perli 05.06.11, 18:37 a więc Edzio, Nożycoręki, opiekun forum tego wolne miał, ale już jest. Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 05.06.11, 18:50 czy to aby nie jest jakaś kapucha, którą piersią własną wykarmiła żydokomuna? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 05.06.11, 19:04 i która pisze na tym forum od lat? trza zrobić wypad, na rok, abo dwa, i wrócić gdy Aquanet wypadnie z tak zwanego katalogu... pees, dom latających sztyletów, film, polecam, poezji dużo i trochę śniegu na samym brzegu taśmy Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: dom latających sztachetów, dwa, 06.06.11, 15:02 perli napisała: > a więc Edzio, Nożycoręki, opiekun forum tego wolne miał, ale już jest. Bardzo d > obrze. Nie, nie, nie. Jest bardzo źle, niczym podrzędnym filmiku katastroficznym o zagładzie Ziemi. Niby wszystko dobrze się kończy ale na chuj nam to było?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 07.06.11, 14:15 tja, i wiesz co, też Cię bardzo kocham, mogę być nieobecna, na forum tym, ale będę pamiętać, że dobry z Ciebie chłopak. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Perli sie proponuje robic za haszyste... 07.06.11, 18:31 ...na forum. Pokreskuje Perli, powkleja na zasadzie "ni to przypial, ni przylatal", pozasrywa watki linkami do linkow, linkow wlasnych liknow i bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
perli kapucha, 07.06.11, 18:51 i grafoman, jak to jest? Dwa w jednym. I wazelinasz, jak portal ten może to wytrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Udzielilem serdecznej rady, gdyz, albowiem... 07.06.11, 19:06 ..nieprawdaz mimo deklaracji mialas problem z zebraniem okolic niewymownych w troki..a tak potrollowalabys, pospamowala, pozasrywala watki ludziom i administracja by cie przepedzila..po, z grubsza, 10 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
perli wazelina, 07.06.11, 19:13 lepsza niźli ślina, trzymaj się niej, nie dorastasz mnie nawet do pięt, wymoczonych w soli z Wieliczki, dlatego jak do Ciebie gadam to Cię nie widzę, więc może skakaj. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: wazelina, pees, 07.06.11, 19:17 przepędziła? to ja tu dyktuję warunki, wazelinarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
perli nadal, 07.06.11, 19:28 nic, jesteś po prostu za cieńki, trójnogu, nie możesz nic lepszego wymyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moge, ale ty glucha jestes.. 07.06.11, 19:32 ..stad pomysl, bys sie dmuchnela w ucho, wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A kto jeim broni cie czytac... 07.06.11, 19:43 ..tym twoim czytelnikom? Jak chco, niech czytajo! Choc autorka, moim zdaniem moglaby sie pokusic o ulotke wyjasniajaca wplyw lektury na uklad pokarmowy! Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: nadal, dwa, pees, 07.06.11, 19:52 i dlatego to ja jestem nikiem nośnym, a nie Ty, i dlatego to ja dyktuję warunki, wazeliniarzu, odbanowanie Hasza, bo Iceczkom zmniejszy się kasa, kiedy ja nie będę rymowała, ot i wszystko, dotarło? kapucho i grafomanisto? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dotarlo juz dawno, ze jestes zdatna na.. 07.06.11, 19:58 ..haszyste, stad moja propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 07.06.11, 20:08 dzięki wazelinu, siedzisz w tej pjupie, więc może wiesz, kiedy Hasza odbanują? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 19:38 że co? nie słyszę Cię, wiem, że niewygodnie, ale weź głęboki oddech i nadawaj morsem... tera okiej słucham musisz coś zrobić, mrówa, i to musi byś masówa co? morsem też to było, w mrowisku morsem też się porozumiewamy, my gojowitze tak już mamy po trzydziestym ósmym poście twoim, Haszu będzie odbanowany, zasuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Peereli, zawin kiece i lec na salon24... 08.06.11, 19:54 ..gdzie haszysta ochoczo wlasnie spamuje Nie brakuje mu ciebie, nieboze Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 20:17 tylko nie rób se jaj, mrówa jaj, ja? nigdy w życiu tego posta też mi zaliczą? nie Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 21:39 dlaczego? wszystkie poza sztachetowym wątkiem ile mam czasa? czas nie liczy się, tylko kasa, czy jakoś tak, piąty element, zresztą sama wiesz, filmy oglądasz, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 22:21 owszem, oglądam, i to inaczej brzmi co? piąty element... Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 10.06.11, 18:11 łoj! co, łoj!? łoj, znaczy się łżesz, nie możesz być istotą doskonałą... nie? nie nie? nieeeee wyluzuj, i nie stukaj tym morsem mocno, tak głośno, bo znielubi Bałtyk łatwo ci mówić, to nie ty tkwisz w tej pjupie...i wazelina mnie wysłchła, nie zakręcona była... przejdźmy do konkretów... a co to jest? istota, istota rzeczy merrrritum? tak, czemu tak er przeciągasz? z pjupowego gorąca ile postów mam do napisania, cjoby łodbanowali Hasza? trzydzieści osiem przecież napisałam szesnaście zostały wycięte czy to moja wina, że Edziek czuje do mnie mniętę? Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 10.06.11, 18:58 nie trzydzieści osiem minus 16ście to dwadzieścia dwa, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Postawilas sobie... 07.06.11, 19:22 ..karkolomne zadanie spadania w podskokach, stad twoj strach objawiajacy sie trzymaniem sciany Odpowiedz Link Zgłoś
perli dla, 07.06.11, 19:26 kapuchy, grafomana i wazeliniarza, oraz dla Edzia, gest Kozakiewicza. Bez mordobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 wsio pływiot 07.06.11, 18:45 Bill Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki: - Cenzura - pomyślał Stirlitz. - Walka z piractwem - pomyślał Gates. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: wsio pływiot 07.06.11, 18:59 jak rozpoznać antysemitę na drugiej randce, spalą jak nic, i nazwą mnie antysemitą, wisi to mi jak bez drutów dyndający cyc, ale i tak piszę, tak samo jak wampiren wiersze, niedokończone jeszcze. Ale te, będą najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś