gini 07.02.11, 18:25 Cos nie tegie maja miny, a Sarkozemu nawet parasolki bidakowi pozalowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz2_ Re: Trojkat na deszczu 07.02.11, 23:36 gini napisała: > Cos nie tegie maja miny, a Sarkozemu nawet parasolki bidakowi pozalowali. "Zdjęcie prezydenta Sarkozy'ego smutnie stojącego na deszczu w towarzystwie Angeli Merkel i Bronisława Komorowskiego szybko znalazło się we francuskiej agencji AFP wśród najlepszych zdjęć dnia" wiadomosci.wp.pl/gid,13109341,title,Wpadka-u-Komorowskiego-swiat-o-tym-mowi---zdjecia,galeria.html Być może nasz prezydent buduje w ten sposób swoją europejską popularność. Na razie ma we Francji "zdjęcie dnia". Odpowiedz Link Zgłoś
gini Tu jest jeszcze lepiej 08.02.11, 09:08 wpolityce.pl/view/7010/Zobacz_kolejna_wpadke_prezydenta_Komorowskiego___usiadl_pierwszy__kanclerz_Merkel_i_prezydent_Sarkozy_stali_.html Bigoslaw Himalajski znow strzelil bronka -- Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Trojkat na deszczu 08.02.11, 12:41 Sarkozy stoi na deszczu z nadzieja ze urosnie do piet swoim partnerom -nie koniecznie tym dwom obok. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: .Zajaczek szpieguje gajowego 08.02.11, 16:59 8.02.2011 15:343 Zajączek szpieguje gajowego? Zajączek nie był dzisiaj w najlepszym humorze... Do tej pory wszystko szło tak pięknie: LeśnaTV codziennie gnoiła kaczuchy, gadzinówka wybiórcza sławiła dokonania zarządu (swoją drogą, mają chłopaki inwencję!), orliki sprawnie zarabiały kapustę dla krewnych i znajomych, a wilczyca obiecywała złote góry... No i najważniejsze: stosunki z niedźwiedziem były wprost rewelacyjne! A teraz wszystko się skopało. Niedźwiedź się wypiął, gadzinówka promuje tego zadzierającego nosa profesorka , co to wrzeszczy wniebogłosy, że las ma coraz większe długi, a w LeśnejTV zaczęli pokazywać te nieopierzone kaczki, co to niby las jest dla nich najważniejszy! Akurat! No i ten gajowy... Ściągnął wczoraj do lesniczówki wilczycę i tego amatora żabich udek, że niby coś tam będą pogłębiać czy umacniać... Wały lepiej se umacniaj, ty specjalisto od oswajania powodzi! Wp..... sz się w moją działkę, ty fachuro od siekanego biosu! - zajączek zmęłł pod nosem przekleństwo. Za co on się chwyta, ten himalaista z ruskiej budy? Wiadomo przecież było, że zaraz da jakaś plamę... No i teraz nawet w LeśnejTV pokazują, jak to tego amatora żabich udek wystawił prosto na deszczyk... Aż sie sam uśmiałem, jak zmokły kurczak wyglądał...Ale z tą wilczycą, to przegiął: żeby tak, na bezczela, do mojej najlepszej koleżanki się przystawiać!? Bo niby to się na mnie obraziła? Niedoczekanie... Swoją drogą, podesłałem mu tego swojego modela, żeby go pilnował, a ten co? Cicho, sza! Nawet słowem się nie odezwał, że gajowy imprezę robi! Już zapomniał bawidamek, jak go wyciągnąłem z wybiegu? Gdyby nie ja, to by teraz jakieś proszki albo i dopalacze reklamował! I jeszcze te jego teksty, że ja się przejmuję sondażami... Zwariował? Ten gajowy to ma na niego jakiś zły wpływ, głupieje chłopak z szybkością światła... Co to, zapomniał jak się robi sondaże? Pyta się młode, wykształcone (hehe) zające z wielkich zagajników i po robocie... No nie, naprawdę palma mu odbija... Albo może na dobre skumał się z tym gajowym...? - zajączek zmarszczył groźnie brwi. Wczoraj u stokrotki to jakiś taki blady był, wystraszony; a dawał się jej podpuszczać, jak jakiś osioł! Albo i nie przymierzając, mucha! No własnie, ta to dopiero pojechała... Stare zające chodzą do lekarza dla rozrywki... Jak ją te stare zające dorwą, to inaczej będzie wtedy brzęczeć... No dobra... Z tym gajowym trzeba coś zrobić, posuwa się zdecydowanie za daleko. I jeszcze walnął, że na następną imprezę to zaprosi brata niedźwiedzia! No nie! Niech on lepiej się martwi, żeby brat niedźwiedzia nie przyjechał przypadkiem głodny... - zajączek zdenerwował się nie na żarty, co ostatnio zdarzało mu się coraz częściej. Chrzanić to wszystko... Pogadam o tym z bielikiem. Albo z liskiem. Oni zawsze wiedzą, co zrobić. A trzeba zrobić tak, żeby było, jak dawniej. Ma być luzik. Zero roboty. Luuzziikk... Gdzie ten mój główny specjalista od kapuchy? Ma mi tu zaraz zrobić tak, aby wszyscy znowu myśleli, że kapuchy jest w bród. W bród! Niech szybko dorzuci na pole, tak jak zresztą zwykle, trochę pomalowanej na zielono srajtaśmy; przecież z daleka i tak nie widać, co tam na polu dokładnie rośnie... - zajączek zadowolony ze swojego najnowszego pomysłu sięgnął po telefon. Ander s 24 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Durnowaty 08.02.11, 21:50 komentarz. Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszukac wspolnych projektow, wymienic poglady. I jaki komentarz czytam? O parasolu? Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A jakie są te sukcesy 08.02.11, 22:01 polski_francuz napisał: > Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszukac wsp > olnych projektow, wymienic poglady. > > I jaki komentarz czytam? O parasolu? > > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? > > PF szanowny Rozdętku? Jesteś w stanie je wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A jakie są te sukcesy 08.02.11, 22:06 off_nick napisała: > polski_francuz napisał: > > Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszuk > ac wsp > > olnych projektow, wymienic poglady. > > > > I jaki komentarz czytam? O parasolu? > > > > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? > > > > PF > > > szanowny Rozdętku? > Jesteś w stanie je wymienić? > > Ja bylam slepa, on jest glupszy niz ustawa przewiduje, mialas racje i Dana miala racje, rozdetek, podob,ny do bigoslawa , bo Bigoslaw tez rozdetek. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Gini, powiem Tobie, że 08.02.11, 22:14 gini napisała: > Ja bylam slepa, on jest glupszy niz ustawa przewiduje, mialas racje i Dana mial > a racje, rozdetek, podob,ny do bigoslawa , bo Bigoslaw tez rozdetek. > Danka w ogóle i w szczególe miała rację, wszak ona Żydówka z samych Żydowic... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, powiem Tobie, że 08.02.11, 22:21 off_nick napisała: > gini napisała: > > Ja bylam slepa, on jest glupszy niz ustawa przewiduje, mialas racje i Dan > a mial > > a racje, rozdetek, podob,ny do bigoslawa , bo Bigoslaw tez rozdetek. > > > > > Danka w ogóle i w szczególe miała rację, wszak ona Żydówka z samych Żydowic... > > Przestan bo ja mam dzis pogrossowski atak antysemityzma, a poniewaz pan Wozniakowski ze Znaku sie oburzyl na Polakow ,ze sa patrioci defensywni, to ja przeszlam na patriotyzm ofensywny teraz. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Pan Woźniakowski 08.02.11, 22:32 gini napisała: > > Przestan bo ja mam dzis pogrossowski atak antysemityzma, a poniewaz pan W > ozniakowski ze Znaku sie oburzyl na Polakow ,ze sa patrioci defensywni, to ja p > rzeszlam na patriotyzm ofensywny teraz. > > to raczej niech Księciu Niezłomnemu za ochronę i pomyślność swojej rodziny dziękuje, a nie dopuszcza do bezczeszczenia jego pamięci przez eseistów... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mam cie, Placzku Francowaty potraktowac// 10.02.11, 20:09 ..z odpowiednim szacunkiem?! Najpierw gryzon ponawyplakiwal sie Kropce w biust, a gdy ta powycinala moje przepojnone obietywizmem antyfrancowate posty, przykical tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: .msciciel Bronislaw 11.02.11, 08:06 gini napisała: > seawolf.salon24.pl/ z kazdym nowym bronkiem dodatkowy liść do wieńca chwały, po gajowym jamajskim, wale powodziowym czas na kabotyna wajmarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Durnowaty 08.02.11, 22:05 polski_francuz napisał: > komentarz. > > Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszukac wsp > olnych projektow, wymienic poglady. > > I jaki komentarz czytam? O parasolu? > > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? > > PF A jaki to znowu sukces?Bigoslaw Himalajski dal sobie zrobic pare fotek, w ktorych zachowal sie jak prostak a nie maz stanu?Juz sukces odtrabiles, a jaki znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_polo_1 Sukces dyplomatyczny 08.02.11, 22:13 organizatora polega na tym, ze politycy przyjezdzaja by porozmawiac. Lech Kaczynski zerwal jedno ze spotkan w 2006 bo smial postawic swoje prywatne interesy na interesami kraju. George W. Bush byl o wiele wiekszym glupkiem niz Komorowski. A jakos nie czytam Amerykanow wytykajacym mu te glupote. Dlaczego? Ano oszczedzaja ich sline do plucia na wrogow. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Sukces dyplomatyczny 08.02.11, 22:24 marco_polo_1 napisał: > organizatora polega na tym, ze politycy przyjezdzaja by porozmawiac. Lech Kaczy > nski zerwal jedno ze spotkan w 2006 bo smial postawic swoje prywatne interesy n > a interesami kraju. > > George W. Bush byl o wiele wiekszym glupkiem niz Komorowski. A jakos nie czytam > Amerykanow wytykajacym mu te glupote. > > Dlaczego? > > Ano oszczedzaja ich sline do plucia na wrogow. > > PF Ja przepraszam ja nie lubilam Busha, nie lubilam Walesy, ale Bigoslaw himalajski przebija w glupocie ich obydwu. Moze jutro podrzuce do tego watku cos na temat L Ka czynskiego bo znow palnales glupote, . Ciesz sie ty strasznie przypominasz Bigoslawa. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:P-F 08.02.11, 22:22 Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszukac wsp > olnych projektow, wymienic poglady. > > I jaki komentarz czytam? O parasolu? > > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? Projektowac to oni moga mode na wystawe w Moskwie. A Trojkat....(?) to sie dawno skonczyl a tu chcial tylko pan Gajowy wystapic w teatrze jako dyrektor. Spotkanie bylo na lapu-capu bez cienia polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pseudo-Polki 08.02.11, 22:30 "Spotkanie bylo na lapu-capu" Grzesiek, nie bede komus znajacemu zwiazki zawodowe tlumaczyl, ze najwazniejsza rzecz jest dialog. I trzeba by faktycznie durnowatymi i zakutymi palami by z dialogu drwic jak te dwie pseudo-Polki. PF Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Durnowaty 08.02.11, 22:33 polski_francuz napisał: > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? Jej i jej podobnych nie obchodzi interes Polski. To są ludzie, którzy w dupie mają interes Polski. Ich obchodzi klęska Tuska, Komorowskiego i PO, choćby miała ona być jednocześnie klęską Polski. To są właśnie prawdziwi zaprzańcy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zal wola 08.02.11, 22:40 "To są właśnie prawdziwi zaprzańcy" Mysle, ze to zwykla glupota. Zaprzanstwo wymagalo by wiecej zlej woli. PF Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Zal wola 08.02.11, 23:15 polski_francuz napisał: > "To są właśnie prawdziwi zaprzańcy" > > Mysle, ze to zwykla glupota. Zaprzanstwo wymagalo by wiecej zlej woli. > > PF ================= To zaprzaństwo, jednak, a złą wolą, te okropne baby, obdzieliłyby całą armię zaprzańców. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Durnowaty 08.02.11, 23:07 polski_francuz napisał: > komentarz. > > Wazni politycy europejscy politycy przyjechali do Polski. Pogadac, poszukac wsp > olnych projektow, wymienic poglady. > > I jaki komentarz czytam? O parasolu? > > Czys juz zupelnie oglupiala? Nie cieszysz sie z sukcesow Polski? > > PF Masz rację, rzygać sie chce. Ale dla nich im gorzej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Durnowaty 08.02.11, 23:22 wikul napisał: > Masz rację, rzygać sie chce. Ale dla nich im gorzej, tym lepiej. Bez obawy, z powodu medialnych mdłości, takich aktorskich i udawanych niczym udawana inteligencja Olbrychskiego nikt jeszcze pawia nie puścił... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Były wyborca - Marcin Meller 10.02.11, 18:52 Marcin Meller, "były wyborca" PO, w liście otwartym na facebooku: "Gdyby Lech Kaczyński rzucił jeden z wielu "dowcipów" Bronisława Komorowskiego, zostałby rojechany na miazgę, ale w przypadku tego Prezydenta Wam to nie przeszkadza." Facebook Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Trojkat na deszczu 10.02.11, 20:45 gini napisała: > [img]https://i.wp.pl/a/f/jpeg/26218/trojkat_weimarski_spotkanie_pap_550_2.jpeg[/ > img] > > Cos nie tegie maja miny, a Sarkozemu nawet parasolki bidakowi pozalowali. > > *Bo choc tego pewnie nie widac, to on z cala pewnoscia ma na glowie tradycyjny beret z antenka. Odpowiedz Link Zgłoś