Gość: dziennikarz Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 22.05.04, 15:20 o co tyle histerii??typowe dla arabow cyrk panika teatr histerii-a ja zadam pytanie??!!ile dzieciakow zabili palestynczycy w izraelu w autobusach itp-setki a moze wiecej wiec jedna gowniara palestynska mniej tym mniejszy rewanz za setki zabitych izraelczykow!!arabow powinno sie wystrzelac jak kaczki a na palestyne zrzucic bombe atomowa i po allahu islamie niezostaloby smrodu!!!ty rezerwista jestes chory na leb -poznaj historie!!palestyna morduje zydow juz od 2000 lat!!w imie swojego pojebanego boga-morduje dzieci kobiety itd-po za tym islam jest zadna religia i tak samo chora jak ty! kolego!!pojecia nie masz z kad sie wzial konflikt izraelsko palestynski cofnij sie do 1945 roku -pajacu za grosz rozumu njie masz arabow palestynczykow arafata powionno sie spalic na stosie!!!w imie allaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.b.007.syd.iprimus.net.au 23.05.04, 02:31 a ciebie wykastrowac chrzescijanie w imie sw cyryla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.d.pppool.de 22.05.04, 15:21 widocznie GW "zapomniala" podac, ze informacja ta opiera sie wylacznie na zrodlach palestynskich i przez nikogo innego nie zostala potwierdzona. Gdzie tu obiektywizm?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:29 musimy likwidować palestyńczyków już od podszewski bo póżniej tego nie opanujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak musimy likwidować palestyńczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:35 musimy likwidować palestyńczyków od małego bo inaczej tego nie opanujemy (wszędzie giną dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO GAZU ZYDOW !!!! ZRZUCE SIE NA PUSZKE CYKLONU IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 22.05.04, 17:57 ADOLF HITLER SPARTACZYL ROBOTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shit Re: ZRZUCE SIE NA PUSZKE CYKLONU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:38 ....i cie nie zatlukl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Czyż Hitler nie miał racji? IP: 207.68.98.* 22.05.04, 15:51 Czasem nie mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Webber(USA) Re: Czyż Hitler nie miał racji? IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 18:12 Hitler w obliczu MARSZU PAZERNYCH PO WŁADZĘ,jak to się odbyło w Polsce, w obliczu wizji zniewolenia/zagłady własnego narodu powiedzał: My albo oni", po czym prystąpił do obrony. Problem w tym, że plugastwo znowu odżyło i jest gotowe do kolejnego odplugawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Żydzi mordercy IP: *.acn.pl 22.05.04, 15:51 Nigdy do nich nic nie miałem, do czasu. Teraz zaczynam mieć coraz mniej wątpliwości dlaczego niemcy z taką zaciętością chcieli się ich pozbyć. To co robią żydzi w Palestynie jest skandalem - to w Izraelu powinno interweniować międzynarodowe wojsko, a nie w Iraku. Prawdziwy "reżim" to Izrael, a "terroryści" to ci, którzy mordują małe dzieci strzałem z broni snajperskiej - widocznie dla zabawy. Każdy kto chodzi do Galerii Mokotów lub Blue City powinnien pamiętać że to żydowski biznes, który się rozprzestrzenia po świecie, bo u siebie mają akcje odwetowe Palestyńczyków, którzy się bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertos Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: 195.205.245.* 22.05.04, 16:03 To co się stało w Rafah jest przykładem tego kto naprawde cierpi w czasie działan wojennych,mianowicie ludnosc cywilna.Ten przypadek kiedy zginęła czteroletnia dziewczynka powinien odbic się dużym echem na całym świecie,a organizacje zajmujące sie prawami człowieka na świecie powinny podjąc konkretne działania w tej sprawie!!.Jedno jest pewne! ...bez kompromisu szczególnie władz Izraela i Sharona, to tak naprawde początek piekła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Szarona też w ktoś w końcu trafi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 16:08 Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.kutno.mediaclub.pl 22.05.04, 16:15 JAK MÓWIĄ NIEKTÓRZY OBYWATELE POLSCY NARODOWOŚCI ŻYDOWSKIEJ TO JEST STRATEGIA. JAKIŚ CZAS TEMU ZABILI NIEWIDOMEGO, GŁUCHEGO NA WÓZKU INWALIDZKIM, TERAZ 4 LETNIE DZIECKO. TO STRATEGIA RODEM Z PIEKŁA, STRATEGIA KTÓRA KIEDYS REALIZOWAŁA ŻYDO KOMUNA. ADASIU!!!!! MUSIMY WSTYDZIŹ SIĘ ZA NASZYCH POBRATYŃCÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDA Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 16:16 Araby mają nauczkę, żeby nie puszczać dzieci samopas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka A Twoi starzy, żeby więcej dzieci nie robić. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 16:22 Jeden debil wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDA Re: A Twoi starzy, żeby więcej dzieci nie robić. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 16:52 Przestań obciągać Arabom bo ci w mózg idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwni polaczki palestyncy terrorysci! IP: *.client.comcast.net 22.05.04, 16:23 w co wy wierzycie, palestynscy terrorysci sa zdolni do najgorszych morderstw, tylko zeby konflikt sie nie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymason Re: palestyncy terrorysci! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.04, 22:15 Ta wojna nie ma sensu,Ale to nie palestynczycy ja wywolali,kazdy broni sie jak moze a oni nie moga podjac otwartej walki bo zdominowany przez Zydow rzad swiatowy jest przeciw nim.Chca tylko swojego panstwa na wzgorzach golan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wu Izrael - panstwo dzieciobojcow, tfu. IP: *.tor.primus.ca 22.05.04, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.crowley.pl 22.05.04, 16:32 Hitler come back !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski TRZECIA RZESZA SIE KLANIA IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.04, 16:51 Jak sie czyta wypowiedzi samozwanczych obroncow Izraela,ma sie wrazenie,ze hitlerowcy moze juz szaronowcy szykuja swiatu kolejna jatke.Ta sama mowa, te same argumenty,ta sama nienawisc.Niektorzy profesorowie w Ameryce,Niemczech wiadomego pochodzenia,zaczynaja argumentowac,ze w walce z terroryzmem trzeba stosowac tortury.A moze zaczna palic na stosach?Dla Hitlera skonczylo sie tragicznie.Ciekawe ja wy daleko chcecie zajsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDA Re: TRZECIA RZESZA SIE KLANIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 16:57 Obrońco Arabów. Oblicz sobie ile Polaków zgineło w ciągu ostatnich kilku lat z powodu ataków terorystycznych Żydów i Arabów. Wyjdzie ze 20:0 dla Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: TRZECIA RZESZA SIE KLANIA IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.04, 17:07 Niektorzy ludzie sa tak zacietrzewieni w swojej nienawisci,ze juz nie potrafia rozsadnie myslec.Zyj i pozwol drugiemu zyc,taka powinna byc zasada.Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.05.04, 17:13 Maly ruchomy cel - brawo dla naszej armii. KUPUJ U ZYDA. Najlepsze wyszkolenie i sprzet za przystepna cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerad żYDOWSKIE POTWQORY IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 17:14 Te żydowskie pazerno-sadystyczne potwory dokonały zamachu na Polskę i dobrowolnie władzy nie oddadzą. Potwory nie są zdolne bezkonflitowo żyć wsród scyywilizowanych narodów i muszą stać na skraju przepaści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerad Re: żYDOWSKIE POTWQORY IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 17:24 Stolcman tworzy w Polsce talmudzkie ustawy a ich mendy jak banach dodatkowo je faszuje. Wszystcy zaś faszują wybory,ustaey i głosy. Dlatego plugastwo w Polsce dostatnio naszym kosztem żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: żYDOWSKIE POTWQORY IP: 199.243.46.* 22.05.04, 17:29 Poucz sie jeszcze troche knocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 22.05.04, 17:16 Sjonisci pod przywodztwem takich ludzi jak Sharon sa najwiekszymi wrogami narodu zydowskiego.Jesli zydzi nie opamietaja sie i nie odsuna od wladzy takich fanatykow to w przeciagu najblizszych kilkudziesieciu lat zaczna sie straszne pogromy na zydow w USA.Tak wlasnie w USA.Obecne rzady przekazuja do Izraela olbrzymie sumy ale jak dlugo Amerykanie beda to tolerowac.Potega USA nieuchronnie wkrotce sie zalamie a frustrakcja ludnosci wyladuje sie na zydach. Oni beda tym kozlem ofiarnym tak jak to zawsze bylo poczawszy od Babilonu poprzez Hiszpanie a skonczywszy na Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dwain Zydzi i pogoda IP: 199.243.46.* 22.05.04, 17:21 Wiadomosci Gazety sa tak wiarygodne jak zobowiazania Arafata. Jakkolwiek, patrzcie co ci Zydzi wyprawiaja z ta pogoda - za duzo deszczu, slonca etc. Wszystko tak jak oni chca a nie tak jak prawowici obywatele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj-giewałt Re: Zydz, pogoda i ZADYMA IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 17:56 To, że nie pojmujesz do czego żydowstwo jest zdolne, to mussi być robotą piekielmych hebrajskich genów, które zrobiiły z ciebie półglupka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22.05.04, 17:30 Gość "dziennikarz" napisał:o co tyle histerii??typowe dla arabow cyrk panika teatr histerii-a ja zadam pytanie??!!ile dzieciakow zabili palestynczycy w izraelu w autobusach itp-setki a moze wiecej wiec jedna gowniara palestynska mniej tym mniejszy rewanz za setki zabitych izraelczykow!!arabow powinno sie wystrzelac jak kaczki a na palestyne zrzucic bombe atomowa ..... Odpowiadam na pytanie: Według izraelskiej organizacji praw człowieka B'Tselem w okresie 1987 do 09.2000 (do wywołania Intifady)armia izraelska zabiła 281 dzieci palestyńskich do 16 roku życia , a osadnicy (cywilni terroryści żydowscy) 23 dzieci.W tym samym okresie Palestyńczycy zabili 18 dzieci izraelskich. Od 1987 do lipca 2003 łącznie zginęło 688 dzieci palestyńskich i 97 izraelskich. Zastanów się ilu nowych "antysemitów" stworzyłeś pisząc o "gówniarze palestyńskiej" i bombie atomowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj3uf5 BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojrzesz Re: BOŻE CHROŃ MNIE PRZED KATOLIKAMI IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 17:45 to spier....laj póki czas. Schronienie, chociaż na krótko znajdziesz u swoich padalców. Możesz też szukć szansy, jak to zrobił wasz poderżnienty- w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERG PROWOKATOR zYD BIZNES POJECHAL ROBIC IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 22.05.04, 18:02 i go dorwali, jak byl taki bezczelny. pomyslec ile tej sfoloczy gniezdzi sie w zydoameryce, jeden mniej to kropla w morzu potrzeb. pojawi sie hitlerek-jankes i kominy beda wysokie, jak WTC, i dymic beda dluuugo, bo zydostwo swoja bezczelnoscia prowokuje wszystkich uczciwych. niech im cyklon lekki bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belek Re: zYD BIZNES POJECHAL ROBIC IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 18:16 A teraz panuje rozpacz w jego kurewskiej synagodze, z powodu niedokonczenia giszeftu. Odpowiedz Link Zgłoś
sredni Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn 22.05.04, 17:37 Na pewno specjalne. IDF nie ma nic lepszego do roboty, tylko polować na arabskie dzieci w szabat. a 4 letnie dzieci zwyczajowo przecież w czasie walk ulicznych biegają po zakupy. I na pewno to wszystko na specjalny rozkaz Sharona! dajcie sobie na luz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony MORDERCY SPOD ZNAKU GWIAZDY DAWIDA ! IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.04, 17:42 Jestem za militarną interwencją międzynarodową w Izraelu ( NATO or sth. ) - ktoś MUSI przerwać to szaleństwo i zbrodnię jakiej dopuszczają się mordercy Sharona - nawet Żydzi z Izraela wołają o pokój !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fejga-felga Re: MORDERCY SPOD ZNAKU GWIAZDY DAWIDA ! IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 22.05.04, 17:50 i pazerność stawiwiają ponad własne nędzne życie. Pazerna historia się powtarza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYDZI DO GAZU bUSH, sZARON DO GAZU IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 22.05.04, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:00 To już jest przesada i to gruba !!!! Hitler mordercą żydów, Żydzi mordercami palestyńczyków, palestyńczycy mordercami żydów !!!! Chyba nikt nie jest bez winy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakon 1965 Re: Izraelscy żołnierze zabili w Rafah czteroletn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 19:50 nikt , i nikt nie wyjdzie z tego z podniesionym czołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybinka Re: I bardzo dobrze.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.05.04, 18:05 Niech się Gazeta udławi tymi newsami. Odpowiedz Link Zgłoś
sredni Re: I dlaczego snajper? 22.05.04, 18:23 kto wymyślił, że snajper? Że jak? Wyrok wykonano czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakon 1965 Re: I dlaczego snajper? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 19:18 tym razem się przymknij i przeproś, widzisz chyba że dany 33 tu nie ma i ciebie też nie powinno tu być Odpowiedz Link Zgłoś
sredni Re: I dlaczego snajper? 22.05.04, 19:37 sam się przymknij, Sam przecież wiesz, że IDF do dzieci nie strzela, a wypadki w działaniach wojennych się zdarzają (nie tylko wojennych - patrz Łódź) Gdyby strzelali to dziennie miałbyś zabite przedszkole. No, ja wiem dla was każdy pretekst dobry, żeby dowalić Izraelowi. Pomyśl - pusciłbys 4 letnie dziecko S A M O do sklepu, gdyby dookoła ktoś strzelał? Jakoś nikt nie wołal o pomstę do nieba, jak chlopcy z hamasu zabili matkę i czworo dzieci z pełną premedytacją?!! Gdzie wtedy byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakon 1965 Re: I dlaczego snajper? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 19:45 słuchaj nie ma oczym gadać , przeproś i znikaj , jak giną dzieci żarty się kończą . zastanów się jak to naprawić po obu stronach , to już koniec mordów i sporów , czas na serce i rozum ,nie na karabiny ,wojsko, żale , antagonizmy , ja to już przerabiałem i wiem że może się udać Odpowiedz Link Zgłoś
sredni Re: I dlaczego snajper? 22.05.04, 19:52 Nie mam za co przepraszać, to nie ja tu robię nagonkę. jasne, że śmierć dziecka to tragedia, jak i każdego człowieka. Każdego uwzględnia też izraelczyków. Ja nie wiem, czy istnieje na świecie drugie państwo, ktore by tak chirurgicznie walczyło z ludźmi którzy myślą tylko o jego unicestwieniu i zamordowaniu w zamachach jak najwięcej obywateli. powtorzę - co z tamtą matka z czworgiem dzieci? to nie byl wypadek w trakcie strzelaniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton No tak, scena jak z getta warszawskiego! A ktos IP: *.union01.nj.comcast.net 22.05.04, 18:47 kiedys mowil w Izraelu ,,nigdy wiecej wojny!". Instytut Yad Vashem powinien powinien powiesic obok zdjec zwyrodnialcow niemieckich zdjecia swoich mordercow. I chociaz porownywanie bezmiaru zbrodni niemieckich do izraelskich to wielkie naduzycie, to jednak przypominaja sie slowa Szymona Wiesenthala nakazujace pamietac poszczegolne cierpienie ludzkie a nie wielkie liczby statystyczne. Zolnierz, ktory zabil czteroletnie dziecko jest zbrodniarzem, ktory powinien odpowiadac za morderstwo ze szczegolnym okrucienstwem. Cywil moze sie pomylic, zolnierz zawodowy czy z poboru nie ma prawa! Odpowiedz Link Zgłoś