Dodaj do ulubionych

__________Me Lordzie z Australii, PF z F. R7 z N.

30.01.11, 19:41
Obserwuj wątek
    • hasz0 Czekałem od samego POczątku w Egipcie 30.01.11, 19:51
      kieeddyto durne
      młode poljactwo wyszkolone z wielk. miast i śr.

....przestanie gadać O Hugadzie ...itd

ZAPLACIŁEM I POJADĘ...to nie Egipt...tam są strażnicy, obsłufa hot., hotele i piach
      ........
      A JA ZAPŁACE I POJADĘ...

Min. SPr. Zagran.

wszstko jest ok! Biura muszą zarabiać...jakas paniusia.............hihii

inna młodziutka:
      ....byłam i wiem.

Tam jest bezpiecznie.

{S

przestepcy uciekinierzy z wiezień odebrali broń ochronie hoteli w Hungadzie

ten drugi w Aj Sun cos
      jest nadal bezpieczny!

Kto jest min SPr Zagr? ktoś może mnie POinformować z mł wykszt. ze stolycy?
    • rycho7 Re: __________Me Lordzie z Australii, PF z F. R7 30.01.11, 20:09
      hasz0 napisał:

> POzwolicie mi napisać WĄTEK

O ile Ty mi pozwalasz to ja nie pozwalam. I tak piszesz bez pytania sie.

> a taką jaką byśmy już mieli co najmniej od 15 lat.

W linku jest lawina slowosraczki. Wole Polske obecna, czystsza, pachnaca.

> Spróbujcie zrozumieć Kaczora........

A on probuje rozumiec mnie? On szufladkuje, zapuszkowal mnie do przegrodki szatany. Ja w rewanzu widze w Was katobolszewie. Co ciekawsze mityczne szatany mnie nie obrazaja, natomiast celny opis Was obraza.
    • polski_francuz Pisz Haszu 30.01.11, 22:20
      jak masz ochote. I tak wiem, ze jestes o wiele inteligentiejszy niz Twoje watki.

Pozdro

PF
      • rycho7 Re: Pisz Haszu 30.01.11, 22:28
        polski_francuz napisał:

> I tak wiem, ze jestes o wiele inteligentiejszy niz Twoje watki

Tez tak to czuje. Niestety jestem informatykiem a nie psychiatra. Zaczynam watpic w moje rozumienie pojecia inteligencji.

Niestety wiem, ze seks jest miedzy uszami a IQ mierzy sie santimetrem wstydliwie spuszczajac oczy.
        • polski_francuz Psychologii 30.01.11, 22:41
          uczylem sie wlasnie w Niemczech. Podziwialem Geschäftsführerow, ktorzy po 10 minutach rozmowy wiedzieli kim jestes. I w tej szkole sie uczylem.

Ale wirtualne rozmowy to troche insza inszosc. Klamstwo jest niekoniecznie ukarane a picowanie jest powszechne.

Hasz opwiada swoje zycie i chce by je uznac. Problem, ze Polska przeszla rewolucje i ze sie przewartosciowala. I stare historie nikogo juz nie obchodza.

Pozdro

PF

• rycho7 jestem bardziej przyziemny 30.01.11, 22:49
            polski_francuz napisał:

> Hasz opwiada swoje zycie i chce by je uznac.

Ja chcialbym oczekiwac przestrzegania "pacta sunt servanda". Nie przeszkadza mi przeciwne stosowanie odpowiedzialnosci zbiorowej oraz karania bez sadowego wykazania winy. Mam nadzieje, ze potrafie Cie zaliczyc do zbiorowosci Homo Sapiens i obwinic niewinnego. Samograj.

> I stare historie nikogo juz nie obchodza.

Czyli kto kogo. Zdzierzysz konsekwencje?

Jestem obecnie anarchista fatalista. Panstwo to zalegalizowana mafia. Mafia przynajmniej ma instynkt samozachwawczy blatujac.
        • hasz0 widzieliście tę wykszt. młodzież u Macierewicza? 30.01.11, 22:45
          w TVPInfo
          "Młodzież KONTRA...czy cuśtakiego."

__________NIE WYOBRAŻACIE SOBIE ...może Wy tak?...ale ja nie....
          co to himery ...jakieś..eksperymenty genetyczne ...indoktrynacyjne?...nie ..nie wierzyłem własnym uszom...i oczom..

Z relacji więźnia w Radiu Maryja: "ja to co mówię przeżywam PODWÓJNASÓB
          ...mnie pytają Jasiu!...po co Ty rozdrapujesz te rany?...

Lista Schindlera" mówią dziś, że POMAGAŁ...on nie pomagał ale zarabiał to to co
          zarobili u niego...

To tylko jedyny Bóg wie dlaczego ja żyję..."musiałem z tego wyjść"..
          żeby o tym mówić młodym..

Jednak nie chcecie Radia Maryja...nie chcecie tego słuchać...wolicie by powstały coraz to nowe i większe Instytuty Żydowskie...niech inni zbadają...Żydzi, Niemcy...Rosjanie...
          ...nie chcecie polskiego głosu?...chcecie więcej pieniedzy niż prawdy?

przez jakiś czas umiał pokrywać skandale natrętnym pijarem. Ostatnio stracił i tę zdolność. Za rozkład kolei minister Cezary Grabarczyk nie tylko uzyskał wotum zaufania, ale jeszcze demonstracyjnie obdarowany został kwiatami, zarzucenie budowy kluczowych fragmentów autostrad nastąpiło tuż po wyborczych obietnicach premiera, że pieniądze na nie na pewno się znajdą, a próba zmiany systemu emerytalnego pokazała kompletny chaos i bezradność.

Cytat,Nie mogę się pogodzić z tym co się dzieje, ogarnia mnie uczucie bezradności, dodatkowo cios w plecy robią sami Polacy, którzy tą zdradziecką IRONIĘ rządu popierają,,.
          IRONIĘ CMENTARNĄ, która pozwala atakować to, co racjonalne, co zdrowe i moralne, patriotyczne i samozachowawcze, otwarte na życie i przyszłość, głos trzeźwości i rozsądku, pozwala robić wyborcom ,,wodę z mózgu,, , by już kierować nimi jak stadem lemingów, by zarzucać ZATROSKANEJ O DOBRO WSPÓLNE opozycji partyjniactwo, a swoje autentyczne partyjniactwo i prywatę, w skrócie: POstpartyjniactwo, przedstawiać z przymrużeniem oka, albo w ogóle odciągać od niego uwagę społeczeństwa obywatelskiego.

Na koniec zaś rosyjski MAK spektakularnie ukarał premiera za krytykę wstępnego raportu, okazując kompletne lekceważenie dla polskich zastrzeżeń oraz wypuszczając do polskich dziennikarzy przecieki, z których jasno wynika, iż Donald Tusk z góry zgodził się na wszystko i przez długich dziewięć miesięcy okłamywał społeczeństwo. W tym czasie zaś szef rządu i partii zniknął na urlopie, a ministrowie i posłowie, których dotąd pełno było w mediach, pochowali się głęboko i nawet rzecznik rządu z rozbrajającą szczerością wyznał dziennikarzom, że dopóki premier nie wróci i nie ustali obowiązującej linii, nikt nie wie, co mówić.

• hasz0 ___________Patrz Qrde PFie pisaliśmy równocześnie 30.01.11, 23:07
      • melord Re: Pisz Haszu 30.01.11, 22:48
        polski_francuz napisał:

> jak masz ochote. I tak wiem, ze jestes o wiele inteligentiejszy niz Twoje watki
        > .
        >
        > Pozdro
        >
        > PF

przylaczam sie do tej opinni...pamietaj jednak2 watki dziennie max(by inni nie napastowali)
        melord
        • hasz0 ______________NIEPisz Haszu__sensu nie ma najmn. 30.01.11, 23:15
          • rycho7 ja pierwszy nazwalem sie Kali 30.01.11, 23:20
            hasz0 napisał:

> Rację ma jedynie PRAWDA.

Monopol na "prawde" mam ja Kali.

Twoje zawlaszczenia semantyczne wsiakaja w pustynie.
          • hasz0 "zaufanie do narodu sąsiedzkiego"okazane jej przed 30.01.11, 23:20
            rzedtawicielowi wybranemu demo lub mniej demokratycznie

...........WYPOWIEDZIANE PRZEZ WYBRANEGO demokratycznie premiera....
            ...jaką ma wartość (w sensie dowolnym) wg Waszego IQ?

PS
            Hymen zacytował poranną południową czy wieczorną wypowiedź Edmunda Klicha?

• hasz0 _szukam sensu...od kilku min............ 30.01.11, 23:22
              • rycho7 Re: _szukam sensu...od kilku min............ 30.01.11, 23:28
                hasz0 napisał:

>

Teksty do Ciebie pisane sa zrozumiale inaczej.
                • hasz0 ...od kilku min..T7.tożsamy z Hymenosem i Scanem? 30.01.11, 23:31
                  -
                  [color=#FF0000][b]Pisałem już......
                  w wątku T_ete.

taki o BRAKU winy Marszałka jak wkaldal BEZ SZACUNKU DO URZĘDU PREZYDENTA POSŁOM KIJ W KOŁA POCIAGU
                  ........................

i o WINIE BRATA po śmierci gdy mu zarzucał...że nie ma szacunku do urzędu PREZYDENTA tego co był marszalkiem
                  • hymenos Re: ...od kilku min..T7.tożsamy z Hymenosem i Sca 30.01.11, 23:35
                    hasz0 napisał:

> -
                    > [color=#FF0000][b]Pisałem już......
                    > w wątku T_ete.

W kolorach?

> taki o BRAKU winy Marszałka jak wkaldal BEZ SZACUNKU DO URZĘDU PREZYDENTA POSŁO
                    > M KIJ W KOŁA POCIAGU

Ee tam. Wszyscy wiedzą, że każdy marszałek, który się nie ukorzy jest winien.
              • hymenos Poszukaj sensu w konwencji miedzynarodowej 30.01.11, 23:51
                hasz0 napisał:

Status HEAD raczej nie podlega dyskusji. W kwestii winy, to piloci JAKa, którym się udało mają o wiele więcej podstaw do obaw przed pociągnięciem do odpowiedzialności niż kontrolerzy.
    • hymenos Re: __________Me Lordzie z Australii, PF z F. R7 30.01.11, 23:00
      Wydaje się, że przedstawianie opinii o wyłącznej lub niemal wyłącznej winie rosyjskich kontrolerów lotów na lotnisku Siewiernyj za katastrofę w Smoleńsku szkodzi Polsce na arenie międzynarodowej, bo te opinie nie mają podstaw prawnych.

dlapilota.pl/obrazy/edmund-klich-przewodniczacy-komisji-badania-wypadkow-lotniczych
      • rycho7 Re: __________Me Lordzie z Australii, PF z F. R7 30.01.11, 23:09
        hymenos napisał:

> wyłącznej lub niemal wyłącznej

Jakas wina oczywiscie byla. Problemem jest to, ze PRZED nie ustalono zbyt wielu warunkow brzegowych. Nieproszona wizyta byl panstwowa, prywatna, cywilna czy wojskowa? Dlaczego nie zestrzelono u granic nieproszonego lotu wojskowego?

Ja mam pokore wobec syberyjskiej zimy. Nie do zastapienia.
        • hymenos Re: __________Me Lordzie z Australii, PF z F. R7 30.01.11, 23:20
          rycho7 napisał:

> Jakas wina oczywiscie byla. Problemem jest to, ze PRZED nie ustalono zbyt wielu
          > warunkow brzegowych. Nieproszona wizyta byl panstwowa, prywatna, cywilna czy w
          > ojskowa? Dlaczego nie zestrzelono u granic nieproszonego lotu wojskowego?

Status HEAD raczej nie podlega dyskusji. W kwestii winy, to piloci JAKa, którym się udało mają o wiele więcej podstaw do obaw przed pociągnięciem do odpowiedzialności niż kontrolerzy.

>
          > Ja mam pokore wobec syberyjskiej zimy. Nie do zastapienia.

Kiepsko wychodzili ci, którym tej pokory zabrakło.
          • rycho7 pilem kiedys wodke przy minus 40 30.01.11, 23:26
            hymenos napisał:

> Kiepsko wychodzili ci, którym tej pokory zabrakło.

Nigdy nie bylem trzezwiejszy po wypiciu litra na twarz. Sen w zaspie nie boli.
            • hymenos Re: pilem kiedys wodke przy minus 40 30.01.11, 23:32
              rycho7 napisał:

> Sen w zaspie nie boli.

Tylko ciężko się wtedy obudzić. I nie potrzeba do tego Syberii, nasza polska zima wystarczy.
              • rycho7 Re: pilem kiedys wodke przy minus 40 30.01.11, 23:37
                hymenos napisał:

> nasza polska zima wystarczy.

Brak takiej goscinnosci. Ponadto za mego zycia pamietam jedynie minus 36 w Przywislu.
                • hymenos Re: pilem kiedys wodke przy minus 40 30.01.11, 23:46
                  rycho7 napisał:

> Brak takiej goscinnosci. Ponadto za mego zycia pamietam jedynie minus 36 w Przy
                  > wislu.

Niestety, w mojej pamięci utkwił przypadek snu przy ledwie -5. Śpiącą odnaleziono po wielu tygodniach. Co nie oznacza, że nie doceniam skuteczności zimi syberyjskiej czy zachowania trzeźwości przy litrowej dawce.
    • g-48 Re: Haszu prosze cie nie obwiniaj .... 30.01.11, 23:43
      .....takiej czy siakaej emigracji.Niestety musze stwierdzic ze nie emigranci przesrali rozwoj Polski ale sami Polacy ktorzy za czasow SOLIDARNOSCI z byle jakimi pie...mi hamowali prace wladz SOLIDARNOSCI(Moze nawet za wiedza lub bez wiedzy ale pod okiem SB) a pozniej ta wielka radosc z wlnosci 1000 i 1 zwiazkow zawodowych znow sterowanych przez stare sitwy PRLowskie
      i w koncu "ta mundrosc polityczna" ktora wybiera partie "sukcesu" nie ogladajac sie kto je tworzy.
      Znow sie zblizaja wybory a wiec nie zapomnijcie Polacy oddac glos na Paliknota lub Napie...rskiego oni wym zmienia te "zielone wyspy Tuska" na wypalone stepy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka