Dodaj do ulubionych

Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślązaków

05.04.11, 21:55

Danucie Gałkowej oraz pośmiertnie jej rodzicom Agnieszce i Józefowi Ślązakom został przyznany tytuł „Sprawiedliwy wśród Narodów Świata”

Ślązacy to oni są z nazwiska, ale pochodzą z Warszawy. Czy Scan już prześwietlił sytuację, bo wyniki wydają się bardzo mizerne...
Obserwuj wątek
    • matelot Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 05.04.11, 22:30
      Spadaj śmieciu. Won z tego forum!
      • perli kapucha, 05.04.11, 23:14
        nie denerwuj się, i w ten piękny sobotni wieczór idź do klubu kapuchów. Odpręż się.
        • off_nick Re: kapucha, 07.04.11, 16:44
          perli napisała:

> nie denerwuj się, i w ten piękny sobotni wieczór idź do klubu kapuchów. Odpręż
          > się.

Biedak nie może dojść do siebie po tym jak mu nożyczki przeszły koło nosa.
          A już był w ogródku, już witał się z gąską sad
          • perli Re: kapucha, 08.04.11, 21:57
            to nie to, tęsknota za Imbecyl Iceczkiem dołuje Go. Kotletem, znaczy się, Pożarskim.
            • perli Re: kapucha, pees, 08.04.11, 22:13
              raźniej pluć na Kościół w duecie, czyż nie? Ale coś mi się zdaje, że kopiemy leżącego, Offniczkowo, zatem, pa, podnoszę wątek jeszcze raz, bo jest tego wart, i robię spad.
      • piq matołot, czy to jest twoje osobiste... 07.04.11, 16:30
        ...forum? Jeśli nie, to zamknij pysk, albo załóż sobie forum prywatne i tam sobie wprowadzaj swoje porządki. A teraz idź sobie weź coś na rozum i zmień dietę, bo to, co jesz, wyraźnie ci szkodzi. Wyśpij się. Poczytaj książkę. Zrób coś ze sobą, bo zachowujesz się jak debil.
        • matelot Re: matołot, czy to jest twoje osobiste... 07.04.11, 17:25
          piq napisał:

> ...forum? Jeśli nie, to zamknij pysk, albo załóż sobie forum prywatne i tam sob
          > ie wprowadzaj swoje porządki. A teraz idź sobie weź coś na rozum i zmień dietę,
          > bo to, co jesz, wyraźnie ci szkodzi. Wyśpij się. Poczytaj książkę. Zrób coś ze
          > sobą, bo zachowujesz się jak debil.
          ================
          A kim ty tu jesteś aby mi rozkazywać, pikuś? Będzie palant robił na Konstytucję a mnie nie wolno tego napiętnować, bo co?
        • matelot Po kilku godzinach... przyznaję ze skruchą, że... 08.04.11, 00:23
          piq napisał:

> ...forum? Jeśli nie, to zamknij pysk, albo załóż sobie forum prywatne i tam sob
          > ie wprowadzaj swoje porządki. A teraz idź sobie weź coś na rozum i zmień dietę,
          > bo to, co jesz, wyraźnie ci szkodzi. Wyśpij się. Poczytaj książkę. Zrób coś ze
          > sobą, bo zachowujesz się jak debil.

... z opóźnieniem zauważyłem iż doszlusowałeś do tutejszych ciotek Klimakteryjek. To w sam raz towarzystwo dla pikusiów. One uwielbiają głaskać pikusie. Czasem robią to pod włos... wink
          • qwardian Re: Po kilku godzinach... przyznaję ze skruchą, ż 08.04.11, 00:30
            Matelocie wulgaryzm przechodził na Aqua i nie jest postrzegany za najgorszą rzecz. Ale nie wprowadzasz nic wartościowego do dyskusji...
            • matelot Re: Po kilku godzinach... przyznaję ze skruchą, ż 08.04.11, 00:39
              qwardian napisał:

> Matelocie wulgaryzm przechodził na Aqua i nie jest postrzegany za najgorszą rze
              > cz. Ale nie wprowadzasz nic wartościowego do dyskusji...

A co ty wartościowego do niej wprowadziłeś? Masz szansę zasłużyć na tolerancję z mojej strony jeżeli przeprosisz Polaków, których obraziłeś poniewierając Konstytucję.
              • piq dlaczego do reprezentowania ogółu Polaków... 08.04.11, 00:55
                ...zawsze biorą się pajace? Chyba dlatego, że nie rozumieją, iż sporo Polaków to nie debile i doskonale potrafią reprezentować się sami. Tak więc, matołot, spróbuj reprezentować tylko tych, którzy są debilami i nie potrafią się sami reprezentować. Może zrób próbę na FAq i zapytaj, kto chce, żebyś w jego imieniu, jako jego reprezentant, żądał od qwardiana przeprosin.

Aaa, zapomniałem ci powiedzieć, że jeżeli obrazisz Kodeks Postępowania Cywilnego i nie przeprosisz Polaków, to ci spalę ławeczkę przed blokiem, wyrwę kabel od internetu i zrobię straszną minę. Albo tylko to ostatnie, gdybym miał brać z ciebie, biedaczku, przykład.
                • matelot Re: dlaczego do reprezentowania ogółu Polaków... 08.04.11, 09:29
                  piq napisał:

> ...zawsze biorą się pajace? Chyba dlatego, że nie rozumieją, iż sporo Polaków t
                  > o nie debile i doskonale potrafią reprezentować się sami. Tak więc, matołot, sp
                  > róbuj reprezentować tylko tych, którzy są debilami i nie potrafią się sami repr
                  > ezentować. Może zrób próbę na FAq i zapytaj, kto chce, żebyś w jego imieniu, ja
                  > ko jego reprezentant, żądał od qwardiana przeprosin.
                  ===============
                  A jak ty się zaprezentowałeś, pikusiu? No co zrobiłeś z informacja od qwardiana, że najwyższe prawo w twojej Ojczyźnie jest śmieciem? Nie kiwnąłęś palcem a teraz z gębą pełną frazesów próbujesz się z tego wstydu uwolnić.

> Aaa, zapomniałem ci powiedzieć, że jeżeli obrazisz Kodeks Postępowania Cywilneg
                  > o i nie przeprosisz Polaków, to ci spalę ławeczkę przed blokiem, wyrwę kabel od
                  > internetu i zrobię straszną minę. Albo tylko to ostatnie, gdybym miał brać z c
                  > iebie, biedaczku, przykład.

Nuda, piqusiu. Nuda.smile
                  • piq z "informacją od qwardiana... 08.04.11, 22:26
                    ..., że najwyższe prawo w twojej Ojczyźnie jest śmieciem" nie zrobiłem nic. I to jest dowód na to, że moja przewaga intelektualna nad tobą, matołot, jest kolosalna.

Przyjmij do wiadomości, że konstytucja RP w iluś punktach jest śmieciem, i ja tak uważam. Mam do tego prawo. No i, matołot, nie mam zamiaru przepraszać za moje poglądy ani jednego Polaka, a już zwłaszcza takiego, który jest bez wątpienia kompletnym kretynem i sobie uroił, że broni ojczyzny piersią własną i występuje w imieniu narodu. Myślałem, że jeden hasz wystarczy, a tu nagle pojawiasz się ty, matołot, jako jego marny epigon.

Oczywiście nie widzisz oczywistej analogii, bo jesteś na to za głupi. Zapisz się do pisiactwa, biedaczku, tam też chętnie reprezentują wszystkich Polaków bez pytania, a jedynie z powodu jakiejś kolejnej histerii.
                    • matelot Re: z "informacją od qwardiana... 10.04.11, 20:48
                      Owszem masz prawo. Masz prawo do każdej głupoty, którą się tu popisałeś. W swojej wypowiedzi położyłeś nacisk na to by mnie obrazić. Cóż... nie udało się. Mnie żaden utopista upeerowski nie jest w stanie obrazić bo to jest tak jakbym miał się obrażać na każdego psa, który mnie oszczekuje kiedy przemierzam uliczki mojej dzielnicy.

Gorzej z qwardianem. Ja uważam, że to państwo, powinniśmy szanować takim jakim je zbudowaliśmy. I ty i ja mamy w tym udział. Mniejszy czy większy ale mamy. Taki qwardian, czy Manny tego państwa nie budowali. Nawet trudno posądzić ich o życzliwe kibicowanie. Oni chętnie wepchnęli by nasz kraj w szpony kato - oszołomów. To oni pozwalają sobie na niewybredne uwagi pod adresem państwa w którym żyję i któremu poświęcam wiele uwagi i życzliwości, wreszcie państwa, na które płacę podatki. Oni wybrali wygodne życie poza Ojczyzną (znów patos?). Tymczasem my, Polacy, zostaliśmy u siebie, znosząc trudy ustrojowej transformacji a teraz po latach, kiedy już mamy jakieś sukcesy, tak zwane polactwo usiłuje te sukcesy dezawuować. Ba, usiłują wybierać nam symbole narodowe...
                      A won!
                      • perli tekst, 10.04.11, 20:54
                        kiepski jest, Pig pożre Cię.
                        • perli Re: tekst, pees, 10.04.11, 20:58
                          On ma zajebistą wyobraźnię, a Ty, nie.
                          • perli Re: tekst, pees, dwa, 10.04.11, 21:32
                            więcej czytaj, proponuję homilię Kardynała Dziwisza, dobra.
            • wikul Re: Po kilku godzinach... przyznaję ze skruchą, ż 08.04.11, 22:28
              qwardian napisał:

> Matelocie wulgaryzm przechodził na Aqua i nie jest postrzegany za najgorszą rze
              > cz. Ale nie wprowadzasz nic wartościowego do dyskusji...

Przypomnieć ci jakie ty wartosci wprowadzasz do dyskusji, moralizatorze od siedmiu boleści.
              Np.to :

forum.gazeta.pl/forum/w,13,79472342,79472342,Donald_Cpun_na_prezydenta_alkoholika_juz_mielismy.html
    • pro100 Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 05.04.11, 22:57
      qwardian napisał:

>
      > Danucie Gałkowej oraz pośmiertnie jej rodzicom Agnieszce i Józefowi Ślązakom
      > został przyznany tytuł „Sprawiedliwy wśród Narodów Świata”

>
      > Ślązacy to oni są z nazwiska, ale pochodzą z Warszawy. Czy Scan już prześwietli
      > ł sytuację, bo wyniki wydają się bardzo mizerne...
      >
      a ilu żydów robiło na przodku?
      • ariadna-enta Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 07.04.11, 19:19
        jednak jesteś kutasem qwardian
        • hasz0 w 9 czy 19 cm?_kompleks Edypa 08.04.11, 00:16
          www.okupacjapltrwa.net/ArticleDetails.aspx?id=1067
          • hasz0 Re: w 9 czy 19 cm?_kompleks Edypa 08.04.11, 00:19
            Kutas – wulgarnie: penis, ktoś nielubiany; dawniej: pompon, frędzel, chwost, coś, co może się huśtać, dyndać, zwisać ...
            https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Rot.JPG/168px-Rot.JPGhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Szlachcic_polski.jpg/250px-Szlachcic_polski.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Kiprensky_Davydov.jpg/215px-Kiprensky_Davydov.jpg
            Tekst linka
        • matelot Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 08.04.11, 00:19
          To zabrzmiało jak podziw. Może, aby nie było wątpliwości, należało dodać - złamanym? wink
        • qwardian Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 08.04.11, 00:27

ariadna-enta napisała:

> jednak jesteś kutasem qwardian

Nie podejrzewałem Ciebie Ariadno o taką spontaniczność, ale jestem zarezerwowany. Po Polskim Francuzie moja odpowiedź również brzmi krótkie, nie. Ale będę z uwagą przyglądał się wysiłkiem jaki wkładasz w próbę zwrócenia na siebie uwagę i ułożenia sobie życia osobistego...
        • piq ariadno, odpowiadałaś na post pro100,... 08.04.11, 00:59
          ...a obraziłaś qwardiana. Nie pomyliłaś adresatów?
          • hasz0 __ATOM przemysłu "gno-" okazał się sieczką-cieczką 08.04.11, 09:08
            • hasz0 Re: __ATOM przemysłu "gno-" okazał się sieczką-ci 08.04.11, 09:12
              • hasz0 __ A nasci piczku prezent KOSĆ do obgryzania 08.04.11, 09:14
        • wikul Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 09.04.11, 00:30
          ariadna-enta napisała:

> jednak jesteś kutasem qwardian

Wglada na to że to dla niego komplement.
          • perli Wikuł, 09.04.11, 00:40
            czy jesteś krytszańskim kretynem?
            • wikul Re: Wikuł, 09.04.11, 00:48
              perli napisała:

> czy jesteś krytszańskim kretynem?

Nie zaczepiaj mnie Marycha, bo cie potraktuję jak gnidę.
              • perli wisi mi to, 09.04.11, 00:53
                i powiewa, a więc jesteś, czy też nie, kretynem?
                • wikul Re: wisi mi to, 09.04.11, 01:06
                  perli napisała:

> i powiewa, a więc jesteś, czy też nie, kretynem?

Nie trudno sie domysleć co ci wisi a co powiewa. Ode mnie jednak, zaćpana lampucero, sie odstosunkuj. Masz hasza, on nadaje na twojej fali, baw sie z nim, poetesso od siedmiu boleści.
                  • perli Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 01:13
                    zakochałaś się we Głardianie, trzeba tak było mówić od razu, a nie o jakiś gnidach chrzanić.
                    • wikul Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 01:21
                      perli napisała:

> zakochałaś się we Głardianie, trzeba tak było mówić od razu, a nie o jakiś gnid
                      > ach chrzanić.

Nie ćpaj tyle, bo ci mózg sie lasuje.
                      • perli Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 01:35
                        kretynku, lemingu, Głardian jest cały Twój, wycofuję się, z podrywawania Go jest cały Twój. Nie dziękuj.
                        • qwardian Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 12:02
                          perli napisała:

> kretynku, lemingu, Głardian jest cały Twój...

Z tymi zalotami ze strony Wikula, nie jestem pewien Perli czy jakiś romans z tego wyjdzie. Wydaje mi się, że to zalotnik z rodzaju podglądaczy przez dziurkę od klucza, a jak do czego dojdzie to wieje gdzie pieprz...

Achh Perli zawsze jestem wdzięczny kiedy się ujmujesz za mną gołą piersią...
                          • wikul Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 17:01
                            qwardian napisał:

> Achh Perli zawsze jestem wdzięczny kiedy się ujmujesz za mną gołą piersią...

Pewien młodzian z Florydy zwany PolishAm
                            Miast basenu posiadał koło domu wigwam
                            Zapytany dlaczego
                            Odparł ? drogi kolego
                            Jako Polish i Am patriotycznie w nim sram
                            Wh Rower
                            • qwardian Re: wisi mi to, okiej, 10.04.11, 10:23

Na romantyzm ci się zebrało pedale, poezję tworzysz, może jeszcze na harfie mi zaczniesz grać pod oknem imbecylu...
                              • wikul Re: wisi mi to, okiej, 10.04.11, 14:47
                                qwardian napisał:

> Na romantyzm ci się zebrało pedale, poezję tworzysz, może jeszcze na harfie mi
                                > zaczniesz grać pod oknem imbecylu...

O, musialo alfonsa zaboleć. To dopiero preludium, zgromadziłem calkiem pokaźny zbiorek twoich enuncjacji. Jak sie nie uspokoisz gó...jadzie, zacznę to systematycznie ujawniać.
                          • perli Re: wisi mi to, okiej, 10.04.11, 20:14
                            smile)) staram się, niestety ta pierś to nadal B 85 pięć. I nie rośnie, a przeca mamy wiosnę.
                        • wikul Re: wisi mi to, okiej, 09.04.11, 16:56
                          perli napisała:

> kretynku, lemingu, Głardian jest cały Twój, wycofuję się, z podrywawania Go jes
                          > t cały Twój. Nie dziękuj.

Ty nigdy nie trzeźwiejesz ? Spróbuj sie jednak leczyć.
    • ariadna-enta Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 11.04.11, 13:50
      Twoja analiza jest guzik warta
      nazwałam cię jak nazwałam bo tak wlasnie o tobie myślę
      wsród Ślązaków nie brakuje sprawiedlwiych wśród narodów świata
      a ty się dokładnie wpisujesz w niedawne słowa Kaczyskiego na temat Ślązaków
      jesteś więc tym co napisałam parę dni temu,

• wikul Re: Sprawiedliwi wśród narodów świata analiza Ślą 11.04.11, 13:52
        ariadna-enta napisała:

> Twoja analiza jest guzik warta
        > nazwałam cię jak nazwałam bo tak wlasnie o tobie myślę
        > wsród Ślązaków nie brakuje sprawiedlwiych wśród narodów świata
        > a ty się dokładnie wpisujesz w niedawne słowa Kaczyskiego na temat Ślązaków
        > jesteś więc tym co napisałam parę dni temu,

Popieram, popieram, ariadno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka