Dodaj do ulubionych

Blazen czy bohater

15.10.10, 23:11
Palikot mowi, ze bylby wprowadzil wizy dla Amerykanow:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8518988,Palikot__Wprowadzmy_wizy_dla_Amerykanow_.html
Nawet jesli to byla mowa-trawa pod publiczke, to ta mowa mi swiezo pachnie. Czuje szczerosc w tle. I dosc mi sie to podoba.

PF
Obserwuj wątek
    • hordol świetny z ciebie target dla palikota 15.10.10, 23:17
      jak widzę
      • polski_francuz Honor 15.10.10, 23:23
        Aaki, cenie szczerosc i mam poczucie honoru.

I nawet jesli Palikot lubi lamac tabu, to mnie to odpowiada. Mysle, ze w polskim genotypie jest honor. I gdzie tylko go moga znalezc to od razu czuje sie lepiej.

PF

• hordol wiem 15.10.10, 23:26
          ty honorowy i on takoz. razem mozecie wiele zdziałac.wróże wam wielka przyszłośc
          • polski_francuz Nie 15.10.10, 23:34
            jestem politykiem. To nie jest zawod dla honorowych. On, za to jest, i wybral na elektorat honorowych.

No i co mam plakac z tego powodu? Nareszcie ktos nas wreszcie uwazasmile

Pozdro

PF
          • gini Re: wiem 15.10.10, 23:40
            hordol napisała:

> ty honorowy i on takoz. razem mozecie wiele zdziałac.wróże wam wielka przyszłoś
            > c

Jaki polityk taki elektorat)))))
            • absztyfikant Re: wiem 16.10.10, 00:19
              Lubie Palikota za swade, ale czas zeby pokazal ludzi, z ktorymi chce dzialac.
              • hasz0 PF=racja -Wynie!I tyle! Opinia niejest F(persona) 16.10.10, 07:45
                OPONENCI PF = *Lemingi.

*Leming.
                Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co powie jago idol

niezaleznie od wypowiadanej przez niego TREŚCI!
                • hasz0 ale Palikot nie ma racji bo uprawia PR i klamie 16.10.10, 07:48

• polski_francuz Dzieki 16.10.10, 07:57
                    haszu za wsparcie i za opinie.

Pozdro

PF
              • polski_francuz I jego partia 16.10.10, 08:01
                ponoc dosc slabe sondaze ma. Zobaczymy czy Palikot oprocz swady ma jeszcze zdolnosci organizacyjne.

Dla niego skonczyly sie gadki a zaczely sie schody. Zobaczymy jak to sie skonczy.

PF
                • hasz0 to ciche skrzydłoPO-> antySLD zmowa 16.10.10, 09:14
                  MEDIA
                  Tajne życie politycznych salonów
                  Premier Donald Tusk lubi spotkania w eleganckich knajpach, gdzie jest wiele zakamarków, w których można się ukryć

https://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/F/200901/3118.jpg
                • hordol Re: I jego partia 16.10.10, 10:19
                  mozesz sie zadeklarowac jako członek honorowego komitetu.

widze ze po sarku inny dupek został twoim idolem.
                  choc dupek to raczej eufemizm.

• hasz0 szkoda że nie jest premierem piło by się 16.10.10, 10:43
                    na ulicach w samochodzie w pracy.
                  • gini Re: I jego partia 16.10.10, 10:58
                    hordol napisała:

> mozesz sie zadeklarowac jako członek honorowego komitetu.
                    >
                    > widze ze po sarku inny dupek został twoim idolem.
                    > choc dupek to raczej eufemizm.
                    >
                    Pozniej Francuz sie dziwi, ze ja mu czasami ostro odpisuje, ale co mozna na to co on ostatnio wypisuje odpisywac.
                    • hasz0 A skąd ma znać fakty gdy kasujesz me posty? 16.10.10, 11:00

• hordol Re: I jego partia 16.10.10, 11:11
                      z brukseli pociagiem to mniej godzina do lille.wyperswaduj mu pewne rzeczy ręcznie i osobiscie
                      • gini Re: I jego partia 16.10.10, 11:16
                        hordol napisała:

> z brukseli pociagiem to mniej godzina do lille.wyperswaduj mu pewne rzeczy ręcz
                        > nie i osobiscie

Ja za leniwa jestem, a poza tym uwazam, ze to strata czasu , Jemu sie nie da wytlumaczyc.
    • rycho7 Re: Blazen czy bohater 16.10.10, 09:39
      polski_francuz napisał:

> Palikot mowi, ze bylby wprowadzil wizy dla Amerykanow

Ja ponadto wydalbym polskim pogranicznikom rozkaz zawracania z polskiej granicy USArancow z wazna wiza w takim samym procencie jak USAkonsulaty odmawiaja wiz Polakom. To uzasadni koniecznosc wiz dla USArancow. Czesc kierowalbym na sesje waterboardingu do Kiejkut Starych. Dla zbadania po co terrorysci chca do Polski.
      • polski_francuz Brazylijczycy tak zrobili 16.10.10, 11:25
        i bardzo dobrze.

W polsko-politycznym postepowaniu jest zdzblo mentalnosci niewolnika. Komus sie trzeba poddac, komus trzeba dac d...

A tu nikomu nie trzeba dac d... ani nikogo nie trzeba sluchac. Trzeba starac byc soba i sluchac glosu wlasnego rozsadku. Tylko tyle i az tyle.

PF
        • hasz0 w POleskeij tak w PiSpolskiej________________ nie! 16.10.10, 11:41

• hasz0 chyba, ze PO wyszydza no to nie ma zgody i.... 16.10.10, 11:43
            ....nie da sie dmuchać w dwie strony GWIZDKA Z EFEKTEM wiec tracimy....

ale z winy PO wkladaczy kija w szprychy patriotów.

Mamy teraz konstytucyjną normalność. Częste spotkania, wspólne uzgodnienia. Utrzymaliśmy zwyczaj uchwalania stanowiska rządu przed ważnymi podróżami prezydenta, tak aby mógł skutecznie to stanowisko prezentować - mówi minister Radosław Sikorski w rozmowie z "Rzeczpospolitą".

Taka współpraca cieszy szefa resortu spraw zagranicznych, który pytany, dlaczego tak nie było za kadencji poprzedniego prezydenta odpowiada: - Bo prezydent Lech Kaczyński szczycił się tym, że wbrew konstytucji, prowadził inną politykę zagraniczną niż Rada Ministrów.

Sikorski ubolewa także nad ostatnimi wypowiedziami Anny Fotygi. Nie jest to bowiem opinia osoby całkiem nieznanej, ale jego poprzedniczki na fotelu szefa MSZ. Zresztą teoretycznie, jako przedstawicielka opozycji, może również zostać w przyszłości jego następczynią.

ZAPYTAJ Jego żony w czym rzecz......

https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25450/flaga_radoslaw_sikorski_afp180.jpeg
        • gini Re: Brazylijczycy tak zrobili 16.10.10, 11:42
          polski_francuz napisał:

> i bardzo dobrze.
          >
          > W polsko-politycznym postepowaniu jest zdzblo mentalnosci niewolnika. Komus sie
          > trzeba poddac, komus trzeba dac d...

No patrz jak sie zgadzam to sie zgadzam, wlasnie dajemy (nasz rzad prezydent d ... Rosji)

> A tu nikomu nie trzeba dac d... ani nikogo nie trzeba sluchac. Trzeba starac by
          > c soba i sluchac glosu wlasnego rozsadku. Tylko tyle i az tyle.
          >
          > PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka