Gość: niewazne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.03.02, 02:49 Ateisci znalezli sobie forum do dysponowania swego stopnia zaawansowania w Ateizmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mysteric Re: Ateisci znalezli sobie forum IP: *.houston-09rh15rt.tx.dial-access.att.net 03.03.02, 03:57 Nie tylko znalezli ale jeszcze robia wielki szum. Gdyby to forum bylo odzwierciedleniem spolecznestwa polskiego to wyglada na to ze 98% to ateisci i 2 % to praktykujacy w wierze chrzescijanskiej. Bog jest msciwy i karze ateistow i troche niewinnym Polkom i Polakom tez z ich powodu sie oberwie dodatkowymi latami nedzy. Jaki narod taki prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Jaki Mysteric taki bezmyslny belkot religianta IP: *.rdu.bellsouth.net 03.03.02, 05:22 koles: jesli Bog msciwy, to czemu na niewinnych, Bog, czy prezydent msciwy? Narod to prezydent? Katol=idiota, w twoim przypadku? rydzyka sie napiles? Gość portalu: Mysteric napisał(a): > Nie tylko znalezli ale jeszcze robia wielki szum. Gdyby to forum bylo > odzwierciedleniem spolecznestwa polskiego to wyglada na to ze 98% to ateisci i > 2 % to praktykujacy w wierze chrzescijanskiej. Bog jest msciwy i karze ateistow > > i troche niewinnym Polkom i Polakom tez z ich powodu sie oberwie dodatkowymi > latami nedzy. Jaki narod taki prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Ateisci znalezli sobie forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 10:05 Gość portalu: Mysteric napisał(a): > Nie tylko znalezli ale jeszcze robia wielki szum. Gdyby to forum bylo > odzwierciedleniem spolecznestwa polskiego to wyglada na to ze 98% to ateisci i > 2 % to praktykujacy w wierze chrzescijanskiej. Bog jest msciwy i karze ateistow > > i troche niewinnym Polkom i Polakom tez z ich powodu sie oberwie dodatkowymi > latami nedzy. Jaki narod taki prezydent. ==================================== Twoim prezydentem jest jak zauważyłem George W Bush? To co Ci do naszego? Bóg jest mściwy? Z jakiej katechezy korzystasz? Bóg jest dobrem - tak stoi w Piśmie. Chyba , że napisałeś o złym Mzimu. Poskładaj się do kupy bo przynosisz wstyd katolikom Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Ateisci znalezli sobie forum 03.03.02, 10:06 katolicy sami sobie wstyd przynosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. IP: *.chello.pl 03.03.02, 10:19 ... uznaje się za katolika. Ja zostałem ochrzczony,przystąpiłem do komunii, byłem bierzmowany i wziąłem ślub w kościele. Cała moja rodzina od zawsze jest związana z KK (aż za bardzo !). Jednak po "występach" Rydzyka, Jankowskiego, Glempa i im podobnych - nie uważam się za katolika, tylko za chrześcianina. Za osobę wierzącą ale nie praktykującą. To ja jestem katolikiem czy też nie ? No więc jakie kryteria mają definiować katolicyzm lub jego brak u danej osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 15:41 Okreslenie katolik, podobnie jak komuch kojarzy sie teraz bardzo negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. IP: *.chello.pl 03.03.02, 16:03 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Okreslenie katolik, podobnie jak komuch kojarzy sie teraz bardzo negatywnie. Może wg Ciebię. Ja uważam, że określenia solidaruch i komuch kojarzą się negatywnie. Natomiast katolik ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
palesz Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. 03.03.02, 16:22 niewazne i reszta popapranców - nauczcie się najpierw wysławiać po polsku! treści waszego bełkotu trzeba się domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 16:46 Od dawna z rozbawieniem patrzę na piewców tolerancji, którzy z pianą na pyskach płodzą swoje antykatolickie posty. Zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
palesz Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. 03.03.02, 16:52 JA NIE JESTEM PIEWCĄ TOLERANCI! Nie tolerują idiotów na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: Najpierw należałoby zdefiniować dokładnie, kogo .. IP: 212.244.146.* 03.03.02, 16:55 palesz napisał(a): > JA NIE JESTEM PIEWCĄ TOLERANCI! Nie tolerują idiotów na tym forum! Ach ... coz to za przyjemnosc spotkac w koncu kogos tak inteligentnego jak Ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni w ramach tępienia idiotów na forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 17:33 czy mógłbyś paleszko wyciagnąć swój własny post roma...itd w którym zrobiłeś z siebie idiotę a może wolisz żebym ja to zrobił ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Uwaga ! ORMO ... sorry "nurni" czuwa ! 03.03.02, 17:40 Gość portalu: nurni napisał(a): > czy mógłbyś paleszko wyciagnąć swój własny post > roma...itd > w którym zrobiłeś z siebie idiotę > a może wolisz żebym ja to zrobił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild niektórzy ci "ateisci" wierzą w materie duchów! :) IP: *.net.bialystok.pl 03.03.02, 18:44 np. w tzw. własność intelektualno-duchową! :] Gość portalu: niewazne napisał(a): > Ateisci znalezli sobie forum do dysponowania swego stopnia zaawansowania > w Ateizmie. palcem nie bede pokazywał kto jest za "patentem" koło lub cyrkiel ale dodam że żądają kary więzienia za myśli tzw. nieczyste! :] UWIERZYSZ??? np. jak użyjesz alfabetu to możesz zostać skazany za kradzież duchów! ))) taka jest ich mroczna wiara ateuszy! żądają stosu dla heretyka myśli Gutenberga!!! zafajdanych ateuszy! Ograniczonych tępaków bez iskierki twórczej. Siedzicie na pryszczatych tyłkach, wyciskacie wągry i macie w nosie biednego artystę! (Wrzeszczy) Wy zasrańcy!!! Cholerni hipokryci!!! Rozpuszczone ropuchy!!! Wy i wasze zakichane kolorowe telewizory i kluby golfowe!!! ... i cholerne masońskie tajne uściski dłoni. Nie przyjęliście mnie, cholerni "Wolnomularze". A ja nie chce do was wstąpić, choćbyście mnie błagali na tych swoich cuchnących, zaropiałych kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś