perli 26.12.11, 21:07 i kjurna kupił zajebista mjuzik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wkkr No właśnie... 26.12.11, 21:08 też musiałem kupić...... PS potwierdzam... zajebista..... Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: No właśnie... 26.12.11, 21:16 mogę zapierdzielać bez stanika, bez majtów, ale bez Adel, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: No właśnie... 27.12.11, 00:58 geniusz, taki jak Ty i ja, jeno śpiewająca. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: No tam... 27.12.11, 18:25 perli napisała: > geniusz Zaraz tam geniusz. Fajnie śpiewa, muzykalna jest bardzo, klimaciara przy tym jest, a ponadto mój brat ją uwielbia, ale żeby zaraz geniusz? Coś chyba, Perli, w egzaltację popadasz Ja lubię takie "brudne" głosy, jak ten Adeli, bardzo lubię. Ale coś ich się ostatnio nazbyt namnożyło. I mam wrażenie, że każda z tych pań pragnie być okrzyknięta drugą Amy W., a takie ich pragnienie nie podoba mi się wcale. a. Odpowiedz Link Zgłoś
perli genialna dziewczyna, 27.12.11, 19:44 i kropka, Ado. Jestem osłuchana, od genialnego dżezu po genialnego soprana, i mówię Ci, może znasz się na książkach, ale na genialnych głosach, genialnych dziewczyn, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Perli 28.12.11, 17:37 perli napisała: > może znasz się na książkach, ale na genialnych głosach, genialnych dzi > ewczyn, nie. > Tak się składa, że lepiej, dużo lepiej, znam się na muzyce, niż na książkach Szczęśliwego nowego roku! a. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Perli 29.12.11, 23:15 wątpię, This Mortal Coil, mówi Ci to coś ? Lisa Gerrard, a więc nie wciskaj mnie sękacza, Adusiu, jestem za stara klacza, i pozdrów Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Perli, pees, 02.01.12, 22:41 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, Adusiu, lubisz metal? Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Now We Are Free 03.01.12, 09:16 Zimmer i Gerrard genialnie się wpasowali... Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Now We Are Free 03.01.12, 09:57 jak czekolada i orzechy laskowe. Sama bym pewnie tego nigdy nie znalazła. Spotykam, dzięki Bogu, muzykalnych ludzi gdzieś tam po drodze. Wszystkiego Dobrego, w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No właśnie... 27.12.11, 15:57 euromir napisał: > A kto to, Adel? Może o to chodzi ? W SINĄ DAL (ADELA) Adela już zakłada suknię cienką Na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj Gdy spytasz ją, dla kogo ta sukienka? Dla kochasia, który odszedł w siną dal W siną dal, w siną dal To dla kochasia, który odszedł w siną dal Czerwone ma podwiązki pod tą suknią Na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj Gdy spytasz ją, dla kogo taki luksus? Dla kochasia, który odszedł w siną dal W siną dal... U drzwi, u drzwi jej tatuś czyści spluwę Na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj Gdy spytasz go - Na czyją to jest zgubę? Na kochasia, który odszedł w siną dal W siną dal... Nad łóżkiem ślub, stwierdzony rejentalnie Na wiosnę kwiatki rosną i kwitnie miesiąc maj Gdy spytasz ją, z kim żyje tak moralnie? Rzecz jasna, że z kochasiem, który w siną dal W siną dal, w siną dal Maszerował lewa-prawa w siną dal Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: No właśnie... 29.12.11, 16:42 Dołączam sie do wielbicielstwa Adele ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
perli dzięki, 29.12.11, 23:26 że się dołączyłaś, bo cenzor wątek by mnie zrypał. Gdyż Adel, nie lubi, i generalnie jest przygłupi Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: dzięki, 03.01.12, 16:56 Perli---Adele to jest polityka, psychologia,spoleczeństwo,turystyka,poezja,teatr,taniec i wszystko----nie ma takiego forum na którym taki watek nie może bytować. Adele to wszechświat i UFO-------jak ktos tego nie czuje to słoń na ucho mu nadepnął.))))) Odpowiedz Link Zgłoś
perli żółwik morski, 05.01.12, 22:52 to odmiana klasycznego żółwika, dotykamy się kłykciami, piąstkami, po czym należy piąstki te oblizać. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kochany, czy kupisz mi, Adel, 26.12.11, 22:37 perli napisała: > i > kjurna > kupił > zajebista > mjuzik Cały Adel ? Po cholerę ? www.adel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
perli śpiewająca maszyna rolnicza 27.12.11, 19:57 czemu nie, pozwól, Wikul, że pomysł ten wykorzystam, kiedyś tam, Twoją zgodę mam? Odpowiedz Link Zgłoś
euromir Re: kochany, czy kupisz mi, Adel, 27.12.11, 22:53 Perli, czy Ci o tę Adel chodzi: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: kochany, czy kupisz mi, Adel, 29.12.11, 23:21 tak, to właśnie ona, lepsza od stanika i od Pink, nieco gorsza od Dżony Łokera, tak, to właśnie ona, ta genialna cholera. Odpowiedz Link Zgłoś