Dodaj do ulubionych

Oswiadczenie mordercow Berga....

IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.05.04, 23:33
www.iht.com/articles/519322.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Astra Moze ktos z muzulmla mi wyjasni.... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.05.04, 23:43
      Czy ci ludzie powinni sie powolywac na proroka? Np. cytuje:

"Prorok, najmilosierniejszy, rozkazal uderzyc(?) szyje niektorych wiezniow w Badr i zabic ich...
      I on ustanowil dobry przyklad dla nas."

Rzeczywiscie w swietle slow proroka oburzenie Ameryki na traktowanie wiezniow w Bagdadzie
      wyglada groteskowo.

• pan.scan Powinnaś poczekać do jutra rana 14.05.04, 00:08
        i poprosić o wykładnię niejakiego "n0str0m0". Ów (o ile nie będzie gościem u
        trzeciej lub czwartej żony może Ci przekazać swą fatwę przez niejakiego
        "siedem". Wysokiej klasy specjaliści od opinii prawnych dotyczących m.in.
        ucinania głów, których nie da się wytłumaczyć na gruncie ogólnych przepisów
        prawa.
        • Gość: Astra Czekam wyjasnien nt. milosierdzia proroka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 07:14
          i jego nasladowcow. Czy to nikogo nie przeraza????
          • gini Re: Czekam wyjasnien nt. milosierdzia proroka 14.05.04, 09:04
            Gość portalu: Astra napisał(a):

> i jego nasladowcow. Czy to nikogo nie przeraza????

Astro , moze zamilcz z laski swojej i nie prowokuj.Czyzby zabijanie w imie Boga
            to byla jedynie specjalnosc islamu?
            Twoja hipokryzja mnie przeraza.
            • Gość: Astra Re: Czekam wyjasnien nt. milosierdzia proroka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 09:09
              Jak tam Twoj maz sie miewa?

Ja pytam czy postepowanie proroka bylo zlem godnym potepienia czy milosierdziem godnym
              nasladowania.
              • gini Re: Czekam wyjasnien nt. milosierdzia proroka 14.05.04, 09:13

> Jak tam Twoj maz sie miewa?
                >
                > Ja pytam czy postepowanie proroka bylo zlem godnym potepienia czy
                milosierdziem
                > godnym
                > nasladowania.

Moj maz ma sie dobrze, ramie go troche boli (prawe).A co powiesz o swietej
                inkwizycji?
                Fajna byla?
          • ada08 Re: Czekam wyjasnien nt. milosierdzia proroka 14.05.04, 17:05

> i jego nasladowcow. Czy to nikogo nie przeraza????

''Zabijajcie wszystkich, Bóg swoich rozpozna'' miał powiedzieć
            Arnold Amaury, opat Citeaux, zapytany przez uczestników krucjaty
            przeciwko albigensom jak mają postępować z ludnością po części
            katolicką po części katarską w zdobytym Bezieres. Zachęceni tymi
            słowy zabili , z imieniem Boga na ustach, wszystkich mężczyzn,
            kobiety i dzieci w mieście, prawdopodobnie pietnaście do dwudziestu
            tysięcy ludzi.
            To tylko ''drobny'' przykład na zabijanie w imię Boga różnych
            wyznań. W historii są na to zapewne tysiące przykładów.
            Mordercy w mundurach zawsze chętnie posługiwali się Bogiem i
            zawłaszczali go do swoich zbrodniczych celów.
            Hasło ''Gott mit uns'' to nie jest wynalazek muzułmański.

Morderstwo popełnione na Bergu jest przerazające, ale jak się
            obejrzeć i popatrzeć na historię ludzkości to właściwie trzeba by
            nie wychodzić ani na chwilę ze stanu przerażenia.
            a.
        • Gość: n0str0m0 albo nie czekaj tylko jak w dym wal... IP: 61.49.199.* 14.05.04, 11:06
          do nostromowego adwokata
          panascana

na marginesie
          scanie drogi
          mam nadzieje ze obecnie szczujesz ojca wilczurem bez wyrzutow sumienia
          w koncu to wolnorynkowo i demokratycznie
          a na pewno lepiej niz obciac glowe

nostromo
      • indris Nie jestem muzułmaninem... 14.05.04, 09:00
        ...ale zwrócę uwagę Astry na to , że "traktowanie" (niezły eufemizm) więźniów w
        BAgdadzie było NAJPIERW, a zabójstwo Berga POTEM.
        • Gość: Astra Re: Nie jestem muzu3maninem... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 09:07
          Oni to uzasadniaja nasladowaniem proroka ty zapewne swoimi lewicowymi idealami. Nawet jesli
          nie zgadzasz sie z Buszem, ze nie ma najmniejszego uzasadnienia dla zbrodni mordowania
          niewinnych ludzi w imie jakiegokolwiek widzimisie islamskiego czy lewackiego. Nie bylo inwazji
          Iraku byl 11 wrzesnia. Opamietaj sie czlowieku!!!!
          • gini Re: Nie jestem muzu3maninem... 14.05.04, 09:14

> Oni to uzasadniaja nasladowaniem proroka ty zapewne swoimi lewicowymi
            idealami.
            > Nawet jesli
            > nie zgadzasz sie z Buszem, ze nie ma najmniejszego uzasadnienia dla zbrodni
            mor
            > dowania
            > niewinnych ludzi w imie jakiegokolwiek widzimisie islamskiego czy lewackiego.
            N
            > ie bylo inwazji
            > Iraku byl 11 wrzesnia. Opamietaj sie czlowieku!!!!

Ale mozna bombardowac Bagdad, zabijac ludzi tysiacami i jest ok.
            • Gość: Astra Re: Nie jestem muzu3maninem... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 16:26
              Porownaj bombardowanie Bagdadu i zniszczenie Warszawy albo chocby Drezna.

Pamietaj za Saddam zabijal miliony i to celowo ale ani lewoskretni ani muzulmlanie (czy ich
              zony) nie chca tego widziec. Amerykanie po milionkroc bija sie w piersi za ponizanie wiezniow
              przez jedna wyprana z zasad femininstke. Al Zarquawi powolujac sie na postepowanie proroka
              podrzyna gardlo niewinnemu czlowiekowi i trwa ogluszajaca cisza w krajach arabskich.

Aniu, o czyjej hipokryzji mowimy??????

> Ale mozna bombardowac Bagdad, zabijac ludzi tysiacami i jest ok.

• indris Czym to oni uzasadniają 14.05.04, 09:36
            Oni to uzasadniają zemstą. Prorok do tego jest niepotrzebny. Zajrzyj do
            historii powszechnej i tam zobaczysz, że jeszcze gorsze rzeczy wyczyniali
            hiszpańscy gerylasi z Francuzami i Poplakami w czasie najazdu Napoleona w
            r.1809. A byli to katolicy, więc nie mogli się odwoływać do Mahometa, a i do
            Chrystusa tez nie.
            Chęć zemsty tkwi w naturze człowieka niezależnie od wyznawanej religii. Nie
            popieram ucinania głów, stwierdzam tylko,że to Amerykanie uruchomili tę
            piekielną spiralę.
            A nota bene: JAKI był związek Iraku z zamachami z 11 września ? Bo nawet
            administracja Busha nic na ten temat nie mówi.
            • zwierzoczlowiekoupior Re: Czym to oni uzasadniają 14.05.04, 10:21
              indris napisał:
              >JAKI był związek Iraku z zamachami z 11 września ? Bo nawet
              > administracja Busha nic na ten temat nie mówi.

Nie mówi??? Nie mówi??? To żeś chyba ogłuchł i oślepł. Jasne Irak nie ma
              żadnego związku z finansowaniem Al Kaidy che che che
              • indris Sensacja światowa ? 14.05.04, 10:35
                Wg zgodnych opinii wszystkich komentatorów Al Kaida i reżim Husajna byli
                wrogami. Jeżeli ktoś potrafiłby udowodnić coś przeciwnego, byłaby to światowa
                sensacja. A i G. W. Bush odpowiednio by to wynagrodził.
                • zwierzoczlowiekoupior Re: Sensacja światowa ? 14.05.04, 11:26
                  che che che!
                  Wiesz co Indris to może już zostań z tym Napoleonemwink)) (aczkolwiek poczytuję
                  sobie za osobisty sukces, że wyprowadziłeś się juz z Pragiwink
                  Według zgodnej opinii komentatorów takie państwa jak PRL oficjalnie nie
                  sprzyjały terrorystom wiesz? Potępialiśmy i grzmieliśmy! A po cichutku
                  robiliśmy wszystko, żeby umożliwić im wykonanie swojej roboty. Wcześniej - byli
                  i tacy, których trudno było posądzić o sympatię dla hitlerowcoów, ale co do
                  Żydów, to uważali, że zrobili dobrą robotę. Zresztą nie trzeba tak daleko.
                  Kilka krajów arabskich również potępiło atak na WTC, co nie przeszkodziło ich
                  obywatelom urządzać z tego powodu festynów radości. I nie żeby to ich
                  przywódcom przeszkadzałowink

Daleka jestem od stwierdzenia, że świat arabski jest jednolity, ale kilka
                  punktów wspólnych mająsmile. Pamiętasz synod w Watykanie w 1998 czy 99r? Jeden z
                  immamów powiedział tam "To Wasza demokracja sprawi, że wygramy z wami, a dzięki
                  islamowi podporządkujemy was sobie". Ta demokracja dzięki której Tobie wolno
                  powiedzieć niemal wszystko, także to analogicznie za co w wielu krajach
                  arabskich straciłbyś głowę.
                  Na wiele lat przed interwencją w Iraku: "Wszyscy Arabowie i wszyscy muzułmanie
                  muszą powstać i walczyć, a ci którzy stoją na uboczu wyrzekają się Allacha".
                  Myślisz, że to ekstremiści nie mający poparcia? Mają setki tysięcy wiernych w
                  Palestynie, Malezji, Iranie, Iraku, Senegalu, Syrii, Libii, Libanie, Jemenie,
                  Arabii Saudyjskiej i wielu innych. Mają setki tysięcy ośrodków muzułamńskich w
                  Europie, które de facto są wylęgarnią i przechowalnią terrorystów. I fakt, że
                  czasem gryzą się między sobą nie zmienia tego, że to my jesteśmy niewiernymi
                  nie szanującymi przesłanie Proroka. Oni mówią wprost co nam się za to należy i
                  jak tę karę będą wymierzać, mam szukać dalej cytatów? Mam sprawdzać ilu
                  wiernych te słowa oklaskiwało? Nie zakładaj Indrisie, ze wszyscy mają dobre
                  intencje. Oni są na tym etapie na jakim myśmy byli w czasie wypraw krzyżowych,
                  czyli śmierć niewiernym i/lub nawracanie siłą. Z róźnych powodu nie osiadłają
                  koni i nie wyruszą w zorganizowaną wyprawę, ale już nauczyć się pilotażować
                  boeingi mogą jak najbardziej, co zresztą uczynili. Myślisz, że w Iraku po ataku
                  na WTC zapanowała żałoba? Myślisz, że teraz potępiają egzekucję na Bergu, tak
                  jak opinia na Zachodzie potępiła znęcanie się nad więźniami? I jeszcze jedno
                  poprawność polityczna, która nie pozwala powiedzieć wprost, że to jest
                  zbrodnicza ideologia bez oskarżenia o rasim jest chora. I co najciekawsze to
                  myśmy tę poprawność stworzyli. Kto to powiedział "to wy dostarczycie nam
                  sznury, na których was powiesimy"? Analogię dopowiedz sobie sam. I zapewniam
                  Cię, że jak ci biedni skrzydzeni przez Zachód wysadzą metro, którym będziesz
                  akurat jechał, twój stosunek do nich nie będzie miał żadnego znaczenia. Według
                  nich jesteś niewierny i za to należy ci się kara śmierci, jest wystarczająco
                  duzo na to cytatów i dowodów. Nie sądz innych swoją miarą.
                  Pozdrawiam,
                  Zwierzak
                  • Gość: Astra Re: Sensacja światowa ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 16:36
                    Nic dodac nic ujac. Maja racje ze nasze prawa pozwalaja nas infiltrowac a ich prawa pozwalaja
                    nas zdominowac. Najciekawsze ze maja zazartych sojusznikow w lewoskretnych umyslach
                    ktore beda plakac nad niesprawiedliwa wojna, inkwizycja i bog wie czym byle tylko nie
                    zauwazyc ogluszajacego milczenia Arabow ktorzy planuja na stulecia!!!

• gini Re: Sensacja światowa ? 14.05.04, 16:42

> Nic dodac nic ujac. Maja racje ze nasze prawa pozwalaja nas infiltrowac a ich
                      p
                      > rawa pozwalaja
                      > nas zdominowac. Najciekawsze ze maja zazartych sojusznikow w lewoskretnych
                      umys
                      > lach
                      > ktore beda plakac nad niesprawiedliwa wojna, inkwizycja i bog wie czym byle
                      tyl
                      > ko nie
                      > zauwazyc ogluszajacego milczenia Arabow ktorzy planuja na stulecia!!!
                      >
                      >
                      Tiaaa 1000 lat temu juz zaplanowali, cos takiego.Jeszcze przed odkryciem
                      Ameryki zaplanowali atak na WTC.
                      A ty bedziesz plakac nad dziecmi poczetymi, oburzac sie na tabletki
                      antykoncepcyjne, a ludzi zabijalabys z zimna krwia.
                      Mordy inkwizycji, rzezie Hiszpanow bedziesz usprawiedliwiac, ale bedziesz
                      rozpaczac nad jednym Amerykaninem, ktoremu obcieto glowe, tysiace ofiar
                      irackich pominiesz milczeniem, pani milujaca blizniego.
                      • Gość: Astra Re: Sensacja światowa ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 18:03
                        Aniu, rozumiem ze jako wzeniona w islam jestes daleka od obiektywizmu.
                        Jestem przeciwko zabijaniu narodzonych i nienarodzonych.
                        Czasami jednak trzeba zabic zeby zapobiec zabijaniu. Np. nie mam nic przeciwko
                        zabiciu tego zbira ktory nasladujac swojego proroka odcial niewinnemu czlowiekowi
                        glowe. Podobnie wyeliminowanie Saddama moze nie byc takie zle.

Niestety wiele okropnosci dzieje sie w imieniu religii i dlatego jej wyznawcy sa pod lupa.
                        Ze co? Ze inkwizycja? Nazywaj to jak chcesz. Wiem ze starasz sie nie rozumiec bo to ma
                        przykre implikacje dla Twojej rodziny. Tymczasem ja uwazam ze Twoja rodzina ma wszelkie
                        prawo do szacunku i ochrony prawnej.

• gini Re: Sensacja światowa ? 14.05.04, 18:19

> Aniu, rozumiem ze jako wzeniona w islam jestes daleka od obiektywizmu.
                          > Jestem przeciwko zabijaniu narodzonych i nienarodzonych.
                          > Czasami jednak trzeba zabic zeby zapobiec zabijaniu. Np. nie mam nic przeciwko
                          > zabiciu tego zbira ktory nasladujac swojego proroka odcial niewinnemu
                          czlowieko
                          > wi
                          > glowe. Podobnie wyeliminowanie Saddama moze nie byc takie zle.
                          >
                          > Niestety wiele okropnosci dzieje sie w imieniu religii i dlatego jej wyznawcy
                          s
                          > a pod lupa.

Ale tylko jedna religia wg Ciebie jest zla i w tym wypadku zabijanie
                          narodzonych ci nie przeszkadza.

> Ze co? Ze inkwizycja? Nazywaj to jak chcesz. Wiem ze starasz sie nie rozumiec
                          b
                          > o to ma
                          > przykre implikacje dla Twojej rodziny. Tymczasem ja uwazam ze Twoja rodzina
                          ma
                          > wszelkie
                          > prawo do szacunku i ochrony prawnej.

O co chodzi z moja rodzina jesli laska zaciekawiasz mnie co raz bardziej no i
                          to, ze jestem wzeniona w islam, skad Ty to wszystko wiesz sloneczko moje?
                          >
                          > .
                          • Gość: Astra Re: Sensacja światowa ? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 18:27
                            >
                            > Ale tylko jedna religia wg Ciebie jest zla i w tym wypadku zabijanie
                            > narodzonych ci nie przeszkadza.

Oczywiscie ze przeszkadza, tylko nie wiem jak inaczej mozna bylo usunac tego
                            Hitlero-Stalina Saddama.

> O co chodzi z moja rodzina jesli laska zaciekawiasz mnie co raz bardziej no i
                            > to, ze jestem wzeniona w islam, skad Ty to wszystko wiesz sloneczko moje?
                            > >

Tak sie sklada ze mam bliska przyjaciolke w Brukseli ktora wyszla za Albanczyka...
                            Mam pisac wiecej?. Potem znow beda pisac ze kogos sledze.

• gini Re: Sensacja światowa ? 14.05.04, 18:41

> >
                              > > Ale tylko jedna religia wg Ciebie jest zla i w tym wypadku zabijanie
                              > > narodzonych ci nie przeszkadza.
                              >
                              > Oczywiscie ze przeszkadza, tylko nie wiem jak inaczej mozna bylo usunac tego
                              > Hitlero-Stalina Saddama.
                              >
                              > > O co chodzi z moja rodzina jesli laska zaciekawiasz mnie co raz bardziej n
                              > o i
                              > > to, ze jestem wzeniona w islam, skad Ty to wszystko wiesz sloneczko moje?
                              > > >
                              >
                              > Tak sie sklada ze mam bliska przyjaciolke w Brukseli ktora wyszla za
                              Albanczyka
                              > ...
                              > Mam pisac wiecej?. Potem znow beda pisac ze kogos sledze.
                              >
                              Ale pisz , co raz bardziej mnie zaciekawiasz Astro.Nie krepuj sie .
                    • indris Czy możesz Astro odpowiedzieć na proste pytanie ? 14.05.04, 18:27
                      Czy to Irak napadł na USA, czy USA na irak ? Tylko nie wyłguj się tym,ze zamach
                      na WTC dokonali muzułmnanie, bo wtedy odwet mógłby być równie dobrze dotyczyć
                      Malezji, tez muzułmańskiej.
                      • Gość: Astra Re: Czy możesz Astro odpowiedzieć na proste pytan IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 18:50

Napasc na USA to byl punkt kulminacyjny wieloletnich procesow ktore zaczely sie od imigracji
                        muzulmlan do krajow Zachodu i budowy tysiecy meczetow obsadzanych przez agresywny ch
                        wahabistow (tj. "prawdziwych" wyznawcow proroka z Arabii). Przez dziesieciolecia ci ludzie byli
                        ignorowani ale dzialali jako piata kolumna. Jak zniszczyc piata kolumne? Mozesz ich scigac po
                        jaskiniach na obrzezach Afganistanu albo uderzyc w jaskinie lwa skad przychodzi 90%
                        funduszy finansujacych alkaide. Niestety uderzenie na "swieta ziemie" oznaczaloby tragiczny
                        konflikt z islamem. Dlatego Amerykanie uderzyli obok i dali Saudyjczykom do zrozumienia ze
                        nie zartuja. Zreszta nie tylko im: ciarki po plecach przeszly Kadafiemu i mullom w Iranie czy
                        Syrii. Wojna w Iraku jakkolwiek tragiczna otwiera przynajmniej w dlugiej perspektywie droge do
                        budowy chociaz jednego normalnego panstwa w rejonie Bliskiego Wschodu. Amerykanie
                        wyprobowali tego podejscia na Japonii i Niemczech. Ryzyko jest wielkie ale siedzenie na rekach
                        tez nie pomaga. Zgadza sie ze miedzynarodowka islamska zjezdza sie do Iraku zeby
                        przeszkodzic amerykanskim planom. Lewica placze ze sie na sile uszczesliwia Arabow a islam
                        moglby pomoc rozwalic kapitalizm etc. To nie jest uszczesliwianie tylko proba wypchniecia z
                        iluzji w strone rzeczywistosci.

indris napisaŠŻ:

> Czy to Irak napadŠŻ na USA, czy USA na irak ? Tylko nie wyŠŻguj się tym,ze zamach
                        >
                        > na WTC dokonali muzuŠŻmnanie, bo wtedy odwet mógŠŻby być równie dobrze dotyczyć
                        > Malezji, tez muzuŠŻmańskiej.

• gini Re: Czy możesz Astro odpowiedzieć na proste pytan 14.05.04, 18:54
                          Astro, co ze mna?Skrecam sie z ciekawosci .Miej serce.
                          • Gość: Astra Re: Czy możesz Astro odpowiedzieć na proste pytan IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 19:13
                            Rozmawialam z nia przed chwila przez telefon zeby zapytac czy moge sie rozpisywac nt.
                            informacji od niej pochodzacych. Niestety nie moge.
                            Poslala mi link emailem ktory wiele mi mowi:

news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20040514/ts_nm/pope_muslims_dc
                            • gini ReAstro 14.05.04, 19:18

> Rozmawialam z nia przed chwila przez telefon zeby zapytac czy moge sie
                              rozpisyw
                              > ac nt.
                              > informacji od niej pochodzacych. Niestety nie moge.
                              > Poslala mi link emailem ktory wiele mi mowi:
                              >
                              > news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20040514/ts_nm/pope_muslims_dc

Sugerujesz, cos na temat mojej rodziny, sugerujesz , ze jestem wzeniona w
                              islam, dorabiasz mi tzw gebe a teraz dajesz jakiegos linka .
                              Jasno prosto i na temat, co wiesz o mnie i o mojej rodzinie?
                              Napisz tu jasno i prosto.
                              Nie wykrecaj sie linkami i nie wykrecaj sie zakazem przyjaciolki ozenionej z
                              Albancem, bo toi nie o niej masz pisac a o mnie.
                              Czekam Astrusiu.
                              • Gość: Astra Re: ReAstro IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 19:22
                                Niestety zrobilam blad. Zamykam dyskusje na ten osobisty temat.
                                • Gość: Astra Re: ReAstro IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.05.04, 19:25
                                  Zeby bylo jasniej, nie sadze ze chodzilo o Ciebie. Sorry.
                                  • Gość: Mosul Dzicz żyje. IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 19:59
                                    Dwie naiwne a może głupiutkie osoby próbują usprawiedliwiać okrutny mord,
                                    dokonany przez islamskich wyrzutków na człowieku,który tak naprawdę dopiero
                                    wkraczał w dorosłe życie.
                                    A to tym,że przecież bombardowano Bagdad. Albo tym,że niehumanitarnie
                                    potraktowano więżniów. Te wyzute z ludzkiej wrażliwości osóbki nie rozróżniają
                                    okrucieństwa w zarżnięciu drugiego człowieka wyłącznie w celach propagandowych
                                    od przypadkowej śmierci. Poniżanych więżniów nikt nie traktował nożem.
                                    Zgadzam się z tymi,którzy napisali,że wykorzystywanie imienia Boga do
                                    mordowania blizniego nie jest islamskim wynalazkiem.Robili to przedstawiciele
                                    różnych narodów na przestrzeni dziejów.Robią tak nadal Rosjanie wobec Czeczenów
                                    i Czeczeni wobec Rosjan. Mordowali Niemcy,
                                    Ukraińcy,Serbowie,Japończycy,Chorwaci i wielu innych na każdym kontynencie.
                                    Człowiek jest do takich zachowań zdolny.Czy miał racje pisarz,który
                                    twierdził,że "człowiek, to brzmi dumnie?"
                                    Moje pytanie brzmi:
                                    czy na początku 21 wieku,ludzie nadal muszą mordować siebie wzajemnie w okrutny
                                    sposób?
                                    • gini Re: Dzicz żyje. relatywizacja zbrodni 15.05.04, 08:22
                                      Gość portalu: Mosul napisał(a):

> Dwie naiwne a może głupiutkie osoby próbują usprawiedliwiać okrutny mord,
                                      > dokonany przez islamskich wyrzutków na człowieku,który tak naprawdę dopiero
                                      > wkraczał w dorosłe życie.
                                      > A to tym,że przecież bombardowano Bagdad. Albo tym,że niehumanitarnie
                                      > potraktowano więżniów. Te wyzute z ludzkiej wrażliwości osóbki nie
                                      rozróżniają
                                      > okrucieństwa w zarżnięciu drugiego człowieka wyłącznie w celach
                                      propagandowych
                                      > od przypadkowej śmierci. Poniżanych więżniów nikt nie traktował nożem.
                                      > Zgadzam się z tymi,którzy napisali,że wykorzystywanie imienia Boga do
                                      > mordowania blizniego nie jest islamskim wynalazkiem.Robili to przedstawiciele
                                      > różnych narodów na przestrzeni dziejów.Robią tak nadal Rosjanie wobec
                                      Czeczenów
                                      >
                                      > i Czeczeni wobec Rosjan. Mordowali Niemcy,
                                      > Ukraińcy,Serbowie,Japończycy,Chorwaci i wielu innych na każdym kontynencie.
                                      > Człowiek jest do takich zachowań zdolny.Czy miał racje pisarz,który
                                      > twierdził,że "człowiek, to brzmi dumnie?"
                                      > Moje pytanie brzmi:
                                      > czy na początku 21 wieku,ludzie nadal muszą mordować siebie wzajemnie w
                                      okrutny
                                      >
                                      > sposób?

Moj panie to ty usilujesz jedna co prawda brutalna zbrodnia, zatuszowac
                                      wszystkie inne.Skoro ta jedna zbrodnia ma wykazac, ze wojna w Iraku jest ok, bo
                                      Amerykanie nie ucinaja glow, to czekam w takim razie na pochwale Hitlera, ktory
                                      w sposob "humanitarny" gazowal , ludzi, czy tez wieszal, o turturach na gestapo
                                      nie wspomne, bo poc co?Wieznioa sie torturowalo, ale glowy mu nie obcieto, wiec
                                      o co ten krzyk.
                                  • gini Re: ReAstro 15.05.04, 08:18

> Zeby bylo jasniej, nie sadze ze chodzilo o Ciebie. Sorry.

Wiesz dobrze, ze napewno nie chodzilo o mnie, nie mam zadnej znajomej ozenionej
                                    z Albancem moja droga.
                                    Wsrod muzulmanow Albancy wlasnie maja najgorsza opinie.O ile Turcy i Marocanie
                                    troche pracuja, to Albanca parajacego sie praca ze swieca szukac, moja droga ,
                                    sutenerstwo, kradzieze itd... to wszystko kojarzy sie z Albancami, z Islamem
                                    nie ma to za duzo wspolnego.
                                    Dlatego unikam Albancow jak ognia.
                                    Jako deklarowanej katoliczce polecam Ci bys pamietala szczegolnie o
                                    przykazaniu, w ktorym mowa nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu
                                    swemu, co zdarza ci sie nader czesto.
                                    • Gość: Astra Re: ReAstro IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.04, 20:32
                                      Aniu, wiem ze nie mialam racji i w przeciwienstwie do wielu ktorzy niezbyt przyjemnie Cie
                                      traktuja przyznaje sie do tego. Mam nadzieje ze mi wybaczysz. Nic tak nie boli niz pomylka w
                                      sprawach osobistych. Bylam swiecie przekonana ze to ty gdy moja przyjaciolka wspomniala mi
                                      o Polce z Brukseli (zonie muzulmlanina), ktora zaciekle broni islamu gdzie tylko moze. Jednak
                                      jak sie okazuje ona nie miala dzieci i niedawno maz ja porzucil (tych faktow nie znalam). A co
                                      do tego Albanczyka to bardzo porzadny czlowiek: znam go osobiscie. Jest bardzo pracowity i
                                      tolerancyjny byc moze dlatego ze mial rodzicow roznego wyznania: matka katoliczka ojciec
                                      muzulmlanin.

gini napisaŠŻa:

> Gość portalu: Astra napisaŠŻ(a):
                                      >
                                      > > Zeby bylo jasniej, nie sadze ze chodzilo o Ciebie. Sorry.
                                      >
                                      > Wiesz dobrze, ze napewno nie chodzilo o mnie, nie mam zadnej znajomej ozenionej
                                      >
                                      > z Albancem moja droga.
                                      > Wsrod muzulmanow Albancy wlasnie maja najgorsza opinie.O ile Turcy i Marocanie
                                      > troche pracuja, to Albanca parajacego sie praca ze swieca szukac, moja droga ,
                                      > sutenerstwo, kradzieze itd... to wszystko kojarzy sie z Albancami, z Islamem
                                      > nie ma to za duzo wspolnego.
                                      > Dlatego unikam Albancow jak ognia.
                                      > Jako deklarowanej katoliczce polecam Ci bys pamietala szczegolnie o
                                      > przykazaniu, w ktorym mowa nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu
                                      > swemu, co zdarza ci sie nader czesto.

• gini Re: ReAstro 15.05.04, 22:57

> Aniu, wiem ze nie mialam racji i w przeciwienstwie do wielu ktorzy niezbyt
                                        przy
                                        > jemnie Cie
                                        > traktuja przyznaje sie do tego. Mam nadzieje ze mi wybaczysz. Nic tak nie
                                        boli
                                        > niz pomylka w
                                        > sprawach osobistych. Bylam swiecie przekonana ze to ty gdy moja przyjaciolka
                                        ws
                                        > pomniala mi
                                        > o Polce z Brukseli (zonie muzulmlanina), ktora zaciekle broni islamu gdzie
                                        tylk
                                        > o moze. Jednak
                                        > jak sie okazuje ona nie miala dzieci i niedawno maz ja porzucil (tych faktow
                                        ni
                                        > e znalam). A co
                                        > do tego Albanczyka to bardzo porzadny czlowiek: znam go osobiscie. Jest
                                        bardzo
                                        > pracowity i
                                        > tolerancyjny byc moze dlatego ze mial rodzicow roznego wyznania: matka
                                        katolicz
                                        > ka ojciec
                                        > muzulmlanin.

Astro droga, ja bym moze i przyjela to wytlumaczenie, ale kiedys na kraju
                                        zalozyl watek niejaki muslim, wiec powinnas dobrze wiedziec, ze nie bronie
                                        calego islamu.
                                        Nie godze sie z pewnymi uogolnieniami, i nie godze sie z wojna w Iraku, nie
                                        dlatego, ze bronie jakichs tam islamistow, ktorzy w dodatku sa podzieleni na
                                        szyitow i sunitow, + Kurdowie -muzulmanie .
                                        Oddzielaj ziarna od plew,
                                        Znam Turczynke , ktora trzesie mezem jak chce.Muzulmanka , jak najbardziej, ale
                                        bez chusty, pracuje od rana do nocy, daje jeszcze niektorym Polkom prace.
                                        W Belgii zyje tez jeden nawiedzony islamista, ktory Arabem nie jest, drugiego
                                        masz we Wloszech, Smitsh mu czy jakos tam, konwertyta, ale gorszy niz prawdziwy
                                        Arab , od malego wychowany na islamie..
                                        • nurni Re: ReAstro 15.05.04, 23:00
                                          gini napisała:

> Astro droga, ja bym moze i przyjela to wytlumaczenie, ale kiedys na kraju
                                          > zalozyl watek niejaki muslim,

muslim to ciekawa historia
                                          klopoty z jezykiem polskim wygrazanie Polakom
                                          sprawdz w wyszukiwarce

to zydowski prowokator i to z tych tandetnych
                                          • gini Re: ReAstro 15.05.04, 23:04
                                            nurni napisała:

> gini napisała:
                                            >
                                            > > Astro droga, ja bym moze i przyjela to wytlumaczenie, ale kiedys na kraju
                                            > > zalozyl watek niejaki muslim,
                                            >
                                            > muslim to ciekawa historia
                                            > klopoty z jezykiem polskim wygrazanie Polakom
                                            > sprawdz w wyszukiwarce
                                            >
                                            >
                                            > to zydowski prowokator i to z tych tandetnych

Przyjrzales sie adresowi muslima ?Jak nie to sie przyjrzyj.

• gini Re: Re Astro 15.05.04, 23:11
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=1886590&a=1886590
                                              • nurni Re: Re Astro 15.05.04, 23:14
                                                nie mam czasu

poswiec troche czasu sama i nie pozwol robic sie w trabe
                                                • gini Re: Re Astro 15.05.04, 23:41
                                                  nurni napisała:

> nie mam czasu
                                                  >
                                                  > poswiec troche czasu sama i nie pozwol robic sie w trabe

Ja i astra znamy sie jeszcze z kraju, astra troluje sobie troche ale to jej
                                                  sprawa.
                                                  Ciezko by Ci bylo wysledzic nicki astry z kraju, bo tam nie pisales, a astra
                                                  sie nie loguje.Ja mam dobra pamiec i pamietam nicki, watki, posty pisane z
                                                  jednego adresu nie grozi mi zrobienie w trabe.
                                                  Pozdrawiam

• Gość: Kris Re: Sensacja światowa ? IP: *.dyn.optonline.net 15.05.04, 03:13
                  Moze warto bylo by troche lepiej zorientowac sie w faktach zanim zrobisz z
                  siebie kompletna idiotke smile
    • pan_kran Islamisci to bestie 15.05.04, 17:08
      Nawet male dziecko wie, ze wzyscy muzulmanie o Swietach Bozego Narodzenia
      zabijaja amerykanskie dzieci i przerabiaja je na kebaby.
      • Gość: Mosul Re: Islamisci to bestie IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 15.05.04, 18:33
        Inne głupiutko-naiwne cielątko próbuje do ohydnego mordu przypinać bestialstwo
        systemu nazistowskiego.Co ma jedno do drugiego?
        • gini Re: Nazisci nie bestie 15.05.04, 22:46

> Inne głupiutko-naiwne cielątko próbuje do ohydnego mordu przypinać
          bestialstwo
          > systemu nazistowskiego.Co ma jedno do drugiego?

A ty probujesz jeden ohydny mord przypisac wszystkim muzulmanom to juz jest ok.
          Z jednego mordu probujesz zrobic system.
          Liczysz na naiwne cielatka co sie na to nabiora gebelsiku.
          A co ma jedno do drugiego, a no ma sie tak mniejszy skandal ma przykryc wiekszy
          skandal.
          Naglasniajac jedna zbrodnie , usprawiedliwiasz i puszczasz w niepamiec miliony
          innych zbrodni, rownie bestialskich, rownie brutalnych.
          Liczysz wlasnie na takie naiwne cielatka, ze sie dadza podpuscic.
          • Gość: Mosul Mord niewinnego IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 17.05.04, 11:25
            Cytat z tekstu jednej naiwnej: ty probujesz jeden ohydny mord przypisac
            wszystkim muzulmanom to juz jest ok.
            > Z jednego mordu probujesz zrobic system.

I dalej:Naglasniajac jedna zbrodnie , usprawiedliwiasz i puszczasz w niepamiec
            miliony
            > innych zbrodni, rownie bestialskich, rownie brutalnych.

Skoro do tej pory nie nauczono Cię rozumieć tego, co czytasz, ja teraz napewno
            tego nie dokonam. Myślenie jest czynnością, której obawiam się,nauczyć nie
            można.
            W którym miejscu napisałem,że wszyscy muzułmanie to bandyci?
            Co ja nagłaśniam?
            Wyraziłem własny, negatywny stosunek do zarżnięcia człowieka przez islamskich
            zwyrodnialców,które wyglądało jak szlachtowanie świni. To wszystko.
            Specjalnie dla Ciebie,abyś nie miała kłopotów ze zrozumieniem, muszę dodać,że
            używając zwrotu "islamskich zwyrodnialców", mam na myśli wyłącznie tych,którzy
            się tej zbrodni dopuścili. Inni islamiści nie brali w tej rzezi udziału,dlatego
            nic o nich nie piszę.Capito?
            • gini Re: Mord niewinnego 17.05.04, 11:50

> Cytat z tekstu jednej naiwnej: ty probujesz jeden ohydny mord przypisac
              > wszystkim muzulmanom to juz jest ok.
              > > Z jednego mordu probujesz zrobic system.
              >
              > I dalej:Naglasniajac jedna zbrodnie , usprawiedliwiasz i puszczasz w
              niepamiec
              > miliony
              > > innych zbrodni, rownie bestialskich, rownie brutalnych.
              >
              > Skoro do tej pory nie nauczono Cię rozumieć tego, co czytasz, ja teraz
              napewno
              > tego nie dokonam. Myślenie jest czynnością, której obawiam się,nauczyć nie
              > można.
              > W którym miejscu napisałem,że wszyscy muzułmanie to bandyci?
              > Co ja nagłaśniam?
              > Wyraziłem własny, negatywny stosunek do zarżnięcia człowieka przez islamskich
              > zwyrodnialców,które wyglądało jak szlachtowanie świni. To wszystko.
              > Specjalnie dla Ciebie,abyś nie miała kłopotów ze zrozumieniem, muszę dodać,że
              > używając zwrotu "islamskich zwyrodnialców", mam na myśli wyłącznie
              tych,którzy
              > się tej zbrodni dopuścili. Inni islamiści nie brali w tej rzezi
              udziału,dlatego
              >
              > nic o nich nie piszę.Capito?

Tyle, ze zatytulowales swoj post tak :
              Re: Islamisci to bestie
              Autor: Gość: Mosul IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl
              Data: 15.05.2004 18:33 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
              Inne głupiutko-naiwne cielątko próbuje do ohydnego mordu przypinać bestialstwo
              systemu nazistowskiego.Co ma jedno do drugiego?

Wiec jak to odczytac inaczej panie Mosul?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka