Gość: nemo IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 04.06.04, 19:51 forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=152 A co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcd Re: Prezydent wszystkich Polaków ... 04.06.04, 20:00 Zaiste sprawni intelektualnie inaczej istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beware Of Doggz Re: Prezydent wszystkich Polaków ... IP: *.solcon.nl 04.06.04, 20:58 Naprawdę ? Jest synem mordercy ? A ja zawsze myślałam , że to taki dobry , prawy człowiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Prezydent wszystkich Polaków ... 04.06.04, 21:02 Gość portalu: nemo napisał(a): > <a href="http://forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=152"target="_blank">forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=152</a> > A co wy na to ? Zajebista jest ta strona patriota.pl - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Prezydent wszystkich Polaków ... IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 06.06.04, 15:51 Zawsze czułem , że to typ spod ciemnej gwiazdy :[ Źle mu z oczu patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocena Re: Prezydent wszystkich Polaków ... IP: *.am.poznan.pl 09.06.04, 14:48 Niestety brak dowodów, zatem można to potraktowac jako zniesławienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Przesolili... 09.06.04, 14:59 ...w tym chociażby fragmencie: "NKWD-dzista Izaak Stolzman, m.in. oskarżony jest o : mordowanie oficerów polskich w Katyniu, patriotycznej ludności polskiej na Kresach Wschodnich oraz grabież i popełnianie zbrodni na Żydach w gettach w okresie okupacji niemieckiej Wileńszczyzny i Białorusi." A w ogóle Kwasa nie cierpię, ale za wplątanie Polski w awanturę iracką. Natomiast to, kim byli jego rodzice nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś