Gość: KAROL IP: 2.4.STABLE* / 10.0.11.* 09.03.02, 17:03 DLA HIGIENY UMYSLOWEJ ! SZKODA CZASU NA CZYTANIE I REPLIKI ! NIECH BIJE SAM BRUDNA PIANE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AndrzejG Nie rozumiem /bez tekstu/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni o..to też proste 09.03.02, 17:31 Pan Karol wydedukował nie wiadomo zreszta gdzie, bo o tym oszczędził że czytanie postów wybranych autorów to obowiazek jaki poczuł sie tym przymusem dotkniety do żywego po temu postanowił od dzis nie czytać i już moze kto pospieszy do niego z wyrazami uznania ty to tawardziel jesteś ! trzeba czytać a ty na to głośno "o nie!" wszystko jasne jedno dziwne czy to jeno z silnej potrzeby przynależności potrza klub otwierać ? no dał mi p.Karol tym do myslenia nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG nie zapisuję się do klubu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:47 mogę się nie zgadzać z # , ale to nie znaczy , że jego teksty mam palić na stosie. To zaszłość historii i do tego przynależna jak rozumiem do Twoich przeciwników ideologicznych Andrzej P.S. Nie powtarzajmy błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni cóż... 09.03.02, 18:02 chyba Karol się tym zmartwi nie wyskoczył by z tym klubem ot tak pewno już legitymacje gotowe ale bądźmy dobrej myśli nie takie idiotyzmy na tym forum zyskiwały fanów za chwilę przyfruną może pozdrawia /Andrzeja/ nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: o..to też proste IP: 195.217.253.* 12.03.02, 17:04 nurni napisał(a): > Pan Karol wydedukował > nie wiadomo zreszta gdzie, bo o tym oszczędził > że czytanie postów wybranych autorów to obowiazek jaki > poczuł sie tym przymusem dotkniety do żywego > po temu postanowił od dzis nie czytać i już > > moze kto pospieszy do niego z wyrazami uznania > ty to tawardziel jesteś ! > trzeba czytać a ty na to głośno "o nie!" > > wszystko jasne jedno dziwne > czy to jeno z silnej potrzeby przynależności > potrza klub otwierać ? > no dał mi p.Karol tym do myslenia > > nurni Haszu, z ilu nickow piszesz? Twoj styl rozpoznaje bez pudla. Mialbys odwage i napisal do Karola podpisujac sie jako Hasz. A tak.... Przeciez i tak latwo poznac, ze to Ty. Nikt na calym Forum nie pisze tak jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Droga Haniu 12.03.02, 17:16 sprawiła mi Pani zapewne niechcący ogromną przyjemność nurni Odpowiedz Link Zgłoś
nurni jescze jedno 12.03.02, 17:19 kiedyś #-asz pomylił mnie z nostromo drobne radości a jakże miłe pozdrawiam nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Haniu, tylko nurni(mram) tak rapuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:28 Jak mogłaś go pomylić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem tako rzecze... IP: *.tgory.pik-net.pl 11.03.02, 07:27 ślimak apokalipsy i jego rydwany szamba." 7,12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Hasz nie czyta # -a ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.03.02, 07:21 PYTANIE: Co laczy oprocz innych "zainteresowan" "higienicznego" Karola W. i byc moze "niehigienicznego" LIMAKa ? ODPOWIEDZ: (NIEPRAWDZIWA): Ze nie czytaja Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowic Re: Hasz nie czyta # -a ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.03.02, 13:51 Czyzby tylko dwoch? (DWOJE ?) I to jeszcze programowo nieszczerych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Hasz nie czyta # -a ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.03.02, 14:52 Teraz jak widze, ze wszyscy czytaja to pomylkowo sam siebie tez przeczytalem Odpowiedz Link Zgłoś
nurni CZY KLUB JUŻ DZIAŁA ? 18.03.02, 22:22 Gość portalu: KAROL napisał(a): > DLA HIGIENY UMYSLOWEJ ! > SZKODA CZASU NA CZYTANIE I REPLIKI ! NIECH BIJE SAM BRUDNA PIANE ! Karol ! człowiek zasad jak powiedział tak i zrobił nie czyta i nie pisze rzadki przypadek... charakterny gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: CZY KLUB JUŻ DZIAŁA ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.03.02, 08:45 nurni napisał(a): > Gość portalu: KAROL napisał(a): > > > DLA HIGIENY UMYSLOWEJ ! > > SZKODA CZASU NA CZYTANIE I REPLIKI ! NIECH BIJE SAM BRUDNA PIANE ! > > Karol ! > człowiek zasad > jak powiedział > tak i zrobił > nie czyta i nie pisze > rzadki przypadek... > charakterny gość Czytal mnie juz kilkanascie albo kilkadziesiat razy - co latwo sprawdzic liczac przeklenstwa pospolite, rynsztokowe, podworkowe a nawet czasami wiezienne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Nie zapiszę się, choć przyznaję, że jest to najbar IP: *.mofnet.gov.pl 19.03.02, 11:49 najbardziej pokrętna poezja tego forum. Jednak powoli zaczynam uczyć się ingorować jego grafomańską manierę i wyciągać sedno z jego wypowiedzi. A efekt wart jest wysiłku, gdyż hasz ma zaskakujaco egzotyczne, ale przy tym spójne poglądy, które warto zrozumieć przynajmniej na zasadzie ciekawostki przyrodniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem # IP: *.tgory.pik-net.pl 19.03.02, 12:00 chciałbym Panu Pogratulować nobliwej psiej sforki nawet *.doc do obławy dołączył ja to tylko karolków i marcinków grzechów i ślimaków miałem ten przygłup z tarnowskich gór 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: # IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.03.02, 12:18 Cos mi sie nalezy rekompensacyjnie za utrate Pana - jako mojego fana. A i styczniowa Ossa mimo letniego lutego gdzies mi zamarzla... Mam sentyment do gmachu MF a szczegolnie do wspomnien dwu nocy na ostatnim pietrze w pokojach goscinnych. Wodke bez kartek kupowalo sie u portiera. Doku wtedy nosil koszule w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: # IP: *.tgory.pik-net.pl 19.03.02, 12:22 Gość portalu: # napisał(a): > Doku wtedy nosil koszule w zebach. apropo co znaczy ten zwrot? ze ktos jest mały? zawsze mnie to ciekawiło 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Zakładam Klub Nieczytających # IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:49 Chciałem się zapytać czy są jeszcze zapisy bo ja nie chciałbym się zapisać tylko po to aby się zapisać tylko chciałbym się zapisać aby nie być zapisanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Zakładam Klub Nieczytających # IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.03.02, 13:17 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Chciałem się zapytać czy są jeszcze zapisy > bo ja nie chciałbym się zapisać tylko po to > aby się zapisać tylko chciałbym się zapisać > aby nie być zapisanym. O ile wiem, to nie wiem, czy ja sam moge nalezec do tego klubu. Zwykle sie sam nie czytam, chociaz podczas pisania muskam wzrokiem swieze litery, co nie znaczy, ze nic nieznaczace, nieznaczne ruchy galek moga oznaczac znaczacaco rozne znaczenie mych praw czlonkowskich, ktore jednak mogyby oznaczac...itd. Prosze sie jednak zapisac - obejmujac wiekszosc wykluczymy jednego Pana i zmusimy go do przyznania, ze czyta. Bo przecie reaguje po przeczytaniu w dobrze juz rozpoznawalny swoisty sposob. Sposob, ktory wsrod ludzi na minimalnie wymaganym poziomie pojmowania, nie moglby miec zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Dobrze trafiłeś. Tu właśnie podpinają sie ci, co . IP: *.mofnet.gov.pl 19.03.02, 14:05 ... się nie zapisują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Do Hani przyjaznie.... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.03.02, 15:04 Autor: Gość portalu: Hania Data: 12-03-2002 17:04 adres: 195.217.253.* -------------------------------------------------------------------------------- nurni napisał(a): > Pan Karol wydedukował > nie wiadomo zreszta gdzie, bo o tym oszczędził > że czytanie postów wybranych autorów to obowiazek jaki > poczuł sie tym przymusem dotkniety do żywego > po temu postanowił od dzis nie czytać i już > > moze kto pospieszy do niego z wyrazami uznania > ty to tawardziel jesteś ! > trzeba czytać a ty na to głośno "o nie!" > > wszystko jasne jedno dziwne > czy to jeno z silnej potrzeby przynależności > potrza klub otwierać ? > no dał mi p.Karol tym do myslenia > > nurni Haszu, z ilu nickow piszesz? Twoj styl rozpoznaje bez pudla. Mialbys odwage i napisal do Karola podpisujac sie jako Hasz. A tak.... Przeciez i tak latwo poznac, ze to Ty. Nikt na calym Forum nie pisze tak jak Ty. Czyzbym wystepowal raz jako Dr #ydne a raz jako nurnikil ? Haniu nie pomylilabys nas milczacych? Po co ta prowokacja?... Wiesz nie pamietam z mlodych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Re: # 04.04.02, 23:54 Gość portalu: # napisał(a): > Cos mi sie nalezy rekompensacyjnie > za utrate Pana - jako mojego fana. > > A i styczniowa Ossa mimo letniego lutego > gdzies mi zamarzla... > > Mam sentyment do gmachu MF a szczegolnie do wspomnien dwu nocy > na ostatnim pietrze w pokojach goscinnych. > Wodke bez kartek kupowalo sie u portiera. > Doku wtedy nosil koszule w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
osssa Re: # wyłącznie do #-ka :))) 05.04.02, 00:07 Kochany #-ku! Odtajałam. ))))) Niezmieniona osssa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt ZAKLADAM KLUB nieodpowiadajacych #-owi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 16:57 Gość portalu: KAROL napisał(a): > DLA HIGIENY UMYSLOWEJ ! > SZKODA CZASU NA CZYTANIE I REPLIKI ! NIECH BIJE SAM BRUDNA PIANE ! Wyglada na to, ze juz zaczyna dzialac! On monologuje sam z soba! Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIMBUS SPUSCIC ZASLONE NA DUPE #-sza IP: *.atj.pl 02.04.02, 05:33 SZKODA CZASU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Pytanie do kulturalnych inaczej ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.04.02, 12:23 Gawiedz stadna lulturalna inaczej wypocila spostrzezenie na swoja miare: "Wyglada na to, ze juz zaczyna dzialac! On monologuje sam z soba! Tak trzymac!" A dociekliwy # ma pytanie: "Zdradzicie mi, co to jest "to", co zaczyna dzialac?" Ja wiem. Ciekawi mnie tylko troche, czy wy wiecie... Pozdrawiam innych inaczej. # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: ZAKLADAM KLUB nie odpowiadaacych #-wi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 11:36 Klub sie rozwija! Brawo! W koncu zyjemy w wolnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: ZAKLADAM KLUB nie odpowiadaacych #-wi IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.04.02, 12:59 Witam nowego czlonka klubu - sam siebie przeciez nie czytam - i zapraszam na kieliszeczek "klubowej" jeszcze na kartki - sprzed afery z metanolem. Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: ZAKLADAM KLUB 04.04.02, 13:04 OSWIATCZAM, ZE # CZYTALEM, CZYTAM I BENDE CZYTAL. A WY GLUPOLE MOZECIE NIE PISAC I TAK WAS NIE BENDE CZYTAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem tu bedzie o antysemityzmie IP: *.tgory.pik-net.pl 04.04.02, 13:11 wczoraj pewien parch z Lublina Lub Chełma [pełno tam tego było swego czasu]. założył wątek o terrorystach palestyńskich. siedem jak to ma w zwyczaju zaatakował Rysia [ryszard] w ramach ćwiczeń przed potyczkami ze ślimakiem i dokiem. Rysio poległ po rozpaczliwym argumencie ze jest 'narodem wybranym' moze i tak ale o tym kleszczu JHV zaapomniał kiedy wybierał. co kleszcz robi? zamist składać komputery, dokręcać śrubki i instalować Windowska XP w wersji Jidisz, zabawia sie w wielonicki... www.altcom.com.pl Wywołując ino smutny grymas politowania na aryjskim licu siedem. Widziałem losy socjała Vista i innych którzy się żydziakom narazilii sam chciałem to teraz mam. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 tu bedzie o antysemityzmie 04.04.02, 13:14 wczoraj pewien parch z Lublina Lub Chełma [pełno tam tego było swego czasu]. założył wątek o terrorystach palestyńskich. siedem jak to ma w zwyczaju zaatakował Rysia [ryszard] w ramach ćwiczeń przed potyczkami ze ślimakiem i dokiem. Rysio poległ po rozpaczliwym argumencie ze jest 'narodem wybranym' moze i tak ale o tym kleszczu JHV zaapomniał kiedy wybierał. co kleszcz robi? zamist składać komputery, dokręcać śrubki i instalować Windowska XP w wersji Jidisz, zabawia sie w wielonicki... www.altcom.com.pl Wywołując ino smutny grymas politowania na aryjskim licu siedem. Widziałem losy socjała Vista i innych którzy się żydziakom narazilii sam chciałem to teraz mam. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: tu bedzie o antysemityzmie IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.04.02, 13:23 Szkoda Vista. Chyba nie wytrzymal nerwowo. Ale kazdy moze sprawdzic w archiwum, kto nalezy do "bojowek syjonistycznych", ktore Go wykonczyly. I w jaki sposob. Przysluzyl sie reszcie odslaniajac mechanizm wykanczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Bardzo zainteresował mnie ten klub IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.04.02, 08:52 Czy mógłbyś podać mi gdzie znajdę Twoje teksty. Jeżeli wywołują taką burzę u większości cymbałów tego forum, to pewnie jest w nich coś ciekawego i godnego uwagi. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKobu zgłaszam swój akces IP: 80.62.70.* 05.04.02, 09:59 fakt,z tym # jest coś nie tak może zrobimy zbiórkę pieniędzy na psychiatrę dla niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: zgłaszam swój akces IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.04.02, 10:58 Z gory Ci dziekuje mily moj AntyKobu ! Podejrzewales mnie o sciganie Ciebie po watkach, gdy 1 -en raz (!!!) zapytalem Cie w innym watku w sprawie omawianego tematu: zamieszczanych dodatkowo plyt i oraz niepotrzebnych "faktow" - klamstw w GW za dodatkowa oplata. Wczesniej nazwales mnie nieprowokowany 1/4 inteligentem !!! Z wlasnej inicjatywy w zartobliwym watku - niewywolywany wpadles i oplules ! Czy odpowiedzialem Ci chamstwem ? I czy nie zpytalem w przypadkowym watku grzecznie i uprzejmie ? To byly dwa spotkania !!!!! Ja zachowalem sie uprzejmie, wyrazilem sie na tematy watkow. A Ty za kazdym razem jak i TU chamstwem, ordynarnym i plugawym. Zmijowym i nienawistnym oraz bezinteresownym. Dziekuje Ci za predstawienie swwego portretu czytelnikom !!!! KUPILBYM cIE I SPRZEDAL zanimbys wplacil na serduszko Owsika. Musialbys 3 razy szybciej myslec ale najpierw poczytaj Kamyczka. Jesli wiesz ktoto byl ! Mily moj AntyKobucu ! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: ZAKLADAM KLUB 05.04.02, 11:04 przyłączam się. Właśnie przed chwila nietety przeczytałam jego wypociny jako odpowiedż na mój post i scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Pytanie fundamentalne No13 IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 11:13 miriam_73 napisał(a): > przyłączam się. Właśnie przed chwila nietety przeczytałam jego wypociny jako > odpowiedż na mój post i scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera. dlaczego forumowe zydkowo jest brudem? siedem7 dudu.gov miriam_73 [kobiety nie nosza scyzoryków kretynie] Ryszard anty-kibuc troska ... i wielu innych zgadzacie sie z własnymi pogladami to podpisujcie sie pod nimi padlino syjonistyczna. 7,49 Odpowiedz Link Zgłoś
desert_sky Re: Pytanie fundamentalne No13 05.04.02, 11:31 jeśli ja jestem syjonistą,to Lepper jest papieżem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # ALK zapomnial dpisac "obracanie kota ogonem" IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.04.02, 11:46 WITAM w KLUBIE i zapraszam Pania Pani Miriam73 na nalezne, honorowe miejsce - ..."bezargumentowcow". Ale doceniam kulture slowa i Miki- Majcherowska przenosnie )))) Re: O rachunkach - odp. Autor: Gość portalu: # Data: 05-04-2002 11:35 adres: *.wroclaw.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: ALK napisał(a): > Jest u nas zadziwiająca tolerancja dla pijaków, obiboków, niepunktualności, > nierzetelności; również dla korzystania z nieswojego, jak z własnego. No nareszcie prawie pelna charakterystyka pana Kwasniewskiego. Jesli dobrze zrozumialem piszesz tylko o wyborcach ! > Warto jednak przy okazji piętnowania tych zachowań i postaw zadać sobie pytanie > o własne poczynania. A nawet można, nie zadając sobie żadnych pytań, nie > oszukiwać, nie dawać łapówek, nie brać ich, nie dyskutować z wlepiającym mandat > policjantem czy kanarem, nie spóźniać się na spotkanie, nie dzownić z pracy w > sprawach prywatnych itd. itp. Tu zas z celna trafnoscia, opisales "nasza" klase polityczna - tę co nazywa Polske "ten kraj" - sam bym lepiej nie opisal zrodel pulapki wyborczej, wielokrotnej udreki i upokorzen i zrodel deprawacji polskiego narodu !!!! ))) TEZ POZDRAWIAM i jeszcze raz dziekuje za diagnoze ! Dopisalbym jeszcze - "i obracanie kota ogonem" !!! -------------------------------------------------------------------------------- poprzedni pokaż treść wszystkich wiadomości • CZY NIETOLERANCJA DLA NIETOLERANCJI? NA WIELKANOC tyu, 30-03-2002 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
desert_sky siedem głupot 05.04.02, 12:20 > > dlaczego forumowe zydkowo jest brudem? > siedem7 > dudu.gov > miriam_73 [kobiety nie nosza scyzoryków kretynie] > Ryszard > anty-kibuc > troska > ... > i wielu innych > zgadzacie sie z własnymi pogladami to podpisujcie sie pod nimi padlino > syjonistyczna. > > 7,49 > > -------------------------------------------------------------------------------- Izrael robi słusznie bo ta polityka doprowadzi do nakrececnia drugiej czesci "Helikopter W Ogniu" za rok 2 lub piec wiec miriam juz teraz przygotuj wolne pomieszczenie w mieszkaniu dla 'niewinnych' uchodzcow z Izralea nie bedzie ich zbyt wielu w koncu ile taki lotniskowiec moze zaabrac ludzi na poklad? 5000 15000 ... góra 7,33 i ty nazywasz nas syjonistami???a ta Twoja wypowiedź z wątku Quo Vadis Arafat,zacytowana powyżej,to co???krasnale?siedem,zasanów się czy jesteś za czy przeciw Izraelowi,a potem nam ubliżaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: siedem głupot - jakis cyklista kreci ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 05.04.02, 13:19 Jak Ty to 7 robisz ? Wynajmujesz Siemiatkowskiego - tego z Kalisza, - nie prezydenta u Kalisza... znaczy Kalisza z Papiezem, no... helikopterem ... znaczy co teraz jest za wstrzymaniem helikopterow nad Bazylika Narodzenia Panskiego... nie moge sie wyplatac - no, tego co tak samo jak Papiez. Teraz i wtedy... w Kaliszu z prezydentem. Bez Kalisza ! No... rozumiesz ???? Czy tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem sytuacja dojrzała do tego by sie okreslic IP: *.tgory.pik-net.pl 05.04.02, 13:27 by nazwac problem po imieniu by narysowac gdzie przebiega okop zydowskie karaluchy do tego stopnia sie rozbestwiły, ze dla ich własnego dobra nalezy 'wyćwiczyć' bo jak amen w pacierzu dojdzie w Polsce do pogromów takich jak w TelaVivie A.D. 2004 7,39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Do siedem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 13:34 > zgadzacie sie z własnymi pogladami to podpisujcie sie pod nimi padlino > syjonistyczna. Twoj tekst mnie usprawiedliwia! Ty smrodliwy fiucie. UBOGACAJ #-a I WAM PODOBNYCH SWOIMI OBSESJAMI! Spadajcie stad na drzewo. NA SZCZESCIE NIE JESTESCIE W STANIE ZATRUC POLAKOW! Odpowiedz Link Zgłoś