Dodaj do ulubionych

--------WIELKI SUKCES INDRISA !!!! ---------------

IP: *.u.mcnet.pl 15.06.04, 09:50
po raz koljeny wykazal - ze do czego sie nie dotknie - to spieprzy

dzieki miazdzacej krytyce indrisa do PE dostal sie niejaki rosati-rosowka,
zas dzieki jego ogromnego poparciu szambobrona wypadla duuuzo ponizej
oczekiwan

tak trzymaj indris !!!!

czekamy teraz na powiekszenie zakresu i skali awantury irackiej !!!!
Obserwuj wątek
    • panidanka Re: --------WIELKI SUKCES INDRISA !!!! ---------- 15.06.04, 10:06
      szczególnie spodobała mi się ta obrona szamboobrony smile))
      może od dzisiaj należałoby wprowadzić nową jednostkę broni obronnej wpadki do
      wyżyn władzy parlamentarnej, czyli 1 szamboobrona to jeden indris albo jeden
      miller?
      może ktoś ma lepsze
    • indris Sukcesy łobuzów... 15.06.04, 10:11
      ... w systemie demokratycznym nie są niczym, niestety, niespotykanym. Kiedyś
      demokratyczne wybory wygrał Adolf Hitler. W 1997 demokratycznie wygrali oszuści
      z AWS i UW, w 2001 - oszuści z SLD. Może i następne wybory wygrają oszuści z
      Platformy. Ale Polska przetrwała już nie takie nieszczęścia.
      A iracką awanturą są zażenowani nawet ci, którzy ją kiedyś popierali.
      • Gość: Reader Tak tak... IP: *.mci.co.uk 15.06.04, 10:15
        kto w sejmie "posluje" ten swinia i ch...ek (gdzies cos podobnego juz slyszalem)

Zawsze tych co wybierzemy okazuja sie oszustami. Moze wg. Ciebie wybrac od razu
        przestepcow wtedy nie bedziemy przynajmniej zdziwieni jak nas beda okradac...
        • mirelamonika Re: Tak tak... 15.06.04, 10:18
          Gość portalu: Reader napisał(a):

>> Zawsze tych co wybierzemy okazuja sie oszustami. Moze wg. Ciebie wybrac od
          razu
          > przestepcow wtedy nie bedziemy przynajmniej zdziwieni jak nas beda okradac...
          A przynajmniej jakieś jasne reguły będą stosowane. Podobno, w odróżnieniu
          od "elyty" przestępcy mają jakiś kodeks moralny... smile
          • blq Re: Tak tak... 15.06.04, 11:35
            > A przynajmniej jakieś jasne reguły będą stosowane. Podobno, w odróżnieniu
            > od "elyty" przestępcy mają jakiś kodeks moralny... smile

Raczej mieli. Zarówno te dobre, jak i z nudów wymyślone. Dawno temu, w czasach
            tzw "gitostwa". M.i. cwela nie można było dotknąć inną częścią ciała niż.... no
            ale Indris z chęcią nawet cweli wybrałby do parlamentu. Wystarczy, by ci byli
            przeciwko "irackiej awanturze"...
            Cweli? Co ja piszę? A choćby i małpy. krowy. manekiny. Indris gotow bylby nawet
            dać się rządzić przez 560 poselsko-senatorskich gówien, gdyby tylko te nie
            popierały "irackiej awantury". A nie popierały by z oczywistych względów...
      • snajper55 Re: Sukcesy łobuzów... 15.06.04, 12:41
        indris napisał:

> Sukcesy łobuzów w systemie demokratycznym nie są niczym, niestety, niespotyka
        > nym.

Wiem, Indrisie. Ale Twój sukces jest wyjątkowy. wink)

S.
        • indris Nie przeceniaj mnie (i internetu) 15.06.04, 13:21
          ZNACZNIE większy sukces odniósł Rosati, który zebrał kilkadzieiąt tysięcy
          głosów. A co do mnie, to NAWET gdybym przekonał wszystkich forumowiczów (co do
          czego też nie mam złudzeń), to przecież polska społeczność internetowa jest
          drobnym i niereprezentatywnym fragmentem elektoratu. Jeednym z dowodów na to
          jest to, ze w internecie wyjątkową popularnością cieszy się UPR, a w
          społeczeństwie... jak w ostatnich wyborach.
          • Gość: jacek uff kamien spadl z serca .... IP: *.u.mcnet.pl 15.06.04, 14:02
            wszyscy trzej czlonkowie upr spedzaja caly czas - od rana do nocy stukajac w
            necie - dltaego sa tacy widoczni w necie - a na szczescie poza mury zakladow
            psychiatrycznych ich idee nie siegaja

czego i tobie i twoim ideom zycze

• dutchman Re: Sukcesy łobuzów... 15.06.04, 14:35
        indris napisał:

> ... w systemie demokratycznym nie są niczym, niestety, niespotykanym.
        Podwojne zaprzeczenie prowadzi do nikad Indris. Albo mowisz "niczym spotykanym"
        albo "czyms niespotykanym" ale nie robisz szamba z jezyka polskiego.
        dutchman
        • indris Język a logika 15.06.04, 15:08
          Z punktu widzenia logiki masz oczywiście rację, z punktu widzenia gramatyki
          prawdopodobnie też. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że podwójne
          przeczenia (choć oczywiście nielogiczne) spotyka się w potocznej polszczyźnie
          (a nawet w polszczyźnie pisanej) dosyć często. Na tyle często, że zawsze zwraca
          się uwagę Polakom uczącym się obcych języków, żeby tam tego nie przenosili.
          • Gość: qrczak po języku idiotów poznacie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.06.04, 08:58
            indris napisał:

> Z punktu widzenia logiki masz oczywiście rację, z punktu widzenia gramatyki
            > prawdopodobnie też. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że podwójne
            > przeczenia (choć oczywiście nielogiczne) spotyka się w potocznej polszczyźnie
            > (a nawet w polszczyźnie pisanej) dosyć często.

Idiota, jak pragnę kasy, idiota.
            Podwójne przeczenie jest regułą w jęz. polskim, a nie spotyka je się w
            potocznej polszczyźnie, czy często w pisanej. To pojedyńcze przeczenie spotyka
            się w jez. potocznym, ale ono zawsze jest błedem, np. 'zawsze nie lubiłem
            czegoś tam'.
            Zresztą w innych językach również spotyka się podwójne przeczenia, choćby we
            francuskim
      • trevik Re: Sukcesy łobuzów... 15.06.04, 15:22
        > z AWS i UW, w 2001 - oszuści z SLD. Może i następne wybory wygrają oszuści z
        > Platformy. Ale Polska przetrwała już nie takie nieszczęścia.

Widzisz... i tak jestes w sytuacji bardzo komfortowej. Nie odczuwasz tego
        strachu przed SLD, AWS, czy PO, jak reszta przed Samoobrona.
        Wielu z nas (przeciwnikow Samoobrony) sadzi, ze tego nieszczescia w bialo
        czerwonych krawatach Polska juz moglaby nie przetrwac.
    • pan.scan Zrozumiałe teraz, dlaczego 15.06.04, 10:23
      Balcerowicz nie może odejść. I chwała Bogu za to. Kolesie Indrisa z Samoobrony
      rozkradna państwową kasę w try miga.
      • panidanka Re: Zrozumiałe teraz, dlaczego 15.06.04, 11:25
        pan.scan napisał:

> Balcerowicz nie może odejść. I chwała Bogu za to. Kolesie Indrisa z
        Samoobrony
        > rozkradna państwową kasę w try miga.

scanie
        czyżbyś sugerował, że nie możemy frakcji politycznej Indrisa dopuścić teraz do
        kasy państwowej bo NIC nie zostanie dla tych co zechcą przyjść po nich?
        aby oczywiście obiecywać wyborcom, że tą kasę to oni napełnią z powrotem smile
        tylko dla kogo?
        skąd my to już znamy?

danka
        • ofusz Nie ma zadnej kasy 15.06.04, 12:18
          To wszystko sa NASZE pieniadze.
      • oleg3 Re: Zrozumiałe teraz, dlaczego 23.06.04, 11:47
        Samoobrona pozyskała już wybitnych specjalistów od zamiany państwowego na
        nasze. Posłem do Parlamentu EU został Marek Czarnecki, z Tych co to jeszcze nie
        rządzili -były wojewoda bialskopodlaski i były Prezes Ruch SA.
    • snajper55 Teraz kolej na LPR. Idrisie, popieraj ! ;)) ____nt 15.06.04, 12:43

• Gość: siedem moze jednak ty sie LPR'em zajemiesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:49
        od poczatków snajperskiego poparcia dla SLD do snajpera-liberała-prawicowca
        mielismy lot-cebos-koszący z 40% na 4%

5040

skutecznosc 90%. przy tobie ta indris to niedojda jest
        • snajper55 Re: moze jednak ty sie LPR'em zajemiesz? 15.06.04, 13:01
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> od poczatków snajperskiego poparcia dla SLD do snajpera-liberała-prawicowca
          > mielismy lot-cebos-koszący z 40% na 4%
          >
          > 5040
          >
          > skutecznosc 90%. przy tobie ta indris to niedojda jest

Ja UW popieram. Efekty mogłeś już zauważyć.

S.
          • Gość: siedem ty mnie nie każ archiwum przegladać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:12
            > Ja UW popieram. Efekty mogłeś już zauważyć.

UW jest cebulowym wyciagiem z lsd

5040

partia bermana tez, pejsate szczury przeniosły sie pod inne szyldy wiec sie nie
            liczy
            • snajper55 Re: ty mnie nie każ archiwum przegladać... 15.06.04, 13:19
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> > Ja UW popieram. Efekty mogłeś już zauważyć.
              >
              > UW jest cebulowym wyciagiem z lsd

Jasne. A LPR jest ekstraktem z PSL.

> partia bermana tez, pejsate szczury przeniosły sie pod inne szyldy wiec sie
              > nie liczy

Zestnij sobie pejsy, to nie będą Ci majtać przed oczami i przestaniesz je
              wszędzie widzieć. Ten czosnek i cebulę też mógłbyś konsumować w mniejszych
              ilościach.

S.
              • Gość: siedem Re: ty mnie nie każ archiwum przegladać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:08
                > Jasne. A LPR jest ekstraktem z PSL.

oraz ZSL, PZPR i wielu innych dlatego proponuje bys zastapił indrisa w
                niszczeniu tej partii. jestes skuteczniejszy.

5040

ps
                a ciemnote mozesz wciskac miesiecznym forumowiczom.
    • Gość: wikul Re: --------WIELKI SUKCES INDRISA !!!! ---------- IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.04, 23:32
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> po raz koljeny wykazal - ze do czego sie nie dotknie - to spieprzy
      >
      > dzieki miazdzacej krytyce indrisa do PE dostal sie niejaki rosati-rosowka,
      > zas dzieki jego ogromnego poparciu szambobrona wypadla duuuzo ponizej
      > oczekiwan
      >
      > tak trzymaj indris !!!!
      >
      > czekamy teraz na powiekszenie zakresu i skali awantury irackiej !!!!

Ciekawe spostrzeżenie.
    • Gość: jacek --------WIELKI SUKCES INDRISA !!!! ---------- IP: *.u.mcnet.pl 23.06.04, 11:08
      gratulacje indris !!!

nasi zostaja w Iraku do konca roku - mieli juz wracac !!!!

proponuje ci nastepny temat - ostry protest przeciwko mojej wygranej w Lotto -
      ze sie nie zgadzasz na moja wygrana w najblizszych zakladach

wiem ze jestes bezinteresowny - wiec nie proponuje 20 pct wygranej dla ciebie

z gory dziekuje !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka