Dodaj do ulubionych

podziwiam Jarosława Kaczyńskiego

26.01.11, 17:16
podziwiam go jako człowieka.
I podziwiam jego wytrzymałość.
No ja nie wiem, gdyby mnie spotkała taka tragedia życiowa jak jego, i gdybym potem był tak opluwany, tak pomiatany i tak lżony to te wszystkie tuski, palikoty, kutze, niesiołowskie, wenderlichy, wymieniać by można długo, to oni wszystkie znaliby już jaki był ich koniec. Znaliby, bo wierzę w życie pozagrobowe.
Musi to być jednak wyjątkowo zrównoważony gość właśnie.

wiadomosci.onet.pl/kraj/makabryczna-licytacja-na-oszczerstwa-pis-zada-prze,1,4155963,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 17:21
      Jest w swoim paranoicznym zywiole, baranie. Smierc brata jeszcze go tylko bardziej podkrecila. Taki Begin po smierci zony wycofal sie z zycia politycznego, choc polityka byla i jego zywiolem. Ten przyszly pacjent Tworek po trupach bedzie sie piął, byle tylko zyskac pare promili w sejmie. Ale nie dziwie sie, ze ma w tobie wielbiciela.
      • hasz0 ______siewco i oszczerco paskudnych POmówien =SLD? 26.01.11, 17:28
        • hasz0 __________Jak Wam karpha nie wstyd?-____ 26.01.11, 17:33
          • hasz0 Re: __________Jak Wam karpha nie wstyd?-____ 26.01.11, 17:35
            • hasz0 Fakty i konkrety Chamie! // a nie "kontrowersyjna" 26.01.11, 17:37
    • hasz0 Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 17:24

TO KWESTIA MOTYWACJI....niczego więcej.

Wróciły czasy sprzed 1968 roku.

Najgorsze w PRL-u. Może nawet na miarę sprzed 1953.

Zamiast kuli w łeb.............śmierć CYWILNA.
      Zamaist szykan.........odebranie godności pracownika.
      Zamiast zajecia terytorium ojczystego kraju....zohydzeni Ojczyzny
      POLSKA = OBCIACH.

To robią ze mną.

Cytat
      Alez ... kazdy kto tworzy watek chcialby w nim zobaczyc inne - procz swoich - posty. Problem jest w nadaktywnosci Hasza w tworzeniu watkow, manierze wklejania ogromnych polaci tekstu i ... w dyskusji 'obok' tematu (choc dla Hasza - wszystko jest 'na temat').
      Bardzo rzadko do Hasza pisze. Ale za kazdym razem z nadzieja na zwykla wymiane zdan
      No i dostaje kolejny raz 'w dziob' ))

tete
      Re: Ba i co zrobic?
      ewa8a 26.01.11, 14:09 Odpowiedz
      Słusznie zauważył Mariner - ten facet zabija forum, zanieczyszcza serwery swoimi bezsensownymi tasiemcowymi wklejankami. Jest zbyt głupi, by cokolwiek do niego dotarło. Szans na zmianę nie ma. Może kosz ?
      • nihil-istka Wielcy ludzie - Jaroslaw i Lech Kaczynscy 26.01.11, 17:32
        Jaroslaw i Lech Kaczynscy przejda do historii jako wielcy Polacy.
        Nikt zas nie bedzie pamietal o marnym prochu Tusku, Walesie czy Mazowieckim.
    • pan.scan Osoba publiczna i do tego tak kontrowersyjna musi 26.01.11, 17:26
      się liczyć z tym, że będzie wyśmiewana, często na granicy dobrego smaku ( byle nie złamania prawa), co jest w przypadku organu Urbana. Tak się to dzieje w starych demokracjach, mentalny komuchu.
    • andrzejg czyli ..identyfikujesz się z nim 26.01.11, 17:43
      to powiedz mi..dlaczego tak plujecie ns innych?

s przy okazji
      wytłumacza mi, dlaczego w NIEKTÓRYCH kościołach, na NIEKTÓRYCH mszach spiewają
      'ojczyznę WOLNĄ racz nam dać Panie'?

Mało Wam wolności?Kaczusie?

A.
      • perla indetyfikuję się tylko ze sobą 26.01.11, 17:48
        natomiast chętnie poczytam twoje wynaturzenia dlaczego nienawidzisz Jarka a na widok Tuska orgazmu dostajesz właśnie.
        • andrzejg Re: indetyfikuję się tylko ze sobą 26.01.11, 18:01
          perla napisał:

> natomiast chętnie poczytam twoje wynaturzenia dlaczego nienawidzisz Jarka a na
          > widok Tuska orgazmu dostajesz właśnie.

podglądzasz moje orgazmy???

no Perełka, nie spodziewałem sie po Tobie takiego inwigalcyjnego działania..

A.

P.S.
          Ja Jarka po prostu kocham. Kocham za jego bezgraniczna głupote
          Gdyby nie jego głupota , to PO daaaaaaaawno popłynęloby w niepamięć

a w zasadzie powinienem nienawidzieć (tu masz trafną diagnozę) , bo ten oszołom blokuje dojście do głosu wielu wartościowych ludzi(np. Dutkiewicz), bo wystraszeni ludkowie głosuja na oslep byleby ten bęcwał ( z którym sie identyfikujesz) nie doszedł do władzy

A.
          • perla Re: indetyfikuję się tylko ze sobą 26.01.11, 18:08
            andrzejg napisał:

> Ja Jarka po prostu kocham. Kocham za jego bezgraniczna głupote
            > Gdyby nie jego głupota , to PO daaaaaaaawno popłynęloby w niepamięć

bardzo interesująca wypowiedź.
            Przeczytaj co napisałeś. A jak nie zrozumiesz to ci już teraz wytłumaczę.
            Napisałeś - "PO to nieudacznicy i śmiecie, którzy powinni być na śmietniku niepamięci, ale jak ich popieram i jedyną szansą aby Polską rządzili nieudacznicy i śmiecie jest głupota Jarka."
            Tobie nie zależy na Polsce, dla ciebie ważniejsze PO jest właśnie.
            • andrzejg Re: indetyfikuję się tylko ze sobą 26.01.11, 18:26
              perla napisał:

> Tobie nie zależy na Polsce, dla ciebie ważniejsze PO jest właśnie.

nie Perełko

Jarek i PiS to bezgraniczna głupota
              Wybieram mniejsze zło i poki jest tak wielu durni głosujących na PiS ,będę głosował na siłę będącą w stanie powstrzmac totalny debilizm

A.
    • perla każdego można zaszczuć 26.01.11, 17:47
      mnie zdumiewa ta fala nienawiści do Jarka. Natomiast rozumiem przyczyny.
      To jedyne co donaldowemu PO udało się zrobić. Wmówić tępakom, którzy mają się za inteligencję, że Jarek robi za złego luda.
      A fakty są inne. Jako premier obniżył podatki. Już za samo to powinien w glorii chodzić. Ale w glorii chodzi Tusk, który podwyższył podatki, wy śmieszni pseudointeligenci.
      Tuskowi rozpowiadają, że Jarek jest owładnięty obsesja władzy.
      A fakty? Ano takie, że po przegranych wyborach najnormalniej oddał władzę kwitując swe premierostwo słowami - "to było ciekawe doświadczenie". Czy tak zachowuje się ktoś kto cierpi na manie władzy?
      Obsesję władzy ma Tusk. On wręcz mówi, że nie robił reform przez 4 lata aby wygrać kolejne wybory. Bo władza dla niego ważniejsza od Polski jest.
      I co? Ano to, że pierdzieleńcy intelektualni od PO kiwają ze zrozumieniem głowami.
      Jarek już rządził, coś się wam stało wtedy złego? Nic. Za to mieliście mniejsze podatki. Teraz rządzi ukochany Tusk, i jedyne co z tej miłości do Tuska a zarazem z nienawiści do Jarka to macie większe podatki i groźbę finansowego krachu państwa, matoły jedne właśnie.
      • andrzejg Re: każdego można zaszczuć 26.01.11, 18:03
        perla napisał:

> mnie zdumiewa ta fala nienawiści do Jarka. Natomiast rozumiem przyczyny.
        > To jedyne co donaldowemu PO udało się zrobić. Wmówić tępakom, którzy mają się z
        > a inteligencję, że Jarek robi za złego luda.

no
        nowa linia partii widać

Jaki koń jest każdy widzi

A.
      • andrzejg Re: każdego można zaszczuć 26.01.11, 18:07
        perla napisał:

> Jarek już rządził, coś się wam stało wtedy złego? Nic. Za to mieliście mniejsze
        > podatki. Teraz rządzi ukochany Tusk, i jedyne co z tej miłości do Tuska a zara
        > zem z nienawiści do Jarka to macie większe podatki i groźbę finansowego krachu
        > państwa, matoły jedne właśnie.

i dzieki Bogu ,ze Jarek po frajersku oddał władzę (spodziewjac sie wygranej) , bo teraz popłynelibyśmy bardziej od Grecji.

To mowiłem Ja, Andrzej.czołowy tuskowy idiota
        fuck
        A.
        • perla Re: każdego można zaszczuć 26.01.11, 18:10
          andrzejg napisał:

> To mowiłem Ja, Andrzej.czołowy tuskowy idiota

powinieneś jeszcze zaśpiewać właśnie:

www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40
          • andrzejg Re: każdego można zaszczuć 26.01.11, 18:28
            dośpiewaj sobie sam

Mój przekaz byłm jasny.Jak masz IQ odrobinę większe od IQ Hasza , to zrozumiesz

A.
        • sz0k jednym z czołowych wykwitów POwskiej lemingozy 26.01.11, 18:11
          Jest to stwierdzenie:

andrzejg napisał:
          > i dzieki Bogu ,ze Jarek po frajersku oddał władzę (spodziewjac sie wygranej)

To jest po prostu pikne i streszcza w zasadzie w pigułce całą metodologię "myślenia" leminga.
          • andrzejg Re: jednym z czołowych wykwitów POwskiej lemingoz 26.01.11, 18:29
            sz0k napisał:

> Jest to stwierdzenie:
            >
            > andrzejg napisał:
            > > i dzieki Bogu ,ze Jarek po frajersku oddał władzę (spodziewjac sie wygran
            > ej)
            >
            > To jest po prostu pikne i streszcza w zasadzie w pigułce całą metodologię "myśl
            > enia" leminga.
            >

a jak to widzi inteligentnyu człowiek jak sz0k?

A.
            • sz0k Re: jednym z czołowych wykwitów POwskiej lemingoz 26.01.11, 18:37
              andrzejg napisał:

> a jak to widzi inteligentnyu człowiek jak sz0k?

Widzi to tak jak było. Koalicja się rozpadła, nie było możliwości utrzymania jedności rządu, należało rozpisać nowe wybory.
              Leming zakłada zawsze złą wolę "uber czarnego charakteru", jakim w jego móżdżku jest Jarosław Kaczyński, co prowadzi do takich wykwitów "inteligencji", jak zaprezentowany przez ciebie powyżej. Co więcej, nie widzi kompletnie nic dziwnego w prezentowanym przez siebie "dwójmyśleniu", że posłużę się klasykiem, i trzęsie się najpierw z oburzenia i śmiechu jak to głupi Kaczor układa się z ludźmi pokroju Leppera i Giertycha, a w momencie kiedy koalicja się rozpada i ta dwójka przestaje się kompletnie liczyć, zamiast grzecznie podziękować, to zaczyna się z kolei trząść z oburzenia jak to okrutny Kaczor wszystko przemyślał i udupił konkurencję żeby sięgnąć po pełnię władzy.
              Gdyby Jarosław dzisiaj ogłosił, że wycofuje się z polityki, lemingi po 10 sekundach zaczęłyby piać jak to teraz on da wszystkim popalić i że robi to specjalnie i z premedytacją żeby zakulisowo zawładnąć całym światem. Głupota (niestety) nie boli...
    • sz0k podziwiam perle 26.01.11, 18:22
      Bo z uporem maniaka stara się tłumaczyć oczywistości, grupie osób, która tych oczywistości nie jest wstanie w żaden sposób przyswoić. Aktualnie wyborcy PO dzielą się bowiem na 2 grupy:
      - pragmatycy - ci wszyscy, którzy z premedytacją głosują na PO bo mają w tym osobisty interes (rodziny, krewni, znajomi, pensjonariusze zakładów karnych, kumple od kręcenia lodów, ci którzy mają dług do spłacenia, sitwy i grupy interesu, np. bojące się lustracji i dekomunizacji oraz państwa prawa, itp. itd.);
      - pożyteczni idioci vel lemingi - ci, którzy głosują na PO żeby nie wygrał PiS (Kaczyński). Tej grupie wmówiono bowiem, że Kaczyński jest złem totalnym. Dlaczego? No tego już za bardzo nie wiedzą, co światlejsi powtórzą parę frazesów z WSI24 albo GWna, ale żeby dostrzec, że 99% zarzutów można spokojnie zaadresować do PO, to już jest poza ich aparatem poznawczym.

Kiedyś pewnie była jeszcze 3 grupa (jej niedobitki można spokojnie aktualnie podpiąć pod grupę drugą) - ideowcy, którzy wierzyli, że PO to je TO i że to łoni naprawdem zaczną wprowadzać ten liberalizm, niskie podatki, jednomandatowe okręgi wyborcze, 2 Irlandię i co tam jeszcze... Teraz to już naprawdę skończony debil musiałby w to jeszcze wierzyć, więc została już tylko "nienawiść do PiS i Kaczyńskiego".

Jak więc widzisz perla, to samograj, beton nie do przeforsowania.
      • andrzejg oj, perpetum mobile to tylko teoria 26.01.11, 18:35
        sz0k napisał:

> Jak więc widzisz perla, to samograj, beton nie do przeforsowania.
        >

potrzebne sa takie sz0ki,perły i hasze (jeden sort) coby machina nienawiści do PiS mogła rozrzucac swoje ziarna
        A.
        • hasz0 Ty sie naprawdę sam oszukujesz z tą "nienawiścią" 26.01.11, 18:42
          a jak tam u Ciebie Andzrejku z NEPOTYZMEM?

Masz jakiś stosunek do sprawy?

A co z funduszami z Uunii?....nie marnują się wcale?....idzie mi o MILIONY!
        • sz0k a kto mówi o perpetum mobile? 26.01.11, 18:47
          andrzejg napisał:

> sz0k napisał:
          >
          >
          > > Jak więc widzisz perla, to samograj, beton nie do przeforsowania.
          > >
          >
          > potrzebne sa takie sz0ki,perły i hasze (jeden sort) coby machina nienawiści do
          > PiS mogła rozrzucac swoje ziarna

Samograj jest, póki jest siła napędowa (obiekt nienawiści). Jeśli ona zniknie to trzeba będzie sobie znaleźć nowy obiekt - albo nienawiści, albo sekciarskiego uwielbienia.
        • matelot Re: oj, perpetum mobile to tylko teoria 26.01.11, 18:49
          andrzejg napisał:

> sz0k napisał:
          >
          >
          > > Jak więc widzisz perla, to samograj, beton nie do przeforsowania.
          > >
          >
          > potrzebne sa takie sz0ki,perły i hasze (jeden sort) coby machina nienawiści do
          > PiS mogła rozrzucac swoje ziarna
          > A.
          ================
          Kiedyś napisałem Luce, że sposób w jaki "popularyzuje" UPR miast zwiększać - czego by sobie Luka życzył - poparcie, rozkręca w potencjalnych wyborcach uczucia skrajnie przeciwne.
          To samo "zadanie", poza oczywiście etatowymi politykami PiS, spełniają pisowskie lemingi.
          Dlatego tego sz0ka nawet trochę lubię. Jest taki trochę szablonowy ale przecież zabawny w tej swojej lemingozie odwrotkowej wink
          • sz0k no i widzisz perla o czym piszę 26.01.11, 18:58
            matelot napisał:

> andrzejg napisał:
            >
            > > sz0k napisał:
            > >
            > >
            > > > Jak więc widzisz perla, to samograj, beton nie do przeforsowania.
            > > >
            > >
            > > potrzebne sa takie sz0ki,perły i hasze (jeden sort) coby machina nienawi
            > ści do
            > > PiS mogła rozrzucac swoje ziarna
            > > A.
            > ================
            > Kiedyś napisałem Luce, że sposób w jaki "popularyzuje" UPR miast zwiększać - cz
            > ego by sobie Luka życzył - poparcie, rozkręca w potencjalnych wyborcach uczucia
            > skrajnie przeciwne.
            > To samo "zadanie", poza oczywiście etatowymi politykami PiS, spełniają pisowski
            > e lemingi.
            > Dlatego tego sz0ka nawet trochę lubię. Jest taki trochę szablonowy ale przecież
            > zabawny w tej swojej lemingozie odwrotkowej wink

Przecież ci ludzie naprawdę działają tylko na zasadzie dwóch zwojów mózgowych: PO i PiS. Co najzabawniejsze, swoją postawą, urzeczywistniają wizję, którą chce realizować Kaczyński - podziału sceny politycznej tylko na te 2 obozy. Jednym słowem lemingi powskie są tak głupie, że nie widzą nawet, że są laleczkami na sznurkach pociąganych przez Jarka.
            • matelot Re: no i widzisz perla o czym piszę 26.01.11, 19:02
              sz0k napisał:
              > Przecież ci ludzie naprawdę działają tylko na zasadzie dwóch zwojów mózgowych:
              > PO i PiS. Co najzabawniejsze, swoją postawą, urzeczywistniają wizję, którą chce
              > realizować Kaczyński - podziału sceny politycznej tylko na te 2 obozy. Jednym
              > słowem lemingi powskie są tak głupie, że nie widzą nawet, że są laleczkami na s
              > znurkach pociąganych przez Jarka.
              >
              =======================
              No to spróbuj sie jeszcze kiedyś burzyć... odpowiem ci, ze własnie Jarek pociagnał mnie za sznureczek.
              Kurde znów sz0kujesz smile
              • sz0k Re: no i widzisz perla o czym piszę 26.01.11, 19:16
                matelot napisał:

> No to spróbuj sie jeszcze kiedyś burzyć... odpowiem ci, ze własnie Jarek pociag
                > nał mnie za sznureczek.
                > Kurde znów sz0kujesz smile

A po polsku? Widzisz matołolot, twoim problemem jest, że nie czytasz tego co się do ciebie pisze. Masz wtłoczoną i zabetonowaną w łepetynie własną wizję świata i nie starasz się zrozumieć co druga osoba ma ci do powiedzenia. Gdyby tak było to dawno już byś wiedział, że ja jestem antydemokratą, gardzę współczesnymi demokracjami i władzami przez nie wyłanianymi.
                A już szczególnie gardzę pseudo-demokracjami, pełnymi hipokryzji i zakłamania, jak te gdzie obowiązują jakieś minima głosów, parytety, itp. bzdury. Za taką demokrację uważam również model amerykański gdzie są tylko i wyłącznie 2 partie i musisz być podporządkowany jednej z nich aby w ogóle zaistnieć w świecie polityki. Jest to istne kuriozum, szczególnie w świetle tego, że Ameryka stara się uchodzić za "wzorową" demokrację... I taki sam "pluralizm" chciałby nam zaserwować Kaczor, no śmiechu warte... Ale dupokraci znani są ze swego braku logiki, konsekwencji i totalnej hipokryzji, więc wszystko jest możliwe...
                • matelot Re: no i widzisz perla o czym piszę 26.01.11, 19:22
                  Mój drogi, znam cie jak zły szeląg i też mogę napisać to samo: nie ustosunkowujesz się do tekstu interlokutora. Pisałem o twoim ulubionym prawie naturalnym i co? Uciekłeś z kompromitującej ciebie historii. A co do twoich poglądów... rzeczywiście kiedyś perorowałeś w duchu anarchistycznym ale na co dzień bronisz PiS więc zostałeś zaszufladkowany na własne zyczenie. Napisz trzy razy: pisiory to głupie mendy to ci uwierzę wink
                  • sz0k Re: no i widzisz perla o czym piszę 26.01.11, 19:25
                    matelot napisał:

> Mój drogi, znam cie jak zły szeląg i też mogę napisać to samo: nie ustosunkowuj
                    > esz się do tekstu interlokutora. Pisałem o twoim ulubionym prawie naturalnym i
                    > co? Uciekłeś z kompromitującej ciebie historii.

???

> A co do twoich poglądów... rzec
                    > zywiście kiedyś perorowałeś w duchu anarchistycznym

??? No mówię przecież, że nie masz pojęcia o czym piszesz...

> ale na co dzień bronisz PiS
                    > więc zostałeś zaszufladkowany na własne zyczenie. Napisz trzy razy: pisiory to
                    > głupie mendy to ci uwierzę wink

A wiaderko i grabki chcesz?
    • matelot Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 18:30
      Prowokujesz, Perła. Stary numer własnie...
    • ariadna-enta Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 18:59
      a ja podziwiam Tuska
      od 9 miesięcy opluwany,lżony,przypisuje mu sie wine za tragedię smoleńską,ze ma krew na rękach,ze jest winny śmierci 96 osób ,śmierci Rasiaka
      że jest zaprzańcem,zdrajcą
      przez Kaczyńakiego,Brudzińkiego,Kempę,Macierewicza i całe środowisko RM
      a mimo to zachowuje sie godnie
      ktoś inny na jego miejscu dawno by stracił cierpliwość
      • matelot Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 19:09
        ariadna-enta napisała:

> a ja podziwiam Tuska
        > od 9 miesięcy opluwany,lżony,przypisuje mu sie wine za tragedię smoleńską,ze ma
        > krew na rękach,ze jest winny śmierci 96 osób ,śmierci Rasiaka
        > że jest zaprzańcem,zdrajcą
        > przez Kaczyńakiego,Brudzińkiego,Kempę,Macierewicza i całe środowisko RM
        > a mimo to zachowuje sie godnie
        > ktoś inny na jego miejscu dawno by stracił cierpliwość
        ==================
        Brawo Ariadno. Tak dokładnie jest!
    • qwardian Re: podziwiam Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 19:59

Wenderlich jest osobą odrażającą, jak Palikot i Urban. Wolę żeby wszystkie łachudry się ujawniały bez krępowania i wiadomo było się z kim się ma do czynienia i to dotyczy Aquanetu również, bo jeżeli jakieś resztki respektu i złudzeń miał ktoś kiedyś to forum skutecznie go z tego wyleczyło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka