fornetti 12.02.03, 12:20 Bierz mnie.... bo stygnę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: Halo! 12.02.03, 12:22 .. w takim razie zadzwon do zakladu pogrzebowego ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Halo! 12.02.03, 12:23 a z jakim nadzieniem? bo nie wiem czy będziesz mi smakował! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Halo! 12.02.03, 12:25 silvii napisała: > a z jakim nadzieniem? bo nie wiem czy będziesz mi smakował! ;))) .. zimnym .. tzn coraz chlodniejszym :)) .. sztywnieje jak wystgnie Enancjo ps .. srki ze sie tak ponuro wtracam, ale taki nastroj Odpowiedz Link Zgłoś
fornetti Re: Halo! 12.02.03, 12:38 ależ ja jestem ciągle ciepłym ciasteczkiem i jesli mnie zjesz to napewno nastrój Ci się poprawi:) Jesli chodzi o smaki to dla pań mamy cieplutką marmoladkę albo truskaweczke....:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Halo! 12.02.03, 12:45 EEEEEE beeeeeeeeeeeeee.... nie lubię cukierkowych klimatów... wolę coś hm... ostrzejszego!!! no może jakbyś był z nadzieniem.... serowo-cebulowym!!! może nawet bym się skusiła... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fornetti Re: Halo! 12.02.03, 12:53 się robi!:)) a jesli Pani sobie zyczy coś bardziej ostrego to proponuje o smaku czerwonej ostrej papryczki;)) a dla panów coś specjalnego, ciasteczko o smaku świezej makrelki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Halo! 12.02.03, 13:07 Dziękuję bardzo! ale nie przesadzajmy! od czuszki dostaję zadyszki!!! ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fornetti Re: Halo! 12.02.03, 13:11 i kolorki na twarzy:) czyz nie o to chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Halo! 12.02.03, 13:14 kolorki... to ja lubię mieć nie tylko na twarzy... ;))) jeśli juz mamy być tak dokładni! a ponieważ lubię, jak utrzymują się długo... czuszka nie jest w tym momencie wskazana!!! "uno momento" - absolutnie mnie nie satysfakcjonuje! Odpowiedz Link Zgłoś