11.11.10, 11:23
wpadlem na ciekawy wywiad z ciekawym czlowiekiem, ktory ciekawie mowi:

www.bokser.org/content/2010/11/10/144048/index.jsp
PF
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: Panika? nigdy Ku......._-lej! 11.11.10, 11:40
      https://www.bokser.org/content/2010/11/10/144048/kulej%20z%20tortem.jpeg
      • hasz0 Re: Panika? nigdy Ku......._-lej! 11.11.10, 11:43
        mypis.pl/#
        • hasz0 Re: Panika? nigdy Ku......._-lej! 11.11.10, 11:49
          Wojciech Szarama o uniewinnienu Romualda Szeremietiewa

Szef Klubu PiS Mariusz Błaszczak na temat decyzji Prezesa Kaczyńskiego o wystąpieniu z RBN

Anna Zalewska komentuje plakat wyborczy Hanny Gronkiewicz-Waltz

barbara_bartus: Dziś Święto Niepodległości. Obchody rozpocznę od udziału we mszy św. w Gorlickiej Bazylice, a później pojadę do Bobowej i do Korzennej. znaw: Denerwuję się sytuacją w Polsce... Zbonikowski: ŁUKASZADA już jutro! [ link ] barbara_bartus: Wróciłam z Azerbejdżanu do domu Referee: fajny ten widget smile Referee: fajny ten widget smile Zbonikowski: Konwencja wyborcza Prawa i Sprawiedliwości [ link ] warszawiak1988: www.antonikolek.pl

Tuareg: Święto Niepodległości - czy jeszcze mamy co świętować? czy nadal Polska jest...LunarBird: Radomska GW na haju

Wszyscy, którzy obalali rząd Olszewskiego teraz są przeciwko pisowi,cały czas chcieli zniszczyć Pis i tworzą..

Karolinaa: Ależ Orzeł Biały nie raz i nie dwa, został splugawiony. Przecież kawalerem tego orderu był Józef Ankwicz, symbol...

Dorota3: Należało wedłu mnie już dawno wyrzucić obie posłanki. Zresztą, ze była to decyzja słuszna widać podziałaniach i...

olek17: Będzie wielkim przegranym bo nowa opozycja zacznie domagać się reform. Narazie wydaje się że wybory wygra PO i...Karolinaa: Sytuacja jest trudna w ogóle dla młodego pokolenia. Niezależnie czy popiera PiS, PO, SLD czy partię Łyse Pumy w...olek17: Tylko to różnie mogło wyglądać, pan Gwiazda swoje, pan Nowak swoje. Mogło być tak że wysłano zapytanie oto ale...ciemnyarek: Masz rację,ale powinien choć zasięgnąć Ich rady.A to zapytanie wyglądalo w przypadku p.Gwiazdy,że wysłano do...olek17: Kapituła Orderu Orła Białego jest organem doradczym więc niejako prezydent może zapytać ich o zdanie ale nie...Jellyeater: Teraz bez problemu w kapitule może zasiąść Michnik, Hall, Mazowiecki, Balcerowicz, Bartoszewski i Wałęsa.... Projekt ustawy o zmianie ustawy Prawo farmaceutyczne oraz niektórych innych ustaw
          Projekt ustawy o zmianie ustawy o samorządzie gminnym oraz o zmianie innych ustaw
          Projekt ustawy o podatku od niektórych instytucji finansowych
          Projekt ustawy o mediach publicznych
          Projekt ustawy o zmianie ustawy o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie
          Projekt ustawy o zmianie ustawy - Prawo upadłościowe i naprawcze

• andrzejg Re: Pan Kulej 11.11.10, 12:18
      Raz był taki moment, pod koniec lat 70. Zdradzaliśmy się nawzajem z moją pierwszą żoną. Wie pani, Ciechocinek, obozy sportowe, wokół pełno pięknych dziewczyn. Byliśmy młodzi, ulegaliśmy namiętnościom, bywa. I tego się nie uniknie. No i taki jeden, mój ówczesny przyjaciel, poderwał mi żonę. Ja też nie stroniłem od mężatek, ale nie byłem w stanie poradzić sobie z tym, że zdradziła mnie moja własna żona! Zawaliło mi się wtedy wszystko.

Zobacz jak to człowiek samemu sobie łatwo wybacza. Własne słabości skwitował krótkim bywa, a zdradę zony przeżył załamaniem , pijaństwem i próbą samobójczą. A podejrzewam,że on był prowodyrem w tych zdradach jeżdząc po zgrupowaniach, aż w końcu żona znalazła sobie kogoś do towarzystwa.

Własny grzech to przyjemność, a cudzy grzech to po prostu grzech.

Na tym forum też to widać. Plują na Ciebie i tego nie widzą, ale spróbuj odplunąć.

A.

• marco_polo_1 Re: Pan Kulej 11.11.10, 12:45
        Ale pisze szczerze o tym. Tu widze uczciwego czlowieka czyli, dla mnie, pana Kuleja.

A co do odpluniecia. Praktykowalem na forum i walke z dystansu i walke w zwarciu. Chyba walka z dystansu daje lepsze rezultaty.

Pozdro

PF
        • polski_francuz Pseudonim 11.11.10, 12:47
          Sorry za nicka. Nie moge tworzyc na FS pod prawdziwym nazwiskiem. I se wzialem pseudonim.

PF
          • hasz0 Pseudonim<-Ty POdszywo! bez choonooru..ile masz47? 11.11.10, 13:43

• hasz0 właśnie"nocna zmiana"gwiaźdź. marsze"klamstwasekcj 11.11.10, 13:49
              ji...te Za
              PO_mninnnnne
              PERFIDNIE sznataże, ze gdy Lech Kaczyński ROZWIĄŻE SEJM ...pamietacie wykladnie o
              nieuchwaleniu budżetu...i niepodpisaniu w teminie przez prezydenta?.........NIEEEEEEE?
        • andrzejg Re: Pan Kulej 11.11.10, 13:38
          NIe wątpię w jego szczerość. Ja tylko zauważyłem pewną znamienną ...prawidłowość.
          Opowiada swoje dzieje z perspektywy wielu lat i mimo wszystko bagatelizuje swój udział w relacjach ze swoją byłą żoną.Nadal nie zrozumiał? To jest ciekawostka dla psychologa : dlaczego człowiek tak przezywa zdradę drugiej bliskiej osoby, a nad swoimi przechodzi do porządku dziennego?

Wywiad przeczytałem z zaciekawieniem. Dzieki za link.

Co do forum...myslę,że wybrałeś optymalny sposób.

A.
          • polski_francuz Egoizm 11.11.10, 14:11
            Andrzeju.

Czyz cos innego kieruje prezesem, jak warcholi na Krakowskim Przedmiesciu?

Roznica miedzy panem Kulejem a Kaczynskim, jest wlasnie szczerosc.

PF
            • hasz0 "nieEgoizm" narodu polskiego...=toler BUTA BRONA? 11.11.10, 14:13

• gini Re: Egoizm 11.11.10, 14:47
              https://ps.web-album.org/a5/f1/a5f15bb4ffa67ed99009b24079d5d870.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka