Dodaj do ulubionych

Granica z Gaza nie istnieje

30.01.11, 18:30
wejscia do tuneli przejete i opanowane.Choc i tak juz nie maja znaczenia, znacznie latwiejsza nadziemna droga stoi otworem.IDF tego nie przewidzial.Israel wstrzymuje oddech.Kto nastepny w tym dominie
Obserwuj wątek
    • nihil-istka Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 18:52
      Jaka gaza? Jaka granica?
      • krystian71 Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 18:56
        egipsko-israelska , cioteczko
        • nihil-istka Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 20:50
          Mowisz , ze nie ma granicy egipsko-izraelskiej. Czy to poczatek aneksji Izraelitkowa przez panstwo faraonow?
    • krystian71 Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 19:12
      jaka tu roe gra USA , lacznie z naiwniaczka Clinton
      smieszna mowa o demokracji w regionie
      Wszystkich uwazaja za idiotow?nie zdajaych sobie sprawy kto dojdzie do wladzy w wyniku rzeczywiscie demokratycznych wyborow?
      USA - Obama korzysta z okazji , by wreszcie zostawic Israel swojemu losowi co juz dawno temu bylo prprokowane?
      • absztyfikant Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 21:32
        Krystek, a skad wziales te informacje?wink

Dzisiaj niedziela - wyspowiadales sie?
        • melord Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 22:45
          tutaj tez podali ,ze egipska straz graniczna wszystkich przepuszcza...jest jeszcze izraelska,co z nia?
          • jot-tka Re: Granica z Gaza nie istnieje 31.01.11, 09:58
            melord napisał:

> tutaj tez podali ,ze egipska straz graniczna wszystkich przepuszcza...jest jesz
            > cze izraelska,co z nia?

a podali w którą stronę "wszystkich przepuszcza"?
      • polski_francuz Krystian 30.01.11, 22:24
        wytlumacz spokojnie o co chodzi. O jaka granice chodzi: Izraela z Gaza? Gazy z Egiptem? I jak sie ma to do protestow w Egipcie?

PF
        • rycho7 Re: Krystian 30.01.11, 22:53
          polski_francuz napisał:

> wytlumacz spokojnie o co chodzi

Granica Egiptu z "Autonomia Palestynska". Za Mubaraka to granica z Imperium Judkow. Czy USAranska swolocz ma jeszcze wladze nad pieskami USA (=armia Mubaraka, bo przeciez nie Egiptu).
    • g-48 Re: Granica z Gaza nie istnieje 30.01.11, 23:26
      W 2005 roku akurat gdy Pokojowa nagroda Nobla zostala przyznana ElBaradei wchodzac do autobusu hotelowego w ktorym byla wiekszosc obslugi hotelowej pogratulowalem Narodowi Egipskiemu jego laureata. Szanowalem tego faceta ze bedac na wysokim stanowisku instytucji atomowej zaprzeczyl Bushowi ze Irak ma bron atomowa.Po przyjezdzie z Egiptu naszym slawetnym Erecejczykom napisalem na tym forum ze jak klan Mubaraka sie skonczy to I´srael nie ma nic do smiechu za co mnie Erecowcy zakrzyczeli na tym forum.
      • rycho7 nie do wiary 30.01.11, 23:32
        g-48 napisał:

> Szanowalem tego faceta ze bedac na wysokim stanowisku instytucji atomowej zaprzeczyl
        > Bushowi ze Irak ma bron atomowa.

Cale Twoje j.banie w Wietniami na darmo?
      • marouder.eu Tak, Goowienko, a narodowi polskiemu gratulujesz.. 30.01.11, 23:41
        ...Szopena za kazdym razem, kiedy w Polsce moczysz dzioba.
        No i gieroj z ciebie, ze sie tak z Erecem scierales samotniesmile
        • g-48 Re: A!Biedny Lejkoniku z Krakufa 31.01.11, 09:53
          Wiem Zydki ze kazdy mulzumanin jest oscia w waszych zapitych chyrtoniach ale oni tez maja sukcesy.Najwiekszym ich sukcesem bedzie zaorac wam granice z 1948 roku.
          • hasz0 Będziemy bronić granic Izraela?...zapłacą znowu? 31.01.11, 09:59

Tak jak dotąd?

CytatGranica Egiptu z "Autonomia Palestynska". Za Mubaraka to granica z Imperium Judkow. Czy USAranska swolocz ma jeszcze wladze nad pieskami USA (=armia Mubaraka, bo przeciez nie Egiptu).
            • jot-tka Re: Będziemy bronić granic Izraela?...zapłacą zno 31.01.11, 10:09
              hasz0 napisał:

>
              > Tak jak dotąd?
              >

w tej zapłacie policz ofiary islamsko-palestyńskiego terroryzmu
              • hasz0 a co mi do tego? Begina znałaś? 31.01.11, 10:12

tego co piq jego fanem...i 5 lat lał na moja siwą i łysą głowę piczą gnojóweczke...
                czego jeszcze chcecie zabanowaliście mi uczelnie, a ile razy forum?
                Może wystarczy tej "wdzięcznosci".........chyba już nie musicie mnei przekonywać, ze lubicie ODWROTKI?...wierzę na 100%.
                • jot-tka Re: a co mi do tego? Begina znałaś? 31.01.11, 10:22
                  nie znałam

hasz0 napisał:

>......chyba już nie musicie mnei przekonywać,
                  > ze lubicie ODWROTKI?...wierzę na 100%.

ponoć to judkowy zwyczaj odpowiadać pytaniem na pytanie.
                  ten zwyczaj jest stary jak Stara Księga
                  poczytaj sobie w niej rozmowy przedstawicieli ludu wybranego z ich Stwórcą przez wielu zwanych Bogiem lub Jego wysłannikami zwanymi Aniołami .
                  jeden z nich to nawet dyskutował z samym diabłem smile
          • jot-tka Re: A!Biedny Lejkoniku z Krakufa 31.01.11, 12:41
            g-48 napisał:

> Wiem Zydki ze kazdy mulzumanin jest oscia w waszych zapitych chyrtoniach ale o
            > ni tez maja sukcesy.Najwiekszym ich sukcesem bedzie zaorac wam granice z 1948
            > roku.

hmmm
            czyżby od 1948r Izrael nie zmieniał granic?
            a jak już je zaorają,to co na tym zaoranym ugorze posadza
    • absztyfikant Re: Granica z Gaza nie istnieje 31.01.11, 00:50
      Krosteksmile)))))))))))))

www.paltelegraph.com/palestine/gaza-strip/8347-egypt-closes-its-borders-with-gaza-strip.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka