perla 21.04.11, 18:05 www.youtube.com/watch?v=CenkbmGzqik&feature=player_embedded ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ no ciekawe, to "nad Smoleńskiem". Czyżby chlapnął niechcący w zdenerwowaniu właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matelot Re: Tusk - "zginęli nad Smoleńskiem" 21.04.11, 19:00 Ty już jesteś głupszy od belgijskiej właśnie. A w ogóle to pisanie o Smoleńsku jest passe. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 tow chrabia i tow donald niech żyją! 21.04.11, 20:14 matelot napisał: > Ty już jesteś głupszy od belgijskiej właśnie. A w ogóle to pisanie o Smoleńsku > jest passe. nieder mit kaczoren www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pLej6qYjEE0 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Matolek masz na dobranoc nic nie jest passe 21.04.11, 21:26 czarownica.salon24.pl/300312,tusku-przestan-klamac-to-juz-nie-jest-smieszne-to-zaczyna-prze Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Chwilowo 21.04.11, 21:40 jaceq napisał: > w duріе mam ten cały Smoleńsk. Jak większość społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Chwilowo 21.04.11, 21:50 Nie rozumiem tego. Święta po smoleńsku. Rano w Trójce (jakoby odpisionej) gulgotanie Semki. O Smoleńsku, bo o czym by. Otwierasz lodówkę - a tam kaczka. Po smoleńsku, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Chwilowo 21.04.11, 21:54 Podobno jest programik, który nie pozwala otworzyć stron ze słowem Smoleńsk. Jak natrafię to zainstaluję Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Chwilowo 21.04.11, 22:10 matelot napisał: > Podobno jest programik, który nie pozwala otworzyć stron ze słowem Smoleńsk. Ja > k natrafię to zainstaluję Ja kurde mam prawo do kwietnia bez tego zasranego Smoleńska bez żadnego programiku. Niech sobie instalują ci, którzy żerują na Smoleńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Chwilowo 21.04.11, 22:18 Nie bardzo rozumiem. Rzecz w tym, że można, przy pomocy tego programiku, uwolnić się od wszelkich materiałów w sieci, gdzie występuje słowo "Smoleńsk". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Chwilowo 21.04.11, 22:26 Ale oprócz Giniów rozmaitych jest jeszcze podgardle Semki gulgoczące rano w trójce, jest telewizja, prasa papierowa, no i jest ta nieszczęsna lodówka. Ріеrdolca dostali. Obłęd! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: i jeszcze 21.04.11, 22:43 t_ete napisała: > Twoja sygnaturka Jacqu W mojej sygnaturce nie ma ani litery ze "Smoleńska". Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete to prawda :) 21.04.11, 23:02 ze nie ma slowa na litere 'S' .... ... sam wiesz gdzie sie rozbili ... sam wiesz kto to zrobil ... sam wiesz kto pomagal ... sam wiesz jak to sie stalo A ja sie probuje dystansowac i czekam na raport zespolu Millera. tete Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: to prawda :) 21.04.11, 23:08 Mnie już ten raport wisi. Zadbano o to, by wisiał (celowo?) A swoje wiem. Potrafię kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 swieto ucieczki Zydow ze Smolenska 21.04.11, 23:21 jaceq napisał: > Mnie już ten raport wisi Odmawiasz smarowania framug jucha gnojarka? Bedzie Ci to zapamietane. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: to prawda :) 22.04.11, 10:36 t_ete napisała: > ze nie ma slowa na litere 'S' .... > > ... sam wiesz gdzie sie rozbili > ... sam wiesz kto to zrobil > ... sam wiesz kto pomagal > ... sam wiesz jak to sie stalo > > A ja sie probuje dystansowac i czekam na raport zespolu Millera. > > tete > Raport Millera tak, bez dowodow bez dokumentow , to bedzie bardzo rzetelny raport, moze pojda do jakiejs wrozki, albo do jasnowidza. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: to prawda :) 22.04.11, 12:56 Jerzy Miller bawi sie z nami w ciuciubabke. Pan Miller stwierdzil dzisiaj, ze jego komisja jest na etapie podsumowywania prac i w maju lub w czerwcu raport sie ukaze.Tyle, ze z malym zastrzezeniem, otoz komisja wystapila Rosjan o dokumenty do Rosji, lista tych dokumentow liczy stron 20.Dokumentow nie ma .ale Miller liczy ze w miedzyczasie Rosjanie przysla cokolwiek i wtedy praca nad raportem zacznie sie od nowa. Miller dodal, ze nie nalezy sie spieszyc ,bo najwazniejsze dla niego aby dokladnie wszystko sprawdzic .Zgadzam sie , trzeba sprawdzac dokladnie. Jedno mnie jednak rzucilo na kolana, . Miller nie ma dokumentow, nie wie . kiedy je . dostanie,i czy dostanie w ogole, ale juz . mowi ,ze raport jest na ukonczeniu i w maju lub czerwcu bedzie gotowy. Czy ktos mi wyjasni, na jakiej zasadzie pracuje ta komisja? Wraku nie maja ,czarnych skrzynek nie maja dokumentow nie maja . Na szczescie maja jeszcze jedna tutke, na ktorej beda przeprowadzac eksperyment (o ile tutka sie znowu nie zepsuje) Jak oni w ogole pracuja nad jakims raportem?Co oni chca przedstawic ludziom, i kiedy, bo cos mi sie zdaje, ze Miller gra na czas. www.rp.pl/artykul/2,641331.html czarownica.salon24.pl/296890,jerzy-miller-bawi-sie-z-nami-w-ciuciubabke Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: to prawda :) 22.04.11, 13:36 gini napisała: > Czy ktos mi wyjasni, na jakiej zasadzie pracuje ta komisja? Fusy, moja droga. Wróżenie z fusów, podparte badaniami opinii społecznej, najlepiej SMS-owej. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Chwilowo 21.04.11, 22:35 Jacus, to po co targasz juz pôl roku te smolenska wizytowke, wzieta z powietrza? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Chwilowo 21.04.11, 22:29 matelot napisał: > Podobno jest programik, który nie pozwala otworzyć stron ze słowem Smoleńsk. Ja > k natrafię to zainstaluję Tak, wczoraj pisali że jakis mlody informatyk już nie zdzierżył i napisał jakiś program filtrujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Chwilowo 21.04.11, 22:27 jaceq napisał: > Nie rozumiem tego. Święta po smoleńsku. Rano w Trójce (jakoby odpisionej) gulgo > tanie Semki. O Smoleńsku, bo o czym by. Otwierasz lodówkę - a tam kaczka. Po sm > oleńsku, rzecz jasna. Otwierasz Aquanet a tan zsz0kowana Gini z szachownicą.. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Chwilowo 21.04.11, 22:34 wikul napisał: > Otwierasz Aquanet a tan zsz0kowana Gini z szachownicą. Otwierasz na S24 Forum Zydow Polskich ... a tam tez Gini ! tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Chwilowo 21.04.11, 22:37 t_ete napisała: > wikul napisał: > > > Otwierasz Aquanet a tan zsz0kowana Gini z szachownicą. > > Otwierasz na S24 Forum Zydow Polskich ... a tam tez Gini ! > > tete Już nawet tam dotarła ? Z szachownicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Chwilowo 21.04.11, 23:01 > Już nawet tam dotarła ? Z szachownicą ? Bruxa doleciała. Na Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg masz rację, bo powinno być 'pod Smoeńskiem' 22.04.11, 13:45 bardziej obrazowe i zgodne z rzeczywistoscią Odpowiedz Link Zgłoś