marouder.com 24.12.11, 02:36 Dosc nawet wspolczuje, przyznam obecnemu pokoleniu...Ciekawe, czy owa panna z pod Grojca rzeczywiscie kiedys zostanie sciemnikarka? Widzialbym ja w roli "twarzy" telewizji Tefałen www.plotek.pl/plotek/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: Mlode kadry Gazietki 24.12.11, 06:53 marouder.com napisał: > Dosc nawet wspolczuje, przyznam obecnemu pokoleniu...Ciekawe, czy owa panna z p > od Grojca rzeczywiscie kiedys zostanie sciemnikarka? Widzialbym ja w roli "twar > zy" telewizji Tefałen jak owa od fejginiąt, to nie widzę problema. robić galaretę z mózgu np takiemu matelotowi nie wymaga zbytniego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com No, pokazala cycki, ale te jakies takie marne.. 24.12.11, 07:19 ...prawie kazda z Pan bywajacych na FaQ ma lepsze, nos w fomie kartofla...bzyknalbym ja, pewni!! Nie mowie, ze nie. Gdyby byla ostatnia kobieta na planecie! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: No, pokazala cycki, ale te jakies takie marne 24.12.11, 08:49 sęk w tym ze dla tych iotek to wyraz sukcesu i powód do dumy. to do nich nalezy przyszłość tydla nich jestes matuzalem. ja też Odpowiedz Link Zgłoś