janusz2_ 23.02.12, 14:55 "W styczniu, po raz kolejny wzrosła liczba bezrobotnych. Stopa bezrobocia w styczniu wyniosła 13,2 proc. wobec 12,5 proc. w grudniu - poinformował GUS." wPolityce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 15:06 Spośród wszystkich krajów UE najlepiej będzie sobie radziła Polska, której PKB urośnie w tym roku o 2,5 proc. (choć oznacza to poważne spowolnienie, bo w 2011 roku wzrost sięgnął 4,3 proc.). Następna w kolejności gospodarka Litwy urośnie w 2012 roku o 2,3 proc., a Łotwy - o 2,1 proc. wyborcza.biz/biznes/1,100896,11217839,KE__Gospodarka_Polski_urosnie_najmocniej_w_calej_UE.html Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 15:18 wikul napisał: > Spośród wszystkich krajów UE najlepiej będzie sobie radziła Polska, której P > KB urośnie w tym roku o 2,5 proc. Bezrobocie niestety rośnie - już ponad 2 mln. ludzi pozostaje bez pracy (a mogli by w tym czasie pracować, zarabiać, kupować, płacić podatki i składki do ZUS). Wierny wikul pociesza się, że KE uważa, że w Polsce w tym roku będzie rósł PKB. To, że przewidywania KE są tak samo wiarygodne jak wróżenie z fusów do inna sprawa. Przecież lemingi muszą w coś wierzyć Tak trzyma wikul. Partia jest z ciebie dumna. Być może nawet jakiś poseł PO pozwoli ci posprzątać swoje biuro w ramach nagrody. Kto wie - na takich wiernych i nie... (powiedzmy: nie mających wątpliwości) czekają ze strony partii nie lada zaszczyty Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 16:06 janusz2_ napisał: > Wierny wikul pociesza się, że KE uważa, że w Polsce w tym roku będzie ró > sł PKB. > To, że przewidywania KE są tak samo wiarygodne jak wróżenie z fusów do inna spr > awa. > Przecież lemingi muszą w coś wierzyć > > Tak trzyma wikul. Partia jest z ciebie dumna. Być może nawet jakiś poseł PO poz > woli ci posprzątać swoje biuro w ramach nagrody. > Kto wie - na takich wiernych i nie... (powiedzmy: nie mających wątpliwości) cze > kają ze strony partii nie lada zaszczyty Zaczynasz znów ubliżać. Nie potrafisz bez tego ? Zabrakło argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 16:23 wikul napisał: > Zaczynasz znów ubliżać. Nie potrafisz bez tego ? Zabrakło argumentów. Pięknym za nadobne: Re: A ja pytam wikul 22.02.12, 22:20 Odpowiedz Popie...ło ci sie, kaczy fiucie, to twój Wódz nałykał sie czerwonych tabletek. Ty pewnie też, bo bredzisz jak i on w kampanii wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 17:06 off_nick napisała: > [i]wikul napisał: > > Zaczynasz znów ubliżać. Nie potrafisz bez tego ? Zabrakło argumentów. [/ > i] > > Pięknym za nadobne: > > Re: A ja pytam > wikul 22.02.12, 22:20 Odpowiedz > Popie...ło ci sie, kaczy fiucie, to twój Wódz nałykał sie czerwonych tabletek. > Ty pewnie też, bo bredzisz jak i on w kampanii wyborczej Mogłabyś chociaż raz zacytować (lub uwzględnić) calość "wymiany zdań" ? A przede wszystkim kto zaczął ? Ale pewnie za dużo wymagam. Jesteście specjalistami od prowokowania, ubliżania a nastepnie wyrywania z kontekstu, "cytowania" wygodnych fragmentów i lamentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 17:18 wikul napisał: > Jesteście specjalistami od > prowokowania, ubliżania a nastepnie wyrywania z kontekstu, "cytowania" wygodny > ch fragmentów i lamentowania. Echa, ta ulubiona przez redaktorów Trybuny Ludu, piętnujących siły wrogie jedynie słusznemu ustrojowi, liczba mnoga Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Pod rzadami PO rośnie 23.02.12, 17:14 wikul napisał: > janusz2_ napisał: > > Tak trzyma wikul. Partia jest z ciebie dumna. Być może nawet jakiś poseł > PO poz > > woli ci posprzątać swoje biuro w ramach nagrody. > > Kto wie - na takich wiernych i nie... (powiedzmy: nie mających wątpliwośc > i) cze > > kają ze strony partii nie lada zaszczyty > > Zaczynasz znów ubliżać. Nie potrafisz bez tego ? Zabrakło argumentów. Specem od ubliżania na tym forum to akurat ty jesteś. Z mojej strony była to tylko ironia Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Zimą zwykle rośnie bezrobocie. 23.02.12, 17:40 A jeżeli o mnie chodzi to jestem w UP zarejestrowany tylko po to aby mieć ubezpieczenie zdrowotne. Trzeba więc problem osób jak ja załatwić poprzez prywatyzację ochrony zdrowia.A NFZ zlikwidować powstaną szybko prywatne ubezpieczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś