downundertalczyk 26.01.12, 08:27 ciekawe kto podpuscil Aborygenow przeciwko zarowno PM jak i opozycji w dniu swieta narodowego Australii au.news.yahoo.com/latest/a/-/latest/12731666/gillard-and-abbott-run-protest-gauntlet/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: rozruchy w Australii 26.01.12, 18:08 downundertalczyk napisał: Wraże łapska Kaczora sięgają antypodów. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Kto podpuscil 26.01.12, 20:44 tego nie wiem. Ale zdjecie ochroniarza trzymajacego w ramionach pania premier Gillard w jednym bucie zmotywowalo mnie by o niej poguglowac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kto podpuscil 26.01.12, 20:50 polski_francuz napisał: Ale zdjecie ochroniarza trzymajacego w ramionach pania premier G > illard w jednym bucie zmotywowalo mnie by o niej poguglowac. > Pijana była zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
downundertalczyk Re: Kto podpuscil 26.01.12, 21:49 jest stara panna i zyje na kocia lape z fryzjerem polski_francuz napisał: > tego nie wiem. Ale zdjecie ochroniarza trzymajacego w ramionach pania premier G > illard w jednym bucie zmotywowalo mnie by o niej poguglowac. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kto podpuscil 26.01.12, 21:57 downundertalczyk napisał: Tim jest chyba męskim fryzjerczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A profesjonalnie 27.01.12, 13:49 "jest stara panna i zyje na kocia lape z fryzjerem" udana? PF Odpowiedz Link Zgłoś