qwardian 23.08.11, 09:24 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10155309,Warszawa__Citroen_uderzyl_w_rzadowa_limuzyne__Wiozla.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Qwardian rozrabia w agencjach towarzyskich ... 23.08.11, 23:09 qwardian napisał: ... Znów ci odbija czy to już trwałe zmiany poburdelowe. Muszę chyba wrócić do twojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
4.marouder.eu A czemuz to pan Butzek rozjezdza sie po Warszawie 24.08.11, 04:58 ..ignorujac sygnalizacje swietlna, niczym sowieckim czynownik wyzszego szczebla po Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: A czemuz to pan Butzek rozjezdza sie po Warsz 24.08.11, 08:26 Nonszalancja i lekceważenie dla otoczenia. Nauczono ich, że czyny nie podlegają weryfikacji jeżeli chodzi o PO. Sprawa afery hazardowej dobitnie to ukazała... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A czemuz to pan Butzek rozjezdza sie po Warsz 24.08.11, 08:35 W wątku, który został wysłany do innej galaktyki tłumaczył Scan, że Pan Bucek ma status równoważny głowie państwa i dlatego dla mecyje z BORem, kolumną karawanów na sygnale itp., bo jak to by wyglądało, gdyby się spaźnił na samolot rejsowy? Dla mnie, jeśli nie wolno by mi było podjechać na Okęcie 175, to już nie jest życie. To jest trup, którego wiozą karawanem. Trup, który nie ma bladego pojęcia o życiu, które obserwuje wyłącznie zza przyciemnianych szyb swojego karawanu albo zza pleców rosłych karków ze sprężynkami w uszach. W 2010 mój Ojciec leżał w szpitalu na Szaserów i ze 2 razy udało mi się przyblokować któregoś Kaczora, jak jechał na sygnale. Zwykle przepuszczam karetki i strażaków na sygnale pędzących po piwo dla komendanta, ale suki z jakimś Buckiem zwyczajowo nie puszczam. Stoję na światłach, nie ma gdzie zjechać i wszystko. Niech czeka i się wścieka. Potem taki Kaczor czy inny powie "w służbie zdrowia jest dobrze, wiem to, bo codziennie jeżdżę do chorej matki do szpitala". Je weźmie chuј јеbany pod uwagę, że od pół godziny przed jego przyjazdem pół szpitala stoi na baczność w szeregu, że BOR ogląda windy, czy nie ma tam jakichhś napisów, które mogłyby obrazić Umiłowanego Przywódcę, że trawa pomalowana na zielono itp. itd. Nie, on wie, bo "jeździ". Niech tak się z raz przejedzie autobusem, chuј јеbany. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: A czemuz to pan Butzek rozjezdza sie po Warsz 24.08.11, 12:04 Korzystam często z autobusu 175 jadąc z Centralnego na Okęcie. Prawnie mogą się rozbijać, ale gdyby to ode mnie zależało na taką gratyfikację zasługują jedynie prezesi wielkich spółek międzynarodowych, z kolei ci mają na względzie swoje i innych bezpieczeństwo i wybierają helikopter. Ten staropeerleowski obrządek pokazywania, kto tu rządzi powinien się skończyć. Chce korzystać z publicznej drogi, niech to się odbywa na takich zasadach jak inni, może to w końcu uświadomi ich jak wygląda realne życie mieszkańca... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Widzisz, gonokoku 24.08.11, 08:34 protokolarnie Buzek jest traktowany jako głowa państwa, samochody BOR mają status pojazdów uprzywilejowanych, które muszą na czas dowieźć pasażera na lotnisko, czego taki bywalec burdeli jak ty nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Widzisz, gonokoku 24.08.11, 08:37 > samochody BOR mają status > pojazdów uprzywilejowanych, które muszą na czas dowieźć pasażera na lotnisko Niech wyjadą pół godziny wcześniej. Normalni ludzie też muszą dojechać na lotnisko na czas, bo samolot na nich nie zaczeka, jak stoją w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Widzisz, gonokoku 24.08.11, 08:41 Może również wyjechać godzinę wcześniej i dojechać autobusem linii 175. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gonokoku, jadzie twój szef 24.08.11, 08:39 www.youtube.com/watch?v=hgDEjfx2JAI Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Gonokoku, jadzie twój szef 24.08.11, 09:58 On, chyba, bardziej ideowo zbliżony do... www.youtube.com/watch?v=dSoGUwewaGU&NR=1 POLACTWO! Odpowiedz Link Zgłoś