Gość: jacada Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: 217.11.142.* 18.05.04, 13:58 Skąd wiadomo, że Renata Beger zdała pisemną część matury skoro ona nie zna wyników? A może oblała. Czyżby autor tekstu wiedział coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak spokojna głowa... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:16 Pewnie już po rozmowie z dyrem tej prywatnej szkoły wiedziała że zda i na co zda Nie wierze że pisały to uczciwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.nll.se 18.05.04, 14:15 Generalnie, nalezy ten krok obydwu pan potraktowac z zyczliwoscia! Robia one cos, czego nie nalezy sie wstydzic, czyli ksztalca sie. Mam tylko nadzieje, ze nie sa ta jakies lewe matury, uzyskane oszustwem, za pieniadze, i ze nie sa robione wylacznie w celu podniesienia kwalifikacji, przed ewentualnym objeciem tek ministrow RP w, nie daj Boze, rzadzie Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:18 Andrzej,ty naprawde myslisz ze te matury są w 100% uczciwe?))bo mnie się wydaje ze max 50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 23:14 Myślę że ten dzień powinień być ogłoszony jako święto narodowe a order orła białego zastąpiony orderem hojarskiej i beger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vian LITOŚCI!!! IP: 217.96.14.* 18.05.04, 14:20 juz nie moge si doczekac kiedy te prace zeskanowane zaczna krazyc po internecie, co jak co - ale nie moge sobie wyobrazic jak mogly zdac j. polski,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: LITOŚCI!!! IP: *.nll.se 18.05.04, 14:43 Znajac przeszlosc obu pan, mozna by przypuszczac, ze ich matury zdobyte zostaly nieuczciwie. Uwazam jednak, ze nie mozna ich potepiac i osadzac z gory, szczegolnie w momencie, w ktorym, mniej czy bardziej swiadomie przyznaja, ze wyksztalcenie jest czyms godnym, narazajac sie przy tym na posmiewisko. Poza tym, mogly przeciez one wybrac droge wodza, ktory jedyne "studia" jakie ma, zdobyl w szkole KGB, czyli Instytucie Schillera w Hamburgu, utrzymywanego za pieniadze naszych braci zza wschodniej granicy. Uwaza on tez, ze jest juz taki madry, ze zadnej dodatkowej szkoly nie potrzebuje, i ze, co jak co, ale rozumu to mozna sie tylko od niego uczyc. Broniac oby pan, nie chcialbym byc zle zrozumiany! Nawet jezeli ukoncza one zaocznie wyzsze studia rolnicze, w co watpie, nie beda sie bardziej nadawaly do polityki i rzadzenia niz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel A teraz ustne, dla Begger to żaden problem... IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:18 Zastanawiam się jak beger zda egzamin ustny. Dal komisji to może byc szok. Wogóle nie wierze że te dwie babki zdały bez ściągania albo bez jakiegoś innego oszustwa. Obie sa znane z oszustw więc im nie ufam i nie wierze jak psom. Jestem prawie pewien że obie nie umieja zbadac pezbiegu zmienności funkcji kwadratowej. Powinny udowodnić wszystkim w programie TV na żywo że rozwiążą takie zadanuie matematyczne. W ten sposób pokazały by że nie ściągały i przynajmniej pokazały by że maturę osiągnęły w uczciwy sposób. Pozdrawiam Falafel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fen Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.local.pl / 80.53.173.* 18.05.04, 14:20 no cóż, samoobrona się kształci na elytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: 212.244.166.* 18.05.04, 14:22 Witam szanownych czytelnikow Na poczatek zastrzegam ze nie jestem za Samoobrona, nie ta strona polityczna, ale ... Az sie wlos na glowie podnosi. A od kiedy to prosty czlowiek nie moze rzadzic? Nie powinien miec prawa aby startowac w wyborach do parlamentu? I dlaczego zaraz kazdy sie nasmiewa? Czy to zle ze chciala mature zdac? Czy poprawianie swojej wiedzy jest zle? Sam skonczylem studia i jakos nie mailem poprawek ale jak widzialem jak inni lecieli ... i co to tez sa zakute lby ... tepaki i nieuki .. Chyba nie tak nalezy oceniac. A moze maja do czego innego talent. W przyrodzie jest tak ze jak jeden zmysl slabszy to inny jest wyostrzony. Ale wy potraficie krytykowac i pomyja na glowe wylewac. Sami jestescie kocmouchy i zakute lby. Jedyne co potraficie to krytykowac. Wydaje mi sie ze to wlasnie tutaj zakute lby daliscie popis. To co czas na to by krajem mogli rzadzic wylacznie ludzie z wyksztalceniem. Kwestia tylko jakim? Moze srednie to za malo? Moze potrzebne jest wyzsze? Moze mgr to za malo? doktorat eeeee to tez malo mysle ze banda zdziwaczalych stetryczalych profesorow to by bylo to!!! Chyle czola tym naukowcom co faktycznie nimi sa ... ale czesto na uczelni spotyka sie olewatorow co maja studenta w glebokim powazaniu. Na koniec brawo ze panie podeszly do matury, wyniki moze nei sa zadowalajace ale sa. Czy uczciwie zdaly tego sie nie dowiemy, a niby dlaczego chcieli byscie ogladac ich prace? Czy wasze prace ktos poza wami ogladal? I mam nadzieje ze Samoobrona nie bedzie nami rzadzila. Ale jak juz takk sie nieszczescie naszemu narodowi przytrafi .. to wtedy pora bedzie powstanie zorganizowac albo uciekac z kraju. Mysle ze to pierwsze jest poprawne ale to tam wiekszosc powie ze czas uciekac z tego kraju .. to sa dopiero kocmouchy!!! Pozdrawiam i wiecej szacunku dla innych AJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 15:14 aja , już myślałam,że nie ma tu porządnych i normalnych ludzi, ale się mylilam, milo było poczytać twoj wywód, po nim nachodzi refleksja,że jeszcze istnieją tolerancyjni ludzie na tym świecie. A wszystkim pozostałym napiszę tak" niech się każdy patrzy na siebie" i jeszcze jedno żal mi tych którzy w taki sposob reagują i że w ogóle reagują na informacje zbrukowanych informatorów, świadczy to o ich inteligencji, a ona niestety nie idzie w parze z wykształceniem. Żal mi was . No cóż jacy politycey takie społeczeństwo, przecież ktoś ich wybierał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Gdyby glupota skrzydla miala .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:13 Nikt nikomu nie odmawia prawa do uczenia sie i zdawania matury. Kiedys - to prawda - matura byla w mniejszej cenie - zwlaszcza na wsi - niz obecnie. Zgadzam sie - to dobrze, ze ktos chce sie ksztalcic, nawet pozniejszym wieku. Zgadzam sie tez, ze wyzsze wyksztalcenie, ba nawet profesura, nie swiadczy automatycznie o poziomie posiadacza tytulu. W przypadku ww. dam pojawia sie jednak pewien niuans. One sa poslankami, maja wplyw na tworzenie prawa, dostapily w pewnym sensie najwyzszej godnosci w panstwie. Ich obowiazkiem jest godnie reprezentowac tych, ktorzy je wybrali. A co one robia? Panstwo to kompromituja na kazdym kroku, nie maja bladego pojecia o tym, co robia, ciaza na nich kryminalne zarzuty, szerza ciemnote i w dodatku chca jeszcze wyzej, do Europy. Nie, nie odmawiam prostemu czlowiekowi prawa do udzialu we wladzy - na tym w koncu polega demokracja, zeby kazdy kto sie do tego nadaje mogl wniesc wklad w rozwoj swojego kraju. Czy posel bedzie prostakiem, czy profesorem z piecioma fakultetami jest w pewnym sensie bez znaczenia. Za to zarowno prostak jak i inteligent musza udowodnic, ze do rzadzenia sie nadaja i ze dobro wyborcow jest im bliskie. A rzeczone damy udowadniaja cos wrecz odwrotnego. Lapiac sie za rzeczy przekraczajace ich pojecie o swiecie same wystawiaja sie na posmiewisko. Poniewaz boje sie ciemnogrodu, jak ognia, przynajmniej z przyjemnoscia sie z nich posmieje. A tolerancja nie ma tu nic do rzeczy, bo glupoty tolerowac nie trzeba, a wrecz nie mozna. Na tym polega rowniez odpowiedzialnosc w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
grzy-boski Beger o hojarska hanibiom narut polski 18.05.04, 14:26 moja siostra tez zdala ale ona w przeciwienstwie do tych orlic sie wczesniej uczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Po ekonomiku z maturą to tylko na ministra fin. IP: *.gov.pl 18.05.04, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.globe.net.nz / *.globe.net.nz 18.05.04, 14:43 No k*wa super. Obu paniom yntelektualistkom dedykuję śliczną piosenkę okolicznościową: Myślisz może, że więcej coś znaczysz, Bo masz rozum, dwie ręce i chęć, Twoje miejsce na ziemi tłumaczy Zaliczona matura na pięć Są tacy, to nie żart, Dla których jesteś wart MNIEJ NIŻ ZERO, MNIEJ NIŻ ZERO... (he he, jak ja zdawałem maturę, to ta piosenka właśnie była przebojem) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę 18.05.04, 14:44 a co z Michalczewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rms Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 13:36 Tiger: polski na 3, matma na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.echostar.pl 18.05.04, 14:52 Jesli one zdaly mature to ja oddaje swoj dyplom z liceum bo nie jest nic warty. Co za cwoki. Do obory a nie do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 15:17 pewnie,że nie jest nic warty, bo ty nie jestes nic warty, skoro w ten sposób traktujesz sprawę, ale cóż żeby to wyczuć trzeba mięć trochę inteligencji a ta nie idzie w parze z wykształceniem a ty masz szczególnego pecha. z wyrazami ubolewania nad przyszłością polaków z takim spoleczeństem Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę 18.05.04, 18:24 Gość portalu: Ala napisał(a): > pewnie,że nie jest nic warty, bo ty nie jestes nic warty, skoro w ten sposób > traktujesz sprawę, ale cóż żeby to wyczuć trzeba mięć trochę inteligencji a ta > nie idzie w parze z wykształceniem a ty masz szczególnego pecha. z wyrazami > ubolewania nad przyszłością polaków z takim spoleczeństem Tak, tak droga Alicjo. A ja wspolczuje Tobie. Ja i zdecydowana większość moich zanjomych nie życzy sobie, żeby rządziły nami takie ĆWOKI, PRYMITYWY i ELEMENTY KRYMINALNE, jak p. Hojarska, Beger i pan Lepper. Jezeli Ty ich uwielbiasz, to Twoja sprawa. Jest w tym kraju wielu porządnych i i godnych szacunku szlachetnych ludzi bez żadnego wykształcenia - ale niestety, raz, że nie można zaliczyć do nich owych Pań, a dwa- nie pchają sie do Sejmu. Bo tam, niestety, trzeba ludzi wykształconych i inteligentnych, a nie chamów Lepperów i spółki. Kapujesz, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 18:47 ja myślę, źe ona nie kapuje bo by takich bzdetów nie gadała. ludzie chcecie żeby tłumoki wami rządziły?!!!! przecieź ten jełop lepper chyba sam nie wie o czym gada. czy on ma jakiekolwiek pojęcie o gospodarce, ekonomii? przepraszam ale nie wydaje mi się. i nie zgadzam się aby głupsi odemnie rządzili w tym kraju! bo to teź mój kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
create polska edukacja 18.05.04, 14:57 niedługo jakies 3-letnie studia zrobia panie w ekspresowym tempie np. lat 2-uch i co wyzsze zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.echostar.pl 18.05.04, 14:57 one zdaly mature? hahahahahahaahaahah, niezly zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celownik Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:10 buhehe teraz polecam im studia z dziedziny np. informatyki - inżynierii oprogramowania buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re:Beger a mlodziez PO IP: *.nlh.no 18.05.04, 15:35 A ja nigdy nie zapomne jak Renata Beger (kobieta nr 1 Europy) miazdzyla ubecko- kretynsko usmiechajace sie mlode glizdy z PO zadajace kretynkie neokomusze pytania w stylu: a co to jest wartosc dodatkkowa? Wczoraj popis beznadziejacego Jagielinskiego i maturzystki. Na pytanie wymien stolice panstw krajow sasiadujacych z Polska kandydatka wymienila Ryge. Dobra byla z przeprowadzonego w kretynskim stylu egazminu z angielskiego Byly do przetlumaczenia takie nie istniejace w angielskim idiomatyczne zwroty jak end of birds czy after birds- mialo to byc i po ptokach. Jak tak ucza w Polsce angielskiego i geografii to lepeiej by nie uczyli , albo by uczyla Beger z Hojarska. Kiedys w Norwegii producent Fanty rozbawial dajac na etykietkach z tylu doslowne tlumaczenia angielskich zwrotow. Ale tu student uczy sie tylko z podrecznkow angielskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re:Beger a mlodziez PO IP: 195.178.215.* 18.05.04, 15:54 huuuuurrrraaaa! teraz samoobrona bedzie miala takie mundre czlonkinie!aja jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESMeralda NIBY SZKOLONE IP: *.onlink.net 18.05.04, 16:22 Niby szkolone, niby uczone a gamon jak cholera. Rywin gate mowi............. o kurcze co jo godom. To bylo jeszcze przed matura. O teraz bedzie zupelnie co innego.Ale ciekawe co z tymi kurwikami. Moze od siedzenia po nocach i wertowania "ksiazkow " te kurwiki wypadly... O daj Boze,daj. O rozum juz nie prosze bo wiadomo. MATURA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker Co by nie zrobiła Saoobrona -to źle;dobra Samoobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:24 na to martwa samoobrona tak samo jak dobry Indianin to martwy Indianin bo przeszkadza "cywilizacji".Komu przeszkadza samoobrona?Też "cywilizacji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Co by nie zrobiła Saoobrona -to źle;dobra Sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:34 Zdecydowanie tak. To banda kryminalistow i cwaniaczkow, ktorzy chca do reszty okrasc ten kraj nie tylko z pieniedzy, ale i z tego co przez ostatnie czternascie lat zostalo osiagniete. A ja, jako obywatel tego kraju i tez czesc Narodu, NIE ZGADZAM SIE, ZEBY RZADZILI MNA KRYMINALISCI I WSTECZNIAKI. Samoobrona zawsze bedzie zle, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Co by nie zrobiła Saoobrona -to źle;dobra Sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:59 tak, ja też się zgadzam. nie chcę żeby rządziły mną przygłupy, które nawet w języku ojczystym nie mówią poprawnie. a niech sobie zdają tę maturę, niestety obawiam się że od tego nie zmądrzeją. i ćwokami jak były tak i zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viritim Pewnie był przeciek... IP: 62.233.167.* 18.05.04, 16:32 Powtórzyc tą maturę...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.05.04, 16:32 Ja też zdałem maturę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west też dostałem 3 z polaka , po 4 latach zakuwania . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:46 w dobrym liceum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G'Reggie Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:50 Szkoda, że nie pisały w Opolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic DUŻO OWSA PANI RENATKO!!! A PANI DANUSI ... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 17:09 ... może jakiś szybki kredycik konsumpcyjny na "oblewanie" statusu osoby wykształconej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Tylko pogratulować !!!!, jak na taką partie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:27 Pamiętajcie maturzyści jak nie zdacie matury to Samoobrona i tak was przyjmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tylko pogratulować !!!!, jak na taką partie? IP: *.hrl.com 18.05.04, 17:46 to byl dobry zart, ta gazeta to potrafi czasami rozsmieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Gazeta podajac takie wiadomosci zniza sie do pozio IP: *.union01.nj.comcast.net 18.05.04, 18:04 poziomu gowna za stodola. To czy jakies dwie obrzydliwe, smierdzace gnojowka baby wiejskie od karmienia swin zdaly mature nie powinno nawet interesowac szczury w Warszawie. Kto sprawdzal prace maturalne tych macior? Bardziej jest interesujace czy gdzies w miescie wylala sie studzienka z szambem niz, ze te dwa potwory zdaly mature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Upublicznic matury obu pan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:10 Miejsca znalezc nie moge. Az tak mnie nosi by przeczytac wypracowania z polskiego i rozwiazania zadan z matematyki obu pan. Odpowiedz Link Zgłoś
lndris Dlaczego się czepiacie? 18.05.04, 18:16 Te wspaniałe posłanki robią wszystko, żeby wyprowadzić naszych dzielnych chłopcow z Iraku, gdzie umieścili ich podstępnie masoni z Platformy rękami pachołka Kwaśniewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ [...] IP: *.top.net.pl 18.05.04, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś