joan-joan 10.07.08, 16:08 Bardzo proszę o interpretację daty urodzenia mojego synka, czy będzie w życiu szczęśliwy nad czym powinien popracować. Z góry bardzo dziękuję. J. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metaphysics Re: dla syna 10.07.08, 16:29 jesli podasz date urodzenia, moze cos z niej da sie wyczytac, bo bez daty troche trudno Odpowiedz Link
joan-joan Re: dla syna 10.07.08, 17:01 o rany, faktycznie nie podałam daty ) 05.01.1999 Odpowiedz Link
metaphysics Re: dla syna 11.07.08, 10:20 witaj, w wielkim skrócie - dziecko aktywne, ruchliwe, niespokojna dusza, ciągnie go do ludzi i nowości, mimo, że na początku w stosunku do obcych osób może czuć pewien respekt, to jeśli już się oswoi chce przewodzić, dyktować warunki.. dziecko bardzo niezależne, chce samodzielnie podejmować decyzje, lubi, żeby świat kręcił się wokół niego, może wyrosnąć z niego egocentryk, ale nie należy zbytnio podcinać mu skrzydeł i wychowywać zbyt surowo, bo przerosnąć go może ambicja i duma...co w jego przypadku nie jest zbyt dobre, bo może napotykać w życiu na pewne ograniczenia, trudności z dobrą organizacją, skłonnosci do nieładu, z którymi może sobie nie radzić najlepiej, będzie wtedy szukał pocieszenia w izolacji, może się łatwo zniechęcać, być przybity i krytycznie nastawiony do rzeczywistości, może mieć problemy z wyrażaniem uczuć, czuć się niezrozumianym.. przez jego życie, do mniej więcej 40 roku życia przewijają się mocno zarysowane wątki rodzinne, albo zbyt dużo obowiązków, konieczność nauki odpowiedzialności we wczesnych latach, albo jakieś inne problemy rodzinne, duża rola i wpływ kobiety - matki, babci.. pozdrawiam Odpowiedz Link
joan-joan Re: dla syna 12.07.08, 08:54 Wielkie dzięki metaphysics. A mam jeszcze pytanie: co oznacza ta 11 w 4 szczycie? Gdzieś coś czytałam, że wdowieństwo . Ale może w połączeniu z 1 z 3 cyklu to tak niekoniecznie? Odpowiedz Link
metaphysics Re: dla syna 12.07.08, 12:12 witaj, szczerze mowiac nie spotkalam sie z tak interpretacja 11 w czwartym szczycie..a nawet jesli tak moze byc, to po co wybiegac az tak w przyszlosc..Twoj syn ma dopiero 9 lat, nie ma sensu sie koncentrowac na odleglej przyszlosci i sie niepotrzebnie negatywnie kodowac.. Odpowiedz Link
joan-joan Re: dla syna 14.07.08, 17:05 Czy ktoś jeszcze mógłby coś dodać? Panie Januszu może Pan pokusiłby się o krótką interpretację? Odpowiedz Link