Dodaj do ulubionych

Na kogo dzisiaj leca dziewczyny?

26.03.11, 21:03
Za czasow mojej mlodosci w latach 60tych warto bylo byc gitarzysta i miec dlugie wlosy. Potem, w nastepnej dekadzie, na topie byli rewolucjonisci. W latach 80tych, wladze wzieli serc dziewczecych wzieli yuppies=young urban professionals.

Potem, przyznam sie, juz nie wiem.

A dzisiaj?

PF
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 26.03.11, 21:10
      polski_francuz napisał:
      > A dzisiaj?

A ile lat mają mieć te dziewczyny? Około 60-tki wystarczy być ogolonym i mieć wyczyszczone buty, a i tak zdrowie jest najważniejsze. smile
      • polski_francuz Maja byc mlode! 26.03.11, 21:12
        przynajmniej duchemsmile

PF
        • matelot Re: Maja byc mlode! 26.03.11, 21:22
          Blachary (łac. Pustakus Blacharensis), jak łatwo zgadnąć, lecą na kształty zaklęte w blaszanej karoserii.
          nonsensopedia.wikia.com/wiki/Blachara
          Galerianki - Centrum handlowe, karta kredytowa „sponsora”, kilka nowych szmatek, a potem spłacenie długu... ciałem. Czy to już prostytucja?

www.miejski.pl/slowo-Galerianka
          A inne? - inne dziewczyny często lecą na Ibizę, Kanary, ale nie ma reguły, ... Dziewczynki lecą na kasę i samochody, czasem na wygląd na wygląd. ...
          • g-48 Re: Matolku drogi i wspanialy. 28.03.11, 12:56
            Blachary (łac. Pustakus Blacharensis), jak łatwo zgadnąć, lecą na kształty zakl
            > ęte w blaszanej karoserii.
            Tak tez myslalem zes jest konserwowy.
    • wikul Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 26.03.11, 21:26
      polski_francuz napisał:

> Za czasow mojej mlodosci w latach 60tych warto bylo byc gitarzysta i miec dlugi
      > e wlosy. Potem, w nastepnej dekadzie, na topie byli rewolucjonisci. W latach 80
      > tych, wladze wzieli serc dziewczecych wzieli yuppies=young urban profess
      > ionals.
      >
      > Potem, przyznam sie, juz nie wiem.
      >
      > A dzisiaj?
      >
      > PF

Chyba na berlusconich. Bunga-bunga.
      • a000000 Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 26.03.11, 21:56
        na kogo lecą dzisiejsze dziewczyny?

Fura, skóra, komóra.... czyli na kasiorę. Tak zwane "wartości" z ubiegłych pokoleń poszły w siną dal, w siną dal... za kochasiem, który odszedł w siną dal....
        • melord Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 26.03.11, 22:44
          a000000 napisała:

> Fura, skóra, komóra.... czyli na kasiorę. Tak zwane "wartości" z ubiegłych poko
          > leń poszły w siną dal, w siną dal... za kochasiem, który odszedł w siną dal....

wlasnie...
          dlatego pytanie powinno byc.....na CO dzisiaj leca dziewczyny?
        • polski_francuz Moze nie wszystkie? 27.03.11, 08:46
          Jak rodzice w domu maja wartosci to i dzieci ich nabieraja?

PF
          • matelot Re: Moze nie wszystkie? 27.03.11, 10:23
            polski_francuz napisał:

> Jak rodzice w domu maja wartosci to i dzieci ich nabieraja?
            >
            > PF

====================
            Ech... już za "moich czasów" mawiało się, że najlepsze są panienki z bardzo dobrych domów...
    • t_ete :) 26.03.11, 23:38
      moze rozne dziewczyny leca na rozne rzeczy ?
      pewnie niektore nadal leca na gitarzystow (moze grajacych inna muzyke) smile

A w latach 80-tych wladze serc wielu dziewczyn wzieli brodaci w kurtkach z demobilu i z powalanymi farba lapami ... w kraju oczywiscie bo swiat szedl sobie inna droga ...

tete
      • polski_francuz Re: :) 27.03.11, 08:48
        Takiej emocji jaka wzbudzali Bitelsi czy Czerwone Gitary juz chyba nie nie wzbudzaja? owczesna popularnosc miala tez odrobina buntu socjologicznego. Bitelsi pochodzili z ludu a nie z burzuazji.

PF
      • matelot Re: :) 27.03.11, 10:29
        A ja jednak pozostanę w "tonacji" motoryzacyjnej smile Właśnie przed chwilą oglądałem zawody F1 w Australii no i w stajniach poszczególnych teamów ślicznych dziewcząt było co nie miara. Wszystkie patrzyły maślanymi oczkami na zwycięzców wyścigu. Każda czekała na choćby kroplę szampana, którym zawodnicy z podium polewali się wzajemnie, celując czasem w "markietanki" wink
        • a000000 Re: :) 27.03.11, 12:14
          matelot napisał:

>Wszystkie patrzyły maślanymi oczkami na zwycięzców

Formuła 1.... wiesz jaka kasiora tam się przelewa????? Te ślicznotki wiedzą.
          • matelot Re: :) 27.03.11, 13:32
            a000000 napisała:

> matelot napisał:
            >
            > >Wszystkie patrzyły maślanymi oczkami na zwycięzców
            >
            > Formuła 1.... wiesz jaka kasiora tam się przelewa????? Te ślicznotki wiedzą.

=============
            Jasne, kasiora TEŻ, ale ci chłopcy jeżdżący w tych bolidach, są niczego sobie. Pokazywano nawet fanki Kubicy, które trzymały sporządzone ad hoc mini plakaciki z życzeniami zdrowia dla naszego kierowcy.
          • wikul Re: :) 27.03.11, 14:28
            a000000 napisała:

> matelot napisał:
            >
            > >Wszystkie patrzyły maślanymi oczkami na zwycięzców
            >
            > Formuła 1.... wiesz jaka kasiora tam się przelewa????? Te ślicznotki wiedzą.

A co się przelewa u Kadafiego że patrzą na niego maślanymi oczkami ? Własnie niedawno obejrzałem film o jego damskiej gwardii przybocznej.
            • marouder.eu Ędriu, znany obecnie pod pseudonimem.. 27.03.11, 14:53
              ..Nihilistka moglby robic na forach za Kadafiego. Ma podobniez 48 cm IQ!
            • a000000 Re: :) 27.03.11, 16:26
              wikul napisał:

> A co się przelewa u Kadafiego że patrzą na niego maślanymi oczkami ?

KASIORA, bardzo wielka kasiora... i władza....

Też film widziałam. I widziałam pustkę i smutek w oczach, sztuczny uśmiech przylepiony do twarzy, poczucie jakiejś groteski.... te kobiety tyrają jak woły robocze....a wmawia się im, że tak właśnie wygląda wolność. To są "żywe tarcze" wodza... wokół islam - a w islamie śmierć z ręki kobiety jest hańbiąca.... więc nikt nie ryzykuje...
              Zauważyłeś jak bardzo wypowiedzi były wyuczone? One nawet "własnymi słowami" nie potrafiły się odezwać....na pytanie spoza listy - pani milczała ze strachem.

Jedna pani w mundurze stwierdziła, że w Libii kobiety są równe mężczyźnie.... zapomniała dodać, że w proporcji jak 1:2
    • pan.scan Zależy od siły oddziaływania 27.03.11, 13:25
      Jedne lecą na oddech Mentos Pure Fresh, inne na faceta w Citroenie z serii uwodzicielskiego głosu "Citroen, creative technologie" są i takie, które polecą na faceta umiejącego obchodzić się z Vanish Oxyaction Intelligence Plus i umiejącego zrobić smaczny obiad na bazie sosów Knorra .
      Sądzę, że tym skromniejszym wystarczą ładne zęby faceta używającego Colgate Whitening Advanced, dezodorantu Adidas Deep Energy, noszącego buty Nike Backboard i używającego multimedialnego laptopa Apple Mackbook Pro.
      • polski_francuz Apple 27.03.11, 15:08
        jest bardziej trendy niz HP? Cholera, znow sie pomylilemsmile

A serio, niektore programy sa jeszcze ciagle niekompatybilne miedzy Windows a Apple.

PF
        • marouder.eu Cotyniepowiesz, Francowaty:)/nt 27.03.11, 15:27
        • pan.scan Re: Apple 27.03.11, 15:34
          Istotne jest to, że porównywalny Apple jest dużo droższy od HP, przez co bardziej szpanerski. A to się liczy w rozmowach towarzyskich.
          Co do programów - szczerze mówiąc nie jestem w kursie dzieła. Zaczynałem przy Win 3.0 i jestem nadal wierny okienkom.
        • rycho7 Re: Apple 27.03.11, 18:47
          polski_francuz napisał:

> jest bardziej trendy niz HP?

Oslabiles mnie. To ponizej mojej godnosci polowac na dziewczyny przy pomocy trendy komputera. Takie dziewczyny sie dyskwalifikuja jak dla mnie.

Komputer jest narzedziem jak mlotek. Trzeba miec skrzynke z dobrze dobranymi narzedziami, a nie z jednym modnym. Jako informatyk na komputer moze rwalem dziewczyny we wczesnej mlodosci. Ale jak znam kobiety mialo to raczej znaczenie dochodowego i trwalego zawodu. Zelastwo raczej nie podniecalo w detalach.
          • jaceq Re: Apple 27.03.11, 19:06
            rycho7 napisał:

> Jako informatyk na komputer moze rwalem dziew
            > czyny we wczesnej mlodosci.

Kiedyś sprzedałem malucha, by kupić sobie blaszaka z 286 i twardzielem 20MB.
            Dziewczyny twierdziły, że naonczas byłem bardziej, hm, pociągający z maluchem niż z blaszakiem.
            Blaszak sprawił, że po bodaj roku mogłem sobie znowu jeździć czymś znacznie lepszym od malucha. Współczesne blachary nie pochodzą raczej od "blaszaka". Nie pochodzą nawet od makintosza. Może, może, przyznają się do jakiegoś związku z ajfonem.
            • rycho7 dola czarownika z krainy Oz 27.03.11, 19:17
              jaceq napisał:

> Dziewczyny twierdziły, że naonczas byłem bardziej, hm, pociągający z maluchem

To wyrazalo sie jako maly ale figlarny?

> Blaszak sprawił

Przeprowadziles selekcje tych, ktore sie Toba interesowaly.
              • jaceq Re: dola czarownika z krainy Oz 27.03.11, 19:30
                rycho7 napisał:

> To wyrazalo sie jako maly ale figlarny?

To wyrażało się bardzo rozmaicie. Jedno było stałe: blaszakiem nie mogłeś nigdzie podwieźć, maluchem tak. A
                Csuspicious_ver
                MS DOS 2.0
                i problemy, że nie chciał widzieć mojego HDD - co to wtedy kogo obchodziło?

> Przeprowadziles selekcje tych, ktore sie Toba interesowaly.

Rychu, selekcje były wszędzie. Tak było, jest i tak będzie. Wystarczyło podjechać czymkolwiek pod akademik na Smyczkowej. Niestety, nie było selekcji, która by rozwiązała problem, że to nie FAT12 był źródłem, ale wersja dosa. A problemy z asm były dopiero przede mną.
                • rycho7 przypadkowo znalazlem dzis w skladzie .iso 27.03.11, 19:38
                  jaceq napisał:

> MS DOS 2.0

Bylem pewien, ze gnioty M$ zniknely w niebycie nieslawy.

> problemy, że nie chciał widzieć mojego HDD - co to wtedy kogo obchodziło?

Najwazniejsze, ze nie obchodzilo zlodzieja softu CP/M.

> A problemy z asm były dopiero przede mną.

Obecnie terrorysci panstwowi scigaja baranow za to, ze maja czelnosc nie uzywac produktow monopolisty.
                  • jaceq Re: przypadkowo znalazlem dzis w skladzie .iso 27.03.11, 19:45
                    > Najwazniejsze, ze nie obchodzilo zlodzieja softu CP/M.

Dokładnie trafiłeś. Chodziło o zmałpowanie pewnego rozwiązania, żywcem zerżniętego z CP/M, które dawało się rozpowszechniać na giełdzie na Grzybowskiej. W pierwszy weekend - 5 sprzedanych. W drugi - 50. W trzeci - ponad 1000. Przyznasz, że to było tempo? Niestety, włączył się monopolista i niedługo zaczął rozpowszechniać swoje rozwiązanie grubo poniżej naszych kosztów, tak więc wkrótce wzięliśmy i zbankrutowaliśmy, bo co niby mieliśmy robić? Na szczęście były inne rzeczy.
      • jaceq Re: Zależy od siły oddziaływania 27.03.11, 18:20
        > i używającego multimedialnego laptopa Apple Mackbook Pro.

Eee, na to lecą tylko pedały. To taki pedalski laptop.
    • marouder.eu No, ty, Francowaty zaliczyles wszystkie trendy... 27.03.11, 13:34
      ...mimo to w relacjach z kobietami zawsze pozostawales ostatnim dupa.
      Zalecam ci wykreowanie sie na metroseksualiste, bowiem w przyjaznych ci kregach taki wlasnie typ "mezczyzny" aktualnie obowiazujesmile
    • qwardian Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 27.03.11, 16:45
      One to jedne wiedzą i nie ma żadnego znaczenia jak kto się stara. Znałem dwie Francuzki, jedna super hot, bardzo zachowawcza, inteligentna, wydaje się bezwzględna, ale przy bliższym poznaniu OK, druga przystępniejsza, również inteligentna, zachował się adres sprzed ponad 20 lat, przepisuję z kalendarzyka, coś jak Povayastruc, chyba z południa Francji.
      • qwardian Re: Na kogo dzisiaj leca dziewczyny? 27.03.11, 17:50

www.widelec.pl/widelec/1,111641,9309564,Laska_dnia__Maria_Clara_Rodriguez.html?bo=1
        No chyba jedyny rzeczowy materiał w Wyborczej, bo Kolumbijki faktycznie w realu biją urodą.
    • perli Kiecka, 27.03.11, 18:11
      ljeci na siłę w mięśniach, Kiecka, kjurna, nie przestawi sjobie mebla.
      Kiecka
      • qwardian Re: Kiecka, 27.03.11, 18:32
        Perli, kobiety nie mają łatwo, pie...ięty facet to sporo gorzej niż walnięta kobieta, a to ostatnie nawet ma swój wdzięk...
        • perli Kiecka, 27.03.11, 18:40
          smile))), tak właśnie jest, perli and Kiecka, kłania się.
          Kiecka and perli
      • polski_francuz Miesni 27.03.11, 22:41
        od pewnego wieku nie da sie juz trenowac.

Kilka lat temu chcialem cwiczyc z jednym mlodym, jak on sam, przez wakacje i potem z 3 miesiece sciegna mnie bolaly.

Od 50+ juz tylko zachowawcze cwiczenia.

Sorry...

PF
        • perli jeżeli, 27.03.11, 23:26
          potrafisz napisać dobre haiku, w wieku, powiedzmy 86sześciu lat, to i w siatkówkę możesz grać.
    • perla to najdurnieszy wątek w historii Aqua 28.03.11, 00:06
      gdzie średnia wieku wynosi circa 60 lat.
      No, może odkąd kotleta trzeba utrzymać sztucznie przy życiu, to średnia podczas jego nieobecności spada na 55 lat.
      A ty, stary francuski idioto to pomacać już teraz możesz co najwyżej.
      Też coś, taki wątek zakładać.
      Obciach, albo się schlałeś i po pijaku pies na baby się nagle obudził. Za późno, emigrantów za 100 dolary w kieszeni, to dziś tylko tirówki zapraszają. Trzeba było zostać w Polsce a nie za kiełbasą w sklepie spieprzać jak szczur. Wtedy byś wiedział.
      Aha, pisałeś do mnie coś o tapicerze. Widzisz emigrancka miernoto, tapicerstwo to piękny zawód, a dochodowy wtedy jest gdy okucia i sprężyny robi się ze złota próby 999. Ale aby tak robić trzeba uważnie czytać projekty ustaw tow. komisarza Tuska. I mieć info. A ty szukasz infa na publicznym forum, co wskazuje żeś kretyn jest właśnie.
      • ewa8a Re: to najdurnieszy wątek w historii Aqua 28.03.11, 09:29
        Ech, Perła czepiasz się. Sam głupsze zakładałeś. Chce PF pogadać na tematy z pogranicza socjologii, są chętni, więc w czym problem. Problemem będzie gdy natręctwo myśli przybierze takie rozmiary, że Francuz zacznie zakładać 10 wątków dziennie o naiwnych dziewczątkach.
        • polski_francuz Merci Eva 28.03.11, 11:02
          chcialem rano, przed praca, na ten post odpowiedziec, ale mi sie uszy czerwone zrobily i zamiast cholerowac, zostawilem to w spokoju liczac na inteligencje forumowiczow.

Nie pomylilem sie

PF
      • wikul Re: to najdurnieszy wątek w historii Aqua 28.03.11, 11:20
        Wyluzuj Perła, sam głupsze watki zakladałeś. Każdy może o czym chce, nawet jak popada w obsesje, które tobie też się zdarzały.
      • dachs Re: to najdurnieszy wątek w historii Aqua 28.03.11, 17:51
        Masz rację Perła, bo dziewczyny lecą na głównie na Ciebie i na mnie.
        Ale skąd PF ma o tym wiedzieć? smile
        • wikul ''Najlepsza na świecie jest miłość w klozecie'' 28.03.11, 22:56
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80354,9336338,_Obraz_wspolzycia_sprzeczny_z_moralnoscia____300_tys_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka