Dodaj do ulubionych

Drogi Ceesie, do twego sztambucha

29.05.04, 13:30
A oto garsc najswiezszych dokonan pewnego - o szerokiej wiedzy - forumowicza,
zebrana dzis we wczesnych godzinach popoludniowych (CET) z Oslej Lawki (Admin
tradycyjnie nie jest w stanie docenic glebokosci intelektu autora). Podaje to
powodowany troska bys byl au courant.

Tradycyjne wyrazy powazania
sc-k

• Na zakonczenie tego niezwykle pracowitego dnia (1) misio_bambula
29.05.04, 09:05
• *** Drugie Majowe Zdejmowanie *** (1) Gość: Krzys52 29.05.04, 09:01
• Na co Księdzu Ministrant ? (1) misio_bambula 29.05.04, 08:58
• Co stalo sie ze Smierducha Gini alias Kretyn7 ???? (1) Gość: Krzys52
29.05.04, 08:55
• Czy można Puścić Bąka do Tabernakulum? (1) misio_bambula 29.05.04,
08:51
• Czy można puścić Bąka do Tabernakulum? (1) misio_bambula 29.05.04,
08:49
• * Drugie Majowe Zdejmowanie * surprised))) (1) Gość: Krzys52 29.05.04, 08:40
• Czy można Puścić Pawia do Kropielnicy? smile (1) lisek_spryciula 29.05.04,
08:13
• Czy można Puścić Bąka do Tabernakulum? (2) lisek_spryciula 29.05.04,
08:10
• Czy można Nakadzić do Kadzielnicy? (1) lisek_spryciula 29.05.04, 08:10
• Czy można Puścić Pawia do Kropielnicy? (1) lisek_spryciula 29.05.04,
07:57
• * Drugie Majowe Zdejmowanie * surprised)) (1) Gość: Krzys52 29.05.04, 07:53
• ** Drugie Majowe Zdejmowanie ** surprised)) (1) Gość: Krzys52 29.05.04, 07:52
• Na co Księdzu Ministrant? (1) lisek_spryciula 29.05.04, 07:47
• Na co Ksiedzu Pollak? smile (1) lisek_spryciula 29.05.04, 07:45
Obserwuj wątek
    • abstrakt2003 OBSEJA Sceptyku, OSESJA :) K52 29.05.04, 13:39

• abstrakt2003 Re: OBSEJA Sceptyku, OBSEJA :))) K5 29.05.04, 13:40

• blq Re: Drogi Ceesie, do twego sztambucha 29.05.04, 14:45
      No coz. k52 chce byc zauwazony. prowokowac jednych, a zdobywac uznanie u innych

ciebie prowokuje, zwracajac uwage na jego wypociny robisz mu dobrze.
      stary dziad, a zachowuje sie jak dziecko. po co w ogole zwracac uwage na jego
      durne i nic nie wnoszace posty? moderator usunie (i dobrze) a on bedzie musial
      wiecej pracy wlozyc kolejnego dnia.

czy nie lepiej oceniac, dyskutowac, znajdowac slabe punkty postow k52 nie
      bedacych plytkimi prowokacjami? niech sie chlopak wysili bardziej, niz klecac
      tandetny dowcip. a na takie wybryki podstarzalego dzieciaka nie ma co w ogole
      zwracac uwagi. robi z forum piaskownice - jego sprawa.

a tu, krzysiu (wiem ze czytasz watki o sobie) podrzucam ci pewna stronke. o
      antenkach!!!

www.nanotechfoundation.org/WWO.html

• lisekrudy Korzystam z okazji... 29.05.04, 21:02
      ...by Ci przeslac pozdrowienia, Sceptyku. Tudziez Pani Sceptykowej.

Lisek
      • cs137 Re: Korzystam z okazji... 29.05.04, 23:40
        lisekrudy napisał:

> ...by Ci przeslac pozdrowienia, Sceptyku. Tudziez Pani Sceptykowej.
        >
        > Lisek

A propos Pań ...-owych.
        Dowcip mi sie przypomniał. Przedwojenny, z któregoś ze "szmoncesowych"
        warszawskich kabaretów:

Biurko, przy biurku zakonnica o wygladzie herod-baby. Dzwoni telefon na biurku.

Głos w słucawce
        • sceptyk Ceesie, to jest swietny zart 30.05.04, 01:38
          zwlaszcza w kontekscie postu Liska. Czuje sie rozbawiony.

Dzieki
          sc-k

PS. Jak myslisz, czy powinienem teraz jakiegos chama poprosic, aby rownie dobry
          zart nawiazujacy do Pani Ceesowej napisal na Forum?
          • Gość: Krzys52 Tobie Gnido to Forum na leb padlo - spiski tylko IP: *.proxy.aol.com 30.05.04, 01:45
            weszysz, omamy miewasz, oraz paranoje cie przesladuja Kretynie8.
            Jak bedziesz u lekarza to popros by zbadal ci glowke.
            A teraz zrob labedzia przed lustrem - bys nie wyszedl z wprawy, oraz nie
            stracil na swym uroku i wdzieku surprised))
          • cs137 Re: Ceesie, to jest swietny zart 30.05.04, 01:53
            Czlowieku, gdzie Ty się dopatrzyles jakichkolwiek aluzji do Pani Sceptykowej?
            Jesteś chyba absolutnie przewrazliwiony. Ja w każdym razie najmniejszych
            intenscji tego rodzaju nie mialem.

Co do Pani Ceesowej, to niejeden już tu na Forum calkiem bezposrednio o niej
            mówił brzydkie rzeczy. Chcesz dołaczyć do tego grona, możesz. Prawdziwa cnota
            potwarzy sie nie boi.
            • nurni ladne i z klasom 30.05.04, 01:57
              z klasom a nie klasa

gdyby bylo z tym drugim przeczytalibysmy:

cs137 napisał:

przperaszam nie mialem takich intencji
              a sam dowcip uwazam w tym kontekscie za niefortunny
              --------------------

forum to dla Ciebie Cesku jeden wielki sklad porcelany
              • cs137 Nurni: 30.05.04, 03:13
                Masz, daj ABE:

groszek.741.com/Nurni/dla_ABE.jpg
                • nurni ---------------------------------------------Cs137 30.05.04, 03:25
                  cs137 napisał:

> Masz, daj

coraz lepiej Cesiu coraz lepiej...

sugeruje wyslac pod inny adres
                  zdaje sie ze kogos tu (niechcacy mam nadzieje) innego obrazono
                  nie zawadzi przy tym opuscic "masz" i "daj"

i wystarczy juz chyba moich rad
                • Gość: Krzys52 Ciekawe czy Nuren potrafilby aportowac pileczke ? IP: *.proxy.aol.com 30.05.04, 03:58
                  Wydaje sie byc zreczna sztuczka...
                  .
                  .
                  .
                  A gdyby mu tak rzucic kosc .....(?)
                  • nurni dobranoc moj piekny :o) 30.05.04, 04:02
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=13024478&a=13036459
            • Gość: sp;lit Re: Ceesie, to jest swietny zart IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.05.04, 03:01
              Ja nie ,.. Zawsze z szacumkiem , a ze pogoda mi dzisiaj zawalila i jestem
              zmuszony , czy chcial czy nie , posrednio dotrzymywac towarzystwa , to
              skorzystam z okazji i jeszcze raz sie pytam ,...

Gdzie ta kobieta miala oczy ,...,???

uklony
              • cs137 Split, nie mazgaj się tu, tylko daj starej kwiatek 30.05.04, 03:22
                Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Gdzie ta kobieta miala oczy ,...,???
                >
                Mówisz o swojej starej? Tak, to samo pytanie słyszałem od wielu innych osób.
                No, ale nie płacz nam tutaj. Bądź męzczyzną! Masz tu kwiatek, daj swojej kobicie
                na otarcie łez:

groszek.741.com/Split/daj_zonie.jpg
              • cs137 Jeszcze raz, Split.... 30.05.04, 04:42

> Gdzie ta kobieta miala oczy ,...,???

No, Split, rzeczywiście ja nie jestem taki przystojniak, jak Ty (mówią, że z
                Forumowiczów tylko Mcattery jet większy od Ciebie przystojniak). Ale, po
                pierwsze, ja nie jestem takiego kurduplowatego wzrostu, jak Ty, więc też mam
                jakiś atut. Po wtóre, piękny istotnie nie jestem, ale zobacz, że moja żona
                wydaje sie mimo to zadowolona. Ja stoję na tle awangardowego obrazu w brązowej
                marynarce, ona, w czerwonym wdzianku, kuca przede mna i naprawdę nie ma wyglądu
                osoby niezadowolonej. Fakt, ja zbyt przystojny nie jestem, szczególnie odkąd
                włoś mi się znacznie przerzedził, ale przecież nie jestem pczwara, nie?

Tu jest to zdjęcie (Christmas party u nas w domu):

groszek.741.com/Split/img0019.jpg
                • Gość: sp;lit Re: Jeszcze raz, Split.... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.05.04, 18:02
                  Nie przejmuj sie cees , ja tez zaden model , ale ,... Przebywanie w moim
                  towarzystwie to przyjemnosc , nikt nigdy sie nie nudzi ,... 170 to nie taki
                  kurdupel w dodatku bez sadla ,... Reszta co w/g ciebie brakuje na gorze , jakby
                  sie kto pytal , w "korzen" poszla smile

uklony
                  • cs137 Re: Liliput, ale z TAAAAAAKKKKKIIIIIIIIM..... 30.05.04, 19:46

> Nie przejmuj sie cees , ja tez zaden model , ale ,... Przebywanie w moim
                    > towarzystwie to przyjemnosc , nikt nigdy sie nie nudzi ,... 170 to nie taki
                    > kurdupel w dodatku bez sadla ,... Reszta co w/g ciebie brakuje na gorze ,
                    jakby
                    >
                    > sie kto pytal , w "korzen" poszla smile

A kuku, dodales sobie, zeby zaokraglic w gore...
                    Ale 170 to dla mnie i tak liliput...

A co do korzenia: przypomnial mi sie dowcip, jeszcze ze szkoly podstawowej.

Do missteczka przyjechal cyrk. Nastepnego dnia w szkole pani pyta
                    dzieci: "jesli ktos byl w cyrku, to niech opowie, co zobaxczyl".

Z ostatniej lawki trzecioroczny Jasio: "Psze pani! Tam byl liliput!"

"Opowiedz, Jasiu!" mowi pani, ucieszona, ze Jasio raz wreszcie bierze udzial w
                    lekcji.

A Jasio robi "gest Kozakiewicza" i glosno oznajmia na cala klase:

"Liliput, ale z TAAAAKIIIIIIM CH...EM!!!!

No wiec, Split, Ty zdaje sie tez jestes "Liliput, ale z taaaaakiiiim ch...em",
                    jak wynika z Twoich czestych wypowiedzi w temacie "my sexual performance and my
                    phallic power". Congratulations.

> uklony

Wzajemnie!
                    • Gość: sp;lit Re: Liliput, ale z TAAAAAAKKKKKIIIIIIIIM..... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.05.04, 22:00
                      Ja wiem kim jestem i czym sie posluguje (po mistrzowsku) don't worry cees ,...

Apropo's tej podeslanej rozy to chyba zglupiales do reszty - Jak ja mam takie
                      roze bez okazji dawac , to co ja dam jak cos przeskrobie ? Nic nie myslisz cees

uklony

Ps . Pogoda u was tez do dupy ? Dziewczyne z Idacho , znalezli ?

===============================================================================

No wiec, Split, Ty zdaje sie tez jestes "Liliput, ale z taaaaakiiiim ch...em",
                      jak wynika z Twoich czestych wypowiedzi w temacie "my sexual performance and my
                      phallic power". Congratulations.
    • Gość: sp;lit Re: Drogi Ceesie ,... Nie zapomnij jojo ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.05.04, 01:25
      Od pewnego czasu probuje rozgryzc , jak dziala ta przerzutka ,... W rowerze ,
      naciskasz te czy inna wajche , jak jedziesz z gorki czy pod gorke , ludzki
      umysl jest jak niezbadany mechanizm ,... Szajba odbija bez wyraznego powodu .

uklony

Re: Dlaczego Niemcy uwazaja Polackow za terroryst
      Autor: Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com
      Data: 29.05.2004 03:37 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      ==============================================================================
      od teraz masz ode mnie rodaka swojego tylko kutasa w ryja !!! Nie mojego ,bo za
      glupi i biedny na to jestes,spierdolony przrez chuja nieznanego chuju
      zropocialy zasyfiony,a o ojca swojego sie kurwy zapytaj,ktora cie na smietnik
      wyrzucila,OK znajduchu polako=rusko=szwabski???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13026312&a=13026312=============================================================================
      Another missing link ,...
      ==============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11650745&a=11650745
      NASTEPNY !!! ,... Dr.Jekyll and Mr.Hyde smile))
      Autor: Gość: sp;lit IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net
      Data: 28.03.2004 17:22 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
      Przez chwile myslem sobie , UFO wylondowalo w Seattle , bo szarancza z Oregon
      nadcionga zeby sie pogapic ,... Wyglondam przez okno a tu wszystko cacy ,
      wienc sobie myslem ,...To nie przypadek , cees wie gdzie ja mieszkam (tak
      mysli) a Krzys moglby sie tylko domyslac , anyway - Jeden i drugi na roznych
      forach zapowiadaja wizyte ,... To mi wystarcza

Cees/Krzys lata jeszcze pod innym nick'iem , tez maly prowokator , a ze
      robienie blazna z siebie to nie przestepstwo , wiec zatrzymam to narazie dla
      siebie ,... Niech grzeznie smile

A ze wyjatkowo zlosliwy swolocz , dlatego wyciagam lacha z szafy ,... Swieze
      powietrze dobrze mu zrobi .

uklony

Re: Ceesie smile
      cs137 24.03.2004 21:45 odpowiedz na list

abe11 napisała:

Zanim zaczniesz tworzyć kolejne przysłowia, zajrzyj proszę
      do swojej skrzynki smile

Pozdrawiam
      Abe

Nie, ABE, otwarcie mówię: NIE ZAGLĄDNĘ, dopóki nie wróce z Seattle, gdzie się
      wybieramy na najbliższy weekend. Ja mam nadciśnienie, wczoraj musiałem w
      dodatku do moich zwykłych prochów wziąc cała garśc innych, bo mi skoczyło na
      250/180. Wmoim wieku to juz moze spowodować stroke. Nie jestem samobójcą.
      Jesli mnie pozdrawiasz, czyli autentycznie chcesz, bym był zdrów, to własnie
      podtrzymuj
      mnie w decyzji NIEZAGLĄDANIA.

Serdeczności, Cees

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=13&w=11548089&a=11572438==================================================
      Re: O co ci Sp;licie chodzilo w tym poprzednim wa
      Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com
      Data: 25.03.2004 15:21
      ===============================================================================
      Mialem na mysli watek "Powinni Zydzi wytluc tych terrorystow jak pluskwy",
      ktory wyladowal na oslej lawce - bez zadnego istotnego powodu. Moze cenzor
      (ka)
      utozsamia terrorystow ze wszystkimi Palestynczykami - i dlatego tak
      pryncypialnie zareagowal(a).
      .
      Pzdr.
      K.P.
      .
      A sobote bede przejezdzal kolo Twojego domu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=11564435&a=11588935

• cs137 No tak. Z zemsty palant postaonowił ze mnie... 30.05.04, 01:48
        zrobic kosz na śmieci.

• Gość: sp;lit Re: No tak. Z zemsty palant postaonowił ze mnie.. IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 30.05.04, 03:09
          Zeby nie bylo watpliwosci , jestes kreacja/kreatura wlasnej wyobrazni ,... My
          tylko odslaniamy kurtyne , jak zajdzie potrzeba ,... Reszta zalezy od ciebie !

uklony
    • cs137 Scwptyku: 30.05.04, 06:06

• cs137 Sceptyku: 30.05.04, 06:16
      Nurni ma racje, w moim poscie do Ciebie po stwierdzeniu, ze nie miałem złych
      intencji (istotnie, skojarzyła mi sie "Pani ....-owa", kompletnie bez zwiazku z
      pierwszą częscią wyrazu "....-owa"), faktycznie zabrakło jeszcze jednego zdania:
      "Ale dowcip w kontekscie postu Liska okazał się rzeczywiście nader niefortunny".
      I trzeciego zdania: "Za ten nieprzyjemny zgrzyt bardzo Cię przepraszam".

Faktycznie, Nurni ma tę klasę, której mi zabrakło. Rzecz w tym, że ja szedłem
      jeszcze kursem 11-letnim. A on już kursem 12-letnim. Tak więc przestarzały
      system, w którym mi przyszła się jeszcze uczyć, zaważył niekorzystnie na całym
      moim życiu....

• miltonia Re: Sceptyku: 30.05.04, 09:17
        Sadze, ze to nie ten 11-letni kurs Cesie, tylko jak to juz zauwazono, forum to
        dla Ciebie sklad porcelany. Do tego dosc przypadkowy dobor towarzystwa, tzn.
        niewazne co onoż pisze w ogole, wazne, ze Tobie podkadzi.
        I jeszcze jedno mnie ciekawi. Czy Pani Ceesowa wie ze zamieszczasz jej prywtne
        zdjecia w internecie? Czy nie zdajesz sobie sprawy, jak zlosliwi moga to
        wykorzystac, przy pomocy Photoshopa na przyklad?
        • cs137 Re: Masz rację, Milciu... 30.05.04, 10:28
          miltonia napisała:

> I jeszcze jedno mnie ciekawi. Czy Pani Ceesowa wie ze zamieszczasz jej prywtne
          > zdjecia w internecie? Czy nie zdajesz sobie sprawy, jak zlosliwi moga to
          > wykorzystac, przy pomocy Photoshopa na przyklad?

Już nie ma Pani Ceesowej na tym zdjeciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka