Dodaj do ulubionych

Nogi w walonkach

19.02.12, 12:56

Para dziennikarzy na tropie wielkiego, wszechogarniającego spisku.

Maskirowka, czyli inscenizacja.

Nie ma żadnego dowodu, że prezydent Kaczyński w ogóle wyleciał z Warszawy. Natomiast - uwaga! - wśród nielicznych zdjęć ukazujących ofiary tego dziwnego lotu jest takie, które przedstawia jakiegoś gościa w

swetrze,

innego

w walonkach.

To jest poważne zaniedbanie inscenizatorów. Dziennikarze w wywiadzie dla amerykańskiego "Kuriera" przytomnie pytają:

<<[...] ponoć któryś z pracowników Kancelarii Prezydenta widział na miejscu korpus bez głowy, ubrany w sweter. Na jednym ze zdjęć, wykonanych przez fotoreporterów rosyjskich – a warto podkreślić, że zdjęcia z miejsca katastrofy są wyłącznie rosyjskie i to w dobie telefonów komórkowych z aparatami foto i możliwością nagrywania filmów wideo – widać trupa w walonkach na nogach. Czy Pan założyłby sweter i walonki jadąc oddać hołd rodakom pomordowanym przez Sowietów w Katyniu?>>

jakuccy.pl

Tak 3mać!
Obserwuj wątek
    • jaceq A tu jest 19.02.12, 16:00
      fotografia obiektu, który najprawdopodobniej dokonał porwania niedoszłych uczestników lotu 101:

https://time.absoluteavp.com/pics/nostromo.jpg
      • cepekolodziej Re: A tu jest 19.02.12, 16:12

Nie mogę się opędzić od pytania:

Czy ten ktoś w walonkach nosił onuce?
        • kalllka Re: A tu jest 19.02.12, 16:23
          alez oczywiscie, ze nie mozesz sie opedzic,
          albowiem because, bukwy Cie tlumacza podwojnie.
          raz jako cepa, dwa - w kolko ( na okretetke) myslacego.

pragne cie zatem zapewnic i bardzo uprzejmie, ze choc onuce to w radzieckim panowie z onz niemniej przy okazji walonek zawsze tlumaczeni sa na boso.
          • cepekolodziej Re: A tu jest 19.02.12, 16:46

Nic nie kapujesz.

Walonki to odpowiednie obuwie na mrozy końca pierwszej dekady kwietnia. Bez onucy ani rusz.
            • kalllka Re: A tu jest 19.02.12, 16:59
              do bani jestes.
              walonki to obuwie zmienne.
              cos jak juniorki w szkole pdst nr5
              • cepekolodziej Re: A tu jest 19.02.12, 17:10

W szkole podstawowej gdzieś za kołem polarnym, zgoda.

Tu
                • kalllka Re: A tu jest 19.02.12, 17:26
                  ceprze nie upieraj z uwarunkowaniami.
                  zadne kolo polarne, to jest podstawowka dla wszedzie: whole world.

przykladow z walonkami jako sandal nie bede mnozyc, bo tak czy kat pokazane- zdubluja efekt nakladajac na pustynie bledowska, np kawalek iranu.
                • gini Re: A tu jest 20.02.12, 00:06
                  Na koniec wrócę na chwilę do naszej strony jakuccy.pl. Mamy całkiem pokaźny dorobek dziennikarski, też niepoprawny politycznie, a więc poszerzający zakres wolności słowa w Polsce. Postanowiliśmy dzielić się nim za darmo, by umożliwić zapoznanie się z naszymi tekstami jak najszerszej grupie ludzi. Dlatego zrezygnowaliśmy np. z płatnego archiwum. Nie będziemy jednak ukrywać, że prowadzenie strony, jak i zajmowanie się publicystyką, wymaga nakładów finansowych, tym bardziej że z czasem chcemy rozszerzyć formułę naszej działalności.

Z tego też względu chcielibyśmy zwrócić się do czytelników „Kuriera” z prośbą o wsparcie finansowe. Szczegóły podajemy na stronie, można dokonać przelewu elektronicznego, czy dokonać wpłaty poprzez PayPal. Mamy nadzieję, że nasza prośba spotka się ze zrozumieniem. I z góry dziękujemy.

Widze, ze jestes stalym czytelnikiem )))
                  • cepekolodziej Re: A tu jest 20.02.12, 05:32
                    gini napisała:

> Widze, ze jestes stalym czytelnikiem )))

Nawet nie za bardzo. Ale fakt, teoria maskirowki mnie zainteresowała. I to wspieranie jej wciaż nowym szczegółem. Więc od czasu do czasu przelatuję net guglem.

Tym razem wyszły walonki.
                    • gini Re: A tu jest 20.02.12, 10:08
                      cepekolodziej napisał:

> gini napisała:
                      >
                      >
                      > > Widze, ze jestes stalym czytelnikiem )))
                      >
                      > Nawet nie za bardzo. Ale fakt, teoria maskirowki mnie zainteresowała. I to wspi
                      > eranie jej wciaż nowym szczegółem. Więc od czasu do czasu przelatuję net guglem
                      > .
                      >
                      > Tym razem wyszły walonki.
                      >
                      >
                      Jak znajde cos ciekawego to podrzuce, w koncu ja jestem blizej krynicy madrosci .
                      • gini Cepie tego poczytaj ten jest najlepszy!!! 20.02.12, 10:23
                        cyprianpolak.salon24.pl/
                        @konserwatystka

Nie mogę tu dać niestety dowodów fizycznych, a tylko metafizyczne (swoje własne) i sądzę po kilku osobach że nie żyją. Te które "skontkatowały się ze mną". Było to bezmojej woli i jakichkolwiek działań. Kontakty takie z osobami zmarłymi mam od czasu I Komunii Św. Jest to zreszta u mnie rodzinne. Od pierwszej komunii więc kupa czasu. Osoby te które się ze mna "kontaktowały" to : Prezydent Lech Kaczyński, Kapitan Protasiuk, Gen. Potasiński. Sądzę też że nie zyje kilka innych osób jezzcze przynajmniej: Gosiewski, Walentynowicz.

Jednakże przypuszczenie że żyją wszyscy jest prawdopodobne z logicznego punktu widzenia w całej tej hucpie matriksowej.
                        CYPRIANPOLAK2291362 | 28.01.2012 20:36

niemcy.salon24.pl/384124,katastrofa-tu154m-gdzie-sa-oskarzyciele-posilkowi
                        W ogole ten watek jest super tu mozesz przeczytac, ze ofiary zyja, dlatego ten w walonkach to byl nawalony rusek jak pisze snajper.
        • jaceq Walonki: 19.02.12, 16:29
          "Elegancka galanteria skórzana 10% taniej
          Twój kod rabatowy to: AFIE7028
          UWAGA: PROMOCJA TYLKO DO KOŃCA MIESIĄCA!"
          • cepekolodziej Re: Walonki: 19.02.12, 16:45

Też zauważyłem.

Każden orze, jak może.
        • marouder.com - Ktos zapjordolil mi onuce.. 20.02.12, 04:28
          ...Jak ja do domu teraz wroce?!- natretnie myslal pasazer samolotu prezydenckiego
    • snajper55 Ten w walonkach 20.02.12, 01:31
      to był w trupa pijany miejscowy chłoporobotnik.

S.
      • gini Re: Ten w walonkach 20.02.12, 01:58
        snajper55 napisał:

> to był w trupa pijany miejscowy chłoporobotnik.
        >
        > S.

Tutaj sie zgodze bo JJ twierdza, ze innych cial nie bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka