
                                          Ta namolna, bezczelna chamskość anonima, panoszącego się na Faq-u pryncypała
                                          z jego niby-"prawością"....ktora KAZALA MU ZMUSIĆ MNIE DO PRZEPROSZENIA piq-a
                                          pozwolila ustalić w tej przepychance kim jesteś piq-u
                                          tak nienamwiany przez "nikogo" do obrony piq-a jako Hymenos.

Do końca pokazałeś piq-a chrakter - ktory poznałem na wylot.
                                          Nie mam do takeigo chama litosci.
                                          Jak i do takich:

Mimo zakazu zerwał plomby i otworzył jeden ze swych lokali w Łodzi. Wewnątrz lokalu handlowano dopalaczami na oczach dziennikarzy. Natychmiast po otwarciu sklepu pojawili się klienci - My nie sprzedajemy dopalaczy, tylko konkurencja. Nie jest to też towar kolekcjonerski - mówił Bratko

". Bratko utrzymuje, że jego straty z powodu zamknięcia sklepów wynoszą ok. 1 mln zł.

We wtorek informowano, że policjanci i inspektorzy sanitarni w całej Polsce zamknęli ponad 970 sklepów z dopalaczami.

https://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/F/201010/196228.jpg
                                          • hymenos Ty kłamliwy łgarzu, paszoł won! 06.10.10, 15:50
                                            hasz0 napisał:

> KAZALA MU ZMUSIĆ MNIE DO PRZEPROSZENIA piq-a

Łgarstwo.

> tak nienamwiany przez "nikogo" do obrony piq-a jako Hymenos.

Łgarstwo.

> Jak i do takich:
                                            >

Chamskie insynuacje.

• hymenos Re: No nareszcie deklamacja cenzora bez ad rem 06.10.10, 15:05
                                hasz0 napisał:

> Oboje z Gini macie te same "percepcje"
                    • hymenos Niepolak = niehasz, 06.10.10, 13:37
                      bo Hasz to Polska. Kto by tam Haszem chciał zostać i pieprzyć trzy po trzy o adwokaturze poglądów. Kabaret znowu urządzasz?
                  • rycho7 trzeba sobie pofolgowac 06.10.10, 13:35
                    hymenos napisał:

> Hasza cudze poglądy obrażają.

Od lat pisuje, ze Tadeuszka obraza istnienie nosnikow odmiennych pogladow. Dlatego ja nie chce sie domyslac, ze Hasz unika grozb karalnych i nie pisze aby mnie spalic na stosie. Niech napisze to wyraznie.
          • gini Zobacz sobie jak pisza normalni ludzie 06.10.10, 15:53
            BAJER FULL

Wiem, że daję się wciągać w niechlujnie wyreżyserowany spektakl piarowski, ale warto. Właśnie dlatego, że jego niechlujna aranżacja pozwala obnażyć jakość rządów. Wielkiej Kołomyi elementarnej (copyright E.Niziurski) ciąg dalszy. Paru wrażliwych, a zupełnie pozbawionych elementarnej wiedzy prawniczej kolegów-blogerów, usiłowało mnie – w sposób mniej lub bardziej udolny, poruszyć obrazkami, którymi karmią nas usłużne media, ja jednak pozostanę nieporuszony. Efektem spektaklu będzie kolejne skokowe zadłużenie skarbu państwa, a w związku z ospałością aparatu wymiaru sprawiedliwości zwielokrotnione odsetkami liczonymi od dnia, w którym rząd popełnił przestępstwo, do dnia wypłaty odszkodowań, a uzależnionym durniom nikt nie pomoże; przez ten sam czas będą umierać od zatruć świństwami dostarczonymi im przez podziemie narkotykowe.
            Podziemie, które właśnie otwiera szampana!
            Panie Tusk, zarobiłeś pan dla tego podziemia grube miliony. Jego ofiary na głowę twoją i twoich przypupasów.
            Poprzedni „Taniec z lodami”, a więc ustawa zakazująca hazardu, o czym przypomina nieoceniona Panna Wodzianna, będzie nas kosztował circa 500.000.000 złotych:
            Wyroki, jakie zapadają w tych sprawach, jak na razie są w 100 proc. korzystne dla właścicieli automatów Sąd w Zwoleniu orzekł np., że „urzędnicy kontroli skarbowej nie posiadają kompetencji do badania automatów do gry od strony technicznej”. Nakazał zwrot automatów”
            [ … ]
            Ale to automaciarzom nie wystarcza. – Nie pozostaje nam nic innego, jak zwrócić się o odszkodowania za utracony zysk.
            [ ... ]
            To by oznaczało, że za każdy z automatów, który był zarekwirowany przez 100 dni, właściciel mógłby domagać się nawet 400 tys. zł rekompensaty.
            Jak donosi Gazeta Prawna
            Czy wobec tego jestem zwolennikiem dopalaczy i hazardu?
            Nie, ale nie ma to żadnego znaczenia. Jak rozwiązać jeden i drugi problem to rzecz do dyskusji, tutaj rozmawiamy o jakości prawa, a właściwe o badziewiu bezprawia, za które zapłacimy my, a w rzeczywistości zapłacicie Wy, ale i tak mnie to z niezrozumiałych powodów wkurza.
            A ponieważ jestem rzeczywiście wkurzony wobec tego już informuję o akcji, którą zamierzam rozpocząć przed 1 grudnia 2010 roku, a więc przed meczem Lecha Poznań z Juventusem, który odbędzie się w Poznaniu.
            Ponieważ piłkarze Juventusu, o czym informuje fan Lecha Oranje, będą występować z logo firmy bukmacherskiej, która na skutek niskiej inteligencji premiera musiała wycofać się ze sponsorowania polskich zespołów sportowych, a reklamowanie tej firmy (i wszystkich innych firm bukmacherskich) jest zabronione na obszarze RP, będę domagał się by podległa premierowi administracja wykonała ustanowione przez siebie prawo i rozebrała piłkarzy Juventusu z koszulek, bo ich noszenie będzie wypełniało znamiona czynu zabronionego.
            W odróżnieniu od akcji z dopalaczami będzie to działanie zgodne z prawem, co więcej zaniechanie rozebrania rywala Lecha będzie oznaczało tego prawa rażące naruszenie.
            Ale by nie wystawiać się na zarzut zoologicznego antytuskizmu słowo o pozytywnej stronie działania gabinetu.
            Otóż pan premier, jak donoszą media, wraz z gabinetem, postanowił dokonać inwestycji w kulturę.
            W kulturę jaką sam lubi i której się oddaje, co widać po jakości działań legislacyjnych. I w tym właśnie celu postanowił podbić rynek chiński polskim produktem eksportowym numer 1, to jest zespołem Bajer Full.
            I dlatego rynek chiński zostanie zarzucony 67 milionami kultury rządu pana Tuska, przy wsparciu rządowych agencji.

Bajer to może i jest full, ale zastanówcie się, czy będziecie chcieli za ten bajer płacić.

Pozdrawiam

p.s.

Trybunał stanu, rzecz jasna, zacznie prace od Smoleńska, na rozprawy dotyczące zwykłych przekrętów finansowych osadzonego doprowadzi się z celi.

To jest z bloga Rolexa, jednego z moich ulubionych blogerow, a mam ich duzo wiecej, czytam z przyjemnoscia, ciebie niestety czytac sie nie daje.
            Coz dosyc walenioa grochem o sciane, bo do ciebie nic nie dociera.
            Masz sie za jednego jedynego, sprawiedliwego, madrego, wszerchwiedzacego i na dodatek skrzywdzonego przez wszystkich, no najbardziej przez PIQ a , i Jego adwokatow.
            Nie szukasz winy w sobie, w tym, ze spod klawiatury wychodzi ci belkot, szukasz winy w innych, wiec rozwalajac te swoja gnojowe po calym forum, chcesz wymusic zainteresowanie.

Ale recze ci wzbudzasz tylko co raz to silniejsza niechec do siebie ale to juz twoja sprawa.
            paptki
            • hasz0 ______ad rem____ Gini poproszę! iq=? 06.10.10, 16:18

• hasz0 Re: ______ad rem____ Gini poproszę! iq=? 06.10.10, 16:37
                TO MA BYC
                ____AD REM_______

te swoja gnojowe po calym forum, chcesz wymusic zainteresowanie

________INFORMUJĘ CIĘ, ŻE JESTEŚ W MYLNYM BLĘDZIE!_____to iqujkoqi są zainteresowani #-em. Ja jestem zainteresowany w odkrywaniu ich manipulacji - dla dobra Polaków.
                Bo jak widzisz - nawet po sobie - niewiele rozumieją, uznają ich styl, piękno kłamstw,
                szarmanckość (szmendacką), i ich prawdę nawet...i RACJE!!! - choć wszystko to są jeno
                PO-zory! Droga Gini.

_________P_O_Z_O_R_Y_!_________

• gini Jeszcze ci odpowiem 06.10.10, 10:06
      Ja sie czasami z PIQ iem nie zgadzam, ale bardzo Go lubie, w przeciwienstwie, doi Ciebie Piq umie pisac, pisze ciekawie, ma cos do powiedzenia i nie jeczy calymi dniami.
      Nie spamuje, zjawia sie raz na jakis czas jak ma cos konkretnego do powiedzenia, ty, widzisz go wszedzie pod kazdym nickiem.
      Ale coz n,nie jestes normalny, nawet po dobroci z toba nie idzie, choc probowalam.
    • rycho7 czuje sie obrazony i zazdrosny 06.10.10, 12:37
      gini napisała:

> Informacja dla Hasza
      > Jestes wygaszony

Dotychczas czulem sie zaszczycony tym, ze Gini mnie wygasila. Ale w towarzystwie Hasza sobie nie zycze.

Mnie Gini wygasila za poglady antyklerykalne. Za to, ze w Wandei ubrudzilem sobie rece krwia katolskich mordercow.

Ale Hasz jest tak jak Gini wojujacym papista. Za co nasz arabski materac moze Tadzienka sprezynowac?
      • hasz0 jest na to polskie dobre przysłowielepiej z mądrym 06.10.10, 12:44

• rycho7 Re: jest na to polskie dobre przysłowielepiej z m 06.10.10, 12:51
          hasz0 napisał:

>

Pod warunkiem, ze Tadeuszek bedzie nam dyktowal kto jest madry (=Tadeuszek).
          • hasz0 ależ kolego z Faq - to weryfikuje i POkazuje życie 06.10.10, 13:15

• jola.iza1 Re: ależ kolego z Faq - to weryfikuje i POkazuje 06.10.10, 17:19
              Życie tak bardzo w dupę dało?? Haszu, nie bój żaby, niebo ci pisane, jeżeli sie postarasz??
              Nie śmieć, co CI szkodzi??smile
              • hasz0 Raczej dupy dały w życiu niebo, jak żabę kocham 06.10.10, 18:46

Życie tak bardzo w dupę dało??
                Haszu, nie bój żaby niebo ci pisane,
                jeżeli sie
                > postarasz??
                > [b]Nie śmieć, co CI szkodzi??smile[/b]

Nie śmieć brać z życia nieba - w postaci zdrowych dup - co nigdy w życiu

mądremu chłopu nie szkodzi?

.......mam sobie pomyśleć, że zżera Cię BRZYDKA zazdrość?........

https://i.wp.pl/rozrywka//gallery589208/2010/10/40/en_00936907_1785_1286360337.jpg
            • rycho7 to Wy sum rzycie? 06.10.10, 18:32
              hasz0 napisał:

> ależ kolego z Faq - to weryfikuje i POkazuje życie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka