polski_francuz 11.11.10, 11:23 wpadlem na ciekawy wywiad z ciekawym czlowiekiem, ktory ciekawie mowi: www.bokser.org/content/2010/11/10/144048/index.jsp PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Re: Panika? nigdy Ku......._-lej! 11.11.10, 11:49 Wojciech Szarama o uniewinnienu Romualda Szeremietiewa Szef Klubu PiS Mariusz Błaszczak na temat decyzji Prezesa Kaczyńskiego o wystąpieniu z RBN Anna Zalewska komentuje plakat wyborczy Hanny Gronkiewicz-Waltz barbara_bartus: Dziś Święto Niepodległości. Obchody rozpocznę od udziału we mszy św. w Gorlickiej Bazylice, a później pojadę do Bobowej i do Korzennej. znaw: Denerwuję się sytuacją w Polsce... Zbonikowski: ŁUKASZADA już jutro! [ link ] barbara_bartus: Wróciłam z Azerbejdżanu do domu Referee: fajny ten widget Referee: fajny ten widget Zbonikowski: Konwencja wyborcza Prawa i Sprawiedliwości [ link ] warszawiak1988: www.antonikolek.pl Tuareg: Święto Niepodległości - czy jeszcze mamy co świętować? czy nadal Polska jest...LunarBird: Radomska GW na haju Wszyscy, którzy obalali rząd Olszewskiego teraz są przeciwko pisowi,cały czas chcieli zniszczyć Pis i tworzą.. Karolinaa: Ależ Orzeł Biały nie raz i nie dwa, został splugawiony. Przecież kawalerem tego orderu był Józef Ankwicz, symbol... Dorota3: Należało wedłu mnie już dawno wyrzucić obie posłanki. Zresztą, ze była to decyzja słuszna widać podziałaniach i... olek17: Będzie wielkim przegranym bo nowa opozycja zacznie domagać się reform. Narazie wydaje się że wybory wygra PO i...Karolinaa: Sytuacja jest trudna w ogóle dla młodego pokolenia. Niezależnie czy popiera PiS, PO, SLD czy partię Łyse Pumy w...olek17: Tylko to różnie mogło wyglądać, pan Gwiazda swoje, pan Nowak swoje. Mogło być tak że wysłano zapytanie oto ale...ciemnyarek: Masz rację,ale powinien choć zasięgnąć Ich rady.A to zapytanie wyglądalo w przypadku p.Gwiazdy,że wysłano do...olek17: Kapituła Orderu Orła Białego jest organem doradczym więc niejako prezydent może zapytać ich o zdanie ale nie...Jellyeater: Teraz bez problemu w kapitule może zasiąść Michnik, Hall, Mazowiecki, Balcerowicz, Bartoszewski i Wałęsa.... Projekt ustawy o zmianie ustawy Prawo farmaceutyczne oraz niektórych innych ustaw Projekt ustawy o zmianie ustawy o samorządzie gminnym oraz o zmianie innych ustaw Projekt ustawy o podatku od niektórych instytucji finansowych Projekt ustawy o mediach publicznych Projekt ustawy o zmianie ustawy o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie Projekt ustawy o zmianie ustawy - Prawo upadłościowe i naprawcze Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Pan Kulej 11.11.10, 12:18 Raz był taki moment, pod koniec lat 70. Zdradzaliśmy się nawzajem z moją pierwszą żoną. Wie pani, Ciechocinek, obozy sportowe, wokół pełno pięknych dziewczyn. Byliśmy młodzi, ulegaliśmy namiętnościom, bywa. I tego się nie uniknie. No i taki jeden, mój ówczesny przyjaciel, poderwał mi żonę. Ja też nie stroniłem od mężatek, ale nie byłem w stanie poradzić sobie z tym, że zdradziła mnie moja własna żona! Zawaliło mi się wtedy wszystko. Zobacz jak to człowiek samemu sobie łatwo wybacza. Własne słabości skwitował krótkim bywa, a zdradę zony przeżył załamaniem , pijaństwem i próbą samobójczą. A podejrzewam,że on był prowodyrem w tych zdradach jeżdząc po zgrupowaniach, aż w końcu żona znalazła sobie kogoś do towarzystwa. Własny grzech to przyjemność, a cudzy grzech to po prostu grzech. Na tym forum też to widać. Plują na Ciebie i tego nie widzą, ale spróbuj odplunąć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_polo_1 Re: Pan Kulej 11.11.10, 12:45 Ale pisze szczerze o tym. Tu widze uczciwego czlowieka czyli, dla mnie, pana Kuleja. A co do odpluniecia. Praktykowalem na forum i walke z dystansu i walke w zwarciu. Chyba walka z dystansu daje lepsze rezultaty. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pseudonim 11.11.10, 12:47 Sorry za nicka. Nie moge tworzyc na FS pod prawdziwym nazwiskiem. I se wzialem pseudonim. PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 właśnie"nocna zmiana"gwiaźdź. marsze"klamstwasekcj 11.11.10, 13:49 ji...te Za PO_mninnnnne PERFIDNIE sznataże, ze gdy Lech Kaczyński ROZWIĄŻE SEJM ...pamietacie wykladnie o nieuchwaleniu budżetu...i niepodpisaniu w teminie przez prezydenta?.........NIEEEEEEE? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Pan Kulej 11.11.10, 13:38 NIe wątpię w jego szczerość. Ja tylko zauważyłem pewną znamienną ...prawidłowość. Opowiada swoje dzieje z perspektywy wielu lat i mimo wszystko bagatelizuje swój udział w relacjach ze swoją byłą żoną.Nadal nie zrozumiał? To jest ciekawostka dla psychologa : dlaczego człowiek tak przezywa zdradę drugiej bliskiej osoby, a nad swoimi przechodzi do porządku dziennego? Wywiad przeczytałem z zaciekawieniem. Dzieki za link. Co do forum...myslę,że wybrałeś optymalny sposób. A. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Egoizm 11.11.10, 14:11 Andrzeju. Czyz cos innego kieruje prezesem, jak warcholi na Krakowskim Przedmiesciu? Roznica miedzy panem Kulejem a Kaczynskim, jest wlasnie szczerosc. PF Odpowiedz Link Zgłoś