Dodaj do ulubionych

dom latających sztachetów, dwa,

05.06.11, 18:37
a więc Edzio, Nożycoręki, opiekun forum tego wolne miał, ale już jest. Bardzo dobrze.
Obserwuj wątek
    • perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 05.06.11, 18:50
      czy to aby nie jest jakaś kapucha, którą piersią własną wykarmiła żydokomuna?
      • perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 05.06.11, 19:04
        i która pisze na tym forum od lat? trza zrobić wypad, na rok, abo dwa, i wrócić gdy Aquanet wypadnie z tak zwanego katalogu...

pees,
        dom latających sztyletów, film, polecam, poezji dużo i trochę śniegu na samym brzegu taśmy
    • hymenos Re: dom latających sztachetów, dwa, 06.06.11, 15:02
      perli napisała:

> a więc Edzio, Nożycoręki, opiekun forum tego wolne miał, ale już jest. Bardzo d
      > obrze.

Nie, nie, nie. Jest bardzo źle, niczym podrzędnym filmiku katastroficznym o zagładzie Ziemi. Niby wszystko dobrze się kończy ale na chuj nam to było?!?!
      • perli Re: dom latających sztachetów, dwa, 07.06.11, 14:15
        tja, i wiesz co, też Cię bardzo kocham, mogę być nieobecna, na forum tym, ale będę pamiętać, że dobry z Ciebie chłopak. Pa.
    • marouder.eu Perli sie proponuje robic za haszyste... 07.06.11, 18:31
      ...na forum.
      Pokreskuje Perli, powkleja na zasadzie "ni to przypial, ni przylatal", pozasrywa watki linkami do linkow, linkow wlasnych liknow i bedzie gitsmile
      • perli kapucha, 07.06.11, 18:51
        i grafoman, jak to jest? Dwa w jednym. I wazelinasz, jak portal ten może to wytrzymać?
        • marouder.eu Udzielilem serdecznej rady, gdyz, albowiem... 07.06.11, 19:06
          ..nieprawdaz mimo deklaracji mialas problem z zebraniem okolic niewymownych w troki..a tak potrollowalabys, pospamowala, pozasrywala watki ludziom i administracja by cie przepedzila..po, z grubsza, 10 latach.
          • perli wazelina, 07.06.11, 19:13
            lepsza niźli ślina, trzymaj się niej, nie dorastasz mnie nawet do pięt, wymoczonych w soli z Wieliczki, dlatego jak do Ciebie gadam to Cię nie widzę, więc może skakaj.
            • perli Re: wazelina, pees, 07.06.11, 19:17
              przepędziła? to ja tu dyktuję warunki, wazelinarzu.
              • marouder.eu Dmuchnij sie w ucho, Perli:) 07.06.11, 19:23
                Nie uzywajac rurkismile
                • perli nadal, 07.06.11, 19:28
                  nic, jesteś po prostu za cieńki, trójnogu, nie możesz nic lepszego wymyślić?
                  • marouder.eu Moge, ale ty glucha jestes.. 07.06.11, 19:32
                    ..stad pomysl, bys sie dmuchnela w ucho, wlasnieuncertain
                    • perli wątpię, 07.06.11, 19:35
                      dlatego czytają mnie, a nie Ciebie, nie wiesz?
                      • marouder.eu A kto jeim broni cie czytac... 07.06.11, 19:43
                        ..tym twoim czytelnikom?
                        Jak chco, niech czytajo!

Choc autorka, moim zdaniem moglaby sie pokusic o ulotke wyjasniajaca wplyw lektury na uklad pokarmowy!
                        • perli nadal, dwa, 07.06.11, 19:46
                          cienizna.
                          • perli Re: nadal, dwa, pees, 07.06.11, 19:52
                            i dlatego to ja jestem nikiem nośnym, a nie Ty, i dlatego to ja dyktuję warunki, wazeliniarzu, odbanowanie Hasza, bo Iceczkom zmniejszy się kasa, kiedy ja nie będę rymowała, ot i wszystko, dotarło? kapucho i grafomanisto?
                            • marouder.eu Dotarlo juz dawno, ze jestes zdatna na.. 07.06.11, 19:58
                              ..haszyste, stad moja propozycjasmile
                              • perli dotarlo, wątpię, n ! tekst 07.06.11, 20:03

kłaniam się
                                • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 07.06.11, 20:08
                                  dzięki wazelinu, siedzisz w tej pjupie, więc może wiesz, kiedy Hasza odbanują?
                                  • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 19:38
                                    że co? nie słyszę Cię, wiem, że niewygodnie, ale weź głęboki oddech i nadawaj morsem...

tera okiej

słucham

musisz coś zrobić, mrówa, i to musi byś masówa

co? morsem też to było, w mrowisku morsem też się porozumiewamy, my gojowitze tak już mamy

po trzydziestym ósmym poście twoim, Haszu będzie odbanowany, zasuwaj
                                    • marouder.eu Peereli, zawin kiece i lec na salon24... 08.06.11, 19:54
                                      ..gdzie haszysta ochoczo wlasnie spamujesmile
                                      Nie brakuje mu ciebie, niebozeuncertain
                                    • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 20:17
                                      tylko nie rób se jaj, mrówa

jaj, ja? nigdy w życiu

tego posta też mi zaliczą?

nie
                                      • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 21:39
                                        dlaczego?

wszystkie poza sztachetowym wątkiem

ile mam czasa?

czas nie liczy się, tylko kasa, czy jakoś tak, piąty element, zresztą sama wiesz, filmy oglądasz, czyż nie?
                                        • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 08.06.11, 22:21
                                          owszem, oglądam, i to inaczej brzmi

co? piąty element...

• perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 09.06.11, 00:37
                                            to Ty???

si
                                            • perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 10.06.11, 18:11
                                              łoj!
                                              co, łoj!?
                                              łoj, znaczy się łżesz, nie możesz być istotą doskonałą...
                                              nie?
                                              nie
                                              nie?
                                              nieeeee
                                              wyluzuj, i nie stukaj tym morsem mocno, tak głośno, bo znielubi Bałtyk
                                              łatwo ci mówić, to nie ty tkwisz w tej pjupie...i wazelina mnie wysłchła, nie zakręcona była...
                                              przejdźmy do konkretów...
                                              a co to jest?
                                              istota, istota rzeczy
                                              merrrritum?
                                              tak, czemu tak er przeciągasz?
                                              z pjupowego gorąca
                                              ile postów mam do napisania, cjoby łodbanowali Hasza?
                                              trzydzieści osiem
                                              przecież napisałam szesnaście
                                              zostały wycięte
                                              czy to moja wina, że Edziek czuje do mnie mniętę?

• perli Re: dotarlo, wątpię, n ! tekst, pees, 10.06.11, 18:58
                                                nie
                                                trzydzieści osiem minus 16ście to dwadzieścia dwa, tak?
            • marouder.eu Postawilas sobie... 07.06.11, 19:22
              ..karkolomne zadanie spadania w podskokach, stad twoj strach objawiajacy sie trzymaniem scianysmile
              • perli dla, 07.06.11, 19:26
                kapuchy, grafomana i wazeliniarza, oraz dla Edzia, gest Kozakiewicza. Bez mordobicia.
    • pro100 wsio pływiot 07.06.11, 18:45
      Bill Gates i Stirlitz patrzą, jak faszyści palą książki:
      - Cenzura - pomyślał Stirlitz.
      - Walka z piractwem - pomyślał Gates.
      • perli Re: wsio pływiot 07.06.11, 18:59
        jak rozpoznać antysemitę na drugiej randce, spalą jak nic, i nazwą mnie antysemitą, wisi to mi jak bez drutów dyndający cyc, ale i tak piszę, tak samo jak wampiren wiersze, niedokończone jeszcze. Ale te, będą najlepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka