Dodaj do ulubionych

piotrq - uwaga na wariata..

IP: *.98.252.64.snet.net 15.08.01, 17:04
Ten gosc sprawia wrazenie psychicznie niezrownowazonego w swoich postach:
- pluje na swoich dyskutantow jak sie z nimi nie zgadza
- wyzywa ich na pojedynek (przez Internet -)))) , nawet jesli ci mieszkaja na
drugim koncu swiata..
- nastepni chwali sie ze jaka to ma kolekjce broni
- broni Albanczykow (ktorych malo kto juz toleruje w Europie)
- uwaza NATO za swoistego aniola,zeslanego zeby wprowadzic "lad" na swiecie
- jest zydem i uwaza Zydow za narod wybrany
- jest prawicowym durniem - prawdopodobnie dlatego ze "dorobil sie" jakiego
malego interesu w Polsce
- nie potrafi samodzielnie myslec - powtarza slogany oficjalnej propagandy

Wniosek : dyskutuj z nim na wlasne ryzyko...
Obserwuj wątek
    • sceptyk Re: piotrq - uwaga na wariata.. 15.08.01, 17:08
      O cholera, a ja - nieswiadom - do niego przed chwila cos napisalem. Doradz co
      robic.
      • Gość: Hiacynt Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 17:35
        sceptyk napisał(a):

> O cholera, a ja - nieswiadom - do niego przed chwila cos napisalem. Doradz co
        > robic.

Złóż samokrytykę. Kiedyś pomagało.
      • Gość: mmx Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: *.98.252.64.snet.net 15.08.01, 17:36
        sceptyk napisał(a):

> O cholera, a ja - nieswiadom - do niego przed chwila cos napisalem. Doradz co
        > robic.

To zalezy gdzie mieszkasz..i co napisales.
        Pojedynek nieunikniony..
    • Gość: Perła Re: Coraz więcej psycholi IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 17:37
      mmx - kim ty kurwa jesteś aby mi mówić z kim mam rozmawiać ćwoku.
      • Gość: Hiacynt Re: Coraz więcej psycholi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 17:40
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> mmx - kim ty kurwa jesteś aby mi mówić z kim mam rozmawiać ćwoku.

Perła, czyżbyś na chwilkę opuścił muszlę.
        • Gość: Perła Re: Coraz więcej psycholi IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 18:25
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > mmx - kim ty kurwa jesteś aby mi mówić z kim mam rozmawiać ćwoku.
          >
          > Perła, czyżbyś na chwilkę opuścił muszlę.

Nie wiem o czym piszesz ale nie lubię jak się obraża ludzi których cenię, KURWA
          MAĆ właśnie.
    • Gość: witek Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: *.chello.pl 15.08.01, 17:51
      Gość portalu: mmx napisał(a):

> Ten gosc sprawia wrazenie psychicznie niezrownowazonego w swoich postach:
      > - pluje na swoich dyskutantow jak sie z nimi nie zgadza
      > - wyzywa ich na pojedynek (przez Internet -)))) , nawet jesli ci mieszkaja na
      > drugim koncu swiata..
      > - nastepni chwali sie ze jaka to ma kolekjce broni
      > - broni Albanczykow (ktorych malo kto juz toleruje w Europie)
      > - uwaza NATO za swoistego aniola,zeslanego zeby wprowadzic "lad" na swiecie
      > - jest zydem i uwaza Zydow za narod wybrany
      > - jest prawicowym durniem - prawdopodobnie dlatego ze "dorobil sie" jakiego
      > malego interesu w Polsce
      > - nie potrafi samodzielnie myslec - powtarza slogany oficjalnej propagandy
      >
      > Wniosek : dyskutuj z nim na wlasne ryzyko...

W kulturalnym i profesjonalnym towarzystwie nie mówi się "wariat" o czym jak
      widze jeszcze nie wiesz. Używa się różnych eufemizmów lub bardziej precyzyjnych
      określeń. Ryzykowałem, podobnie jak obecnie z Tobą, wiele razy i najczęściej
      słuchałem piotraq z niemałym zainteresowaniem. Łatwo przychodzi Ci stawianie
      diagnozy i tyle troski wykazujesz o innych...

Pozdrawiam
    • Gość: WojcD Mam inną opinię IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 18:32
      Panie mmx,
      mam zupełnie inną opinie o Panu Piotrze (piotrq). Rzadko można znaleźć na tym
      forum osoby, które umieją postawić fundamentalne pytanie. Dążą do PRAWDY bez
      wymądrzania się. U Pana Piotra czuje się szacunek do rozmówcy. Bardzo cenię
      sobie jego intuicję. Może jednak zrewidowałby Pan swój stosunek do niego. Może
      to tylko zbędne emocje?
      Pozdrawiam Wojciech
    • Gość: Stoik brak zgody IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 15.08.01, 19:12
      Wielokrotnie z zainteresowaniem czytałem posty PiotraQ. Czuje się w nich pasję
      charakterystyczną dla ludzi młodych. Raz na kiedyś puszczają mu nerwy, ale jest
      tego świadom i celowo ludziom nie ubliża.
      Zadziwia mnie u pana mmx użycie słowa Żyd (z małej zresztą litery), którym
      zresztą PiotrQ ewidentnie nie jest - widać to z jakiegoś założonego przez niego
      wątku - ale to sprawa drugorzędna. Jak widać PiotrQ:
      pluje na swoich dyskutantów
      broni Albańczyków (o zgrozo)
      jest Żydem - to przepełnia już czarę, taki zestaw wad mało komu się zdarza.

Pozdrawiam
      • Gość: Sin Re: totalny brak zgody IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 21:11
        Pan Piotrq jest cenną osobą dla tego forum i jeśli nie będzie mógł stanąć do
        pojedynku ( oczywiście nie z braku odwagi lecz obiektywnych przyczyn) to
        chętnie go w tym obowiązku wyręczę i posiekam mmx na kawałki.
        • Gość: witek Re: totalny brak zgody IP: *.chello.pl 15.08.01, 21:32
          Gość portalu: Sin napisał(a):

> Pan Piotrq jest cenną osobą dla tego forum i jeśli nie będzie mógł stanąć do
          > pojedynku ( oczywiście nie z braku odwagi lecz obiektywnych przyczyn) to
          > chętnie go w tym obowiązku wyręczę i posiekam mmx na kawałki.

Przepraszam, że się "wtrancam" ale z tego co gdzieś słyszałem to nikt z Was nie
          może wyzwać mmx na pojedynek. Nie pozwala na to "Polski kodeks honorowy"
          Władysława Boziewicza, Warszawa 1919. On może spokojnie pleść sobie co chce.
          Właściwie to dziwne, że tak długo przy nim rozmawiamy. Piotrq z pewnością się nie
          obraził/vide W.Boziewicz/.
          Pozdrawiam wszystkich.
          Witek
          PS.Pogadajmy sobie w innych miejscach.

• Gość: luka Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: 213.77.91.* 16.08.01, 10:37
      Gość portalu: mmx napisał(a):

> Ten gosc sprawia wrazenie psychicznie niezrownowazonego w swoich postach:
      > - pluje na swoich dyskutantow jak sie z nimi nie zgadza
      > - wyzywa ich na pojedynek (przez Internet -)))) , nawet jesli ci mieszkaja na
      > drugim koncu swiata..
      > - nastepni chwali sie ze jaka to ma kolekjce broni
      > - broni Albanczykow (ktorych malo kto juz toleruje w Europie)
      > - uwaza NATO za swoistego aniola,zeslanego zeby wprowadzic "lad" na swiecie
      > - jest zydem i uwaza Zydow za narod wybrany
      > - jest prawicowym durniem - prawdopodobnie dlatego ze "dorobil sie" jakiego
      > malego interesu w Polsce
      > - nie potrafi samodzielnie myslec - powtarza slogany oficjalnej propagandy
      >
      > Wniosek : dyskutuj z nim na wlasne ryzyko...

Twoje wnioski są nam niepotrzebne do niczego - uczestnicy forum potrafią dopierać
      rozmówców bez zbędnych rad lewicowych durniów, goebbelsowskich propagandystów,
      rasistów, przeciwników broni itd.
      Piotrq wielokrotnie wykazał się umiejętnością prowadzenia dyskusji, błyskotliwym
      wnioskowaniem i posługiwaniem się (co jest cenną umiejętnością na tym forum)
      argumentacją. Ciekawych postów twojego autorstwa jakoś sobie nie przypominam.

A pojedynkować się chciałem również ja, choć zgodnie z zasadami "Kodeksu
      honorowego" nie miałem godnych przeciwników; aby dać jednak satysfakcję nawet
      przeciwnikom parszywego stanu gotów byłem wysłać na ubitą ziemię swojego kota, a
      nawet własny kaloryfer. Niestety antagoniści wystraszyli się...
    • Gość: mmx Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: *.102.252.64.snet.net 16.08.01, 18:36
      Facet spotulnial ostatnio -
      moze mu sliny zabraklo,a moze to wynik jakiegos pojedynku...
      • Gość: max ciekawe kim JA jestem!:] ... a grono psychoterapeutow sie powieksza! IP: *.cezar.pl 16.08.01, 18:52
        analizują z tej i z tamtej strony z gory i z dołu - i maja "dryg" medyczny!:]

pozrdo? =;P
    • Gość: mmx Re: piotrq - uwaga na wariata.. IP: *.96.252.64.snet.net 19.08.01, 08:27
      Poniewaz lekko wkurzylo mnie te ciagle nawolywawanie do bitki z strony piotrq
      podalem mu propozycje ze przyjade do Polski natychmiast (z walka nazajutrz)
      jesli tylko oplaci mi bilet na trasie N.Y.-Wawa.
      Moj korespondent by relacjonowal walke na biezaco za posrednictwem Internetu
      dla wszystkich zainteresowanych...
      Moj "demand" zeby to on zaplacil za bilet wzial sie z tego ze to on pierwszy
      spytal retorycznie - "chcesz wpierdol" ..
      Coz moglem na takie dictum odpowiedziec..
      Oczywiscie moje pierwsze wrazenie bylo ze zabraklo mu argumentow wiec
      posluguje sie "argumentem sily".
      Zszokowany ta odzywka(jako ze ze pojecie "dostac wpierdol" jest mi obcesmile))
      probowalem mu wytlumaczyc ze dzielaca nas geograficzna odleglosc
      nie sprzyja kontakom "bliskiego stopnia"-)),na co spotkalem sie z zarzutem
      tchurzostwa i alternatywa w postaci wybatozenia..(jeszcze batoza w Polsce w
      XXI wieku ??) - musi byc jakis potomek hrabiow..
      W kazdym badz razie gosc z Polski jest na tyle honorowy ze nie raczyl mi
      odpowiedziec na moja ostatnia propozycje z czego wnioskuje ze zarzut
      tchorzostwa powinien byc raczej obrocony w jego strone ...
      Zaznaczam ze ja pierwszy zostalem obrzucony stekiem plwocin pod plaszczykiem
      merytorycznej dyskusji w odpowiedzi na moj post.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka