manny-jestem 07.12.10, 19:29 Czy Ty masz jakas obsesje na moim punkcie? Bo co drugi watek adresujesz do mnie. A moze probujesz w ten sposob pomyslu Borsuka? He? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Te kotlet 07.12.10, 19:37 Nie ma innego wyjscia .Ten forum juz zdechnal, wiec do kogo on ma adresowac do Hasza? Przeciez do srajdka nie bedzie biedak adresowal , kto tu jeszcze zostal, latwo policzyc na palcach jednej reki. pozdrowka Manny jak juz wpadlam . -- Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Te maniak 07.12.10, 19:53 No przeciez korzystam z okazji, zeby sie troche z prawdziwego polskiego patrioty ponabijac. Chyba mi nie odmowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 piq-a Ci Gini brakuje? a to przepraszam..ale mam z 07.12.10, 20:29 nim na pieńku...na ile minut Was zostawić razem? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Te maniak 07.12.10, 20:33 polazrski napisał: > No przeciez korzystam z okazji, zeby sie troche z prawdziwego polskiego patriot > y ponabijac. Chyba mi nie odmowisz? to masz tu jeszcze prawdziwą polską patriotkę do ponabijania się niezalezna.pl/artykul/rodzinna_historia_prezydentowej_w_aktach_ipn/42191/1 Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Te prostak 07.12.10, 20:44 Juz od dawna wiem, ze tez jestes maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Te prostak 07.12.10, 21:15 polazrski napisał: > Juz od dawna wiem, ze tez jestes maniak. wreszcie i ja sie dowiedzialam dziekiJasiowi fasolce . gdyby nie Jasio mielony to bylibysmy w tottzlnej niewiedzy, a tak od czasu do czasu Jassio fasolka blyska entelektem i nas oswieca. dzieki Jasia fasolka mielona, brrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Te kotlet 07.12.10, 21:16 manny-jestem napisał: > Czy Ty masz jakas obsesje na moim punkcie? Bo co drugi watek adresujesz do mnie > . Ale pamiętaj , coś obiecał, tak tylko przypominam ?? PS Boli jestestwo, że trzeba językiem wolskim się posługiwać?? Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś