Dodaj do ulubionych

PODZIEKOWANIA !!!

IP: *.kabel.telenet.be 17.08.01, 17:28
Bardzo dziekoje Rzadowi pan premiera Buzka za tak sprawne i szbkie
doprowadzenie kraju do RUINY.
Co prawda trche jeszcze zostalo w ciagu miesiaca trudno bedzie dokonczyc dziela.
Chcialem tez wspomiec w tym miejscu o niewatpliwie nie malym wkladzie Uni
Wolnosci i szczegolnych zaslugach pana Balcerowicza ,ktory okazal sie
czlowiekiem o wyjatkowej przenikliwosci i poprosil o azyl w Narodowym Banku
Polskim.
Jestem tez pod wrazeniem pana M.Krzaklewskiego i jego przybocznej swity.
Po wielkich trudach destrukcji i ustawieniu swoich kochanych rodzin rozplyneli
sie i wszelki slad po nich zaginal.
Tak sprawnych i profesjonalnych urzednikow panstwowych zazdrosci nam pewno caly
swiat!!
Polak potrafi.To nic ze nieraz posiada wyksztalcenie nie zgodne i nie majace
nic wspolnego z wykonywana funkcja ale to zaplanowana akcja naszego UOP.
Na przyklad taki szpion pomysli ze ministerstwo zdrowia to resort obrony
narodowej,taka cwana bestja z naszego premiera !
Konczac ze wzruszeniem bede wspominal kazdy rok rzadow ktore nie maja sobie
rownych w powojennej histori naszego kochanego kraju.
Obserwuj wątek
    • tyu Re: PODZIEKOWANIA !!! 17.08.01, 17:36
      Na ile poznaliśmy Pana Premiera i jego kindersztubę - gdyby mógł, pewnie
      odpisałby: "drobiazg, nie ma za co!"
      Tylko, czy drobiazg... za parę lat może się jakoś pozbieramy po jego rządach...
      • Gość: jajacek Re: PODZIEKOWANIA !!! IP: *.kabel.telenet.be 17.08.01, 17:40
        Gdybym nie mial nadzieji to nie byl bym Polakiem.
        A jestem z tego bardzo dumny .
        • Gość: Tytus Re: PODZIEKOWANIA !!! IP: *.ti.telenor.net 17.08.01, 18:49
          I calkiem slusznie !
          Odsetki od dlugu Towarzysza Gierka zatkalyby w nadmiarze potrzeby budrzetu !
          " okno na swiat za 50 miliardow dolcow za paszporty do NRD " to troche drogo !
          Ziarno zasiano , na plon trzeba poczekac . Niemcy w RFN czekali 25 lat na
          dobrobyt , cudow nie ma .
          NA MARGINESIE DODAM , ZE GDYBY POPRZEDNIA EKIPA SLD PRZEPROWADZILA TYLKO DWIE
          REFORMY , TO DZISIAJ BYLO BY DUZO LZEJ .
          TYTUS
          • tyu Re: PODZIEKOWANIA !!! 17.08.01, 19:05
            Gość portalu: Tytus napisał(a):

> NA MARGINESIE DODAM , ZE GDYBY POPRZEDNIA EKIPA SLD PRZEPROWADZILA TYLKO DWIE
            > REFORMY , TO DZISIAJ BYLO BY DUZO LZEJ .
            > TYTUS

A ja na marginesie dodam, że gdyby OBECNA ekipa AWS przeprowadziła tylko dwie
            reformy, byle KAŻDA z głową, to dzisiaj byłoby dużo, dużo, dużo lżej!
          • Gość: gomez Re: PODZIEKOWANIA !!! IP: *.solutions.net.pl 17.08.01, 19:52
            oczywiscie drogi Tytusie zmierzamy w jedynie slusznym kierunku wystarczy tylko
            troche poczekac.co do mnie to zadam postawienia winnych obecnego stanu rzeczy
            przed trybunalem i nie stanu a tym zwyklym dla zlodziei
          • Gość: jurek1 Drogi Tytusie IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 19:36
            Drogi Tytusie,
            Po pierwsze drobna uwaga: "budżet", a nie "budrzet"

Po drugie: Gierek zostawił: ok. 28 miliardów dolarów długów, z czego ponad połowę
            nam umorzono lub dokonano ekokonwersji za czasów rządów premiera Mazowieckiego i
            poprzednich rządów SLD, znaczną część wraz z odsetkami spłaciliśmy.

Po trzecie: analitycy gospodarki przestali już dawno mówić, o zmarnowanych
            pieniądzach za czasów Gierka więc nie powtarzaj obiegowych głupstw. Oczywiście
            pewna część została zmarnowana, a nawet rozkradziona. Temu nikt nie zaprzecza.

Po czwarte gdybyś pytał na co poszły kredyty za Gierka to odpowiem Ci, że na to
            czego rzekomo nie postawiono w Polsce za czasów komuny, a co tak dobrze ostatnia
            ekipa wyprzedawała. W przeciwnym wypadku budżet zawaliłby się już dawno

Po piąte: obecne zadłużenie Polski wynosi coś ok. 65 miliardów dolarów. Skąd się
            to wzięło i co za to zrobiono? Oczywiście poza wieloma ekspertyzami wykonywanymi
            przez "wybitnych" fachowców z zachodu i kosztujących Polskę kilkaset milionów
            dolarów. Co wybudowano? Uprzedzam, że znaczna część inwestycji drogowych i
            ochrony środowiska jest wybudowana za środki pomocowe lub z EKOFUNDUSZU.

> Ziarno zasiano , na plon trzeba poczekac . Niemcy w RFN czekali 25 lat na
            > dobrobyt , cudow nie ma.
            Ale w momencie reformy Erhardta Niemcy dostali do ręki po 60 Marek na miesiąc i
            ani grosza więcej. To wystarczyło na życie dla osób pracujących i dla emerytów.
            Jednak masz rację, że na dobrobyt trzeba zapracować, a nam Polakom zawsze bardzo
            się spieszy, żeby wszystko mieć natychmiast. Szczególnie pazerni są niestety
            politycy.

> NA MARGINESIE DODAM , ZE GDYBY POPRZEDNIA EKIPA SLD PRZEPROWADZILA TYLKO DWIE
            > REFORMY , TO DZISIAJ BYLO BY DUZO LZEJ .
            Z tym się całkowicie zgadzam, wystarczyłoby przeprowadzić jedną reformę
            administracyjną. Nie ma przebaczenia za grzechy zaniechania ekipy Pawlaka.

Reforma szkolna mogła poczekać. Reforma ZUS do 2001 roku też

Pozdrawiam

• wojcd Profesjonalizm 17.08.01, 19:05
      Panie Jacku,
      skąd u Pana przekonanie o profesjonaliźmie przyszłej ekipy rządzącej SLD. Ja
      pamiętam przykładowe tematy prac magisterskich z kuźni talentów WUML. Jeśli Pan
      nie pamięta to proszę zapytać jakiegoś profesora z uniwersytetu.
      PS. Czy ktoś zna tytuł pracy magisterskiej L. Millera?
      Pozdrowienia Wojciech
      • Gość: jajacek Re: Profesjonalizm Wojcd IP: *.kabel.telenet.be 17.08.01, 21:09
        Kolego a czy ja wspomialem choc jednym slowem o SLD.
        Mie jest naprawde wszystko jedno kto bedzie rzadzil w Polsce za wyjatkiem sil
        skrajnie prawicowych czy Lewicowych.
        Chodzi o to zeby poleprzyl los przecietnych Polakow .
        Bogaty sam sobie pomoze w skrajnym wypadku nie pojedzie zima na narty do
        Szwajcari tylko do Zakopanego.
        AWS mial szanse -4lata.
        Jak ktos wprowadza reformy w 40miljonowym kraju to nie robi tego bez
        przygotowania -to nie ferma kurczakow.
        A choc nie jestesmy bogatym krajem to stac rzad na kilka komputerow zeby
        przeprowadzic symulacje.
        Nie pisze tu o prywacie tych pseudo patriotow i korupcji styropianu.
        Temat rzeka .
        Wiec konkludujac prosze mie nie laczyc z SLD choc moje przekonania sa socjal-
        liberalne.
        • Gość: piotrq boj sie Boga JaJacku... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 15:41
          ... do Zakopanego jezdza tylko najbogatsi. Zeby zaoszczedzic, trzeba jechac do
          Szwajcarii, Francji, Austrii, Wloch czy gdziekolwiek indziej.

Kiedys slyszalem w TV wypowiedz gazdy z Zakopanego, ktory ze zdziwieniem
          mowil: "Nie rozumiem, cemu ludziska do tyk jakiks Austryj, Francyj i insych gor
          jadom na narty, jak u nos w Zakopanem tak samo drogo". smile)))

A slyszalem tez, ze byl jakis pomysl przemadry chyba jakiegos posla czy
          radnego, zeby podatek na granicy pobierac od jadacych na narty za granice, bo
          zubazaja polskie regiony gorskie. I na tym wlasnie polega socyalizm, a kysz, a
          kysz, a kysz!!!!!!!!!!

Pozdrawiam sojalliberala (jak ty to u diabla godzisz???!!!)
    • Gość: P.C. Re: PODZIEKOWANIA !!! IP: *.chem.usu.edu 17.08.01, 19:28
      Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Bardzo dziekoje Rzadowi pan premiera Buzka za tak
      sprawne i szbkie
      > doprowadzenie kraju do RUINY

A teraz przyjdzie rzad SLD, doprowadzi wszystko do
      porzadku i da Wam zdrowia, szczescia i pomyslnosci.

Nie rozsmieszajcie mnie, obecny stan Polski to wynik prob
      realizowania czerwonych utopii (rowniez przez rzad Buzka,
      ktory nie moze zapomniec o "sprawiedliwosci spolecznej",
      ale przede wszystkim przez bardziej typowych czerwonych).
      A emeryci, nad ktorymi raczyliscie sie w innym watku
      uzalic, zapewne lepiej sie mieli w peerelu, bo sobie
      mogli dorobic jako "stacze kolejkowi", nieprawdaz?
      P.C.
      • Gość: Dzidka Re: PODZIEKOWANIA !!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 19:49
        > Nie rozsmieszajcie mnie, obecny stan Polski to wynik prob
        > realizowania czerwonych utopii (rowniez przez rzad Buzka,
        > ktory nie moze zapomniec o "sprawiedliwosci spolecznej",
        > ale przede wszystkim przez bardziej typowych czerwonych).

Typowy sloganik. Moze wyjaśnij, co to znaczy "proby realizowania czerwonych
        utopii". Jakich niby? A "sprawiedliwość społeczna"? Czy to znaczy, ze np. rząd
        Holandii, Niemiec, Szwecji, kieruje się zasadą NIESPRAWIEDLIWOŚCI społecznej? To
        dlaczego u nich emeryt wyjeżdza na wycieczkę zagraniczną, a u nas liczy w
        sklepie, czy starczy mu na mleko do bułki? Tak, łatwo sypać frazesami, trudniej o
        konkrety. Najlepiej wszystko zwalić na "czerwonych" (i na cyklistów przy okazji
        też?!). Tylko jak długo to będzie wymówką dla kompletnie nieudolnych "rządów"?
        Wiem, ze teraz jeszcze mnie przyklei się etykietke "komuszka" lub czegoś równie
        oryginalnego. Niechta. Zrobię wszystko, czyli zagłosuję, tak aby Kukła Buzek i
        jego "remote control''e" typu Maryjan wreszcie przestały mnie straszyć z
        telewizora. I żeby choć mozna mieć nadzieje, że przynajmniej spuszczą głowy po
        tym, co narobili!!! Nie, oni nadal twierdzą, ze to oni tworzą Polskę. A pewnie -
        tylko JAKĄ?!
        W d... ma taki "polityk" reformę Służby Zdrowia, skoro on sam i jego rodzina do
        śmierci mogą korzystać z luksusów kliniki rządowej. Jeżeli to jest, Szanowny
        Przedmówco, przykład "sprawiedliwości społecznej", to dziękuję, postoję. Jestem
        Polką i kocham mój biedny kraj, ale jak tak dalej pójdzie, wyniosę się gdzieś,
        gdzie będę mogła bez strachu o jutro zarabiać nasycone potem,krwią
        i "niesprawiedliwością społeczną" EURO.
        • Gość: Cezary Re: PODZIEKOWANIA !!! do Dzidki IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.01, 20:10
          Do jakiego kraju ewentualnie wyemigrowałaby Pani?
          Jako biedny emeryt, który wydaje na internet 300.- PLN, mam zamiar trochę
          zaoszczędzić i wybieram się z żoną (również emerytką na dwa tygodnie na Costa
          del Sol.
          Zapewne spotkamy tam jeszcze trochę biednych Polaków (w szczególnosci
          pielęgniarki i położne) i pokrytykujemy sobie sytuację w naszym kraju. Wobec
          Hiszpanów natomiast będziemy się chwalić naszymi osiągnięciami, no i Papieżem
          Polakiem.
    • Gość: Slon Spierdalaj Gowniarzu po raz drugi... IP: *.zaq.ne.jp 19.08.01, 16:44
      Sluchaj Smieciu,
      pierdolony inwalido, z problemami co zrobic z czasem wolnym, zajmij sie czym
      bardziej pozytecznym i won od klawiatury.

Goś�Eportalu: jajacek napisał(a):

> Bardzo dziekoje Rzadowi pan premiera Buzka za tak sprawne i szbkie
      > doprowadzenie kraju do RUINY.
      > Co prawda trche jeszcze zostalo w ciagu miesiaca trudno bedzie dokonczyc dziela
      > .
      > Chcialem tez wspomiec w tym miejscu o niewatpliwie nie malym wkladzie Uni
      > Wolnosci i szczegolnych zaslugach pana Balcerowicza ,ktory okazal sie
      > czlowiekiem o wyjatkowej przenikliwosci i poprosil o azyl w Narodowym Banku
      > Polskim.
      > Jestem tez pod wrazeniem pana M.Krzaklewskiego i jego przybocznej swity.
      > Po wielkich trudach destrukcji i ustawieniu swoich kochanych rodzin rozplyneli
      > sie i wszelki slad po nich zaginal.
      > Tak sprawnych i profesjonalnych urzednikow panstwowych zazdrosci nam pewno caly
      >
      > swiat!!
      > Polak potrafi.To nic ze nieraz posiada wyksztalcenie nie zgodne i nie majace
      > nic wspolnego z wykonywana funkcja ale to zaplanowana akcja naszego UOP.
      > Na przyklad taki szpion pomysli ze ministerstwo zdrowia to resort obrony
      > narodowej,taka cwana bestja z naszego premiera !
      > Konczac ze wzruszeniem bede wspominal kazdy rok rzadow ktore nie maja sobie
      > rownych w powojennej histori naszego kochanego kraju.

• Gość: jajacek Re: Spierdalaj Gowniarzu po raz drugi...SOLON IP: *.kabel.telenet.be 19.08.01, 17:04
        Ty meska dziwko!!
        Spermolizie!Matkojebco japonski!Chujo bojco!
        Prawicowy koniowale !
        Mam czas bo mam kase !
        Jeszcze bardziej cie wkurwie ,ze mam tylko 6 godz.do Polski.
        Bede sobie siedzia i pisal tylko do ciebie .
        Pamietaj gdzie tylko zobacze cie na tym forum japonska suko tam zaraz o mnie
        uslyszysz.
        A twoj post wydrukowalem sobie ,w wolnej chwili przetlumacze na japonski i z
        odpowiednim kometarzem wysle do twojego provajdera.
        Na koniec popelni sepuku kurwiszonie bo to wstyd zeby taka meda chodzila po
        ziemi !
      • Gość: jurek1 Do Slona IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 19:37
        Już kiedys Ci napisałem, weź się potnij w tej Japonii i nie zabieraj głosu gdy
        kulturalni ludzie dyskutują.
        • Gość: jajacek Re:PRZEPRASZAM IP: *.kabel.telenet.be 19.08.01, 19:44
          CHcialem przeprosic wszystkich za moja niezbyt literacko napisana odpowiedz
          na ,tekst SLONA skierowany pod moim adresem.
          Posluzylam sie jezykiem tego indywidum.
          • Gość: jurek1 Re:PRZEPRASZAM IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 20:07
            No problem Jacku, ale pamietaj, że chamstwo najbardziej wkurza się na spokój
            adwersarza, chociaż i mnie trudno czasami zachować kulturę i kilka razy nerwy
            mi puściły.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka