Gość: darecki38 Pic nie test... IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 06.06.04, 09:26 jesli to mial byc test wiedzy to dla dziesięciolatków chyba... pierwociny inteligencji wystaczyły... zabawa?... może... ale po co to całe zadęcie?... poziom podobny do konkursów audio-tele... co z tego że miałem 97%?... to jakis super Polak jestem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik 88 68% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 09:38 Miałem 68%. urodziłem się w 1988 roku. myślę, że jest to minimum każdego polskiego obywatela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Mój wynik: 88% (31/35) IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.06.04, 10:04 Pomylilem sie w pytaniu dotyczacym zakazu sprzedazy alkoholu.Sadzilem,ze zniesiono go juz w 1989. Reszta pomylek wynika z mojego niewielkiego zainteresowania sportem. Generalnie - pytania nie byly trudne. Milego dnia zycze! Przemo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Beznadziejne IP: *.toya.net.pl 06.06.04, 10:14 Benzadziejne pytania, głupie odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: Beznadziejne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:27 Zgadzam się. Żeby coś takiego w telewizji dawać. Żenada. Skoczylasowi i Beresiowi lepiej idzie pisanie skeczy itp. niż testów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.06.04, 12:26 Mój wynik to 77%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristobal Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.toya.net.pl 06.06.04, 12:51 Test wielki ale historia w nim malutka.To raczej quiz polityczno-towarzysko- sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13latekmam Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.06.04, 13:41 i odpowiedzialm na wszystkie dobsze z historri polski mam 5 hehe to moze dlatego !!nie ogladalam zadnego teleturnieju na ten temat Trosze podchwytliwe bylo z tym alkocholem hehehe NArQa WAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawliniak Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 14:23 11 błednych na 35 odpowiedzi.To chyba niezle zwazywszy ze jestem z rocznika 81. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 14:38 eh, no i mam 85 proc. choc przez nieuwage popełniłem dwa błedy, które były oczywiste, jak to, że Citko strzleił na Wembley ostatnio. Ech... ale pytania fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 06.06.04, 15:34 oblałem wszystkie pytanie ze sportu, a nic dziwnego skoro słyszałem tylko o Małyszu a reszta mnie guzik obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia mało? IP: *.devs.futuro.pl 06.06.04, 16:01 a ja miałam tylko 54% Ale jak na 15 lat to chyba nie najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 16:41 wydawało mi się że wiem dużo ale tylko 75% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (*)(*) Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:56 62% prawie jak spirytus hahah no ale jak na rocznik '87 to nie jest źle... najbardziej mi sie podobalo pytanei z Lepperem ze był bokserem hihihihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.alico01.fl.comcast.net 06.06.04, 23:47 po siedmiu latach na emigracji moj wynik to 85%... hmmm, chyba nie jest tak zle ) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm "kto pije i płaci honoru nie traci"?? 07.06.04, 00:11 z tego co wiem przypisuje się to różnym osobom - senatorowi 91-93 Czarnockiemu, posłowi SLD Czerniawskiemu i senatorowi 93-97 Kanickiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuśka Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 00:43 mam 18 lat i wynik mojego testu to 88%...nieźle co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Żenada - pytania dla przedszkolaków IP: 217.153.71.* 07.06.04, 07:30 Jaką nagrodę otrzymała Wisława Szymborska? Czym straszył Stan Tymiński? Jaką piosenkę śpiewała Edyta Górniak (nawiasem mówiąc tytuł brzmiał "To nie ja" a nie "To nie ja byłam Ewą". Żenada. Pytania dobre na quizz w przedszkolu i pierwszych klasach podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 07:37 tylko 90 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.hod.ar.wroc.pl 07.06.04, 09:30 3Miałem 77%, a 3 pytania zmienił mi ktoś w internecie !!. To skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alc-hajmer Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: 80.51.247.* 07.06.04, 09:48 ..nawet mam niezłą pamięć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniaq Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 07.06.04, 12:07 Bardzo dobry pomysł z tym testem! Na pewno lepszy niż z narodowym testem inteligencji! Ukłony w stronę TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYYSIEK Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.06.04, 11:26 Twój wynik: 51% (18/35) Bardzo przyzwoicie, naprawdę jest się czym pochwalić. Historia III RP nie jest dla Ciebie białą kartką, ale do perfekcji jeszcze trochę brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeHe Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 14:02 Twój wynik: 57% (20/35) Bardzo przyzwoicie, naprawdę jest się czym pochwalić. Historia III RP nie jest dla Ciebie białą kartką, ale do perfekcji jeszcze trochę brakuje i tak dobrze bez podpowiadania i ściągi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin eeee nie ma tabeli high score ;-) IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 17.06.04, 11:24 a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosha Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.06.04, 10:31 pytania kiepskie, odpowiedzi debilne. Bez wiedzy poslugujac sie logiką można spokojnie zrobić 70%. Test wiedzy? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mzbik hymmmmmmmmmmmm 25.06.04, 10:43 Zrobiłem test.... ale mnie podsumowali Bardzo przyzwoicie, naprawdę jest się czym pochwalić. Historia III RP nie jest dla Ciebie białą kartką, ale do perfekcji jeszcze trochę brakuje [czyt. "DEBIL"] Niektóre pytania przypominają mi zupę jarzynową... Pełno badziewi, a zjeść co nie ma ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.devs.futuro.pl 13.07.04, 23:47 Wynik - 57%, czyli tak źle chyba nie jest....... Ale się dowartościowałem.......... moje miasto wymieniono w pytaniu "Gdzie Bush cytował słowa zespołu Golec uOkriestra"....... Technikum Hutniczo-Metalurgiczne w Sosnowcu..... Od razu widać, że "sława" THM-u dotarła nawet do Warszawy..... Odpowiedz Link Zgłoś